Új privát üzeneted érkezett!

Évi drága!! Ezen a napon Te duplán vagy fontos!!

Boldog névnapot kívánunk!!!
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Boldog Névnapot Éva!!!!!
varga tünde

Sziasztok!!

Kezdjem én a sort???? :lol: :lol: Hoztam pár képet. Szerencsére csak 24-én dél körül volt a Sárának utoljára láza, azóta jól van!

Kép
A bontogatás

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

További kellemes karácsonyt mindenkinek!!!

ágyöngyi

Sziasztok!

Először is, hogy tartsam az időrendet, Kingának nagyon bolgog szülinapot kívánok! Bocsi a késésért, de múlt héten még nem volt aktuális.
Én voltam dokinál, minden ok, csak ebben a 3 munkanapban kell nyarki nyedőt nézetni, ami művészet lesz, mert nincs időpontom - dokimat kell levadásznom.
23-án Martin tiszta sírós volt, de a hülye anyja csak este jött rá, hogy lázas. Szerdán futás kiváltani az antibigyót, amit előre felírt a fülész, mert látta az orrában, hogy gond lesz.
Azóta kis herpesze is lett, ezt leszámítva jól van, de továbbra sem jön semmi az orrából.

Köszönöm a névnapi köszöntéseket, nagyon figyelmessek vagytok!
Bárány puszilunk!!!

Szenteste gond nélkül lezajlott mindenki meg volt elégedve az ajándékával, kaja jó volt, vendégek korán leléptek. Tegnap anyóséknál voltunk, kicsit nehezen jött a Jézuska, de aztán rendben lett minden. Szerintem Martin már gyanakszik, de még elhiszi :lol:
Ma pihi + séta + anyámék karifájának megtekintése a program, ja és a romok eltakarítása.
Képek később.
Pussz! Jó pihenést mindenkinek!

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Nálunk is elteltek az ünnepek.
Mint mindig most is vándorlással telt,ami azt jeleni egy nap 2családnál voltunk,és ez 3napon keresztül.
Szenteste ebédjén mamámnál,délután négyesben,este anyósoméknál.
Első napján férjem keresztszüleinél,este anyuméknál.
Másnap templomban megnéztük a kis Jézuskát,mamámnál ebéd,délután anyósomék.
Most ebben az évben nem bántam annyira a vándorlást,mint az előző években,mert ahol volt gyerektársaság ott a gyerekek szuperül érezték magukat.
Rengeteg ajándékot,ruhát kaptak,családi ajándékként egy kamerát vettünk.
A fánk olyan,mint tavaly fehér-padlizsán.
A gyerekek legjobban,az ajándéknál is jobban a karácsonyfának örültek.Kinga egyhelyben ugrált,és azt kiabálta,h:Gondoltam,h.hozzánk is ma jön a Jézuska!
Nekem a legjobb az ünnepkben,h.apa 5.-ig itthon van velünk,hát nagyon jó kedvű és felszabadult vagyok,még egy könyv olvasásában is belekezdtem :lol:
Röviden ennyi!

Ki hová megy Szilveszterezni?

Tündi ti,hogy vagytok?

Cleo!

Te hol vagy elveszve,nagyon régen írtál!!!!!!!!

Kép

Kép
kory

Ja,képet ide most nem teszek,tudjátok a kicsinyítés..
De az iwiwre tettem!Ott láthatjátok a régi-most új hajszinem is.

Kép

Kép
kory

Kory, néztem a képeket, nagggyon jók!
Kinga fülcsije?

Mi ma voltunk f-o-g-n és minden ok. Martinnak nem a fülétől volt láza, valami mástól, lehet, hogy potyára nyelte le az antibiotikumot?
Voltam 12 hetes uh-on, csak a dokim nem volt ott, csak úgy meg nem lehet oda bejutni. Időpont már nincs, csak majd 10 nap múlva kaptam, vagy mégis valahogy bevisz a dokim? Nagy kicseszés volt oviszüntben odarángatni potyára. Sanyi ma dologzott, így az ebédszünetében velem várt a gyerekekkel, míg intezkedem.
Látod Gyöngyi, ez a pofátlanság, hogy egy 3 perces vizsglátot nem lehet 2 nap alatt hivatalosan elintézni. Nem én tehetek róla, hogy ezen a héten csak 2 teljes munkanap van. És a kutya nem szólt, hogy kérjek időpontot. A védőnő nem tudta?!

most megyek

KépKépKép
agmano

És folytatom, miért nem elég egy pecsétes kérvény az orvostól, hogy nézzenek meg uh-on, miért kell nyomtatott papír ugyanerről, amit az uh-gal szomszédos helyiségben adnak csak ki, naplószámmal! Erre fecsérelik a drága időt az ambulancián tényleges gyógyítás helyett, beutalót nyomtatnak.
A másik ami miatt nekem nem elég a 3 db uh, mert én is veszítettem már el babát és belül halálra izgulom magam Bárányhoz hasonlóan, bár kifelé igyekszem nem mutatni.
De pl. a mostani uh előtt még nem terjesztem nagy nyilvánosság előtt az állapotomat, nehogy pofára essek. És most még várhatok 10 napot, arról nem beszélve, hogy így kétségbe vonom a megbízható eredményt.
Régen volt 16 hetesen uh, utána pedig AFP vérvétel. Most ez az uh kimarad, és sorban születnek a téves AFP eredméynek, mert nem 16 hetes méretű magzatnál történik a vérvétel. Páran halálra uizgulják magukat pár hétig, kit érdekel....
Bocs, hogy senki számára sem aktuális témával zaklatlak Titeket, de nagyon ki vagyok akadva. Bürokrácia számítógéppel lekorlátozva=21. század.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!!

Kory!!

Én is megnéztem a képeket és szerintem is szuperek!!!! :lol: :lol: Gyönyörűek a gyerekek!!

Évi!!

Húú, na, ez bosszantó, tényleg! Én nem találkoztam ilyen fafejűséggel valóban. És tényleg nincs 16 hetes uh??? Ez meglepett, bár már régen nem vagyok ezügyben jólinformált! :oops:
Hát igen, sikerül így a maszek rendelők malmára hajtani a vizet - csak az lóvé, viszont kevesebb idegeskedés! :roll:
És gyere, mond csak el, ha bosszant valami, veled együtt izgulunk és dühöngünk, ez nekünk is aktuális téma hiszen veled érzünk!!
Sajnálom.........................

ágyöngyi

Gyöngyi, a magánrendelőben írt kérelemmel törölhetem ki a hátsó felemet! Csak a kórházi naplózott uh-os beutalót fogadják el a szomszéd helyiségben.
De mi van, ha a kért időpontodra mész és előtte akarod elintézni a beutalót? Meg lehet kockáztatni, de ha az uh-on előbb sorra kerülsz, mint a beutaló kérésnél, akkor ciki. Vagy 1-2 órával előtte odamész és közben elintézel valamit, de -5 fokban köszönöm nem, majd talán nyáron. Na így lehet 1 alkalommal megúszni egy vizsgálatot.
Ez pedig a maszek rendeléseknek árt. Én is durrogok, hogy ezért fizetek? Valahogy az én dokim sincs csúcsformában - nem jött el a megbeszélt időben?- és ezért mennek el külföldre a tapasztalt orvosok. Belefásulnak a papírozásba. A vérvételt már elkezdem intézni, hátha ehhez is 4 hét kevés lesz....

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Mi jól vagyunk,csak munka van :)

Uhh Éva én is kilennék! Meg az orvos is miért nem ment oda :?: :shock:

Persze értem én,ha a szülő nyugodt akar lenni,menjen és fizesse a magánt. No de akkor miért is fizetünk tbt :?:
varga tünde

Ja, én arra gondoltam, hogy a magánrendelőkben az ultrahang vizsgálatok. Meg már sok dokinál a magánrendelésén van ultrahang is - pont ezért. De igazatok van: úgy szar az egész, ahogy van :twisted: :twisted:

Ma akkor is szilveszter van!!!! Ma mulassunk :lol: :lol: Bár az uram épp most jegyezte meg, hogy holnap egy évvel öregebb leszek :lol: :twisted:
Kívánok nektek boldogabb, egészségesebb, vidámabb, zökkenőmentesebb, kiegyensúlyozotabb új évet
Kép

ágyöngyi

B.U.É.K!!!

Kép

Kép
kory

Mindenkinek boldog Új Évet!

Voltam uh-on, de túl pici még 11 hetes sincs :shock: azért 4 hét alatt csak 3 hétnyit fejlődni kicsit kevés szerintem, de majd szerdán kiderül mi is a helyzet.

Éva

KépKépKép
agmano

MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII????????????????????????????
KOMOOOOOOOOOOOOOOOOLY?????????????????????????,
NA MOST NINCS IDŐM VISSZAOLVASNI
köszönöm a sok emailt és levelet,hogy mindíg kerestetek.sok időm nincs.nem is olvastam vissza de ágmanó vonalzóját láttam
GRATULA ÉVI!!!!!!!!!!!
BUÉK MINDENKINEK
barika2008

Bari!Bari!És mégegyszer Bari!!!!!!!!!!!!
Ugye ez azt jelenti,hogy visszatérsz közénk???
Én nagyon örülnék!!!
Nálunk már el is kezdődött a Boldog Új Év ugyanis Kinga reggelre
bárányhimlős lett.Olivéren a tünetek 2hét múlva várhatóak,szóval ez
a hónapom jól fog telni :? :(

Éva!
Ez az adatt az utolsó uh-hoz van hasonlítva,vagy általánosan a fogantatástól?
Mert ha az utolsóhoz nézi az adatokat,akkor tudja behatárolni,h.mennyi idő alatt mennyit növögetett.
Nem lesz ott semmi baj,csak még picike!

Kép

Kép
kory

Sziasztok!!!!
Barika!!!!!!!!!!!!!! Ezer puszi!!!
Végre újra köztünk!!!!!

Boldog új én nálunk: Martin hátizom húzódással és 38 fokos lázzal vergődik....
Kory, mehetünk látogatóva? Gyógyuljatok! Mennyire komolyak a tünetek?
8 hetesen csak 2 nap lemaradása volt Hármaskának, de most 12 hetesen 9 nap. Szerintem akkor elmérték, mert ugye 6 napos késéssel készült. Tehát összességében csak 3 nap a lemaradásom, ami semmiség.

Éva

KépKépKép
agmano

Éva!

Akkor ne izgulj.
Mivel ugye ma kezdődött,így még 3napig bőven jöhetnek rajta.
Nagyon ronda kidudoródó,folyadékkal teli hólyagok.
Jó megtermett nagyok.
Nálunk itt az orvosok a svéd cseppel kenegetést ajánlják.
Mert alkohol tartalmával szárít,és ferőtlenít.
Csak így nem lehet követni melyik van bekenve,mert nem látszik.
Régen mi azzal a fehér kencével voltunk lemeszelve.

Kép

Kép
kory

Szia Agmano!

Szeretnék veled kapcsolatba lépni. Lehetséges?

Szeretettel: Ktc
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ktc 2009.01.02 23:08-kor.
ktc

Szia ktc!

Most megijesztettél! Kereslek.

Éva

KépKépKép
agmano

Kory, akkor rendesen összeszedtétek ezt most. Jobbulást!
Martinnak légcsőhurutja van. Ülve aludt fél órákat éjjel és fájt a háta, mellkasa.

Éva

KépKépKép
agmano

Na akkor Barika várjuk az elmúlt 4-5 hónap fejleményeit, változásait!

Éva

KépKépKép
agmano

JOBBULÁST MINDENKINEK

évi egy pár nappal elszámolt 12 hetes terhességnél kicsit korai "retaldált" magzatról beszélni!!!
semmi ilyenről szó nincs nálad egyenlőre hál istennek!!!!
ne is legyen!!!!!!!!!!!
barika2008

igen igen beszámolok mindenről :oops: :oops:
csak most viszem dávidot sétálni mert éppen nem tombolnak a minuszok..
barika2008

Szia Bárány! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jó hogy újra köztünk vagy!!

Évi!!!

Felejtsd el amit ez a ktc írt!!!!!! Elhiszem, hogy neki volt szomorú tapasztalata, de ennek ürügyén ijesztegetni kicsit visszás!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Igaza van Barinak: kicsit korai még csak a felvetés is a Te esetedben!Szépen levezetted, hogy ennyi eltérés belefér - ne hagyd magad felizgatni feleslegesen!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Egy-két hét eltérést észre sem lehet venni az ultrahangon, nem beszélve a genetikailag kódolt méretekről: ezt sem tudja figyelembe venni egy gép!!!

Kérlek KTC ne ijsztgess senkit feleslegesen!!!!!!

ágyöngyi

Kory!!

Hogy vannak a gyerekek? Kingus hogy viseli a pöttyöket?? Ezen a környéken is hallottam többfelől a bárányhimlőt (karácsonyra :lol: ) így szerintem nekünk is kinéz majd!!

Évi!

Légcsőhurut??? Na ez honnan??? Voltatok ügyeleten is? Mit kaptatok rá?? Nálunk talán most kezd jobb lenni a köhögés. A szünet alatt végig köhögtek, de mire kezdődik az ovi, talán rendbe jönnek :lol: :lol:

Pusszantás

ágyöngyi

.....ssszus, elszállt amit írtam. :twisted:

Köszi a bíztatást Hármaska ügyében, én is bízom benne, hogy mindne oké, elvégre egy 1 napos hányás-hasmenés nem okozhat genetikai problémát - vagy elment volna 5-6 hetesen, ebben most már egy barátnőm is megerősített, neki rá is írták a papírjára és ott az egészséges kislánya.

Szóval mivel Martin minden lélegzetvételnél nyögött és hallhatóan fájdalmai voltak, reggel is lázas volt, kihívtam a dokit. Ő állapította meg, hogy nincs "nagy" vész, az izomhúzódás és láz miatt fájt neki mindene. Kaptt egy Recardalt (nem biztos, hogy jól írtam) kúpot és Augmentint elkezdtünk kálciummal, hozzá fél Algopoyrin és sokkal jobban van. Köhögése is alábhagyott, bár eddig sem volt vészes, csak biztos visszafolytotta, ne fájjon háta. Este még kap egy kúpot, aztán remélem többre nincs szüskégünk. Jó lenne már mindannyiunknak a pihenés. Én 4-ig voltam vele éjjel, utána az apja. Már nem bírtam átfutkosni 5 percenként, így melléfeküdtem. Azért nekem most vigyáznom kell a kistesóra is.
Ha már tud szaftosan köhögni kap Spiropentet.
Gyöngyi, akkor jól teltek nálatok az ünnepek!

Gyógyulást a lányoknak.

Éva

KépKépKép
agmano

éVI HA RECTODELT -et akartál írni az kruppra való rohamkúp,szteroidos erős!!!
és augmentin?az is a legbikább antibogyók eggyike.ezektől hamar rendbejön biztos!!!
legyen már vége a télnek!!!!!
bár a dokink szerint egyre több minden van nyáron is!
azt elfelejtettem írni,hogy nagyon drukkolok hpgy 3-aska lány legyen..tudom menyire arra vágytál :lol:
barika2008

Csak egy pill. aztán megyek rendbe rakni a családot.

B.Ú.É.K!!!! :)

Betegeknek jobbulást!!!!!!

A 3-kának meg nincs baja Éva. :)

Még szép,hogy a kiscsaj nem nagy! A lánykáknak nem kell nagynak lenniük hisz ők inkább formásak, nem igaz :?: :wink:
varga tünde

Sziasztok!

Elnézést kérek, ha ijesztgetésnek értelmezhető volt a hozzászólásom! Nagyon is távol áll tőlem annak szándéka! Sokat gondolkodtam, hogyan fogalmazzak, ezek szerint így nem lett jó. Segítsetek, hogyan kellett volna írnom, hogy ne a frászt hozzam arra, aki olvassa!
ktc
ktc

ktc szia!
hát nem is tudom,ha valakinek már volt rossz tapasztalata ilyen téren,mint neked(vagy éppen nekem is),hajlamos jó szándékból egy kicsit"hidegen is fújni" h érted mit akarok mondani!!
de egy átlag egészséges terhes nő(főleg ha 2 egészséges terhesség van a háta mögött),nem akar a rossz dolgokról hallani...főleg akkor nem amikor még aktualitása nulla!!!
na ezt kicsit évi helyett írtam...nem szándékosan :oops:
barika2008

Évi!!

Jobbulást Martinnak!!! Algopyrint hogy veszi be?? Nem fintorog az íze, állaga miatt? És miért pont ezt kapja lázcsillapításra? Jobban hat, mint a többi?
Kicsit bajban vagyok ezekkel, mert eljutottunk oda, hogy a Nurofent már a Sára is kihányja, ha láz miatt adom neki. Meriettának már több mint 1 éve nem tudom adni. Cataflam jó, de kell még valami, mert ha lázasak, akkor igazán magas tud lenni és ez is csak 2-3 órára viszi le a lázukat. 39 felettit meg lejjebb kell tornázni. Szóval érdekel, hogy mennyire jó nálatok az Algopyrin :oops:

Ktc!

A jó szándékod felől nem volt kétségünk, szerintem mindannyiunk nevében írhatom. De a magzati retaldáltságról csak az utolsó trimeszterben aktuális beszélni szerintem. 12 hetesen még szó sincs ilyesmiről. Ezért tünt inkább ijesztegetésnek az Évi esetében amit írtál!
Én beleolvastam a másik topikba és örülök, hogy szépen fejlődik a gyerkőd. Sok türelmet és kitartást kívánok neked - megéri, ez biztos!

Bari! Bari!

Pár mondat magatokról????? :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Sziasztok!

Éltem az új lehetőséggel, s utólag átírtam az ijesztő hozzászólásomat, hogy ha újak olvassák, rájuk ne legyen ilyen hatással. Remélem, így jó lesz.

ktc
ktc

Sziasztok!

Ktc-t mentve, írt nekem privit és leírta náluk mi volt, mire figyeljek oda, ez sekinkinek sem árt, de valóban levert a víz, mikor bejelentkezett, szóval köszi, hogy megosztod a tudásod, tapasztalatod. A lényeg, hogy a lepényre is figyeljünk és erőszakoskodjunk az alapos uh-ért, ha már mi is vírussal indítottunk. Szerdán a valós 12 hetes uh-on kiderül, ha nem fejlődünk, de tegnap este éreztem a kis csomót a hasamban :lol: , nem mertem megnyomorgatni, de végre érzem, nagyon pici még, kb. mint egy nagyobb tojás.

Tündi, BUÉK! Jó reggelt!

Igen RECTODELT kapott, este még adtam egyet és aludtunk, láza nincs, jól van, ma akart menni teniszezni az apjával :lol:
Algopyrin 1 dl mézes teába előtte kiskanállal porrá zúzva. Kicsit érzi az ízét, biztos kicsit keserű, de belé tömöm :oops: . Választhat, hogy egybe lenyeli, vagy megissza - micsoda aljas módszerek, mi? A Nurofen már kevés volt 5 ml, nem használt, fél üveggel meg nem akartam belé dönteni.
Nálunk a láz max 38,3 körül van, hogy nincs orrmandulánk.

Hogy van a kis pöttyös Kinga?

Bari, van egy kis beszámolni valód, várjuk!!!!

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!
Évi merész vagy a rectodeltel...mondjuk egyszer már letárgyaltuk,hogy a te dokid merészen bánik vele.
mifelénk,csak ha már húz vagyis úgy veszi alevegőt egy gyerek mint daltvéder(nem tudom hogy írják),szóval nálunk az kruppos rohamkúp...de akkor is elöbb levegő,hideg...
főleg 6évesen már nem szokott olyan "nagy" probléma lenni a kruppal...3éves kor alatt veszályesebb...vagy martin ennyire súlyos kruppos??

rólunk:nem is tudom mit írjak...úgy nem lehet,hogy kérdeztek,így nem jut eszembe semmi. :oops: :oops:
dávidnak van 2foga alul5hónapos korában jött ki
jövő héten lesz 7 hónapos...
a 6-hós vizsgálatkor volt 8,5kiló és 71cm.
még nem ül áll,csak ha ültetem állitom,magától még nem.nagyon aranyos sokat nevet...és sokat cipelteti magát kézben.főleg az apjával mert tudja hogy vele"azt csinál amit akar".
tesói imádják,kényeztetik is eleget.
kb ennyi..most nincs ihletem :oops:
barika2008

Sziasztok!

Éva nektek is kijutott az izgalmakból így az év elején!
Kingának szerencsére nincs láza,napközben szépen elvan,nem piszkálja egyszer sem,éjjelek nagyon gázak,egész éjszaka dobálja magát,nyüszög kb.10percenként.A vírus miatt éjjel elég nagy hőingadozása van,mikor lefekszik nemsokkal utánna megizzad,majd 2óra múlva tiszta hidegek a végtagjai.
Nincs amúgy rajta húúúdee sok pötty,de ami van azok elég nagyok,vízzel teli pöttyök.Egyik lábán 6db.van,másikon 8db,
hátán kb.13-15db,hasán kb.8-9,arcán 4db.
Ami a legszarabb,h.a nyelvén is van,és minden csípja,még az üditő is.
Na,ezt nem is részletezném,h.mennyire idegesít..

Éva!
Mikor lesz a hivatalos 12hetes uh?
4D-re mikor terveztek menni?

Kép

Kép
kory

Sziasztok!

Persze nincs is baj azzal,ha mások is elmondják mit tapasztaltak ktc! :) Ha lesz egy kis időm beleolvasok a topikodba. :)

Bárányhimlő huu félek tőle,mert én még nem voltam :? .

Dobok pár képet..:)

Kép ez egy ritka pillanat. :)

Kép keresztelő előtt a lehendő keresztszülőkkel. :)

Kép ez pedig utána

Lesznek képek,csak az még nem kaptuk meg..
varga tünde

Sziasztok!

Bárány, mi még most kaptunk először ilyen kúpot és nevezhetjük köhögő rohamnak amit Martin produkált. Ilyen szar éjszaka után nem sokat vaciláltam, beadtam a kúpot, mindenki tudott pihenni. A leíráson sem szerepel, hogy csak súlyos roham esetén adható. Úgyhogy szteroid ide vagy oda beadtam. Amúgy a kisebb dózist kaptuk.

Dávidnak hogy megy a suli? Szilvi, nagylány? Fiúzik? Nem féltékenyenyek? Na megyek, mert sanyi itt ül és nem hagy írni...

Éva

KépKépKép
agmano

évi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dávid a kicsi...szilvi a kisiskolás és szindi a nagy kamaszlány :lol:
de nagyon megy nekik a suli..szerencsére ilyen gondom most nincs...mind a kettő jól tanul
szindi sokat küzd érte,szilveszter egynlőre kirázza a kisújjából :oops:
barika2008

Bocsi, írtam, hogy itt ült a férjem és össze-vissza dumált, muszáj volt oda is figyelnem, úgy látszik ide nem sikerült teljesen.
Szóval Dávidnak nem megy a suli :wink: , de Szilvinek igen :lol: Szindi pedig küzd :wink:
Na ezt ha akartam se tudtam volna így megkeverni.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok

Bár nagy hiányolás nem volt,de azért beköszönök :wink:
És BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK

Üdv Bari újra itt :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szia Andi,

BUÉK, Téged is hiányolunk, de szerncsére Ti nem lettetek betegek, így nem kérdeztem rátok :oops:
Rég voltál, hogy teltek az ünnepek?

Éva

KépKépKép
agmano

sziasztok
cleo mi újság veletek???
Kép
barika2008

Kép

Most kaptam meg a karácsonyi képeket, talán ez az egy használható, van a képen egy kakuktojás, ő az uncsitesó.

Dávid egy tünemény!

Éva

KépKépKép
agmano

évi nem sokára ilyenek lesztek!! :lol: csak nem uncsitesó lesz hanem tesó :lol: :lol: :lol:
barika2008

Bárány a fiaidnak utólag is boldog névnapokat! :oops:

Éva

KépKépKép
agmano

KÖSZIKE
barika2008

Helló!

Szépek vagytok Éva. :)

Dávidka is édes.Jó húsban van.. :)

Tegnap voltunk tanácsadáson,megkaptuk az oltást. 84,5cm hosszúak vagyunk és 10,710 a súlya. Megvagyok elégedve. :)

Nektek is leírom:a tanácsadáson volt egy anyuka a kisfiával aki 4hós és 9,5kg!Csak anyatejes!Olyan édes kis szumós baba,biztos nehéz cipelgetni.. :)

Beniék csoportjában most van a hasmars és társa.. :(

Hoztam nektek képeket:

Kép Benim.. :)

Kép Domim.. :)

Kép

Kép
varga tünde

Tündi, nagyon szépek a fiacskáid! :P
Kory, Gyöngyi?
Andi, megy az ovi? Vizsgák?
Bari?
Mindenki megvolt?

Pussz!

Éva

KépKépKép
agmano

sziasztok

Tündi.nagyon jók a képek. :)
sokat nőttek a fiúk, és milyen csinosak ám!!!!
El is hiszem,hogy meg vagy elégedve a tanácsadáson mértekkel.szép nagy kisfiú Domi is :)

Évi.nektek is szupi a családi kép :)
Pocaklakóval mi újság?
Sógornőmnek most mozdult meg a picur.nálad növöget a pocak?

Kory.Kingával mi újság? rég beszéltünk már :( pörkösödés van már?

Bari.nagyon kis husis Dávid.Suli hogy megy a nagyoknak?

Én tanulok ezerrel,lassan jönnek a vízsgák :? -és úgy érzem nem tudok semmit.de a legjobb az,hogy az sem tudjuk miből vízsgázunk... :wink:
Zsoltinak erőteljesen mozog az egyik alsó fogacskája...végre :D

GYöngyi veletek mizu?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?