Angi,
én sem találtam meg az igazi ajándékot, de kénytelen voltam venni, mert mi szombaton tartjuk, mert utána egy hónapig apa nélküli létünk lesz.
a tűzoltóautót végül nem vettük meg, hanem ugyanabból a sorozatból egy darut, meg egy lánctalmas földmunkagépet
, hozzá egy karámot, istállót két lóval (mert le vol tértékelve
)
És ha most nem kellene hazaköltöztetnem,a kkor egy műanyag, pedálos traktort kapott volna.
Annyira édes volt, beült minden autóba és közölte velem, hogy most ő a "tattojos bácsi"
. De így megfőzöm a nagyikat ;).
az otthonszülésről. Minden tiszteletem geréb Ágié. Amit a széllel szemben pisiléssel el lehet érni, azt ő megcsinálta.
Az egy más kérdés, hogy az a szülés speciel nekem nem volt az igazi. Nem tudom, mi nem lett volna jó benne, de vmi hiányzott. (Talán a klinika?
) vagy lehet, hogy túl volt spirázva? Én pl, amikor megláttam, hogy a gyertyát a függöny elé, mellé, alá teszi a srác, majdnem odaszóltam, hogy hé, még leégeti a lakást!
De hát különbözőek vagyunk, szoktam erre mondani.
A lánynak ez így volt jó és szép és irigyeltem azért. mert nyugalom és odafiggyelés az maximálisan megadatott neki.
És az is tetszett, amit GÁ mondott az elején, hogy amikor megindult szüléssel megérkeznek a kórházba, akkor bizony megállhat a folyamat. Hiába ismered a környezetet. Hiába mész ismerősökhöz, ha van olyan szerencséd.
Én az arany közepet tartanám helyesnek. Megteremteni a lehető legjobb körülményeket, nem csak technikailag a szüléshez.
És hát a világon hány helyen szülhetnek otthon a nők? Nekem Hollandia az etalon erre is, meg sok más kérdésben is, ami nem tartozik ide.