Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hol vannak a lányok a pozitív tesztekkel?

Rita! Küldtem freemail-t.

Gabómanó! Tesztel hogy állsz?
A listát a következõképpen tudod javítani. Én legalábbi így csinálom.
Egy korábbi listát kijelölsz, utána rákattintassz a Szerkesztés/másolásra. Ezután belekattintassz a Szólj hozzá! abalakba, ahová írni akarod az új listát és rákattintassz a Szerkesztés/beillesztésre. Ezután pedig úgy javíthatsz a listába ahogy éppen akarsz.
Remélem nem voltam nagyon érthetetlen.

Ancsi: Adács 27 év
Kriszti: 11 c 39 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 35 cn Nyíregyháza 26 év
Timi: 3 c 33 cn Budapest 25 év
Gabo:27 c 32 cn Miskolc 26 év
Margit: 4 c 31 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 30 cn Pécs 22 év
Cico: 3 c 29 cn Szeged 27 év
Andi: 11 c 28 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 28 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 24 cn Budapest 29 év
Koalamaci:4 c 20 cn Budapest 24 év
Lora: 9 c 18 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 18 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 16 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 15 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 14 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 13 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 10 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 8 cn Budapest
Edina: 6 c 7 cn Coimbra 23 év
Moni: 3 c 7 cn Törökbálint 28 év
Száva: 6 c 4 cn Miskolc 29 év
Boglárka: 7 c 2 cn

Andi! Ne aggódj addig amíg nem jön meg. Még mindig jó az a hõ. Szóval nyugodj meg. Jó?

Ildi!
Jó pihenést kívánok a szabira. És várunk vissza. Vagyis hát nem is inkább ide, hanem a friss kismamás topicba. bár már mi is ott lennénk. Ugye lányok?
És ne lustálkodjatok a szabin, hanem tessék aktívan részt vállalni a pocaklakó megalkotásában.

Puszi

Éva
Éva

Kriszti, felre ne ertsKép az OO hosszu oe akar lenni, csak nincs ekezetes betum!!!KépKépKépKép

Orsolya, kihez jartal regebben, nev szerint? Milyen lett a hormon-eredmenyed, hanyadik napon mert, azt is ird hozza... Mi is a gond tulajdonkeppen, hogy egybol Merodint ir a dokid, a lanyok az index-en /forumok, szuloi munkakozosseg, lombik-bebi-meddoseg topicban sokkal tobbet tudnak rola, gyakran szerepel naluk, mint javasolt kura, nezz be hozzajuk, hasonlo a hangulat, mint itt.. Na, azt azert nem mondtam am, hogy itt hagyj bennunket, hacsak a friss ....-be at nem mesz, ES HAMAROSAN AT FOGSZ MENNI, O.K.?!!KépKépKépKép Csak fel a fejjel, pont en mondom, de ez mar csak ilyen, bizunk, es sikerulni fog, punktum.

Lella
Lella

Jó reggelt és szép napot kívánok mindenkinek!

Tegnapi igéretemnek megfelelően, ma reggel teszteltem és képzeljétek az eredmény: II CSÍK!
Szerintetetek mennyire megbízható a teszt? (talán én is tudom, de más "szájából" bíztatóbban hangzik)
A lényeg most hívom a dokimat, és bejelentkezek nála! Jelenleg az aggódás és az örömkönnyek között "vergődöm", hiszen nagyon nagyon nagyon.... bízom abban, hogy ez az állapot még legalább kb. 8 hónapig így marad, s hogy nem lesz semmi gubanc, illetve, hogy ez már tényleg azt jelenti, hogy nekem (nekünk/férj+én) már valóban van egy pocaklakónk. Drukkoljatok!
Mindenkinek őszíntén kívánom ezt az érzést, tehát gyerünk lányok fogom a kezeteket és húzlak benneteket magammal..... /remélem, hogy jó irányba!?/
Puszi
Timi
Timi

Köszönöm az újabb gartulációkat! Kép

Andy!
A tüszörepesztés a pco-nál kockázatos. Legalábbis én így értelmeztem. Nyugi! Kép

Kriszti!
A kisfiad álomszép! Jól mutatna mellette egy kistesó! Kép

Lella!
Az meg semmi, hogy kismanót csempéztünk sutyiban, de aug. végén még a balatoni nyaralásra is csak két személyre fizettünk be. Pssssszt!!
De képzeld, a múlt héten felhívott egy faszi, aki intézi a szálláshelyet, - akkor még csak nem is sejtettünk semmit -, hogy egy kis változás történt, nem a kétágyas apartmanban fogunk lakni, hanem egy háromszemélyesbe tesznek majd minket!
Kép Nem semmi, ugye? Kép

Lányok, teszteket akarok!

Rita
Krita

Timi!

Sorstársam! Kép Nagyon-nagyon nagy GRATULA Nektek!
Hát ez fantasztikus! KépKépKép
Miért lenne gubanc? Hülyeség. NEM LEHET SEMMI GUBANC, ÉS KÉSZ!!!
Nagyon, nagyon örülök!!!

Rita
Krita

Lányok!
Most jártam a WHO honlapján. Úgy gondolom, ha vannak a WHO által meghatározott (elfogadott) sperma értékek, akkor a nők hormonszintjéről is kell legyen valami info. Sajna még nem találtam meg. Ha sikerül persze közzé teszem.
Üdv, Moni
mj

Timi
Ez fantasztikus. Úgy örülök neked, hogy még a szemem is könnybelábadt. Remélem hamarosan mi is ilyen hírt közölhetünk.
Lányok! Látjátok, csak kitartás és pozitív hozzáállás kell. Mindenkinek fel a fejjel, és ha egy kicsit el is vagytok kenődve tudjátok, Timi és a többiek példájából, hogy mindenkinél ott van az ESÉLY!!!!
Moni
mj

Szia Mindenkinek!

Itt Gabó...... egy árva egycsíkos tesztem van. Ez vagyok én.
A hőm még mindig fent van 37.1. Este görcsölta pocim, felkeltem betáraztam a védelmi rendszert, bevettem egy görcsoldót, de a szokásos iszonyat görcsök nem jöttek. Reggelre csak egy kicsi barnás trutyi. Reggel megint görcsöltem, de csak egy kicsi van. Mi ez? Mi van velem? Csúf játékot velem most a testem.
Remélem a többiek két csíkkal büszkékednek még ma!!

Gabó
Gabómaó

Kedves Rita!

Köszönöm szépen nagyon kedves vagy!

OKÉ! Rendben! AKKOR GUBANC KIZÁRVA!!!!

Nektek is óriási GRATULA! Ti voltatok már orvosnál?

Timi
timi

Kedves Timi!

Kép Jól hangzik az a két csík! Kép Csak így tovább% És nem idegeskedni, minden rendben lesz. Kép

Koalamaci
Koalamaci

Móni!

Nekem pedig a te kedvességedtől lábadt könnybe a szemem, De őszíntén!
Imádlak benneteket!

És mindenkinek annyire drukkolok, hogy már a kezeim is görcsbe rándultak... /de megéri!/
Timi
timi

Timi!

Ez tényleg fantasztikus.Kép
Nagyon örülök, hogy neked sikerült!
Gratulálok!KépKépKép

Andi
Andy

Timi!

Nagyon-nagyon gratulálok Neked is a babához. Vigyázz nagyon rá és sok boldogságot, gondtalan kismamaságot kívánok.KépKépKép

Drága kis Gabómanó!
Ne keseredj el. Hány napot is késett eddig? Lehet, hogy még korai volt a teszt. Ne add fel. Amíg rendesen meg nem jön, addig van még remény. Tudom, hogy nehéz most neked. Én veled vagyok és szorítok!!!

Cupppppppppp Mindenkinek!

Rita!
Írtál mélt?

Éva
Éva

Kedves Gabómanó!

Ma is csak azt tudom mondani, amit tegnap. Ha negatív még a teszt, nem kell elkenõdni, nem biztos, hogy 100% az eredmény. Lehet, hogy még túl korai és egyszerûen nem mutatja ki. A hõmérséklet mindenképp jónak hangzik. Szerintem meg amíg nem tudsz semmi biztosat, inkább került a bogyókat! Sosem lehet tudni.

Várj egy hetet és nézd meg ismét. De addig sem kell idegeskedni (könnyû mondani Kép). Mindenesetre vigyázz úgy magadra, mintha már tudnád, hogy ott lenne. Abból baj sosem lehet. Kép

Koalamaci
Koalamaci

... és persze nagyon szorítok. Kép

Koalamaci Kép
Koalamaci

Sziasztok lányok!

Timi,gratulálok!

Éva, te kérdezted mikor lesz laparoscopiám? Szeptemberben vagy októberben. (én választhatom)

Nem félek egyáltalán, megbízom az orvosomban. (Viccesen azt mondta, az egyetlen kockázat hogy átszúrja az aortámat és elvérzek.) Félre a tréfát: az altatás miatt úgysem fogok semmit érezni vagy emlékezni és tudni akarom: tényleg minden ok-e ott bent.

Megkérdeztem töle, hogy igaz-e hogy 1-2 hónapig szedett fogamzásgátló abbahagyása után a fogamzóképesség erösebben tér vissza. Azt felelte: ez gyakran nem így van, ö nem javasolja.

A párom szó nélkül beleegyezett az andrológiai vizsgálatba. (picit féltem, de szerencsére ok nélkül)

Más nincs: hétvégén lesznek az aktív napok.

puszi mindenkinek: Lotti
Lotti

Kedves Gabómanó!

Hány napos egy ciklusod? Én is úgy vagyok vele amíg nem jön meg még van remény!
Szorítok neked!Kép

Puszi

Andi
Andy

szijasztok kiscsajszik

Elsore meg sem tudtam jegyezni mindent amit irtatok,ki kell nyomtatnom es ujra olvasom az egeszet

Timi,Rita

A ketcsikosoknak ORIASIKép GRATULA!!!!!Annyira orulok,hogy megint vannak kismamak.

Andi

Emlexem Bejanak ingadozott ennyire a hoje mikor terhes lett,meg ne add fel kerlek.Ja es neked abszolut semmi fajdalmad nem volt a peterepesztotol?A tesomnak 4* csinaltak,azt mondja olyan mint egy konnyebb szules annyira fajt a dereke es gorcsolt.

Annyira edesek vagytok mindannyian,muszaj volt megmutatnom neketek a buszkesegemet de nem is szamitottam ilyen kedves fogadtatasra.Kép

Orsoly

nekem se jott be a clostiKépDe en a helyedben orulnek ha mindjart kapnam is az injekciokuratKép

cupppppppppppp K
kriszti

Sziasztok,

Új vagyok itt, vagyis már korábban is olvasgattalak benneteket, de hozzászólni csak most mertem. Sajnos úgy tűnik, a már így is hosszú listátokat fogom még egy kicsit hosszabbítani, mert adataim: 8c 4cn Debrecen 24 év. Most éppen Serophene kúrán vagyok, úgyhogy egy hét múlva akció indul!!!

Tudjátok, sokan azt mondják, hogy én nem is vagyok igazán idevaló, mert nekem már van egy gyönyörű kisfiamKép))) 3 éves volt júliusban, és tényleg maga a csoda.
DE azt hiszem, hogy TI fogtok tudni csak igazán megérteni engem, mert hiába van már a fiam és imádom, de akkor is rettenetesen vágyom egy másodikra. A férjem mindig azt mondja, hogy ne izguljak már annyira, mert ha akar úgyis összejön. (ő még a Serophenet sem akarta engedni, mert a fiammal semmi bajom nem volt, úgy értem 4 hónap alatt magától összejött.) Meg azt is szokta mondani, hogy ha nem lesz másik, akkor sincs baj mert már van gyerekünk. Persze ez így logikusan hangzik, de azt hiszem ti megértitek, hogy miért nem tudok vele egyetérteni mégsem.

Szóval ez a nagy harci helyzet, most kezdem az újabb hónapnyi csodavárást, és csak egy kis erőt szerettem volna meríteni tőletek, mert néha már mindenből elegem van Kép(((

Lécci vki vegyen fel a listára, mert én nem tudom hogy kell. Remélem nem sokáig leszek rajta.

Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem, de elsőre annyi mindent el akartam hadarni.

Az össze két-ségesből két-csíkos legyen ám!!!!Kép))))) (Én még emlékszem a majdnem 4 évvel ezelőtti kétcsíkosomra, ez egyébként a mai napig meg van, néha kabalából meg is nézemKép)) HATALMAS ÉLMÉNY LÁTNI AZT A FRÁNYA 2 CSÍKOCSKÁT!!

HAJRÁ CSAJOK

Márti

Ui.: Sajnos a vidám stb. pofikat nem tudom alkalmazni, mert még elég kezdő vagyok, nézzétek el nekem.
Márti

Sziasztok, megint én vagyok,

Csak annyi, hogy a Ui. törölve, mert "gyakorlat teszi a mestert" sikerült a pofi! Úgyhogy most már ilyet is tudok.Kép

Timinek ÓRIÁSI GRATULA, és ha elfogadsz egy jó tanácsot: ha bármi baj lenne (NEM LESZ!!) akkor csak az ultrahangnak higgy, semmi más vizsgálati módszernek ne!!! Az okát most kicsit hosszú lenne, majd talán egyszer leírom, röviden csak annyi, hogy nekem a fiamat majdnem elkaparták (bocs de nem tudok szebb szót) mert azt hitték, hogy elvetéltem (Véreztem 6 hetesen és a doki először nem csinált ultrahangot, mondván hogy a vetélést anélkül is meg tudja állapítani). Aztán 39 hétre született a fiam 3,5 kilósan. Úgyhogy a vérzés még nem tragédia, és ragaszkodj az ultrahanghoz!!!

Sok-sok puszi minden anyukajelöltnek, és meglévő ill. hamarosan foganó pocaklakóhoz.

Márti
Márti

Köszi Mindenkinek a vigaszt, de most már biztos,hogy az egy csík egy csík. Megjött...............
Már kibőgtem magam a kollégáim vállán is.
Nem is tudok mit írni nektek, csak azt, hogy felvidítanak a kétcsíkos hírek!!!!!!!!!

ÓRIÁS GRATULA TIMI!!!!!
El ne engedd a kezem, jövőhónapban megyek utánad, csak húzz erősebben.

Puszi nektek, most nagyon szarul érzem magam, de nem adom fel. Tudjátok:
"ÚJ CIKLUS ÚJ REMÉNYEk"

TIMI VIGYÁZZ MAGATOKRA!!!!!!!!

Üdv: Gabó
gabómanó (g

Kedves Lányok!
Köszi az irányomba érkezett újabb pozítiv hozzászólásaitokat, igazán nagyon kedvesek vagytok, hogy így aggódtok értem!

Gabómanó!
Csatlakozom "ÚJ CIKLÚS ÚJ REMÉNYEK" felkiálltáshoz. Tehát nem feladni, hiszen 1x mindenkinek KELL HOGY SIKERÜLJÖN!! Szóval kitartás! És én erőteljesen húzlak magammal, szóval most már nincs kiút....

Márti!
Köszi a jótanácsot, holnap megyek a nőgyógyászhoz és ígérem, hogy ragaszkodni fogok az ultrahanghoz, bár lehet, hogy ez még most korai lesz!? /lehet, hogy egyenlőre csak "pisilni" kell, vagy nem?! /még nincs tapasztalatom./

Timi
timi

Gabo

A kovetkezo 2 napban szabad dunnyogni,de utana kotelezo a remeny es a jokedv.Kép

Timi

A pisi tuti,de az uh-vszleg meg nem latni semmit.Azert nem kizart,hogy csinal.Kép

lassan remelem nekem is megjon,hatha a kov ho eselyes lesz.

puszo Kriszti
kriszti

Gabó!

Ez nagyon szomorú. Mindjárt megnézem én is nálam mi újság. Pedig én szorítottam!

Kriszti!

Ez egy szuri, de utána semmi bajom. Kicsit fáradtabb vagyok ennyi. Nagy dózist szoktam kapni.
Írtam még reggel emilt.

Andi
Andy

Lotti!

És mikor akarod a laparoszkópiát?

Gabómanó! Sajnálom. Tudom, most semmi sem segít. Csak az idõ elõrehaladtával az újabb akciós napok közeledtével lesz minden más. Meglátod.

Cuppp

Éva
Éva

Sziasztok Lányok!

GRATULA MINDEN KÉTCSÍKOSNAK!!! Timi és Krita, ti tutira összebeszéltetek, hogy együtt szülhessetek, igazam van???

Én sajna nem csatlakozom most hozzátok, pedig nagyon úgy nézett ki... Na, sebaj, majd máskor jön a kistesó.

Puszi mindenkinek, Gabómanó, fel a fejjel, orrod a felhöket súrolja, szép az élet!

Dia
Dia

Kedves Timi,

Azt hiszem félreértetted az ultrahang dolgot, bár az biztos, hogy elég össze-vissza fogalmaztam.

Szóval AKKOR ragaszkodj az ultrahang-vizsgálathoz, HA BAJ VAN (NEEEEM LEEESZ!!Kép)

Szóval ha véreznél, vagy ilyesmi, és bemennél a kórházba (vagy bevinnének) akkor ne higgy el semmilyen diagnózist, csak ha ultrahanggal is alátámasztották!!

Csak ennyit akartam írni. Ha nincs semmi baj, akkor éppen elég annyi ultrahangot csinálni, amennyit a doki egyébként is csinál. Nem kell piszkálni érte, hogy csináljon még pluszban.

Remélem most már világosabb mindenki számára. Ígérem ezentúl megpróbálok jobban fogalmazni.

Egyébként, ultrahanggal kapcsolatban nem tudom ti miket hallottatok, mindenki azt mondja, hogy abszolút ártalmatlan. Azt viszont tapasztalatból tudom, hogy mi azért nem tudtuk meg előre a gyerek nemét mikor vártam a fiam, mert ahogy az ultrahangfej a hasamhoz ért, a gyerek mint egy őrült elkezdett rugdosni meg azonnal hátat fordított. Így aztán nem látták, hogy fiú vagy lány. Kérdeztem a dokit, hogy ez mitől van, esetleg lehet-e baja a gyerkőcnek, de ő azt mondta, hogy baja nem lehet, egyszerűen csak zavarja az ultrahang. Ugyanis ők vízben vannak és a víz a hangot jobban vezeti, és a magzat HALLJA!! az ultrahangot. (Úgy képzelt el, hogy belevisítanak a füledbe őrült magas hangon.) Na ettől én is biztos rúgkapálnékKép.

Bocsánat ha megint hosszú lettem,

Nagyon vigyázzatok magatokra!

Márti
Márti

Timiiiiii eljen!!KépKépKépKépKépKép..... Nagyon kellemes, szokasos reggeli wc-rohamokat, emelygeseket kivanok az elso 3-4 honapra, utana meg eroteljes rugdalasokat.... a 8-9 ho tajan.. Pussssssz, aztan huzz bennunket is....KépKépKépKép
Es ne merj gorcsoltetni egyik reszedet sem miattunk, eleg, ha huzigalsz bennunket a ..frisss...-be...Kép

Rita, a sors keze neha jopofa dolgokat rendez... azert el ne aruljatok neki, hogy oda mar eleve 3-an mentek nyaralniKépKépKép hatha ra kell fizetni....

MoniKép, koszonjuk valamennyien, mert bizony most mar nagyon kivancsiak vagyunk a normalis hormonszintekre!!

Draga Gabo! Nagyon sajnalom, ilyenkor tenyleg egy kicsit sirni kell, mert egy resze a keserusegnek igy eltavozik, aztan arcmosas, nehany nap mulva nagy, illatos furdo, egy kis illat, lenge ruhacska, finom nyari este, esetleg pezsgo ...... es mindent beleKépKépKépKép Tessek megigerni, hogy igy lesz, rendicsek??? Most lehet, hogy egyutt sirunkKép, de utana mar oromKépkonnyeket kerunk, ok?

Lotti! A laparoszkopia eredmenyed varjuk, vetulis melyik honapot valasztottad? A ferjed egy hos, ne gondold, hogy a teremtes koronai-nal altalaban ilyen konnyen megy a beleegyezes.... No nem, mintha nem szeretnenek egy pindurkat, hanem mert meg a gondolatat sem tudjak elviselni annak, hogy csorba essen a ferfiassagukon, na nem, mintha ez szegyen lenne, de ok mar ilyenek. Ugyhogy megegyszer, le a kalappal elotte KépKép Aztan gyujtsd a pozitiv energiakat a hetvegere. Kuldok is neked: +++++++++++++++++++++

Szia, Marti! Bizony, jo helyen vagy, nekem is van egy 4,5 eves kislanyom, es mi is szeretnenk neki egy tesot... Azert persze remelem, hogy nem sokaig idozol te sem itt, hanem atkerulsz hamarosan, mint Rita es Timi a ...friss kismamak... topicba KépKép A Serophent mire adta az orvosod? Milyen vizsgalatokon voltal mar?

Andi, elmondanad, mi is az a tuszorepeszto szuri? Nem veletlenul a hCG, amivel a termeszetes LH csucsot imitaljak, pontositva altala az ovulacio bekovetkeztenek az idopontjat? Huu, ezt jol megaszontam.. szoval errol van szo? vagy valami masrol szol...? KépKép

Lella
Lella

....kimaradt valami, bevennetek, legyszi, a listaba, Lella, 32 ev, 8 c, 26.cn. Nem kell varos, ugyis tudjatok, hogy messze vagyok, de a szivem sokszor draga magyar honban dobog..
Koszike
Lella

Lella!

Biztos ugyanarról beszélünk szerintem.
A neve:Chorigonoin injekció
Amikor megérik a tüszõm, úgy a 14. nap táján be kell mennem UH-ra. Ha van legalább 20 mm-es tüszõ akkor megrepesztik. HCG hormon injekciónak is mondják.
A fenekembe beadják az egész dobozzal és ez másnapra megrepeszti, ilyenkor kell együtt lenni. Milyen szépen fogalmaztam. A hõm ennek a hormonnak a hatására felugrik.
Már 4-szer csinálták, de még nem lett tõle semmi bajom. Legalább tudom mikor van az ovulációm.

Andi
Andy

Timi!

Még nem voltam dokinál, mert most szabin van, utána meg én megyek, de azt mondják a 8. hét után érdemes menni, mert akkor már a doki is lát valamit.

Éva!
Megkaptam a mail-t! Még nem írtam, mert borul az asztalom. Ha felégettem mindent, akkor jövök!! Kép

Rita
Krita

Sziasztok lanykak

tudjatok irtam a netes dokinak de nem a rendelobe hanem az infertility oldalra Dr Elek Csabanak,Ugye jol emlexem o irta azt a bizonyos kabalakonyvet?!
Itt a valasz,2 napja irtam neki es maris valaszolt.Koszi mindenkinek az izgulast annyira halas vagyok erte.JJa,es nagyon irigylem am a ketcsikokat!!!!!!Kép

Tisztelt Asszonyom!

Az On eseteben a megerett uszom megrepedesenek hianya allhat
fenn. Ez az
allapot mindig psziches (azaz stressz) eredetu. Az allapot
(megfelelo
szakertelem eseten) konnyen gyogyithato. Amennyiben szemelyesen
is lehetek
segitsegere, kerem, hivjon fel:

06 20 366 5201

Tisztelettel:

dr. Elek Csaba
szulesz-nogyogyasz szakorvos
humangenetikus

Most megint felcsillant a REMENY,csak nehogy pofara essek!

kriszti
kriszti

sziasztok!

Rita! Megnyugodtam. Majd várom a leveled.

Éva
Éva

Sziasztok!
Andi!
Dr.Kalmár László a dokim, nagyon rendes 6 vagy 7 éve járok hozzá + az egész család, mármint a nők.
36,8 a hom, de félidő környékén 37 volt, adhat bizakodásra okot, vagy ez már vissza esés?
Nincs még mihez viszonyítanom, ezért add a tapasztalatod a dologhoz. Köszi

Timi!

Nagyon nagy gratula Kép KépKépKép

Hurrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timi+Rita!

A testeteken tapasztaltok változást?
Viszonyítási pontokat tudtok adni.
Köszi

cico
cico

Kedves Lella, (és persze mindenki),

Köszönöm, hogy üdvözöltél, és hogy nem vagyok kiutálva, mondván , hogy én ne nyavajogjak, mert mér tudom, milyen anyának lenni.KépKÖSZÖNÖM NEKTEK JÓSÁGOTOKAT

Én karácsonykor hagytam abba a fog.gátlót (Cilest), és nekem is az kavart be (Még hogy az nem okozhat ilyesmit, ha-haKép) Januárt-februárt menzivel töltöttem. Nem vicc, 2 vérzés között kb. 5 nap telt el. Összesen 7-szer jött meg, úgyhogy elmentem dokihoz. (Persze addigra szédelegtem, annyira kivéreztem.) Akkor adott Norcolutot, utána Serophenet. De sajna ettől nem baba lett, hanem ciszták. Kép Azok szerencsére a következő ciklusra felszívódtak.Kép Azután jött 3 teljesen normális ciklus (28 napos) csak éppen baba nem lett belőle KépKépKép A múlt hónapban pedig késett 2 hetet (Teljesen azt hittem, hogy terhes vagyok, aztán a teszten egy vonal...KépKépKép) Most pedig újra Serophene, és imádkozom, hogy ne ciszta legyen belőle megint, hanem igazi kismanó.

Hát az én sztorim így néz ki. Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a Closti és a Serophene az ugyanaz (már hatóanyag), vagy két tök különböző dolog? Már teljesen meg van kavarodva az ember lánya.

Arról tudtok esetleg valamit, hogy a Serophenet ha terhesség alatt szedik (persze itt most a terhesség első pár hetére gondolok) akkor az mennyire káros? Mert a múlt heti menzi nem győzött meg igazán, csak valami pecsételés volt, és nem akarom, hogy baj legyen abból hogy gyogyit szedek, ha esetleg már összejött volna a babóca.

Előre is köszi,

Márti
Márti

Sziasztok Lanyok!

Timi!

Oriasi gratula! Nemsokara mi is kovetunk titeket! Nagyon vigyazz magatokra!

Gabo!

Ne keseredj el, Timi es Krita egyutt akart szulni Kép, biztos mindketten kis "kos-t" akarnak, te pedig biztos rank tobbiekre vartal es nekunk egy kis "bika" vagy "ikrek" lesz.

Lanyok, nalatok a csaladban a ferjeteken kivul tudja valaki, hogy babat szeretnetek, szulok, anyos, baratok ilyesmi? Nalunk csak a baratok tudjak, kicsit izgulok is hogy fogadnak a szulok 45-47 evesen, hogy nagymamik nagypapik lesznek. Eddig meg soha nem beszeltunk errol egyikuknek sem, imadjak a gyerekeket, de meg soha nem hianyoltak az unokat. Mi pedig kicsit felunk beszelni rola most, amig meg nincs ok csak nyaggatnanak, hogy na sikerult mar vmi? A szuleimmel a tavolsag miatt is nehz errol beszelni telefonon, az anyosom pedig hat megiscsak az anyosom. Nalatok mi a helyzet, mindenki nagyon varja mar az uj lakot, vagy csak ti tudtok rola?

Mar ugyan irtam, de hogyan allithatom le a ferjem, hogy ne "szeressen" olyan gyakran mert igy aztan nem lesz baba? Mit mondjak, hogy ne sertsem meg, es ne gondolja azt, hogy mar nem szeretem?

Megegyszer gratula Kritanak es Timinek es mindazoknak akik mostanaban tudtak meg az oromhirt.

Edina
edina

Cico!
Hallottam, már Kalmárról. A sógornöm nála szült és õ is azt mondta, hogy jó doki. Én egyenlõre maradok még Mészárosnál. Már ijesztget a mesterséges megtermékenyítéssel, pedig csak most volt még az átfúvásom. Hova siet nem értem. Amúgy már 10 éve hozzájárok és jó doki õ is.
Hát ez a 36,8 sajnos nem jó. Terhességnél fent kell maradjon a hõ. Nekem is csökken és kirügyezett az arcom is. Már csak órák kérdése és megjön a havi baj.

Kriszti!
Hát az lehet, hogy nálam is a stressztõl nem tud megrepedni a tüszõm.
Nem kellene így görcsölnünk, nem gondolod?
Én is felmentem az www.infertility.hu-ra, de nem találtam Dr. Elek Csabát. Hol van?

Puszi

Andi
Andy

Szia MartiKépKép

Remelem te se sokaig koptatatod ezt az oldalt!!KépKép

Edina

Szerintem jobb ha a nagyszulok meg nem tudnak semmit mert aztan turelmetlenek lesznek es allandoan kerdezgetek,hogy mi van mar!Nalunk se tudjak pedig a 3. lesz ha lesz.
Egy `bika`nekunk is jol jonneKép

bocs ma nem tudok sokat jonni mert a `kopi`/fonokom/ allandoan erre kolbaszol,ja es hivom Dr Elek Csabat hatha lesz ebbol valamiKép

puszi K
kriszti

Edina!
A mi családunkban a párom, az anyukám, az apósomék mindannyian nagyon vágynak már egy kisbabára, tehát a bejelentés biztos, hogy örömkönnyeket fog csalni a szülők szemébe, viszont azt, hogy próbálkozunk/tunk (?!) csak a barátnőim tudják. Az indok, az pontosan az amit te leírtál, hogy nem igazán szerettük volna ha mindenki állandóan azzal "zargat", hogy na sikerült-e már.
Egyenlőre azonban még várat magára a "nagy bejelentés", bár megmondom őszíntén, hogy legszívesebben elkiabálnám magam, hogy mindenki tudja, de azért - sajna - a félsz még eléggé erőteljesen bennem van (bár remélem, hogy ok nélkül)

Rita!
Akkor te a 8. hétig nem mész dokihoz?! Én holnapra bejelentkeztem, bár most azon gondolkozom, hogy lehet, hogy egy kicsit elhamarkodtam!? Hiába, már az eszem is elment...

Cico!
Köszönöm. A változás nálam - egyenlőre - annyi, hogy eléggé fájnak a melleim valamint néha olyan érzésem van mintha meg akarna jönni - bár ma még nem volt ez az érzés - illetve a legnagyobb változás az az volt, hogy nem jött meg.

Timi
Timi

Helló Mindenkinek
Bocs, hogy eddig nem voltam itt de totál el vagyok havazva.

Szóval, látom sajna gyarapodtunk megint. Marti, üdvözlet. Ne aggódj, nem te vagy az egyetlen anyuka aki itt chat-elget.

Gabó,
Sajnálom, de ne csüggedj. Sírd ki magad és utána újult erövel mindent bele.

Edina,
Az én családomban férjemen kívül ikrertesóm és legjobb barátnöm tudja, hogy min ügyködünk. Nem szívesen beszélek róla mások elött mert nem mindenki olyan megértö és toleráns. És természetesen, ha elkezdek nekik magyarázkodni a lehetséges okokról, következményekröl, az sokszor olyan, mintha egy férfi magyarázná nekem az olajkutak működési elvét. Szóval inkább megtartom magamnak és Nektek.

Amikor tesóm terhes lett és 2 évvel ezelőtt bejelentette az ugy ért mint a villámcsapás. Én, akkor már 5 éve férjnél voltam, s a tesómnak akkor még csak barátja volt. Gyorsan el is szívtam egy szál cigit a nagy ijedtségre. Azóta nem súlytott le hír annyira, hogy rágyujtsak. A súlytás nem azért volt mert anno én akartam volna gyereket, hanem azért mert furcsa volt, hogy a másik felem gyereket vár. Szóval pszihésen volt megeröltetö. Kb. 1-1,5 hónapba telt mire el tudtam hinni.

és

Szerintem nincs azzal semmi baj, hogy a férjed olyan gyakran szeret. Persze ha te is bírod az iramot. Tudni kell azt, hogy minden férfinak más és más az igénye a sexre. Valaki tovább bírja valakinek minden nap szüksége van rá. Bár a naponta többszöri sex az már valószínüsíthetöen nem megfelelö "anyag". Ez inkább alkat kérdése. Szóval azt próbálom elmagyarázni, hogy NEM FELTÉTLENÜL rossz, ha a férjed gyakran szeret, mert lehet, hogy az ö matyijai sokkal gyorsabban, sokkal intenzívebben termelödnek mint a többieké. És ha jol emlékszem Krita irta, hogy ök is akcioztak minden nap. És láss csodát. Bejött.

Lányok,
Ti miröl mondtatok le gyerekvállalás érdekében? Most itt föleg cigi, kávé, és alkoholfogyasztásra gondolok. Nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt vagy csak nagyon ritkán, viszon napi 2-3 alkalommal kávézom. Valahol azt olvastam, hogy a kv. csökkenti a fogamzóképességet. Mit tudtok erröl?
Moni
mj

Moni

En meg a kv-rol ezt nem hallottam de cigirol jobban el is tudom kepzelni.Ugyan en is cigiztem meg nagyon regen de szerintem nagyon karos dolog.Annal mar csak az alkohol nagy mennyisegben a rosszabb.Szerintem az lenne igazsagos,hoa egy bizonyos alkoholszint folott/alkoholistakra gondolok/nem esnenek teherbe.Nem akarok rosszindulatu lenni de nem hiszem,hogy megerdemel egy olyan no gyereket aki tok alkohol.
nekem semmirol sem kell lemondanom nem iszom nem dohanyzom es napi 2 nagy tejeskavet iszom,soha nem feketen,sok-sok tejjel.

cuppppppppppppp K
kriszti

Andi

Bocs,nem azon az oldalon hanem a hazipatika oldalon lehet neki irni.Ossze vagyok teljesen kutyulodva mar!KépKép

Irtam emilt!

K
kriszti

jajj de dilo vagyok elfelejtettem valamit

Szoval en nem erzem magam stresszesnek,DE mi az ha azzal a gondolattal fexik es kel az ember,hogy vajon mikor jon mar ossze egy kis husikaKépLehet,hogy mar ez is egy stressz,nem???
kriszti

Üdv Lányok!

Kedves Edina!

Nálunk sajnos elég gyakran az a téma, hogy "mi van már?". A szüleim nagyon fiatalok (korán kezdték Kép), de mióta elvesztettük az elsõ babát ugye mindenki várja a következõt. Én annak idején ugyan meg akartam tartani magamnak a férjemnek, meg az apukámnak, de mondják azt, hogy a nõk a pletykásak?! Szegény apukám "elsírta" mindenkinek. Nem akart rosszat tudom, de nem örültem neki igazán. Pont attól féltem, ami igazolódni látszik. "Érdeklõdnek", persze nem rosszindulatból, de mégis. Kép Bár, lehet, hogy semmi köze hozzá. A munkahelyemen pl. már agyvérzést kapok, mikor szóba kerül. Egyetlen kolléganõmnek árultam el annak idején, hogy mi történt és biztos vagyok benne, hogy nem is adta tovább. De minden kolléga azzal szekál, hogy mi újság van már utódilag. Ráadásul a párommal egy munkahelyen dolgozunk, úgyhogy képzelhetitek. Nagyon jókat szoktak mulatni. Mi meg nézünk és nem gyõzzük elterelni a témát. Kép Miért olyan tapintatlanok néha az emberek?! Nekem egy idõ után már biztos feltûnne, ha a másik nem akar beszélni róla. Mindegy, nem vagyunk egyformák és biztos már megint bennem van a hiba.

A dohányzás és sársai terén azt hiszem viszem a pálmát. Kép Párommal együtt egyikünk sem dohányzik (korábban sem), nem iszik, és egyáltalán nem kávézik. Én még az üdítõktöl is tartózkodom, persze olykor-olykor lecsúszik, de inkább víz és szénsavmentes ásványvíz párti vagyok. Rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszem.

Kedves Moni!

A tesód féle történetet azt hiszem meg tudom érteni. Mi ugye elvesztettük az elsõ babát aztán kb. egy év múlva az anyukám (?!) bejelentette, hogy terhes és megy is a kórházba elvetetni Kép Kép Kép. Hát, inkább nem írom le mit éreztem akkor. De miért kellett épp nekem elmondania? Sose fogom megérteni. Kép

Ez elég gyászosra sikeredett így a végére, nem akartam. Fejeket fel, irány a siker! Menjünk a kétcsíkosok után! Kép

Koalamaci
Koalamaci

... Ja! A párom családja nem tud semmirõl. Úgyhogy "csak" az "én oldamról" (leginkább az anyukám féle családtól) kapjuk a kérdéseket sorozatban, mikor találkozunk velük.

Koalamaci
Kaolamaci

Sziasztok!
Elöször is, gratula a két legfrissebb csik tulajdonosának Timinek!!
Mi ma voltunk a teszten, leadta az anyagot a férjem,majd várjuk az ereményt.Tegnap hivtak az orvosi rendelöböl is, készen vannak a vér és vizelet eredményeink,de majd csak a jövö héten megyünk a dokihoz (sok a páciens).Kiváncsi leszek a progresteron szintemre,mert látatlanban azt mondta, szerinte azzal van gond.
Ma sem tudtam hömérsékletet mérni,mert sokkal korábban keltem mint általában, tehát nem mutatott volna semmit, majd holnap folyt. köv.
Megint megprobálom a listát frissiteni, tegnap remélem nem csináltam vele nagy bajt...
Szoval:
Márti : 8 c 4 cn Debrecen 24 év
Boglárka: 7 c 3cn Györ 24 év
(Remélem Boglárka, a tegnapi napra vonatkozott a 2 cn, igy én ma már átirtalak 3 cn-ra,majd nézd meg, OK?)

Na sziasztok, mára ennyi.
Barbi
Barbi

Na persze, hogy valaki kimaradt, bocsi Lella, nem volt szándékos!!!Kép
Lella: 8 c 26 cn 32 év
Márti : 8 c 4 cn Debrecen 24 év
Boglárka: 7 c 3cn Györ 24 év

Boglárka, még mindig nézd meg,hogy jo-e a Te cn-od??
Barbi
Barbi

Hello!

Gratuláloka friss kimamáknak!!! Milyen jó Nektek!!!! Húzzatok minket is át a másik toikba, légysziiiiiiiiiiiiii!!!
Cincérke
Cincérke

Jó reggelt csajszik,

Na ugye, hogy én vagyok a legfrissebb. Kép Persze ez csak ennek a .... melónak köszönhető, mert én reggel 7-kor kezdek és még az út is egy óra, úgyhogy 5.15-kor csörög a vekkerKépKépKép

Remélem a két csíkosak nagyon jól vannak, a középidősök meg nem aludták át az egész éjszakátKép

Tudjátok, ÚJ NAP (ÚJ HÉT, ÚJ HÓNAP) ÚJ REMÉNYEK!!! ELŐRE A BABÓCÁKÉRT!!!KépKép

Remélem ennyi pozitív hullám elég volt így napkezdéshezKép

Márti
Márti

Márti,
Nagyon friss vagy. Jó ilyen pozitívan kezdeni és folytatni a napot.

Holnaptól számunkra két naponta akciózás van előírva, be "kell" venni mint a kanalas orvosságot. :-)))))))

Ki fog még a hétvégén akciózni?

Pusszancs, Moni
mj

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?