Új privát üzeneted érkezett!

Boboka,Tünci ellen van.... 8) :lol: Most ugrott a havi egy mosogatás besegítés is.... :lol:

Betti!
Adj magadnak szabadnapot futásból!
egyébként mi is itthon leszünk kettesben, megnézünk pár jó filmet és így jó is lesz.Délután meg megyünk a Kicsikénkhez.
Hja és tiszta náthás vagyok, elkaptam az uramtól!

Krisztina!
Neked is boldogabb új évet!
tünci28

Tünci, nagy vonalakban sem írod le a szerződéssel kapcsolatos problémát?
Hátha valaki hozzáértő olvas minket és tudna segíteni nektek.
Vendég

Az én uram néha, és főzni is ha nem érek rá. És nagyon finoman főz. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Én meg közben eltüntem és főztem egy nagy fazék lencselevest, hogy akinek nincs ideje, az merjen ki belőle és tegye hidegre és 1-jén egyétek meg. Sok-sok szeretettel főzte nektek az öreglány :lol:

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Boboka!

konkrétan egy árubemutatós szerződésnél odahamisították a papám nevét..megcsinálták a banki hitelszerződést is, amin megint más aláírás szerepel, a papám nevével...A papám szklerózis multiplexes beteg, majdnem teljesen béna a keze, az aláírása olvashatatlan kriksz-kraksz, minimum 5 centi..ezek az aláírások pedig "gyöngybetűs" jól olvasható, pindurságok...
tünci28

Tünci, nem akartam én rosszat :wink: Azzal az egy mosogatással úgysem lennél nagyon kisegítve :roll: (most tiszteletteljes bocsánatot kértem az uradtól, dehogyisnem, naaagyon nagy segítség az nekünk :wink: :lol: )

Ezt én is nagyon szeretem, ha egy évben kétszer megigazítja a férjecske az ágytakarót, akkor azt hallgatom két hétig. Mi van az év 363 napjával, amikor én csinálom? :roll:
Vendég

Melcsike!
Köszi, nyami! :D

Boboka!
Párom sok mindent megcsinál, de a mosogatás fáj neki..nagyon. :lol:
tünci28

Tényleg, ha már így erre-arra leszünk holnap én is kívánok valamit:

Kívánom, hogy többet mosolyogjatok, mint amennyit szomorkodtok, hogy többet süssön a nap, mint amennyit esik az eső, hogy legyen kinek a kezét fogni, mikor egyedül már kevés vagy, hogy ne tegyen rátok Isten nagyobb terhet, mint amit a vállatok elbír, és kívánom, hogy ajándékozzon meg az Ég mindenkit az Anyaság szent örömével, mindezt kívánom 2009.-re

Betti
Kép
betti0412

Tünci

Hát szerintem ezzel ők nem sokat érhetnek hiszen még az aláirások is eltérőek. Talán rájuk is lehetne ijeszteni kicsit, mert aki a szerződést csinálta annak tudnia kell, hogy nem a papáddal csinálta.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, köszönjük a lencsét :lol: Nagyon drága vagy:)

Nálunk az ilyen házimunkák női dolognak számítanak. Amikor megismerkedtünk, akkor főzőcskézett sokat, főzőcskéztünk, aztán szépen elmaradt. Bár a fűszerezést még ma is inkább rá bízom.

+ hál Istennek ha bármi elromlik az az ő reszortja, ahhoz meg én vagyok hülye, szóval fifti-fifti :lol:

Tünci, ez nagyon gáz. Ott az otthonban volt megszervezve az árubemutató?

Szemetek az emberek, akik képesek kihasználni az idős embereket :twisted:
Vendég

Betti!

A Te szádból, Isten akaratával!
Ámen!
tünci28

Az én Párom mindig megágyaz, minden reggel, bár nehéz lenne nekem, órákkal előbb indulok mint ő.

Betti
Kép
betti0412

Tünci
Ez a szerződés dolgot biztos bizonyítnai kell, de szerintem lehet kezdeni vele valamit, egy jó ügyvéd persze jó pénzért, ha van belőle gond, ha meg nincs, elég csak a balhét verni...

Betti
Kép
betti0412

Igen, ott az otthonban.

Már beszéltem a területileg illetékes régióvezetővel,természetesen kultúráltan elmondtam mi a problémám és természetesen perrel fenyegetőztem.
tud az esetről az otthon gazdasági vezetője, azt mondta 2-án intézkedik,meg felhívta a társát ennek az ügyintézőnek...

az a megagáz, ohgy valószínű egy banki alkalmazott is benne van, emrt ugyebár a béna papám természetesen nem ment bankba Pestre aláírni semmit...
tünci28

A 2008-as év mindegyikünknek szerintem a legrosszabb amit megéltünk én azt kivánom ennél csak jobb legyen mindig. És szeretném, ha hamarosan szépen sorban mind tanácsokat kérnétek az öreglánytól, hónapról hónapra, amikor meg lesznek sorban a babák. És én szivesen segitek nektek bármiben, ha tanácsra van szükségetek. És tudom hogy és-sel nem kezdünk mondatot, de valamikor igy alakul. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Csak az a gáz, hogy egy ilyen árubemutatós termék ára általában 80 ezer körül mozog, idősek elmennek, bepalizzák őket pl. ilyen olyan csodaszerekkel, és megrendelik. Utána általában postán küldik a cuccot meg persze a borsos csekket, amit be kell fizetni.

Anyósom is egyszer megrendelt egy gyógyszert egy bemutatón, az is olyan 40 ezer körül volt, átbeszéltük, gyorsan írtunk egy lemondó levelet és ajánlva feladtuk. Hál Istennek nem küldtek semmit.

Szerintem időben írjatok még egy levelet a cégnek, hogy az ekkor meg ekkor kelt szerződést hamisítás miatt tekintsék semmisnek, különben még fel is jelentitek őket.

Legyen mindenképp, minél előbb nyoma annak, hogy észrevettétek a csalást.
Vendég

Férjem is néha főz,de inkább húst tud sütni, olyan beteszem, rászórok mindent, fólia és majd összesül valahogy. De mindig eltalálja. Finom.
Meg mikor itthon feküdtem, minden nap porszívózott, meg vasalt is, meg rendelte a kaját nagy bőszen.... :D

Betti
Kép
betti0412

Egy írásszakértő egy másodperc alatt megállapítja, ohgy három különböző személytől vannak az aláírások, semmi közük egymáshoz.De azért a 79 éves ,súlyos beteg nagypapámnak nem hiszem, hogy szüksége van erre..az összeg egyébként 144 ezer forint,60 havi részletre...most komolyan, 84 évesen járna le neki..ezt nem gondolhatták komolyan, hogy szó nélkül fizetgetni fogja...
tünci28

Tünci

Nálatok nincs ingyenes jogsegély szolgálat. Jár utána, mert szerintem mindenhol kell lennie terülileg. Nálunk a megyeszékhelyen van, de itt a városban két hetente van ügyfélfogadás.

Kép

Kép
melcsike70

Hát nem tudom majd mit is hoz a 2009. De olyan fura, hogy most ünnepeltük a 2000.-et és már lassan 10 év eltelt.
Megy az idő, nagyon megy.

Betti
Kép
betti0412

Lányok, olyan nagyon szép jókívánságokat írtatok :)

Én is kívánom, hogy mindaz teljesüljön, amit írtatok, mindenkinek egy szebb és boldogabb új esztendőt, jövőt :)

És Melcsike, nem vagy te öreglány :!: :!: :!:
Ja, és De-vel sem szoktunk kezdeni mondatot, nekem meg minden mondatom De-vel kezdődik. De mit csináljak, ha mindig így jön ki? Nem de? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tünci!
Hogy mik vannak!
Nem vagy résen és azonnal bepaliznak.

Futás szabadnap 1.-én lesz.....

Betti
Kép
betti0412

hja és miből is vonnák le?????
tulajdona nincs, mert a lányára iratott mindent,a nyugdíját elviszi az otthonbéli ellátása..na mindegy,2-án kiderül.

Betti!
Akkor nekem is mindent megcsinált, de normál hétköznapokon sokat nyűglődik.Ezért most neheztelek rá egy kicsit, mert 24.-e óta nem dolgozik ,én meg igen, úgyhogy ilyenkor több segítséget várnék.
tünci28

Tényleg mert van már nálam korosabb is. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Jaj már úgy félek a hétfőtől, annyi munka lesz....de most még nem akarok rágondolni.

Betti
Kép
betti0412

Igazából nem is tudnak mit kezdeni, ha nincs miből levonni. Erre nem is gondoltak a hülyék.

Kép

Kép
melcsike70

Igen, ez nekem is sokszor elhagyja a számat, hogy itthon vagy egész nap, hazajövök és rohan a lakás, nem igaz, hogy nem értél rá, és akkor bepörgök és kész a veszekedés...de én akkor sem vagyok hajlandó eltűrni. De figyel azért rá, hogy elpakoljon maga után, igyekszik.
Otthon az anyukája, meg a takarítónő mindig pakolt, én viszont nem csinálom, mert nem is érek arra rá, kicsit másként kellett berendezkednünk.

Betti
Kép
betti0412

Én is elvárnám, nálunk is itthon van karácsony óta, ebből most már kb. 2 napja nem is beteg (szerencsére), de nem tudok mit csinálni. Ami nem megy, azt már nem akarom erőltetni.

Amikor jöttem ma haza, a liftben azon győzködtem magam, hogy bármilyen kupi is legyen itthon, ő az én uram, imádom szeretem, a mi kupink, és nem szabad patáliáznom miatta :lol: És mit ad Isten, csak mosatlan volt, az sem sok, meg az ágyat kellett gyorsan megigazítanom.
Vendég

Boboka,a kis nyelvtani játékokkal!!!Ugyi-ugyi?
tünci28

Melcsike
Idestova 4 hónap múlva, mint ahogyan a nevem is mutatja leszek én is 30 éves. Még 10 és 40. De komolyan 30 éves nőként jobban érzem magam, mint 25 évesen. Valahogy nőbbnek.
Mostanában sok gondolat is feljön bennem, amik eddig nem, ilyen filozófiai életértelem keresések, kérdések, összefüggések keresése, de még csak halványan, lehet, korral jár.

Betti
Kép
betti0412

Jaj, még fel kell húznom az ágyneműt, na mindjárt szólok Életem párjának, hogy segítsen...... :D
Kimostam, kivasaltam és mos már csak fel kell húzni, de utálom.
Holnap minimum 10.-ig senki ne keltsen fel....

Betti
Kép
betti0412

Igazából én sem érzem magamat közel 35 évesnek. :? Nem is nagyon szokták azt gondolni rólam hogy ennyi idős vagyok. De lehet csak azért mert nem akarnak megsérteni. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Tavasszal talizhatnánk megint valami szép napos időben....
Tök jó lenne, már ha nektek is.

Betti
Kép
betti0412

Én benne vagyok!! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

A múltkor régi ismerőssel találkoztam, és mondta, hogy nem is ismert meg, mert annyira megváltoztam.
Kérdeztem, ez most előny vagy hátrány nekem?
Azt mondta, hát azt most még nem tudom eldönteni, hagy nézzelek csak meg jobban.
Mondtam, sietek.....nesze neked bók ugyi?

Betti
Kép
betti0412

Melcsike, akkor már ketten is vagyunk!

Betti
Kép
betti0412

Na, most jól összevitatkoztunk a párommal ,hogy ki, mit csinál itthon....

Betti!
Naná, hogy találkozzunk!!!

különben most én is jobban érzem magam, mint 23-24 évesen..de most megállhatna az idő.
tünci28

Lányok, még folytatódik ám a feliratkozás a talira, tessék még jelentkezni. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Megyek Lányok aludni, kicsit még olvasgatok Csernusból, az új könyvből, jaj, múltkor, ezt már akartam mondani, marha jó gondolatot szedtem tőle:
vakbéllel műtötték és utána nem kért fájdalomcsillapítót, mert ha nem érzi a fájdalmat, nem érzi a teljesítőképessége határát sem és akkor nem tudja, meddig mozoghat, mit bír még el. Következtetés, nem biztos, hogy a fájdalmat mindig mesterségesen tompítani kell, mert kijelöli a teljesítéseid határát.
Mondd valamit.

Betti
Kép
betti0412

Holnap és vége a 40 hétnek. Komolyan, nemhogy fájdalmas, de megkönnyebbülés, ne kövezzetek meg érte.

Tünci
Ne zárjátok vitával az óévet, volt ebben már minden.

Betti
Kép
betti0412

Képzeljétek el nem is meséltem, amerikai nagybácsim lefoglalt egy nyaralót és mi is kapunk egy szobát nyáron Balatonfüreden. Az időpont még csak megközelitőleg június. 8 szobás házról van szó. Úszómedence meg minden. Biztos lesznek a családban sértődések, mert sok uncsitesó meg nagybácsi, meg nagynéni van, de csak 5 család lesz ott.

Kép

Kép
melcsike70

Csinálni kellene egy alapítványt, ami a szülészeteken támogathaja ezeket az anyákat, nem anyagilag, lelkileg, csak a támogatás hátterét kellene megteremteni. Hogy ne kelljen küzdeni mindenki másnak.
De ez is már olyan elcsépelt, kuncsorog már boldog boldogtalan a pénzért mindenféle célra, miért pont erre adnának, mikor ez amúgy is tabu. Azt hiszem kapnánk is a neves szülész dokiktól, hogy mit hisztizünk itt.

Betti
Kép
betti0412

Tényleg megyek aludni. Elálmosodtam.
Ha valaki már holnap nem lenne, annak a fentiekkel együtt Boldog Új évet kívánok!

Betti
Kép
betti0412

Betti

Az nem baj, azért nem kövezhet meg senk hogy nem roppansz össze, mert ugye élni kell tovább. 8) Nekem is pont akkor jött hogy tudtam kicsit dolgozni és sikerült ezzel kilábalni.

Kép

Kép
melcsike70

Betti,még van egy nap békülni..

megyek én is,holnap megint munka... :evil:

Jó éjt!

KépKépKép
tünci28

Jó éjt lányok!

Tünci akkor gondolom későn érsz haza, én nem leszek itthon, tehát Boldogabb újévet mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, ugye most nem a mi kis hozzászólásaink miatt lett a vita?
Vendég

Természetesen én is benne vagyok a találkozóban. Pont a napokban gondoltam én is rá, hogy megint milyen jó lenne:)

Melcsike, aranyos nagybácsitok van, hogy meghív titeket nyaralni:)

Tünci, kitartást a holnapi munkához.

Betti, senki sem kövez meg érte.
Valami lezárul ezzel a nappal, valami új pedig kezdődik.

Az anyák segítése nagyon jó ötlet lenne, de szerintem ehhez mi nagyon kicsik vagyunk:(

Holnap én ugyan bemegyek, de dolgozni nem nagyon szeretnék / fogok, szerintem csak megiszunk egy-két pohárkával, és már indulunk is.

Én is még egyszer kívánok nektek nagyon boldog új évet :wink:

Én is megyek, mert még mindig nem tartok sehol, és ilyenkor már aludni akartam.

De olyan jó volt egy kicsit beszélgetni, tök jó, amikor ennyien összejövünk:)

Pusz mindenkinek, jó éjt.
Vendég

Boboka

Azért a nyaralásunkat mi fizetjük. De tényleg jó hogy ránk is gondolt. Mert szivesen van velünk ez azt jelenti.

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?