Új privát üzeneted érkezett!

Boboka

Látod most már Lyly is megnyugtatót irt. Úgy izgulni tilos ezért. :wink: És nem kell félni a fogdokitól, nem harap. De muszáj most elrendezni a fogakat, hogy tényleg ha itt az idő akkor már ne legyen gond.

Tényelg Betti neked mi újs. a fogaddal végül is rendeződött a dolog mert most nem emlékszem rá, hogy mi lett a végeredmény. Vagy megint elmúlt a fájdalom és megint abba maradt a kezelés.

Kép

Kép
melcsike70

Lyly

Ez most valahogy megint nekem sikerült . Laptető!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Juhéjjjjj :lol: :lol: :lol:

Elengedtek fél 4-kor, itthon vagyok :lol: :lol: :lol:

Lyly, köszi, akkor nem aggódok 8)

Biza Melcsike, ez két nap alatt a 2. laptetőd, az előző oldal meg ha jól láttam Bettié volt :lol: 8)
Vendég

Sehol senki? :cry:
Vendég

Melcsike
Az én fogamhoz nem nyúltak, nem engedtem, de azt modta a doki, még most nem is lehet, ha újra beindul nőni, majd újra fog fájni.

Betti
Kép
betti0412

Már én is vagyok! Boboka jó hogy korábban haza engedtek. Egy kis meglepi neked sem árt néha!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!!!

Képzeljétek ma pont 28 napra jött meg,ahogy a nagykönyvben meg van írva,még soha nem volt ilyen egész életemben.Bár most szülés óta ez a 3. rendszeresnek mondható.
Ha elmúlik mi is elkezdjük a próbálkozást / utálom ezt a szót,de most hírtelen nem jut más eszembe/.
Igazából nem várom ,hogy rögtön babás leszek,nagyon nagy csoda lenne,de azért nagyon nagyon szeretném.
Ma nagyon hiányzott akis picurkám.....
Nézem az embereket ahogy készülnek a nagy szilveszteri partikra,de nekem semmihez nincs kedvem.Most kellene megszületnie.....

Kép
krisztinaa

Krisztina, ha nincs kedved bulizni szilveszterkor, ne tedd. Látod mi is csak úgy light-osan el leszünk szépen a férjecskénkkel.

A próbálkozás szót én is utálom, de szerintem nincs rá találóbb szó, ha valaki mégis tud valami mást rá, azt örömmel várjuk :wink:
Szerintem a babaprojekt szó is kilőve... :lol:

Kriszta, nem tudok okosat mondani sajnos, túl kell élni ezeket a napokat is valahogy :cry: Utána sem lesz könnyebb, de idővel azért egy cseppet enyhül a fájdalom :cry:
Vendég

Krisztinaa

Te is tudod, hogy csodák vannak és egy embernek több is juthat. Higgy nekem tapasztalt vagyok. :lol: Tudod nekem sem volt sosem spontán tüszőérésem, de valahogy mégis lett mert Bogika megfogant. Előtte nekem is csak hormonkezeléssel volt. 7 év után egyszercsak csoda történt. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Krisztina, nagyon-nagyon szorítok nektek is, ahogy Bettiéknek is (és titkon azért már magunkért is :oops: ) :wink:

És gratula a 28 naposhoz :wink: :wink:
Vendég

Boboka

Vacsi már meg volt? Nálunk már meg 7 évest ágyba dugtam nézi a tévét. Én is szoritok már érted és mindenkiért :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Amióta Bogi megszületett egész normális volt a menzesz, most megint kezdődik a rosszalkodás, ebben a hónapban kimaradt. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Meg volt a vacsi, amikor hazajöttem :wink: olyan öt óra körül, úgyhogy kezdek megint éhes lenni :oops:
Ma még csak egy kefir reggelire, egy kis saláta husival ebédre, egy felvágottas vajas kenyér vacsira egy kis paradicsommal volt a menü, és most olyan szívesen benyomnék egy adag tejbegrízt, de nem szabad elcsábulnom :oops:

A tornát is már ezer éve hanyagolom :oops: :oops: :oops:

Életem párjának a keddi nap a haveroké. Ilyenkor jól kikártyázzák magukat:) Olyan édes tud lenni, mikor fülig érő szájjal mondja, hogy nyertem kétszáz forintot:):):) Mintha legalább egy milliót hozna haza, úgy örül neki:)
Kb. egy órája egyedül vagyok. Legalább tudok netezni meg szépen összecsomagolni holnapra :wink:
Vendég

És hova mentek Sopronba? Ha publikus csak akkor ird meg.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Kétszáz forintból már vehetsz egy liter tejet, vagy 6 db zsemlét stb. úgyhogy igenis szép nyeremény. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, priviben ment minden :lol:
Vendég

Tudom én azt, nem is azért írtam, csak 10-esekben és 20-asokban játszanak, és olyan jó fejek tudnak lenni :lol:

Én becsülöm a keveset is, itthon, ha az uram az aprót kiszórja a polcra, egy kettőre összesöpröm, és néha milyen jól jön az :wink:
Vendég

Nálunk a 7 éves söpri össze, mindig tele van pénzzel.

Kép

Kép
melcsike70

De aranyos :lol: De nagyon is jól csinálja :wink:
Vendég

Tüncike merre van? Remélem minden rendben volt a papájánál.
Vendég

Nem tudom merre jár, de reméljük tényleg minden ok lesz.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, megint ketten maradtunk?
Vendég

Hát látod már napok óta, de nem baj mert mi még vagyunk :wink: , nekem azért fontosak vagytok. És hát sajnos mindig nem ér rá mindenki. Holnap ugysem lesz este senki gondolom. Mi megyünk anyámékhoz, ott töltsük el a szilvesztert. És én is iszok majd pezsgőt.

Kép

Kép
melcsike70

Helyes Melcsike, mi is viszünk egy üveg pezsgőt:)

Most egy cseppet én is megyek pakolni, de úgy kb. 10 percenként ránézek az oldalra, írj nyugodtan, csak lehet, hogy pár perc késéssel fogok válaszolni.
Vendég

Ok. Csak nyugodtan én is közben nézem a tévét. És én is bekukkantgatok. Csak szépen pakoljál, nehogy valami itthon maradjon. De jó, hogy elutaztok egy kicsit. Közben remélem valaki még meglátogat minket. Tünci is csak haza ér lassan. Betti, ilyen hidegben csak nem fut sokat. Leda is remélem bejelentkezik még ebben az évben. Vele is mi lehet?

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok itt vagyok!

KépKépKép
tünci28

Nem tudom, pár napja ő is eltűnt :cry:

Leda, kérünk bilis képeket Barakról :wink:

Kisanya bizti száguldozik a kis csoda autóval:) Már 1,5 napja boldog jogsi tulajdonos :lol:
Vendég

Szia Tünci

Egyszerre írtunk :wink:
Vendég

megint semmire nincs időm, annyira hiányzik hogy nem tudok veletek beszélgetni!Azért az is nagyon jó, hogy írtok és van mit olvasnom.sokszor akkor érek ide, amikor ti már alukáltok!

boboka!
A fogászatról ugyanazt mondanám, mint Lyly!

Bettinek,Bobokának és Krisztinának!
nagyon izgulunk értetek, idővel biztosan belétek szuggeráljuk a babát! :D Mindenképp próbáljatok azért nem "rágörcsölni", mert az annyira fájdalmas!Nem szeretném, ha eljutnátok oda, hogy minden hónapban két napig zokogjatok, amikor netán megjön!
Inkább gyertek ide panaszkodni!
Hallod Betti????Nem ununk!!!!!! :wink:

Krisztina!
Nagyon lassan lesz könnyebb és mindig fog hiányozni,hagyni kell, ohgy átjárjon a hiánya, engedni a gondolatokat..csak így állnak aztán tovább, csak így tudunk élni...
Szerintem...

Melcsike!
Sokszor gondolok rátok, ha valami szépet látok, ohgy milyen jó lenne egy kislánynak megmutatni...olyankor mindig "átküldöm " a gondolatot Barcinak! :wink:

Madamrekamé!
Szia! :wink:
tünci28

még valami!

Ha van valaki aki szerződésekkel kapcsolatos jogi ügyekben jártas(esetleg férj...),tanácsra lenne szükségem!
tünci28

Tünci

Én még vagyok! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka drága csomagolj is közben. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Csomagolok, csak szaladgálok ide mindig, hátha írtok valamit :wink:

Tünci, mi volt papádnál? Nincs rosszabbul, ugye?
Vendég

Tünci

Ilyesmiben sajnos nem tudok segiteni. De nincs komoly probléma ugye?

Kép

Kép
melcsike70

Sajnos én is tök hülye vagyok a szerződésekhez :oops:
Vendég

Betti, nehogy sokat futkározz ilyen hidegben :!:
Vendég

ÉN is én is

Betti
Kép
betti0412

Lányok, egy hülye, bugyuta és meglehetősen babonás kérdés :lol: :
Ha csak pl. másodikán főzöm meg a lencse főzeléket, attól még nem veszik el a szerencsém, UGYI :?: :roll: 8)

Már eléggé fáradt vagyok így a tegnapi 5 óra alvás után, még pakolok, vasalnom kell meg hajat mosni, már a lencsére nem maradna időm :cry:
Vendég

De szép számban összejöttünk megint :lol:
Vendég

Nem tudtam menni futni, vendégek most mentek el, majd holnap reggel, ha felkeltem, elmegyek.
Kíváncsian várom a szilvesztert, ilyen még nem volt, hogy ketten itthon, nem tudom, majd hogy telik el.....de meglátjuk. Úgy nem is terveztünk el előre semmit sem.

Betti
Kép
betti0412

:oops: :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2008.12.30 21:08-kor.

Kép

Kép
melcsike70

a lencsekérdést passzolom...nem tudom.. :oops:

A papa jól van, a szerződés-kérdés vele kapcsolatos,az viszont komoly(a története kb a Juszt műsorába való lenne, most folyamatban, majd meglátjuk)
tünci28

Áztass be egy pohárral, mintha már előkészülnél főzni :D

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!!

Lányok,köszönöm szépen a bíztató szavakat,nagyon jól esik.Én is nagyon sokat gondolok ám Rátok és szorítok mindenkinek.Remélem jövő ilyenkor már mindenki boldog lesz egy pici élettel vagy a pocakban vagy pocakon kívül:)

Boboka nagyon jó utat kívánok és érezzétek jól magatokat!!!

Mindenkinek legyen jó szilvesztere,és pezsgőzzetek egy kicsivel többet :wink:
Anyósomékhoz fogunk átmenni,kajálunk ,egy kicsit iszogatunk ,úgy szépen nyugodtan,azt hiszem most ez lesz a legjobb.Persze délelőtt rohanok Petrához,gyújzok neki pici gyertyákat.

Szép estét Nektek!!!
krisztinaa

AZ URAM KÉRI, HOGY KÉRDEZZELEK MEG TITEKET A FÉRJETEK SZOKOTT E MOSOGATNI?

ITT ÁLL A HÁTAM MÖGÖTT ÉS VÁRJA A VÁLASZOKAT!
tünci28

ÉS BOBOKA!

BON VOYAGE! :D
tünci28

Szokott, de szigorúan csak lightos dolgokat, amihez nagyobb erőfeszítés kell, nem, és csak akkor, ha én nagyon-nagyon nem érek rá.

Betti
Kép
betti0412

Tünci uracskájának üzenem, hogy az enyém azt sem tudja hol a mosogató :lol: :lol:
Állítólag az női munka.... :twisted:
Vendég

Basztikuli!!!!!
Holnap nincs nyitva a futógépem :( Miért nem mentem én el még délelőtt? Volt egy gondolatom, hogy most kellene, de á majd estére.
Így marad az, amit utálok, minuszban kint rohangálni. Be kell öltözni nagyon és úgy tök kényelmetlen. De nincs más.

Betti
Kép
betti0412

Nálunk még kisebb dolgokat sem, ha én nem érek rá, tornyosul a mosatlan rendesen. SŐT: még néha az edényt beletenni is nehezére esik a kis drágámnak, az is inkább rám marad 8)

Köszi a jókívánságokat az úthoz mindenkinek :wink:
Nem sok idő lesz, 2-2,5 nap csak az utazással együtt, szóval mire kipakolunk szinte csomagolhatunk össze, de nem számít, a lényeg, hogy megyünk.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?