Sziasztok Lányok, Asszonyok!
De jó, hogy közkinccsé tettétek a babakelengyés listát! Már épp kezdtem beparázni, hogy Te jó isten, azt sem tudom, mi kell, akkor nem csoda, hogy még mi sem vettünk semmit!
Pedig Prüntyőke kaphatott volna valamit a Jézuskától. De kapott: két aranyat érő szülőt
Végül is karácsony előtt kiselejteztem a kölcsönkapott néhány babaholmit, meg ágyneműhuzatot, és szépen kimostam őket. Végül is ez is valami, nem? Azért ahogy nézem a listát, sokszor parázok, hogy még semmi sincs. Tegnap kinyomtattam, és hazavittem... hát, Api dobott egy hátast, és elkezdte nézni, mit NE vegyünk...
Na ilyenek a férfiak. Ő amúgy is nagyon spórolós. (Mondjuk ált. magán spórol, így sztem a babánk nem fog hiányt szenvedni semmiben
)
Puszedli!
Gyönyörűek vagytok a képen, sugárzik rólatok a boldogság! És a pocid! Nagyon édes.
Amadea!
Én a Hervisben láttam nagyon jó sportmelltartót, ami kényelmesnek látszik, és jó minőségű. Igaz, 5000 Ft körül van, úgyhogy még én sem vettem, majd ha még nő, és látom, hogy kb. mekkora lesz
Anuk!
Nekem is a terhesgondozóba küldik majd az eredményt, a 16 hetes vérvételről. Én majd 5-én megyek. Itt azt hiszem 5-féle dolgot néznek, de egyszerre veszik le a vért.
Szheni!
Nagyon jól tartod a súlyod. Pedig szép nagy már a pocid!
Csak így tovább!
Én karácsonykor egy kicsit többet ettem a kelleténél, így feljött egy kis többlet. (Sajna ilyen típus vagyok).
Sztorik:
Anyós-sztori: HÁt kicsit berágtam kedves anyósomra. Amikor ünnep előtt nagytakarítottam, és a férjem csak du. ért haza a munkából, mindennap beugrott anyósomhoz egy pár percre (100 m-re lakunk egymástól
), és mindig mondta neki, hogy siet, mert jön nekem segíteni. Erre anyósom: "Ne kíméld annyira azt a lányt, mert legyengül, és nem fogja bírni megszülni azt a gyereket". Amikor párom mesélte, azt hittem, felrobbanok. Ha anyósomon múlna, felemeltetné velem a 30 kilós krumpliszsákot is!
Anyós-sztori 2. (ami kimaradt): A 12 hetes UH után véletlen összefutottunk, kérdi, hol voltam. Mondom, UH-on a nődokinál. Vártam, hogy megkérdezze, hogy van Prüntyőke, de helyette elterelte a szót.
Munkahelyi sztori: elmondtam a közvetlen kollégáimnak 12 hetesen, hogy jön a pici. Tök jól fogadták. Időpontot kértem, hogy mikor mehetnék be a főnökömhöz. (Nálunk ez így megy, nem zargathatod akármikor a Führert!) Nem kaptam, csak január 5-re.
Szabi után jövök vissza dolgozni. Idejön 1 ember: gratulál. Idejön a másik: tényleg babát várok-e, a 3.: hogy vagytok így ketten?
Néhányan: feltűnően bámulják a pocimat. Az egyikőjüktől megkérdeztem már, honnan tudja: hát a nagyfőnöktől
Nézek rá, mint a sügér. Mint kiderült: értekezleten bedobta a halat a vízbe a főnök: "az egyik terhes" - értette ezt közülünk valakire. Az értekezleten úgy 10-en bent vannak amúgy. Na ezek szerint a főnök abból, hogy időpontot kértem tőle, kitalálta, hogy jön a baba
Azért megvárhatta volna, míg bejelentem...
Na elküldöm, nehogy elszálljon
u.i.: bocsi, szómenésem van...