Új privát üzeneted érkezett!

Judit! Végül Grétié lett a Jázmin öltözet? :D

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
mondtuk már, hoyg FOGYÓESZKÖZ!!!!

nem, csak feltétlen fel kellett próbálni, (aztán lehet még kölcsönkérjük a farsangra)

egészben süti anyósod a malacot? ha igen receptet, Nikivel ma éppen ezt eszmecseréztük, hogy azt hogy kell. aki tudja please!

ja és még egy körkérdés! ki, hoyg szedi le a bolyhot a ruháról?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Niki!
Dr Mester Lajos azt hiszem,de nem biztos :oops: 8nekünk csak gyógyszerész úr)

Csajok nagyon aranyosak így együtt!!!

Kép

Kép
katlina

Szami!
hol vagy elveszve??,

Máténak
Kép
nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Halihó!

Jövök majd reagálni, de most altatnom kell Dorkát, csak egy gyors bejelentkezés és aktuális rövidhír:

kibújt mind2 fölső 1-es fogacska! :lol: Így már 4 fogú a kisasszony! :lol: Már gyakorolja a fogcsikorgatást is... Arról vettem észre is... Apa szerint áldott szerencsénk van, mert "ez a gyerek csak nappal fogzik"... :roll: Éjjeleket végigszunyeljuk, hiába, hétalvó mint az apja. :wink: Úgyhogy egy pár nyűgösködésen, felsíráson kívül nem volt nehéz EDDIG a fogzás. Kopp kopp kopp!

Na nem is lettem olyan rövid. :oops:

donkoaniko

Máténak boldog szülinapot kívánok!

Kép

Niki

Kép
Kép
csni

Katlina: Akkor az, akire gondoltam. A fiáékkal jóban vagyunk. Övéké a tiszapüspöki gyógyszertár.

Niki

Kép
Kép
csni

Mátéknak:

Kép
jaimee1

Máténak nagyon boldog születésnapot kívánok!

Jó, Judit, fogyóeszköz, de akkor is olyan ciki... :oops:
Nem, nem egyben süti, csak egy részt süt belőle.

Anikó! Gratula a két plusz fogacskához!

Olga

Kép
juhaszolga

Máté! Nagyon Boldog Születésnapot! 8)
szilbee

Máténak boldog szülinapot kívánunk!

Nálunk party hangulat van... apa és Bence délután feldíszítették a nappalit mindenféle marhasággal... tőlem meg holnapra mindenféle finomságot rendeltek. Sütök - főzök megen :lol:

Kép

Kép
szolkata

Máté!
Boldog Születésnapot!!!!!!

Rólunk:
Elmúlóban lévő hányásunk,újra visszajött,kb.egy órája telibekapott :cry: ,így most délután nem ment a hasa de este hányt!

És egy körkérdés!!!!!!
Gondolom hányingere volt,DE kérdezgettem tőle hogy hol fáj meg szokta mutatni,és a feneke felé mutogatott,nem a hasát és ez hányás előtt így van sír-sírdogál azt mutatja hogy fáj a fencsilye utána meg taccs :shock:

Kata!
Nálatok meddig tartott ez????

Niki!
Van neki Tiszasülyön,Besenyszögön,úgy tudom Szolnokon is-én kimondottan csak akkor látom ha a patikába megyek de az biztos hogy nagyon nagy tudású ember-100%-an megbízom a szakértelmében

Kép

Kép
katlina

Katlina: Hát konkrétan a felnőtteken 6-8 óra alatt átment, de utána még 2-3 napig nem voltunk százasok, Bence is túllet rajta egy 24 óra alatt, de az utóhatás kb. másfél hétig megvolt. Azaz nem volt még étvágya, előfordult még később is hasmenéses kaka, de egy nap csak egyszer. A fenekét nem azért fájlalja, mert a hasmenéstől kicsípődött a feneke? Nekünk mindig mondja a doki néni, ha megy B. hasa, kenjük a fenekét neogranormonnal vagy bepanthennel... vagy ami otthon van fenékre való.

Bbj: nem tok malacot sütni és nem szoktam boholytalanítani :lol: Tőlem nem lettél okosabb :oops: :lol:

Kép

Kép
szolkata

Nem csípte ki neki szudokrémmel(nem tudom hogy kell írni :oops: )kenem neki,nem is piros,hát akkor mi jól elhúzzuk :(

Kép

Kép
katlina

Katlina! Nem feltétlen látszik kívülről, hogy marja neki a híg széklet. Remélem most már csak elkezd végre szegénykém javulni!!!
szilbee

Katlina: meg... például nem is biztos, hogy kalici... mivel az fentről indul... levonul az emésztőrendszeren..., de nekem az fura, hogy megint hány, tehát megint fent van... nem tudom. Mindegy no, egyszer csak kitakarodik belőle ez a virnyák. Kitartás!

Dorka: elfelejtettem... én 18.15-re megyek 6.-án. Megint jól nem találkozunk. Hamarabb nem tudnék menni, mert Pisti véletlen sem jön hamarabb haza munkából.

Kép

Kép
szolkata

Szóval:

Máté! Isten éltessen!

Dorka, Szilbee! Szépek a fiúk, Ti is, tényleg jó Nektek, hogy közel "egykora-beliek" :D a gyerekek! Biztos jó lesz a Szilveszter is!

Niki! Lányok nagyon édesek, nekem annyira tetszik, hogy ilyen különbözőek, Dorka nézése olyan bölcs, Katátoknak meg ismét rácsodálkozok a szemére, hogy lehet ennyire szép kék? :shock:

Fanna! Nimit olyan rég láttuk! Tehetnél fotót róla, nekem Ő az egyik kedvenc kiskrapekom :wink: , olyan szép kisfiú!

Jaimee! Blogod spamolónak vesz… :shock: :( Így ide kommentelek: szépséges Popi, tavaly is, most is!

Olga! Én még mindig nem vágom :oops: , mi is történt Juditéknál?

Judit! Ti lányaitok ismét csinosak nagyon, olyan jó ízléssel öltözteted őket! Boholytalanító hengert próbáltad?

Évi! Én tutkó igazi egérfogóval vadásztam volna le az egeret. :evil: Ezüsthöz grat! Jobban vagytok már?

Kata! Mit sütsz-főzöl? Én lehet sajtos rúddal bepróbálkozok, úgy ráéheztem! Holnap még be kell zabálnom, utána alakváltozást irányzékoltam elő magamnak! Diéta, torna…

Katlina! ++++++++ Robikának! Gabó volt a 3., ő már itthon, jól van… Amúgy igen, no comment… Érett már a dolog…Ez az életstílus sajna ezt vonja előbb-utóbb maga után…

Petárdánál hülyébb, idiótább találmány kevés van!

donkoaniko

Katlina!
mi a fene lehet ez, tart még az antibigyókúra? holnap nem mutizod meg a dokinak, feltéve, hogy rendel!
szegényke jól kezdi az évet!

Anikó!
én is újra belevágok a diétámba jövő héttől.... tornára továbbra sem vagyok vehető.

jó sütögetést.
én malacot akartam holnap sütni, na persze csak darabban, de nem kapott apa oylan kicsit a corában, felet, vagy negyedet lehetett venni, de kettőnknek az túl sok... a gyerekekre nem számolok.

szted jó a henger? a teszveszen van fent, de még nem mertem venni. valami elemes fajta.

Balázs leverte az asztalról a tányérokat, és az egyik megcsorbult. nem gond, nekünk si van gyerekünk, megértjük, meg én is éppen két hete törtem el egy jénait.. hozzáteszem nem az enyémet.

ja és grat a rizsekhez!

Dorka!
Ditkéékkel mizu? találkoztatok az ünnepek alatt, vagy majd ezután? iwiw-es fotó szupi Zsófiról!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Megint hányt :cry:

Kép

Kép
katlina

Katlina!
valami folyadékot azért próbálj kortyonként kínálni Neki! meg a kúpot, amit felírtak.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Anikó: nem baj, legalább nekem is írsz. :wink: Amúgy nem tudom, miért kezel spam-ként. Ilyen panasz még nem érkezett. :shock: Állítottam a rendszeren. :wink: A lényeg: fogacskákhoz nagy gratula!!!

Niki: Szellemekkel suttogó témában - Én néztem pár részt és majdnem függő lettem pár nap alatt. Csak nálunk vacsora idő van akkor, így rendszeresen nem tudom nézni. Amikor várandós voltam, ment egy hasonló sorozat, a True Callin', azon is függő voltam, bár nem volt egy nagy mű... :roll: :oops: :oops:

BBJ: én még pipit sem sütöttem soha egészben, bevallom....Fogalmam sincs, hogy kell malackát sütni. Az rémlik egy baráti nyársalásból, hogy előtte napokkal be köll fűszerezni.
Szöszt én sem szedek, ahogy Kata. :lol: :lol:

Ditke: Jöhetnél pedig errefelé, mert nagyon kíváncsi lennék, hogy mikor jöttek ki Zsófinak a felső egyesek.

Kata: Már a 6 hetesre mész? Anyám...Elmúlt már a gyermágyi piri amúgy?

Katlina: jobbulást továbbra is! +++ Borzasztó lehet... :( :(

Dorka: 10 riasztás egy éjjel? Nem semmi...még jó, hogy ez nem tartós....Bár nekem egy is elég belőle, napokig nem térek magamhoz.

Fotók nagyon jók egytől egyig.
8) 8) 8) 8)
jaimee1

Anikó!
Gratula a fogakhoz!

Katlina!
Baccus.... már megen? :( Nekem sajna nem jut okosság az eszembe. Esetleg annyi, hogy kiaskanállal add neki a folyadékot. Esetleg kaphat már hányinger csillapító kúpot?

Dorka!
Ha kell még vmi estére, du-án beszerezzük!

Fanna!
De jó már hogy azé nagy ritkán ugyan de becsekkolsz! :)

Hír rólunk:
Dávid tegnap óta hosszan sétálgat. (Még idén...) Kicsit oldalazva, sasszézva... de egyre ritkábban vált 4kézlábra. Asszem rákapott az ízére.
Tegnap ledúrtuk Levente haját. Azt a visítást... :roll: :( Utálok neki hajat vágni. Meg jobban is áll... -nn neki a hosszabb fazon, ha hagyná hogy fodrász rendben tartsa. :roll:
szilbee

Niki! Nálunk is így ment a díszítés. :lol: Egy hejre halmozta L. a gömböket, egy másik hejre meg a szalmadíszeket. :lol:

Judit! Nálunk is fogyóeszköz a tányér. lassan vennünk is kell majd, mert az utóbbi pár hónapban lecsorbítottuk őket rendesen. A poharakról nem is beszélve... Na és nálunk még csak nem is a gyerkőcök törik...
szilbee

Sziasztok,

előre is BOLDOG, ÖRÖMTELI ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDNEKINEK!!!!

Kép

JÖVŐRE, VELETEK, UGYANITT!!! :D :D :D :D :D :D

U.I.: Szilbee, kölyökpezsit elfeledtünk venni, ha esetleg tudtok hozni... vagy koccintunk üdítővel! :)

Kép
Kép
dorkáék

jó reggelt!
Katlina!
hoyg vagytok????

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó reggelt!

Köszönjük a köszöntéseket, tegnap este érkeztünk meg Kisbérről, a telelésről.

Az ünnepelt még alszik, de napközben megmutatom neki a képeket.

Nekem is csak gyors beugrásra volt időm , indítottam a mosógépet, de majd igyekszem jönni napközben.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Judit! Nem mondod, hogy kicsorbult egy tányér? :shock: Mert egy szépen ketté-három felé tört, pluszban egyet még ki is csorbítottunk? :cry: Szöszleszedőből mi megvettük azt a kis elemes boholytalanítót, de megmondom őszintén, hogy borotvával gyorsabb. A legjobb ehez a művelethez a régi egypengéjű, ha még található valahol tallonban.

Niki! Én is szeretem a szellemekkel suttogót, meg az Őrangyalt is néztem, de azt a végére úgy elb@szták szerintem.

Évi! Én most kimaradok a moziból... elég volt egy-két évre a Kaméleon... :wink:

Kata! Tegnap Peti is kitalálta, hogy pogácsa ehetnéke van. :shock: Úgyhogy tegnap megsütöttem neki. Meg egy mákos muffint kisérlezetem ki, szerintem nagyon jó lett, mascarpone-mézes krémmel a tetején.

Ha esetleg már nem csekkolnék be:

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!
A bulizósoknak pedig jó bulit!

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka! Igen. Azt felvette Ed a listára. Most mentek el a Tecsóba.
szilbee

Megvagyunk,habár borzalams éjjelünk volt utána még kétszer hányt,vagyis a másodiknál már csak erőltette de már nem volt minek kijönni :cry: ,utána hajnalban ivott egy picit le sem ért és már jött ki,dédalont kapott akkor már a második fél szemet,és utána már megmaradt a tea,reggel voltunk a dokinál,most azt mondta hadjuk abba az antibiotikumot mert a hasa attól is mehet,csak hasfogó és dédalon,most evett egy pici joghurtot ivott már teát is megmaradt mindkettő egyenlőre :cry:

Kép

Kép
katlina

Remélem most már így is marad! ++++++++++++
szilbee

Boldog Új Esztendőt Mindenkinek!

Kép
szilbee

Sziasztok!
Mivel valószínű, hogy később nem tudok jönni,

Mindenkinek Boldog Új Évet kívánunk!!!!!!!

Kép

Köszi lányok,hogy ebben az évben tagjává válhattam ennek a kis csapatnak és befogadtatok!
Kívánom, hogy a következő éve mindenkinek legyen egészségben, boldogságban, szerencsében gazdag és olyan amilyennek eltervezi!!!

KépKép
kitten13

Kép

Katlina: Csak így tovább! Gyógypuszik!++++

Szilvi: Gratula a tipegéshez! :P Réka is karácsonykor indult el!
jaimee1

Kép

Mi is nagyon boldog új évet kívánunk!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee, Jaimee!
gratu a pöttömöknek a lépegetéshez! nem olyan nagy öröm ez! :lol: :wink:

Katlina!
de jó lenne, ah így is maradna!

és ezt muszáj megmutatnom!
Kép Gréti ünnepi köröm Kép ez pedig az enyém, egész délelőtt ezt kreáltam
Letinek is kikentem, neki csillámos rózsaszín

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Dehonnem! Nem kell végre a 12 killás fenekét cipelnem! ;)

Nagyon csajosak a körmök! 8)
szilbee

Szijjó!

Aranyosak vagytok.....jól esik hg hiányzom... :oops: :wink:
Az igazság az hg Nimi 4 hónap alatt 3.5 hetet volt bölcsiben, most Ribomunyl kúrán van....(immunerősítő) aztán a kór majd tavasszal múlik el szerintem....Mindig van valami...és persze ettől a kedve sem olyan mint normálisan....sokat nyűgös ami érthető egy ideig...amikor meg már nem érthető akkor ordibálok.... :roll:

Dolgozgatok....és jól esik!:)

Karis kép..../látszik a szemén hg lappang benne vmi...:(/
Kép

Robika!
Jobbulást kívánunk!!!!!!!!!+++++

A héten még itthon vagyok.....majdjövökolvasni! 8)

SZép estét Mindenkinek!!

fanna3

Mindenkinek boldog új évet kívánunk!

Katlina: mire kapott Robika antibigyót eredetileg? Ja, az is okozhat hasmenést. Adj hírt hogy alakul a gyerkőc!

Jaimee: igazából most hétfőn volt a "dolog" 6 hetes, de kedden a rendelési időben csak fél 8-as időpont volt, ezért megyek jövő héten. Tegnap olvasgattam a privát szférádban... jó beteg voltál... és mindez ünnepek alatt. Réka már csak éjszaka szopik?

Mi bőrös malacot akartunk sütni apával, de az intersparban nem volt tegap du., mondták, ma reggel iramodjon el... de annyira nem fontos. Vettem tarját, majd holnap azt sütöm meg.

Ma csináltam gulyáslevest, mákos lepényt (de nem procukroztam meg, hanem ketté vágtam és megkentem lekvárral, baromi egyszerű és gyors süti). Készen van a kaszinó tojás, tormás-sajtkrémes sonka tekercs, egy kis tojásos, lila hagymás tartáros sali. És nem régen sült ki az almás és túrós rétes. Ja, meg a fiúk csináltak gyümölcs salit. Lesz mit ennünk... és akkor még mikor esszük a virslit :shock:

Szilbee, Dorka: és meddig tart a buék parti? Vagy ott alszotok?

Gratula az elindulóknak és a fogacskákat növesztőknek!!!

Fanna: na Titeket is rajtad keresztül ismernélek ám most már meg... olyan sokat változott Nimi!!! Nagyon komoly pasis arca van. Rá se ránts a betegségekre, Bence is jobbára itthon töltötte az eddigi óvodás napjait. Nekünk ilyen immunerősítő kúra semmit nem hatott.

Kép

Kép
szolkata

Bbj: igazán partys körmeitek van :lol: Ha gondolod, kipróbálhatod... nekem van valami elemes boholytalanító... anyóstól kaptam.... még a dobozából sem volt kivéve... de nem is lesz ... nem vagyok egy boholytalanító. Ha beválik, neked adom.

Jaimee: ja, piri... csak úgy mint Bencével, a 6. hét elteltével múlt el teljesen... annyira utálatos.

Kép

Kép
szolkata

Sikerekben, örömökben egészségben gazdag nagyon boldog újévet kívánok!

Kép
kbernadett

Fanna!
nagyon sokat változott Nimi! nagyon kis helyes pasid volt/van/lett!

ne izgulj, egyszer minden betegségnek vége lesz! Grétivel si így volt az ovi kezdéskor, mint a mesében hol volt, hol nem volt.

Kata!
anyám mennyi kaja! biztos, hyog csak négyen lesztek? vagy kiderül, hyog egy egész hadsereg megy hozzátok! és ezt mikor sikerült összeütni, időmilliomoska?

ok. boholytalanító jöhet próbára

a változatosság kedvéért, hyog bővítsem a palettát, Letinek fáj a füle. egész délután rajta volt a sapi, meg még el nem indulunk is rajta lesz.

még lehet benézek, de ha csak olvasni akkor pussz mindenkinek, talizunk jövőre!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata!
Curamot kapott,és attól mehet a hasa de hányhat is tőle,szóval nem tudni!
DE tegnap délben kapott utoljárra és ma még nem volt taccs(kopp-kopp)nagyon jókedvű,egész nap rohangált játszott,a hasa ment még délelőtt egy picit de nem vészesen!!!!!!!

B.U.É.K.!!!!!!!!!!!!
Kép

Kép

Kép
katlina

Fanna! Kata a számból vette ki a szót! Meg nem ismertem volna Nimit! :shock: Peti is azt mondja, hogy milyen nagyfiús! Tényleg az! Azta! :shock:

Kata! Maradékért bemehetek, nehogy rátok romoljon! :lol: Én a holnapi nagy zabára készülök anyósnál, ugyhogy tegnap is, meg ma is csak egy szolid túrós tésztát ettünk.
Meg én is elkezdtem fogyózni... vagy legalábbis kevesebbet enni. Jó lenne ezt a felszaladt 5 kilót leadni.

Katlina! Jobbulást Robikának!

Na ma már tényleg nem jövök.

BUÉK!

Olga

Kép
juhaszolga

BUÉK!

Kép

Jövőre, veletek, ugyanitt :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Haller :)

Mindenben gazdag, nagyon boldog új esztendőt kívánok Nektek! Puszka :)

A többit majd máskor :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Bbj: tényleg csak négyen (hárman hi-hi-hi... nekem ugye sokat kell ennem a szoptatás miatt... erre fogok mindent... jó ürügy). Ok, holnap megkeresem valamelyik szekrény aljából és jelzem, ha megtaláltam.

Azt nem is meséltem Nektek... , apukánk tegnap tudta meg, hogy vasárnap ebéd után Brüsszelbe repül... mondjuk hétfőn már jön is (a főnökével).

Katlina: én úgy gondoltam, hogy mi volt a diagnózis, amire kapta Robika az antibiotikumot. Esetleg legközelebb kérdezd meg a dokit, hogy a Cedax baby nevű antibiotikum nem lenne-e jó, mert például B.-nek még ettől sose volt hasmenése. Meg se kottyan neki és 24 óránként egyszer kell beadni és finom ízű.

és még egyszer BUÉK:

Kép

Kép

Kép
szolkata

Boldog Új Évet Kívánunk mi is!

Kép

Niki

Kép
Kép
csni

HI-Hi Én kezdem2009-ben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata!
Annyit mondott hogy valami vírust összeszedett,de jelentem tegnap óta tünetmentes,vagyis tegnap még volt egy kis hasmenés,de ma még az sem,de ezt a gyógyszert majd felírom :wink:
Látom igazi bulihangulat volt

Fanna!
Nimi NAGYON JÓ kishapsi!!!!!!!!! 8)

Kép

Kép
katlina

No, mindenki aludik?!

Szép napot! Annyira jó, hogy ha egy kicsit is, de ebéd előtt gyenge hóesésben lehetett kint Benuska ... bárcsak nagyon sok hó esne!!!

Katlina: a hasmenésre adta a doki? Vagy torka piros volt? Vagy lázas volt?

Kép

Kép
szolkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?