Új privát üzeneted érkezett!

LyLy
Engem is bejelöltél?

Betti
Kép
betti0412

Lyly milyen néven van, valaki írja meg privátba!

Betti
Kép
betti0412

Lyly milyen néven van, valaki írja meg privátba!

Betti
Kép
betti0412

Lyly, vezetek füzetet a kiadásokról, már évek óta :wink:

Hát nekem/nekünk sem ilyen sok ám a fizu, az elmúlt pár hónap takarékoskodása ment el.
Végül is ha azt nézem, a fényképezőre meg a tartozékokra ment el kb. 45 ezer, a többi a rezsi meg az ajándékok.

De akkor is idegesítő, hogy ennyire megy a pénz....

Betti, holnap, holnapután még melózol?
Vendég

Betti, küldtem privit
Vendég

Betti,

én is küldtem privit.
Jó a kétcsíkozásod.... :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Akkor most már tuti megtalál téged Betti az iwiw-en:)
Vendég

Köszönöm

Boboka, nem dolgozom, elég volt, olyan jó már kicsit itthon lenni. Hétvégén még azt gondoltam, bemegyek, de ma meggondoltam magamat.

Nekünk az utóbbi két hónap volt nagyon húzós, én is írom, de visszanézve, nem tudom, mit is hagynék ki. Nekünk nem lesz januártól fizetés emelés.....

Betti
Kép
betti0412

Hát nekünk nem lesz saja... :cry: :cry:
De legalább örüljünk, hogy van munkánk :wink:

Írtam egy oldallal előrébb, hogy van a www.ciklus.hu honlap.
Oda nem próbálod meg beírni a biztonság kedvéért az előző menstruáció időpontjait?
Biztos ami biztos :wink:

Mi a neve az ovulációs tesztnek? Lehet, hogy januárban én is beszerzek majd egyet.
Vendég

Ügyi vagy, hogy nem mész be.
Nekem sajnos be kell menni, már abszolut semmi szabim nincs :cry:

De a 31-e remélem nagyon laza nap lesz :lol:
Vendég

Elmegyek megfüdök, mert voltam tornázni és már rámszárad a ruha, csak kicsit leültem ide.
Utána meg kihasználom, hogy végre, lassan egy hét után a saját ágyamban alszok és remélem alszok is, nem úgy, mint az elmúlt időszakban.
Nagyon megérzem, ha nem a saját ágyban alszom.

Betti
Kép
betti0412

Akkor lassan jó éjt Betti.

Én sem maradok fent sokáig, még nekem is fürdés, teregetés, aztán legkésőbb 22-kor irány az ágy, mert már régen kellett korán kelni, teljesen elszoktam tőle 8)
Vendég

boboka, nem tudom beírni, mert az irodában vannak a naptárban. 28, 28, 26, 24, 23, erre a hoszzúságokra emlékszem.
Gabriel, ilyen angyalkás, 7 teszt van benne, olvasd el a használatot, és állítólag pontos. Hát nem tudom....
Még jó, hogy friss házasok vagyunk..... :D

Betti
Kép
betti0412

Tüncike
Kifáradtál ma?

Betti
Kép
betti0412

Nem a ciklus hosszát kell beírni, hanem egy naptárban be kell jelölni a menstruációk első napját. Tök egyszerű, és kiad mindent: biztonságos napok, tuti napok:)

Felírom a nevét, majd megnézem a használati útmutatót, ártani tuti nem fog :)
Be kell biztosítani magunkat mindenfelől :wink:

Olyan mérges vagyok, hogy a fogamat még nem húzattam ki, most elmegy ezzel szinte az egész január, antibiotikum stb., még nagyon sokat kell várni a próbálkozással :cry:
Vendég

hellllooooooo :D
tünci28

Szia Tünci:)

Milyen napod volt?
Vendég

Ma megint annyit írtatok, hogy győzzek válaszolni..

Betti,tessék csíkozódni!!!!(na majd a szülés után a striáktól elbúcsúznál szívesen... :D )
jó, hogy itt vagy már hiányoztál!

lyly!
Csak azért volt rossz a barátnőm megjegyzése, mert pont el tudtam végre engedni magam, jó volt "jól" érezni magam, de aztán az elromlott..

Boboka!
Megnéztem a házikönyvelésben, mi 220 ezernél tartunk, még holnap megyek vásárolni, van határidős étk. jegyem, két nap van ,hogy elvásároljam.
Fizuemelés nálunk sem lesz, mondjuk nem is volt 6-7 éve.Akkor ugyanannyit kerestem ,mint most.

melcsike!
most úgy irigyellek, hogy Te otthon vagy!Megnéztem a beosztásom, utoljára dec5-6 voltam itthon két napot egymás után, kivéve a karácsonyt.és legközelebb január közepén lesz, egymás után két szabadnapom.Állandóan harcban állok az idővel, holnap megyünk a papámat látogatni, holnapután dolgozom, elsején itthon, másodikán megint melo.....
tünci28

és most megyek aludni, emrt beájulok az ágyba....szép álmokat!

KépKépKép
tünci28

Azért az nem semmi, hogy ilyen rég nem emelték a fizudat :cry: , főleg úgy, hogy a termékek árai irdatlanul emelkednek...
Vendég

Jó éjt Tünci.

Én is megyek, a lányok is nagyon eltűntek 8) 8) 8)

Jóccccakát mindenkinek 8)
Vendég

Na mire visszatértem addigra mindenki elment. :cry: Bár néztem egy filmet azért jöttem vissza ilyen későn, nem néztem meg hányóra. :evil: Azért jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Na hálisten a teszt müködik én még sosem használtam, igaz nem is volt miért. :oops: Reméljük ezek után már legközelebb a terhességi teszt lesz két csikos. 8) Én nagyon szoritok.

Tünci

Ez tényleg nagyon durva, hogy ennyi ideje nem volt béremelés.

Most már igazából csajok annyit dolgoztok hogy nem tudom követni ki és mikor. És már sosem leszünk itt együtt. :cry: Ez olyan rossz. Igazából én is szeretnék azért menni dolgozni. A férjem még azt szeretné, hogy télen maradjak itthon, de ha alkalmam adódik akkor megyek.

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggel!
Lassan nyakamba veszem a nagyvárost, zöldséges, posta, bolt stb, takarítás, mosás, kis futás....szóval elleszek ma, azt hiszem.
Holnap már csak főzni akarok, meg pihenni.
Ma meg majd találok valami kaját, párom majd csak este ér haza.

Itt olyan sötét van, lehet ma fel sem kel a nap.
Be is kellene telefonálnom, hogy nem megyek, bár szerintem már látszik.
Szép napot mindenkinek!

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt!

Tegnap (ma) volt kb. hajnali kettő mire el tudtam aludni... Most olyan vagyok, mint a mosott ka..a 8)
Alapból nagy alvó vagyok, nem tudom, most front lehetett vagy mi a szösz, de már nem láttam a pipától, hogy csak forgolódok...

Betti, lányok, nagyon szép napot kívánok nektek :wink:

Betti, küldök egy privit
Vendég

Én kb. 5 percenként felnézek, gyertek, ne hagyjatok dolgozni 8) 8)
Vendég

Jó reggelt!

Én ma nem keltem korán 9ig ágyban voltunk a Barcival. Ma egésznap ketten leszünk.

Betti

Én már túl vagyok a bevásárláson. :lol:

Boboka

Hányan dolgoztok ma, mindenki bennt van nálatok?

Kép

Kép
melcsike70

Dehogyis 8)

Alig vagyunk páran
Vendég

Egy gyors kérdés:

Ha esetleg most dec. végén / január elején a tervezettnél hamarabb összejönne a baba, ezt leghamarabb a köv. menstruáció elmaradásakor venném észre (január vége) (persze ha nem lennének extra tünetek), de ugyi jövő héten vagy az utáni héten mennék fogröntgenre meg húzásra (még a dokival nem beszéltem, csak én tervezem így).

Tudom, ember tervez, Isten végez, de hát bármi megeshet...

Szóval, ti mit csinálnátok, ha elméletileg egy termékeny napon vagytok együtt, elmennétek röntgenre meg húzásra?

Tök hülyeség ilyeneken gondolkoznom, tisztában vagyok vele, hogy nem fog, legalábbis nem valószínű, hogy elsőre összejöjjön, de mi van, ha mégis, én meg elszúrom a fogammal az egészet?
Vendég

Boboka

Szerintem a fogadat meg kéne terhesség előtt csinálni, de ahogy kiveszem a kérdésedből, ha esetleg már ott lenne a magzat csak nem tudsz róla. Szerintem azért annyira nagy baj nem lehet. Sokan voltak már úgy hogy nem tudták terhesek. Nekem a nővérem a középső fiával nem tudta még hogy terhes és akkor csináltak neki egy lézeres epekő eltávolitást. De nem volt semmi problémája emiatt. Persze meg volt ijedve Ő is, de azt mondták neki, hogy ne idegeskedjen.

Kép

Kép
melcsike70

De azért nem éld bele magad, hogy nem sikerül elsőre. Ez nem olyan biztos. :wink: Most ki kell lépnem mert már visit nekem a 7 éves hogy lépjek le. :evil: De majd jövök ha megunja. puszi.

Kép

Kép
melcsike70

Megint abba a hibába estem, hogy szépen megtervezgetem a jövőnket, pedig már tudhatnám, hogy nem mindig az van, amit mi akarunk...

Szépen tiszta lappal szeretném kezdeni majd valamikor a kistesóval a terhességet, értem ezalatt: semmi alkohol, semmi röntgen, semmi gyógyszer, semmi, ami káros akár rám, akár a kistesóra nézve.

Persze ebben a koszos városban az is elég, ha kiteszem a lábam az utcára és máris tele szívom magam a jó kis szmogos levegővel, ami nem éppen egészséges...
Vendég

Boboka
Egyszerűen közölni kell az orvossal, hogy mi a helyzet, én is ezt tettem, nem is nyúlt hozzám. De vannak már olyan anyagaik, amik használhatóak, csak mondani kell.

Melcsike, én is túl vagyok a vásárlásokon....
Tömegnyomor mindenütt....
Vettem egy üveg pezsgőt is magunknak, az elég is lesz.

Betti
Kép
betti0412

Boboka
Elsőre is összejöhet, nekünk is az volt még áprilisban. Most nincs, de hát ez van.
Úgy hasogat a hasam, olyan éles fájdalom, lehet, most megérzem a peteérést. Valami ilyen szerűt olvastam.

Csináltam magamnak kis garnélarákokat, finom vajon, kis fokhagymával, és most várom a halat a sütőben, hogy kész legyen.
Takarítani akartam, de rájöttem, hogy elég csak pénteken, mert úgyis szétkupizzuk a lakást még itthon.

Betti
Kép
betti0412

Betti én is azért intéztem el korábban, mert gondoltam tömeg mindenhol, holnapról meg ne is beszéljünk. Szerintem az emberek meghülyülnek holnap. Válság mi?

Boboka

Meddig leszel ma, csak kitartás. :wink:

Tünci ma dolgozik? Én már nem tudom követni ki, mikor?

Kép

Kép
melcsike70

Fél ötig vagyok ma :cry:

Ha jól emlékszem Tünci azt írta, hogy ma a papáját mennek meglátogatni.

Betti, nagyon jól hangzik amit csináltál kaját :wink:

Szerintem én is veszek majd egy üveg pezsgőt magunknak holnapra, meg kenyeret, mert viszünk egy kis husit (amit hidegen is meg lehet enni, mert mikro nincs és csak reggelit kapunk) meg valami zöldséget. Ezeket még be kell szereznem ma.

Isten igazából nagyon be vagyok tojva a fogorvostól, viszont már nagyon szeretnék rajta túl lenni, nehogy egy esetleges gyulladás valami bajt okozzon. És a félelmemen csak az enyhítene, ha kb. 10-szer akkora rendes fájdalomcsillapítót kaphatnék, és nem csak ilyen homeos bogyókat :lol:
De igazad van, majd mondom neki, hogy bármi ehet, és csak óvatosan :wink:
Vendég

Ez a peteérés megérzés tényleg nagyon érdekes, én szülés előtt sosem éreztem, azóta meg (szerintem) érzek valamit. Vagy lehet, hogy csak jobban odafigyelünk a testünkre, az érzésekre.

Jajjjjj, mindjárt leesik a fejem a helyéről :roll:

Mindjárt felturbózom magam egy kis tejes kávéval :wink:

Tényleg Betti, a kv-t teljesen kiiktattad, vagy azért néha egy-egy belefér?
Vendég

Utolag is Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek! (Netmentes helyeken járkáltam Xmas-kor)És előre kívánok Nagyon Boldog új esztendőt!

Nagy László: -
ADJON AZ ISTEN

Adjon az Isten
szerencsét,
szerelmet, forró
kemencét,
üres vékámba
gabonát,
árva kezembe
parolát,
lámpámba lángot,
ne kelljen
korán az ágyra
hevernem,

kérdésre választ
õ küldjön,
hogy hitem széjjel
ne düljön,
adjon az Isten
fényeket,
temetõk helyett
életet --
nekem a kérés
nagy szégyen,
adjon ugyis, ha
nem kérem.
madamrekamé

Boboka
Kitartás a munkában.

Igazából mikor nem sikerült, lassan visszatettem az étrendembe. Rájöttem, hogy irtó káros dolgokat nem művelek, alapból vigyázok magamra, most meddig éljek aszkézisben, ha már bizonyos lesz, majd kiiktatom megint.

Most fogom magam és elmegyek kicsit barnulgatni, egy 5 percre.
Végeztem itthon mindennel, még ki is vasaltam, úgyhogy ráérek. Estére futás a program.
Boboka, mikor indultok?

Betti
Kép
betti0412

Úgy szeretném csinálni, hogy ma összepakolok mindent, hogy férjemnek már csak be kelljen pakolni a kocsiba, és ha elengednek ha nem, délben mindenképp lelépnék, idejönne értem, és akkor forgalomtól függően 3-4 körül már ott lehetnénk sopronban.
Vendég

Boboka

Az elég hosszú idő, muszáj kitartani. :(

És én is azt gondolom, hogy azzal hogy most idő előtt leszoksz a kávéról, az nem biztos hogy szükséges. A szervezetednek lehet nem jó. Majd amikor biztos a kistesó akkor úgyis az agyad felül birálja a szervezetedet. És hidd el akkor egyből el tudod hagyni. De addig ne kinozd a szervezetedet. Hadd érezze jól magát, akkor jobban is működik. :wink:

Betti

Neked meg jó kikapcsolódást.

Madamrekamé

Köszönjük, már jó hogy te is jelentkeztél, úgy eltünt mindenki az életünkből. :( Neked is csupa-csupa jót kívánok az új évre.

Kép

Kép
melcsike70

Most kicsit megkeveredtem, de ez a holnapra vonatkozó terved.

ÁÁÁÁÁÁÁ leesett. Mert előbb még olvastam fél 5ig vagy most meg hirtelen délben lelépsz. :shock: Tedd azt holnap. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, nem akarok én leszokni még a kv-ról :lol: Amúgy is már fele annyit iszom mint régebben, most már csak napi kettőt kb., azt is kevés kv sok tej összeállításban :wink: Meg vettem már koffein mentes kv-t is, néha azzal helyettesítek, mert hatni úgysem hat, de legalább az illúzió megvan:)

Meg, ha jobban belegondolok, 100-szor egészségesebben élek most, mint pl. tavaly, szinte teljesen "kiiktatódtak" a bulik, alkoholt szinte egyáltalán nem iszom, gyors kajáldákban nagyon keveset eszem, akkor is inkább salátát.

Meg végül is nem értem, miért aggódok annyira, hiába az van / volt betervezve, hogy kb. egy hónap múlva kezdjük el az "igazi próbálkozást", ezen az egy hónapon már semmi nem múlik, ha jönni akar, bármikor, szeretettel várjuk, végül is a folsavat szedem elég nagy dózisban, c-vitamint szedek, kalciumot szedek.
Ha meg még egyelőre nem, azon is megpróbáljuk majd túltenni magunkat.
Csak belegondoltam egy kicsit, mi lenne, ha már most esetleg, és rögtön elkezdtem pánikolni a röntgen miatt...

Madamrekamé, neked is boldog új évet kívánok :wink: és köszönjük a jókívánságokat meg a szép verset.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.30 14:16-kor.
Vendég

Melcsike, igen, ma fél ötig, holnap délig :wink:
Vendég

Na a mai tesztem már olyan halvány, alig látszik....
Lehet, hogy tegnap még elkaptam az utolsó napot?
De végül is nem baj, mert hát a hétvégén is megadtuk az esélyét...... :oops: . Más dolgom nincs is, mint várni.....
Megint.
Szegények, szóljatok, ha már nagyon untok...

Betti
Kép
betti0412

Betti, dehogy ununk.

Szerintem idővel szép lassan mindannyian elkezdjük, én már el is kezdtem ma, pedig szinte csak egy pici remény szikra ötlött a fejembe, és máris elindult a mi lenne ha...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.30 15:06-kor.
Vendég

És a teszten meg ne aggódj, tényleg egy a lényeg, megadni az esélyét minél többször :wink:
Vendég

Van egy két óra semmit nem csinálás időm és úgy élvezem.....
Megint fájnak a melleim, de ennek már nem ugrok be, úgy látszik a peteéréssel lehet összefüggésben.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Boboka,
ne aggódj, a megtermékenyült pete kb. 5-7 napot vándorol a beágyazódásig, és ezalatt - mivel nincs közvetlen kapcsolata a te véráramaiddal - ilyenféle ártalom nem érheti , mint a fájdalomcsillapító, a röntgennél pedig tessék kérni a medence-takaró ólomköpenyt. A fog röntgenezése ngyon kicsi sugárterhelés, nekem is csinálták a terhesség alatt (takaróval), semmi gond nincs vele.
És jó utat, szép napokat nektek!

Betti,
izguljunk együtt. :wink:

Puszi nektek!

Kép

Kép

Kép
lyly

ja, és laptető.... :lol:

Kép

Kép

Kép