Sziasztok!
Jó rég tudtam jönni!
Nekem jó a péntek.
Angi!
Szerintem Lidi "tudja", azt is, hogy milyen nemű. Sógornőmnek az akkor 4 éves fia mondta a terhessége elején, hogy baba van a hasában, és megmutatta, hogy mekkora, pedig ő még akkor nem volt beavatva.
Gyógyulgassatok! Sinupret Dévának is használt.
Gyöngyi!
Jaj, ez a szájsebészes dolog nem hangzik túl biztatóan.
Ha begyulladna, akkor a grapefruit mag kivonattal való ecsetelés meg a Corsodyl jó rá, engem is ez mentett meg terhesen, mikor az orvosok csak a vállukat vonogatták. Azért drukk, hogy ne legyen több baj vele. És mikor mész?
Eszter!
Mi beszéltünk, jó volt hallani Hannát! Annyira édes, még így telefonon keresztül is!
Anyukáddal mi a helyzet azóta? Tényleg durvákat mondott, főleg, hogy dolgozni jársz, nem plázázni, vagy sörözni a haverokkal!
Mamacka!
Képeket csináltattátok valahol? nagyon jól néznek ki a fiúk az egyforma naciban! És egyre jobban hasonlítanak!
Fát hol vette Apa 2ezer forintért?
Mi gyakorlatilag csak Szenteste voltunk otthon, egy másfél méteres fát vettünk, majd felrobbantam, de azt se akartam, hogy a gyerekeknek ne legyen fájuk. Lejöhettünk volna Anyumékhoz, de négyesben akartunk lenni, ez volt az ára.
Boscó!
Fannika annyira aranyos!
A Te jószívedet örökölte (bár nem tudom, az Urad milyen
)!
Szépek a munkái is!
Betti!
Gratula a fütyishez!
Meli!
Ti már 23-án ünnepeltetek?
Szépek vagytok, kicsik meg tündériek!
Eszti!
Ide a vaddisznó recepttel!
Finom lett?
Mi Anyuméknál, 1-én megyünk haza, már alig várom!
Déva a Szentestén megtette első két lépését, Attilától a Kevéig, majdnem sikerült felvenni is, csak utólag derült ki, hogy rosszul volt beállítva a kamera.
Enni továbbra sem eszik, kizárólag a körtét és a levesben főtt sárgarépát krumplival és babavízzal, de ezekből is csak ritkán, és maximum egy evőkanállal egy nap alatt. Azért vacak volt látni a 6,5 hónapos unokatestvérét, aki szintén anyatejes baba, hogy fél bögre főzeléket fölfalt.
Egyébként nagyon aranyos, kis hisztérika! Vagy a földön fetrengve hisztizik, vagy ha el akarunk tőle venni valamit, akkor belecsimpaszkodik, rázza a fejét, és magas hangon sikít! Annyira vicces ilyenkor! Valamelyik nap meg megkaparintotta a táskámat, és mikor látta, hogy Attila felé tart, eldobta, négykézláb rohant utána, aztán újra dobta és rohant.
Attila utolérte, akkor jött a szokásos sikítós nagyjelenet.
Már meg is örökítettük. Annyira kis nő!
Keve nagyon boldog az új játékaival, könyveivel! Olyan aranyos volt, ahogy lelkesedett mindenért!
Egyébként a viselkedésével mostanában problémák vannak, januárban visszük is a homeós dokinénihez, mert szerintem a barihimlő elleni oltás óta tart, hátha tud valami okosat!