Sziasztok!
Mi is hazaértünk. Végül nagyon jól alakult minden, párommal kibékültünk, persze én kezdeményeztem, hiszen ezért van a karácsony. Kaptam kellemes, személyre szabott ajándékokat. Utána anyósnál, Ő is nagyon normális volt, ami meglepő!
Éjfélre kinyúlt a banda, így a 10 éves keresztfiamat vettem rá, hogy eljöjjön velem éjfélimisére, ahol nem volt kellemes végigállni az egészet, néztek is rám furán, mert fáztam s beálltam középre a szőnyegre.
Utána hazamentünk szabolcsba a tesómékhoz, ott is nagyon jó volt, nemrégen értünk haza.
Vanni, mi tavaly Gyöngyre tettünk szalagot és befektettük a fa alá!
Táncollhatsz nyugodtan, én is 8 hónaposan még lagziban roptam, ameddig bírod lehet, majd jelez a szervezeted. Az R-GO koncerten 7.5 hónapos voltam onnan viszont haza kellett jönnünk, mert annyira hangos volt, hogy megállás nélkül rugdosott.
Mi szilveszterezni a keresztszülőkhöz megyünk, visszük Gyöngyöt is. Mi egyszer adtuk le 2 napra a sógornőmhöz, mert kimentünk Svájcba az EB-re, de nagyon hiányzott végig. Ő jól érezte magát, akkor volt 7 hónapos. De azért jól éreztük magunkat!
Pingi, üdvözöllek közöttünk! Szép nevet találtatok Ti is!
Mozza, nagyon szép a pocid, te sem vagy egy vastag alkat!
Anita, sajnálom, hogy anyósod megint anti-családcentrikus volt! megértem, hogy ez rosszul esik, én sem tudom az ilyen dolgokat lesz.arni, pedig azt kellene!
Nálam megérkezett a gyomorsav, ezentúl a MagneB6 és a c vitamin mellett a rennie is mindig ott lapul a táskámban....
Holnap hozok képeket, addig is szép álmokat mindeninek!