Új privát üzeneted érkezett!

Aproo Zsófi!
Boldog születésnapot! :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gabi
Háááááát :lol: Látom figyelsz :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Reni! :D

Nagynagy Gratula!!! Figyelek ám én is!!! :lol: :lol: Te is augusztus, mint Memme? Azért érdeklődsz nála annyira a nap után? :wink: :wink:

Aproo! :D

Sok boldog szülinapot!!! :wink:

Memme! :D

Az ilyen emberek (legyenek azok rokonok, barátosk stb.) nem érdemlik meg, hogy foglalkozz velük!!! :evil: Párodat (is) sajnálom, neki valószínű, hogy sokkal rosszabbul esett, mint neked, mert neki mégis a szülei. :? Egyébként a Nagyobbak érkezését is ilyen "kitörő örömmel" fogadták?? :?
És anyukádék mit szóltak? Mert arról nem írtál....vagy csak én nem vettem észre!! :oops: :oops: Bocsi!!!

Eni! :D

Milyen helyes "kis" pocakod van!!!! :lol: :lol: Nem is olyan kicsi az a Leányzó!!! :lol:
Mikor mész legközelebb UH-ra vagy CTG-re az 5-re? Én holnap reggel megyek "vérszívásra" :lol: a 3-ra utána vissza a kórházba az 5-re CTG-re meg UH-ra. :wink: :wink:

Tencikém! :D

A pocakos megjegyzésemen kívül :lol: :lol: (mert ugye Rólad itt most ilyen fotót nem láttam) a kérdéseim Rád is ugyanúgy vonatkoznak, mint Enire! :lol: :lol:

Lányok!!! :D

Fényképek Mindenkinél nagyon szépek!!! Gyerekek, karifák..... :lol:
Betegeknek gyógy puszikat küldök és minél előbb gyógyuljon meg mindenki!!!!

EmAndi! :D

Az egész Családnak kitartást!!! Anyukád kipróbálta már esetleg a csipszet vagy a csokis parányt? Mármint enni, hogy az legalább megmarad-e benne? :oops: Az viszont tényleg nagyon jó, hogy legalább iszik!!!!!

Na megyek, mert holnap reggel 7.15-re be kell érnem a kórházba! :lol: 8) :wink:

Szép álmokat Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

Még mindig köszönöm, aranyosak vagytok, jól esik nagyon!

Gabi, akkor még egyszer megpróbálom, a Szentendrét nem tudtam. :oops: Bár emlékszem, hogy írtad, de ez kiesett.
Itthon nincs wiw, majd ha anyósékhoz megyek. Ezért nekem nem is súg az ünnepeltekről.... :-(
Én Vukovné, Halásztelek, talán ebből nincs is több....sok....szóval sztem egyedül vagyok :lol:

Heni, nagyon érdekes, épp akartam még kérdezni azt is, hogy talán csak nem amerikai vki a családból, de ezek szerint nem.
Tényleg lehet gratulálni? :wink: :lol:

Ma sógornőm szülinapja van, szóval dupla torta, dupla öröm.
Szaladok is csomagolni az ajándékát.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok,

gratulációkat köszönöm hugomék nevében ;)

AprooZsó Boldog szülinapot!!!

Reni, tényleg lehet gratulálni?? ;) :D

Memme, anyósodék :evil: Tényleg ne is vegyél róla tudomást. Én is ezt tettem, mikor anyósomnak nem jutott eszébe, hogy nemcsak a 7éves rokongyerek miatt nem kéne rágyújtania a lakásban :( Most is képben van, Anna kapott 86/92-es overált Mikulásra :D Nem baj, ezzel se lesz gondom jövőre :D

Andi, anyukádnak ++++++++++ továbbra is!!!

Mi túl a vendégseregen (15 felnőtt + 3 gyerek-mármint velünk együtt), párom haveri köre. Jó fej volt az egyik srác, kérdezte tőle valaki, hogy lehet-e gratulálni, többieknek lövése sem, hogy miről van szó, erre közli, hogy nem mondja, csak ha már biztos lesz. Na nagy nehezen sikerül kiszedni belőle, hogy felsége a 7. hónapban van :D (feleség nem volt ott)

Most ennyi voltam, kezdek dögrováson lenni, szerintem elkaptam a csemetétől :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:31-kor.
Vendég

Sziasztok,

most akadtam rá erre a fórumra, és ha nem bánjátok én is csatlakoznék hozzátok. Már csak azért is, mert Zsófival (aproo) együtt jártunk gimibe. :) Szia Zsófi - így utólag boldog szülinapot!!

2007. dec 26án szültem kisfiamat a kútvölgyiben Szabó Tibornál.
8,5 hónapig tudtam (csak) szoptatni, mivel eléggé lefogytam a szoptatás alatt és már nem volt elég tejem. elválasztotta magát. 10 hónaposan tette meg első lépéseit és mostanra már nagyon szalad. :) alig tudom utolérni. szeret pakolni, főleg a cd-ket könyveket le a polcról, de a szennyest is előszeretettel pakolja ki. :(

egyenlőre ennyi...

Orsi
Vendég

Szia Orsi! Üdv itt! :wink: December 26án született a férjem is, csak ő 34 évvel ezelőtt. :lol:

Zsó, na az jó, hogy nem vírus volt... az ilyen zsíros leves-cuccokat én is nagyon szoktam szeretni. :?

Memme, hát mit mondjak? Tanács nincs, és nem is arra van szükséged... viszont mi a barátnőmmel különböző okok miatt már többször megtárgyaltuk, hogy végülis sok-sok olyan dolog történik körülöttünk, ami miatt (bár nehéz ezt tudomásul venni), de észre kell vennünk, hogy igazából CSAK MAGUNKRA (=kiscsaládunkra) számíthatunk. :( Valahogy mindig bebizonyosodik. Most ezzel nyilván nem akartam azt mondani, hogy semmiben nem számíthatok a szüleimre stb, de összességében a saját problémáink, érzéseink... na mindegy, érted. Talán itt elfér az a megjegyzésem is, hogy a saját családtagjaim sem úgy álltak Jankaproblémához, mint pl ti. De erről nem akarok többet, leginkább soha. :oops:

Tigrincs! Mi 31én megyünk. Elvileg nincs vérszívás megbeszélve, de lehet, hogy gyorsan azon is túlesünk. Elvileg nekem ez a "szokásos" uh. :roll: Viszont közel leszek a 36-hoz, így akármi is beleférhet még... :D De következő ctg-n akár össze is futhatunk, meg Tencivel is.

Vettünk mosógépet. Mondjuk kabaréba illett a hitelügyintézés, így végül képletesen ráborítottuk az asztalt a nőcire, és távoztunk azzal, hogy kifizetjük kp-ben... :shock: :shock: :shock: Most azt várom, mármint a mosógépet.
vbea

Andi, továbbra is +++++++++++++++++++
vbea

Orsim!

Sajnálom, totális csőd és félreértés.... azt hittem, Te innen vettél engem észre, csak valamiért nincs időd ide írogatni.
Szóval ha tudtam volna, hogy Te nem tudsz a Kútvölgyis topikról, már rég csaltalak volna. Bocsi, bocsi, bocsi.....nemcsak egy gimibe, de egy osztályba is, együtt koptattuk a sulipadot. Olyan réginek tűnik már. :-)
Jó itt látni Téged, gyere sűrűn, itt többet vagyok, mint a gmailen.... :lol:
Milyen nagy fiú már Kolos, utólag is Boldog Szülinapot neki, akkor csak két nap van köztünk....na jó meg pár év! :lol:

Eni, milyen mosógépet vettetek? Jó, hogy nem hitelre sztem, akkora átvágások vannak a kisbetűs részben... :evil:

Andi, mamád hogy viselte a mai napot?

Lilluska, igen oda jártam, de jobb nem is emlékezni.
Nem tudom a Te emlékeid milyenek, de engem még soha soha nem aláztak annyira, soha nem sírtam annyit, mint azokban az években. Így viszont tudom, hogy nem a miniszoknyámért kaptam a diplomám, mint sokan manapság az ottani "elcicásodott" egyetemi körökből.
Na, nem is lovalom magam bele, ha érdekel inkább priviben.
Az ónémetjuhász viszont a legjobb választás (bocsánat más kutyások, csak kissé elfogult vagyok a mackódögcire) Szegény, annyira nincs most simizve Levi miatt, teljesen anyátlan, meglát és már mint egy pincsi, csak kicsaljon vmi kis kényeztetést. Majd tavasszal már nem féltem annyira Levit, úgyis a földön fog csúszkálni, de eddig nem mertem a hosszú szőre miatt simizni, aztán meg azonnal Levihez nyúlkálni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Minden gyermek és család gyönyörű!!!!!!

Betegeskedőknek sok gyógypuszi

Andi,
Anyukádnak nagyon nagyon sok erőt!
És igazad van sírj, mert az segít és kicsit talán megkönnyebül az ember!
írok privit ok?

Örülök, hogy Pici fiad jól van, és tetszett neki a karácsony!!! és ez is nagyon fontos!!!!
Sok sok puszi és +++++++++++++++++++++++++ energia nektek!!!Tudod mi veled vagyunk és szorítunk! és ma bemegy és mikor megy haza Anyukád?

Reni, Reni!
Na látod!!!
MOndtam én, hogy csak akarni kell!
Örülök, hogy meggyőzted Apát!
Szuper, szívből gratulálok!!!

Memme drága,
itt is sok puszi és csak pozitivan!!!

Mi meg vagyunk!
Képzeljétek szenteste sikerült főznöm is
:lol: :lol: :lol:
Mert hát a konyha még csak félkész volt, Apa most szereli a konyhát! :lol:
És ez volt életem első szentestéje Anyukám nélkül (mert Ő az Öcsikémmel volt, aki Down koros, és 2 karácsony kimaradt neki, mert akkor velünk volt Anyu) így most vele, mi 25-én látogattuk meg! Szóval Apukám csinálta nálunk a karácsony esti vacsit (98-ig, mert azóta nincs köztünk :cry: ) és imádtam az Ő töltött csirkéjét, de azóta már Anyukám is tudja! és idén én is megcsináltam, mert ez egy különleges kaja, hú, és képzeljétek olyan volt mint Apukámé rég, szóval ízlett nekünk.
És a kupi közepén még karácsonyfánk is volt, sőt a Jézuska még ide is idetalált.

Laráról pár szó!

Van ez ikeás vaunk, aki nagyon fontos, mert Lara számára, az. Azóta mióta elköltöztünk és most
hogy átköltöztünk, még jobban ragaszkodik hozzá. Eddig csak otthon
kellett, de most már vinni is kell mindenhova, hát képzelhetitek hogy néz
ki.
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/00132798
na
hát Ő a mi Vaunk (ez a becsületes neve) és most hozott a Jézuska egy 70 cm-t vaut is,

Kapott Lara a Jézuskától ilyen babaszettet,
kiságy, etetőszék, meg babakocsi és hordozó, ami egy 45 cm baba számára
készült, hát nekünk a vaunak kell. Nagyon szereti. De képzeljétek el mikor
megkapta megfogta a 70cm vaut(Ő a mama vau) a kicsi vaut és
még van egy Bobó kutyánk is, na hát Őket mind mind belenyomta a kiságyba,
és utána még magát is, na hát már szenteste J kicsit megroggyant az ágy!
:lol: :lol:

ugye most nem emelhetek, és hát Apa hozza le az emeletről Larát, és mikor
mondjuk neki, hogy gyere menjünk le, akkor eltűnik, megfogja a
pereputtyát, ezt a három jószágot, és beáll a lépcső tetejére háttal
Apjának. Szóval útra kész!! Azért háttal,mert Apa úgy viszi le, mert a
kisasszonynak nem lehet olyan rövidre vágni a körmét, hogy ne karmoljon,
és nagyon sokat csak az Apját, hát szegénynek nagyon csúnya az arca
emiatt.

:oops:

Ja és tegnap éjszaka kimostam a vaut, mert tegnap szintén vendgéségben voltunk a Növéreméknél, ahol rengeteg igazi állatka van( 3 madár, nyúl, 2 kutya, 2 cica) szóval igazi mini zoo, és hát Lara oda is hozta a vaut. és ennyit bírt a gépünk, igazán már ide sem akartuk elhozni a mosogépet, kerestünk másikat, de pont nem volt, aztán meg nem tudtunk megegyezni, de holnap megyek mosogépet venni!!! :lol: :lol: :lol:

Na megyek pakolni, csak leültem egy kicsit, és akkor godnoltam már írok is. :lol:

ancsaboszi

Orsi

Légy üdvözölve!!!!
puszi

ancsaboszi

Zsófi, nem innen, az augusztusiakban láttalak meg...de mind, már itt vagyok és jobb későn mint soha, nem igaz! :) (máig nem értem miért nem néztem meg van-e kútvölgyis fórum??!! :roll: )
köszi a köszöntést, igen el sem hiszem, hogy már van egy 1 éves fiam.
Levi is jó nagy már, szoktam ám nézegetni a picasát annyira édes kis pofija van!!

kutyatéma: szüleimnél is van két kutya (törpe schnauzer és erdélyi kopó) ők is eléggé el annak hanyagolva mióta van kolos. meg van két cica is... most volt az első eset, hogy kolos önként ment oda az egyikhez és megsimogatta. olyan édes volt. :)

vbea vagy csak bea? akkor boldog szülinapot a férjednek. nem rossz neki, hogy karácsonykor született - nem maradt rossz emléke kiskorából? azért kérdezem, mert én úgy féltem, hogy kolos karácsonyi baba lesz és hát az is lett. pedig 14ére voltam kiírva, de ő jól érzete magát odabenn, lusta volt kijönni, aztán 25én hajnali 3kor éreztem hogy vlmi történik majd rá pont egy nappal bújt ki. megszenvedtük mindketten, de legalább nem lett császár.

szia ancsa, édes lehetett a kislányod ahogy mindenkit berakott az ágyba. :)

pár kép rólunk, hogy kép-ben legyetek...
Kép Kép Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.29 12:27-kor.
Vendég

sziasztok,
már nem is emlékszem mikor jártam erre, de hát 19-én volt utoljára bölcsi, így most zajlik az élet itthon. ráadásul mindhárom gyerek köhög, Ricsi lázasan vágott neki az ünnepnek.
szerettem volna elmenni veletek a kórházba, de betegen nem túl jó ötlet. :( :(

memme: szívből gratulálok nektek a bronzérmeshez!!!!!!! :) :)

előre is Boldog új évet mindenkinek, mert nem tudom mikor lesz lehetőségem újra jönni.

most egyébként csönd van, mert férjem anyósoméknál a 2 nagyobbal, én meg itthon Dórával. ugyanis karácsonyra odáig fejlődött a dolog, hogy Dóra csak cicin volt hajlandó aludni éjszaka, és most bekeményítettem, egyedül vagyunk itthon, úgyhogy ordíthat. azóta alszik mint a bunda. megérezte, hogy most már tényleg komolyan gondolom. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Reni! igen figyelek én mindenkire!!!!és gratulálok...igen én is úgy emlékeztem,hogy férjed nem akart másodikat, csak nem akartam firtatni,. de látom akkor minden a legnagyobb rendben!!ennek örülök! ja még 1 kérdés, és akkor 2er Mikulásoztok? mármint dec 6. és Kari?

Üdv Orsi!!

Ancsa! örülök hogy sikerült főznöd, és finom is lett!!!!
és külön jó ez a vaus sztori, meg ahogy cipeli az összes állatkát. Enci is ilyen, nem csak őt kell fogni,cipelni, hanem még vagy 3-4 dolgot! :D Anya meg ne szakadjon meg..áááááááááá

Kép
gablaty

Zsófi! bejelöltelek, és tényleg nagyon fiatal vagy :oops: hozzám képest...szép a kis családod, és aranyos a kutyus is.
:D

Orsi! ti is szépek vagytok!!! :D :D :D most látom csak hogy tettél fel képeket, az előbb nem vettem észre :shock: Így utólag Boldog Születésnapot Kolosnak!!!! Isten éltesse sokáig!!
Kép

Kép
gablaty

Reni, akkor hivatalosan is nagynagy gratula!!!!!!!!!!! :D :D :D Együtt szültök Memmével? :wink:

Orsi, nagyon szépek vagytok. Én Eni. A vbea a monogramom. :roll: Szegény férjem nemcsak Karácsonykor született, de ráadásul István napon és Istvánnak keresztelték... :? Ódákat zenghetnék anyósom hasonló hülyeségeiről, de inkább nem teszem. Mióta felnőtt, azóta aug.20 a névnapja. Szülinapjára szigorúan kap mindig külön ajit (tőlem...). De azt sajnálom, hogy soha nem volt olyan, hogy cukrászdából elhozzuk a tortát, vagy ilyesmi. Egyszer csináltam (volna), de Bene a pocimban volt, én hisztis, és jó vacak lett, majd hiszti lett a vége... :oops: Be sem ülhettünk sehova, mert 26án minden zárva... Lényeg, hogy lehet ezt jól csinálni. :wink:

Zsó, nekem a gimi volt ilyen. Versenyistálló. Gyűlöltem. Hosszú történet, de végül 5 év alatt végeztem a 4et. :D Egyetemen már jól éreztem magamat, mert szemben mindennel és mindenkivel specmatról és kémia-fizika szakról (e' volt a gimi) elhúztam kommunikációra. :lol: Jajjj, nem merek márkát írni, de nagy szerelem régen. Ezüstmosásosat vettünk. Antibaci meg minden. Nagyon várom. Bene elaludt, tuti most fognak csengetni. :twisted:

Judit, ezaz, keményen! :idea:
vbea

Sziasztok!
Reni!
Gratulálok!

Mi ma orvosnál. Pankának torok és mandulagyulladás. De tele volt az elkülönítő bárányhimlősökkel. És Panka két ovistársa is volt ma már bárányhimlővel, az egyik az ex szerelem, akinek állítólag szegénykének nem látszik az arca a pöttyöktől. Először így azt is gondoltuk, hogy Panka láza, meg taknya is bárányhimlő tünet, de aztán az orvos megnézte és azt mondta nem, viszont most figyelhetjük, hogy nem jön-e ki rajta, mert akkor abba kell hagyni az antibiotikumot. És Petyát meg jobban féltem, mert ő ugye még nincs beoltva sem. De hát képtelenség eltiltani őket egymástól... :roll: Na, most is mászik rá az öccsére.

Orsi!
Üdv a fedélzeten és Boldog szülinapot a manónak!!!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!!

Pankának megy a sok gyógypuszi!!!!!

Te jól vagy???
Lelked?

ancsaboszi

Ó. Szegény Panka. :( Jobbulást!

Most hogy visszalapoztam, látom, hogy mi mindent akartam mondani, de lefoglalt a saját problémám.
De tudtam, hogy nem vagyunk az ilyennel egyedül, rögtön eszembe jutottak Veronikuszék is. Az Eni , hogy csak magunkra számíthatunk egyre keményebben ütközik ki. Már Melinda születése után látszott, hogy fokozatosan hagyott alább a lelkesedés. De tudomásul vettük. Most azon döbbentünk meg leginkább, hogy mennyire nem tudnak már örülni semminek. Mert itt most sajnos nem csak arról volt szó, hogy nem tudják kifejezni. De legyen ez tényleg az ő bajuk.

NAGYON KLASSZ KÉPEKET RAKTATOK FEL CSAJOK :)

Gimi: imádtam. Kompenzálta a nyomort, amit otthonról vittem és rengeteg tudást adott, emberekről, magamról. Megtanított tanulni és tanítani. Nagyon szeretjük az osztálytalálkozókat, négy-öt tanárunkkal a mai napig kapcsolatban vagyunk. Buli és kemény tanulás, önállóság, a másik elfogadása - ezt adta. Országos beiskolázású volt (Szentes, Horváth Mihály Gimn.), és akármelyik iskolatársammal találkozom, akár régi évfolyamokból is, szinte kivétel nélkül mindenkit összetartó erő. A fősuli, az egyetem meg a másik fősuli is jó volt, de a gimi nélkül nem volnék ilyen, mint amilyen vagyok.

Megyek pihenek.

Ja, már voltam vezetni kétszer is. Tetszik az oktatóm, igazi pedagógus, ráadásul szép a szeme és jó az illata. :wink: Vicc nélkül egyébként, ez nekem nagyon fontos.

Kép

Kép

Kép
memme

Ancsa
Szuper, hogy mégis tudtál főzni!!! Jövőre meg már minden flottul megy :wink: Lara nagyon édi lehet a pereputtyal :lol:
Mikor először "bosziskodtál" én persze már tudtam csak még nagyon friss volt a dolog :wink:

Eni
Úúúúúúúúúúú, akkor nagyon tutter kis mosógéped lesz! Antibaci=kevesebb bébicucc vasalás :wink:

Kriszta
Mi csak receptért ugrottunk be, de szerencsére Ivánt leparkoltam közvetlen az ajó előtt, de már odabent. Kicsit lázadt, de arra gondoltara, hogy beteg lesz lenyugodott. Még szerencse, hogy babakocsival vittem (utána kilőttünk még vásárolni) külömben esélyem nem lett volna távoltartani a többi gyerektől :? Aztán a gysztárban mondta a nőci, hogy sokan barihimlősek most :(

Gabi
Hát igen, nálunk 2x Mikulás, de 6-án csak gyümi, finomság valami nagyon pici ajándék. Idén pl. zenélődoboz, amiben puszedli is volt és Zsolti régi tutiklassz matchbox dömpere volt az ajándék. Azóta is azzal szállítja a még ennél is kisebb autókat, kavicsokat, lego virágot :lol:

Andi
Anyukád hogy van? Meddig kell most bent lennie? Nagyikám anno kapott felnőtt tápszert. Csak receptre van, de ha megiszik belőle 3-at (ha jól emlékszem), akkor az fedezi a napi vitamin és energiaszükségletet. Jó ízűek. Vanília, csoki és kávé. Anno alig került valamibe, mert daganatos betegek jelképes összegért kaphatták. Persze ez részletkérdés, ha segít...

Igen, úgy fest, hogy Memmével együtt szülünk :wink: Vagyis nem tudom, hogy ő mikorra van kiírva, de mindketten augusztus.
Zsolti azt hiszem nem is teljes meggyőződéssel ment neki a dolognak. Inkább azért, mert látta mennyire vágyom rá és ezért örök hálám neki!
A fogadtatás nálunk is pontosan olyan volt, mint Memmééknél :? Anyós közölte, hogy ő majd akkor hiszi el, ha doki is ugyanezt mondja, őt nem érdekli a 4 pozitív teszt, a rösszullétek és semmi :shock: Após meg....Sógornóm kérdezte, hogy "Na, Apu Te azért örülsz?" Erre após: " :? Nagyon" Nekem is szarul esett mindkét hozzáállás, de igen, Zsoltinak nyilván sokkal rosszabbul. Én még nem akartam akkor nekik elmondani, de Zsolti szerette volna, mert azt hitte, hogy örülni fognak. Szegény tévedett :(
Ahhoz képest, hogy Anyu is Zsolti pártját fogta, hogy minek nekünk mégegy gyerek... Na ő örült a legjobban :D
Húgom személyes sértésnek vette :shock: Merthogy jövő augusztusra tervezgették a lagzit. Így elmondtam, hogy még mielőtt fix lenne az időpont, esetleg befolyásoló tényező a jelen helyzet. Ez neki úgy jött le, hogy azt várom, hogy hozzám igazítsák a lagzi időpontját. Én balga egyszerűen azt hittem, hogy neki fontos, hogy én is ott legyek, esetleg valami fontosabb szerepet is szán nekem (nekem ő volt a tanúm). Nem akartam azt, hogy leszervezik én meg előállok a dologgal, mikor már minden fix és esetleg megharagszik, hogy nem szóltam időben....Na, én is mellényúltam :roll:
De igen, Memmének sajna nagyon igaza van. Az idegenek jobban tudnak örülni, mint azok, akiktől az ember várná....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Memme
Belőled aztán nem könnyű információt kihalászni! :lol: :lol: :lol:
Csak azért érdeklődöm ilyen nagyon az időpontod iránt, mert kíváncsi vagyok, hogy kézenfogva megyünk-e majd augusztusban a szülőszobára :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Memme és Renáta! hol a 3.vonalzótok????tessék má' csinálni, mert lurkók megsértődnek :D

Memme
..jószagú az oktatód :lol:

Reni sajnálom hogy nálatok is így sült el a dolog, nem is értem hogy nem lehet egy ilyen hírnek örülni,..?

Orsi bejelöltelek az iwiwe, lestem a nevet a fotóalbumon.. :wink: jó képek!

Kép
gablaty

Ancsa! látod ahogy Memméék mennek kézenfogva, mi is úgy fogunk jővőre... Kép

Kép
gablaty

Sziasztok Lányok!!!!
tegnap DU 5-re értünk haza, de még mindig levelgő után kapkodok, így csak rövid leszek.

Először is:

Memme, Renáta!!!!
NAGYON NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET! HATALMAS GRATULA NEKTEK!!!! :D :D :D :D micsoda hírek!!! :D Memme! ti mennyit is terveztetek??? :wink: :lol: 3-4-5 .... :lol: :lol:

Eni!
látom minden rendben és szépen növögettek 2in1!!! :lol:

A KÉPEK NAGYON SZUPEREK MIND!!!!

Andi!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :oops: sokszor gondolok rád!!!!

Látom az 5.-en nagy buli volt. :D Jól sikerült! :D jók nagyon a képek!

Mi megvagyunk. Lányok jól bírták az utat. Az út és az idő szuper volt. Lányok jók voltak magukhoz képest, csak én voltam dögrováson. :oops: Már úgy volt, hogy anyukám bevisz a Bern-i ügyeletes kórházba, mert csak azzal nem volt bajom amim nincs. :oops: Már semmi fehér nem volt a jobb szememben. Vér vörös volt, nem láttam a váladéktól és nem tudtam kinyitni. Olyanokat már meg se említek, hogy ment a hasam, folyt az orrom, fájt a torkon stb. De a szemem kamilláztam és már sokkal jobb. Sajnos Zsófira is úgy néz ki átragasztottam. Ma már neki is kamilláznom kell. :oops: :oops: :oops: :oops: Picit cipás szegény.
Azért ha lehetett volna még maradtam volna. :D

amint tudok majd jövök! most megyek vissza romeltakaríani :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsónak mi is sok boldogságot kívánunk!!!!
szemtelenül fiatal vagy! :wink:

Üdv itt Orsi.k!!

Tigrincs,
nem barna pulcsiban-gatyóban voltál ma laboron? :lol: frufru nélkül...? :lol: 5-ös sorszámal...?
én voltam a 6-os, piros pulcsiban, rövid hajjal :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Aprooka/Zsó: Boldog Szülinapot utólag.

Reni: Nagy gratula nektek.

Memme: Ne is foglalkozz anyóssal, az enyém is jól elrontotta a karit. Folyton azt mondogatta" Ha nem sietünk a másodikkal akkor már túl öreg leszek és nem fogom tudni felnevelni!" NA meg hasonlókkal :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Orsi: Üdv. itt nálunk.

Rólunk csak annyit, hogy két napja nem alszunk éjszaka, mindig 2 és 3 óra között belázasodik Viktor és alig akar neki lemenni. :cry:
Persze a nagy tudású dokink azt mondta, hogy ilyen nincsen. :twisted: :twisted: :twisted:
De napközben semmi baja a gyereknek.
Most csak ennyire futotta, mert megint áll a balhé nálunk.
:oops: :oops:
V

valentina

Memme!
Kell is a jó illat így az első három hónapban!!!

Lányok (Memme és Reni)!
És Vida szaladgálni fog a szülőszobák között? :lol: :lol: :lol:

Sajnálom, hogy a pocakok ilyen fogadtatásra találtak.

Reni!
Mi hátulról mentünk be a védőnői felől, és onnan látszott, hogy sorban jönnek a fertőző beteges bejáraton. Szegénykék. Panka be van oltva, de attól még elkaphatja. Tigrincs tapasztalataiban bízom, hogy akkor sem lesz nála gáz. Csak Kispetit féltem, hogy mi lesz, ha Panka megfertőzi. Jellemző anyósra, hogy eszébe sem jutott a fiam, csak Panna miatt aggódott. Kicsit fura, mintha a másik két pici unokája (Peti meg a sógoroméknál Hanna) nem is lenne, csak Pankát látja. A múltkor telefonált, azt meg sem kérdezte, a kisfiam hogy van. Kicsit rosszul esik, még akkor is ha Panka is az én gyerekem, sé tudom, hogy a sógornőmnek is. De mindegy.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Hello Lányok :lol:

Reni: nagy nagy gratula Ketteskéhez :!:
Aproo: mielőtt nekem kezdenek el gratulálni, átirányítom Renihez - én nem vagyok terhes :lol: Végülis csak egy betű.... :lol:

Sajnálom lányok,hogy a család ennyire közönyösen fogadta ezt a csodás hírt :cry: nem is értem az ilyen embereket, vagy az irigység (nem)beszél belőlük vagy tényleg ennyire közönyösek.

Betegeskedőknek jobbulást! ++++++++++++++++++++++

Veronikusz: üdv. a fedélzeten :lol: Ugye majd hozol képeket?

ZsÓ: én is boldogságosat! :wink:

Nálunk apa dolgozik ma is holnap is :cry: viszont szerdán bulit rendezünk, gyerkők anyósnál letétbe........

Képeket teszek fel ahogy tudok, még mindig nincs kész a gépünk, eme masina meg nem a legjobb haverom.......

Heni

Kép

Kép
cancan

Veronikusz Te szegény! És a csajok legalább élvezték? Milyen volt az utazás?

Valentina!
Milyen öreg? :shock: Öcsém, úgy nézel ki, mint egy 16 éves! És ha sokat dumál, én legyek az élő példa, hogy meg is lehet szülni, fel is lehet nevelni (na jó, az még csak ezután jön :) ). Neked meg még három is belefér, amíg korban utolérsz engem. :lol: Vagy több. :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Heni!
Beni mennyi idős volt, amikor elkapta a bárányhimlőt?

Kép
Kép
kriszta36

közben mennyit írtatok.. :lol:

Reni,
hatalmas gratulaaaa nektek!!! békés babavárást!!! (családot meg leszarcsi....)

Memme aug. 14-re van kiírva emlékeim szerint..

Eni.
hűűű, ezüstmosós csudamasina... :lol: sok örömet a géphez!! és kevés meghibásodást!!!!!
Janka milyen jól elkecózik udabent!!! még 32 nap.. izgi!!!!

Betegeskedőknek gyors gyógyulást!!!!!
ennyi időt adott az ifiúr.... most dolog van! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!!
Úristen mennyit írtatok!!!!!Majd valamikor megpróbálok vissazolvasni

Reni
gratulálok!!

pocisok adatokat a táblázatba!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gyuzsó
jól vagytok??
Borsáékról tudsz valamit???

Orsi
üdv köztünk
én is Szabó dokinál szültem :lol: :lol:

Ancsa
várom a privit!!!!

Eni
próbálok emailt írni :?

Anyáról gyorsan,jó lett a vérképe,ma megkapta a kemót ill még megy neki :lol: csak öcsikém leváltott, így én már itthon
viszonylag jól van és ma azt mondta, hogy éhes :lol: :lol: :lol:
vettem ma neki B-vitamin mixet,hátha hízik tőle :lol: :lol:
na futok takarítani.....

emano/Andi
KépKép
emano

Na igen, az az egy betű..... :oops:
Bocsi Heni/Reni! :lol: :lol: :lol:

Szóval Reni nagyon örülök, csuda jó hírekre jön az ember így Karácsony tájékán ide!

Ancs, pont ilyen kutyit kapott Levi is keresztelőre a szülőktől(kereszt) és imádja. Ez meg egy kb. ekkora NICI bárány amivel folyamatosan küzd, de úgy, hogy jár keze-lába, mert csak az látszik ki az állatok alól és nem vesz levegőt, annyira bezizzen a a cuccra :lol: :lol:
Szóval imádja van is képünk arról, ahogy küzd, meg ahogy átölelve alszik velük. Majd kikeresem.

Eni, sajna így nem tudom milyen, de bizti nagyon tutter.
Élvezetes használatot hozzá!
Ancsa, Nektek is!

Nekem ma kb. akkorára nőtt a fejem, hogy a szobaajtón is alig fértem át.
:twisted:
Petim bement kicsit körülnézni a kórházba, holott nem kellett volna, de viszi a lelkiismeret, erre nyakába varrtak egy kórteremnyi beteget. És 6ra mennénk közös szülinapot tartani sógornőmékhez.
JA és persz mivel az ő betegei lettek, mehet be holnap és holnap után is. (Jan. 1.-én pedig reggel 8tól 24 órázik. Így egy hülye szabinap sem jutott az ünnepekre, 23.-án is csak azért volt itthon mert 22.-én éjjeles volt és így nem tarthatták benn.) Mindkét napra(30.31.) délutánra lett volna elő/szilveszteri családi, baráti összeröfi. Mindezt úgy, hogy közben van benn ügyeletes doki.....na nem is ecsetelem, mert csak megy felfelé a pumpa.

Veronikusz jobbulást, Neked is jókor jött. Zsófinak is gyógypusszancs.

És továbbra is köszönöm a köszöntéseket, olyan jól esik!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Gabi, ahogy tudlak visszajelöllek!

Manóka, hány éjszaka alatt állt helyre a rend?? Nálunk is csak cici van éjjel, 2-4 alkalommal... :oops:

Kriszta, nem is írtam, jobbulást Nektek is!!!

Valetina, Memme, Reni, úgy sajnálom anyósproblémát.
Nálunk szerencsére szuper ilyen téren a helyzet, de ha car lenne, sztem példát vennék. Szóval sztem jól kezelitek.
Memme, éljen jószagú oktató. Azért az útra is figyelj! :wink: :lol:

Emano, jó hírek a nehézségekben.Örülök Nektek!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jaj, mindig lemarad vmi:

Viktornak is jobbulást!!

Na, most már szaladok,így is mindenhonnan el fogunk késni....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka!
bocsi,bocsi. :oops: NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!! :D :D :D

Heni!
képek :oops: bár elvittük a gépet de max. 2-3 képet csinátunk. Még mindig nem tudok letölteni a gépre. :cry:
Megírod majd priviben hogy MENNYI AZ ANNYI??? :wink: :wink: :wink: :lol: TUDOD!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kriszta: 8 hónapos volt.....
Veronikusz: mingyá írom......( ha hagynak)

Heni

Kép

Kép
cancan

Emlékeztem, hogy picike volt. Hát, ha beüt a mennykő, majd lehet, hogy kérdezek...

Kép
Kép
kriszta36

kicsit nehéz bekapcsolódnom a már meglévő jól összeszokott társaságotokba, főleg, hgy vagytok vagy 30an. még azt sem tudom ki kicsoda, hány gyerek..stb :oops: de igyekszem.

akik babát várnak (Memme+Reni) nagy nagy gratula!!

bocsi Eni, most már tudom.

Kriszta, sajnálom Pankát, jobbulást neki... kívánom, hogy Peti ne kapja el.

láttam Gabi, visszajelöltelek.

Veronikusz, jobbulást neked is, gyógyuljatok meg hamar.

Zsófi, sajnálom hogy Petinek dolgoznia kell, az én párom is bemegy holnap, meg talán pénteken.
Vendég

Orsi!

Majd belejössz, hamar, hidd el!
Még megbocsájtunk ha összekeversz valakit! :lol:

Gabi,

ÉN neked nagyon szurkolok, de én még nem tudom, hogy mikor kinek a kezét akarom majd fogni. De hozzád küldöm a fehér madarat, jó?
Nem ellned szól, csak most.......

Andi,
de jó, de jó!
Nagyon örülök Anyukádnak!!!Szuper!! majd megy a privit!

Veronikusz,
üdv itthon!
hú szegénykém!
Sok, sok gyógypuszi Neked és a legkisebb fürtősnek!!!

Eni,
fogsz TE még tortát sütni, az tuti!!!
Nem jövőre, de aztán!!!

:lol:
Mit vettetek?? lemaradtam. :oops: :oops:
GAbóék hogy vannak????

Arpoo!
Lara is úgy alszik! átöleli kersztbe a lába, és a fal felé fordul!!
Igen szeritnem sok embernek bejön ez a kutya, annyira aranyos és puha is nagyon! imádnivaló. de a miénk már kicsit viharvert, pedig csak augusztusi :lol: Várom a képet!
Jó bulizást!!!

Na megyek, kéne pakolni, de most valahogy nincs erőm!!! :oops:

ancsaboszi

Sziasztok!

HŰŰŰ ha mennyi jobbnál jobb kép van itt!-nem is sorolnám nehogy kimaradjon valaki :D
RENI-innen is gratula! :lol:
ZSÓFI-boldogságos szülinapot,hogy ma is írja valaki :lol: :lol:
KRISZTA:jobbulást nektek,ici pici Petidnek sok puszi no meg Pankának is!

ANCSA-tök jó lehet ahogy Lara cipeli a pakkot,lehet jobban járnál vennél vmi szállitójárművet mondjuk egy dömpit :lol: belecuccol aztán húzhatja maga után! ja és tök ügyi vagy hogy még fözőcskézel is !-és milyen finomat :wink:

MEMME-oktató?jóillat?és még a szeme is???-és az útra ki fog figyelni?? :lol: :lol: :lol: ha én most vizsgáztam volna az első hónapokban,bizti megérzem az illatokat ott autó nem maradt volna szárazon :D

VERONIKUSZ:újra itthon!-de jóóó!-vigyázzatok magatokra!nem semmi ekkora utat megtenni így ötösben!-jövöre is mentek??? vagy akkor már hatosban?? :lol: :lol:

ORSI-üdv!-Kolos tuti név,nekem egyik havernőm kisfia Koli imádnivaló klassz kiscsávó! :wink: :wink:

ENI-új mosógép???-gondolom te sem keveset mosol :lol: :lol: én már a harmadik száritón gondolkodom!!! :lol: pedig nekem is mindennap megy a gép!-ez van ahol gyerek van-és persze nagygyerek-egy jó gép elkél! :lol:

Gabi:2009 a ti évetek is Ancsával!!!! no meg még remélem többeknek is :lol: :lol:
VALENTINA :Viktornak is jobbulást!-mentek bulizni szilveszterkor?

STeffi-veletek minden ok??? ZSÓfesz????

Tigrincs!-töltök képet ígérem-márha belefér a képbe a pocim :lol:
minden oké uh-ctg???-én csak jövőhéten kezdem majd írok ídőpontot hátha összefutunk! Eni ez rád is vonatkozik :wink:
GYUZSÓ-ez már a afp volt????jól vagytok???

Velünk minden rendben,remélem Benedekem is jólérzi magát habár folyamatosan tudatja velem hogy itt van semmi gáz muti :wink: :wink:
Karácsony gyorsan eltelt mindennap mentünk,ill jöttek hiszen nagy család vagyunk! Ma voltak haverjaink,gyerköcökkel jó sokan voltunk és ma annnyira de annyira megkívántam a vörösbort hogy ittam egy pohárral-naggggyon jól esett! persze a csajok nem ittak hiszen mindenki sofőr volt!-én meg persze házigazda!-ennyi jár nem??? :lol: :lol:

Töltök képeket is csak leszedem a gépről!

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Látom aránylag mindenkinél jól telt a karácsony.
Memme, Reni: Nagyon sajnálom,hogy nem úgy fogadták a családban a jó hírt, ahogy kellett volna! Gratulálok Mindkettőtöknek!

Ancsa, Gabi: Kívánom,hogy ti is kézenfogva mehessetek jövőre a szülőszobára!!

Erről jut eszembe, júliusra nincs senki kiírva???

Veronikusz: Üdv újra itthon!

Kriszta: Pankának jobbulást és Petya remélhetőleg nem kapja el.

Andi: Az jó hír, hogy anyukád már éhes.

Orsi: Üdv köztünk! Szépek vagytok!

Mindenkinek Boldog szüli és névnapot, aki mostanában ünnepelt (elnézést, hogy nem név szerint említem meg őket.)

KépKép

KépKép
cukorfalat

Andi,
szuper hírek!!!!!!! drukk ezerrel!!!
2009.06.14. dr. Tóth- Zachár Erika

Tenci,
afp volt már, gyorsan repül az idő... :lol:
tökéletesen vagyunk (bár ma éjjel szarrrrul aludtunk.. de ez labor előtt normális, 6-kor indulok otthonról..)
aztán délben együtt aludtunk Miklóssal :lol:

Borsáék-Hajniék jól vannak, fényképes beszűámolót csak ők tudnak majd adni.. :wink:
Orsiék lakást keresnek újra, pörög ezerrel!!

KépKép
Kép
gyuzso

próbálok minél többet itt lenni, hogy rögzüljenek a nevek. :)

tenci, köszi nekünk is tetszik a kolos - pedig nem ennek indult, először Máté volt, majd Áron...aztán mikor megláttuk a sűrű fekete hajával és a nagy barna szemeivel..tudtuk, hogy ő nem lehet más mint Kolos.:lol:

cukorfalat, neked mi a becsületes neved, hogyan szólíthatlak?

Ti merre laktok? nem lakik vlki a rózsák tere környékén (7ker)? Mi még ideiglenesen itt, de már egy éve keresünk másikat...nagyobb családi ház (kertes) amit megtölthetünk gyerkőcökkel. :lol: :lol:

szép estét,
Orsi
Vendég

Etenci, Veronikusz, köszi, köszi!

Gyuzsó, nem is tudtam, vagy elfelejtettem hogy Te is Tóth-Zachár páros vagy! :lol: :wink:

Ancsa, a képek:(bár nem karácsonyi)

A kutyim
Kép
Kép alvás közben

A bárányom, itt elegánsan hátranyúlók érte
Kép
Itt meg levegőt nem véve küzdök, hogy beleférjen az egész a számba, de eddig még nem jártam sikerrel
:lol:
Kép

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Petya is mostanában ezzel a mozdulattal nyúl hátra a pelenkázón, csak ő az összes elérhető pelenkát ragadja magához megrágás céljából. És tolat!!! Tegnap betolatott félig a radiátor, félig a fotel lábtámasz alá, és totál ki volt akadva, amikor csak vigyorogtunk rajta és nem azonnal visszatettük a kiindulási pontra, ahogy szoktuk.

Kép
Kép
kriszta36

Apa összerakta a konyhát, úgyhogy most éjszaka dobozpakolás lesz a progim :lol: , de most még Larát eteti, és még fel kell rakni a pár polcot, így azt meg kell várni :lol: Addig írok.

Etenci
hát babakocsi most már van, de az a lenti szinten van! lent viszont abban szállít.
Kérjük a pocakos képet!! Tuti tetszeni fog!!!

Aproo,
hú de szép a Ti vautok!
azért látszik, hogy velünk jön mindenhova, na de nem sokára veletek is!!!!

:lol: :lol:

annyira drága a pici Fiad!

Jó éjt mindenkinek!!!

ancsaboszi

Kriszta!!

De édes!!!

Jobban vagytok???

ancsaboszi

Veronikusz! üdv itthon...sajnálom hogy Neked ilyen betegen kellett végigcsinálnod az ünnepeket, remélem azért göndörkék élvezték nagyon a svájci klímát :lol: te pedig minél hamarabb gyógyulj meg!!!!

Gyuzso! igen már én is akartam kérdezni hova tünt Borsa??? és Dejákné???na meg VkBrigi?Tóth doki még nem mondott semmit babanemét illetően? nincs most szabin? mert nem tudom mikor hívjam az eredményeim miatt....
Emese????????merre vagy? és akik nagyon eltüntek: Linocs.,Zsófi,Hajni,Kati,Barbi 1000 éve (vki tud róla vmit??)
Monácska, gabi82(mióta megszült nem is volt)
Vica?

Valentinate se törődj anyóssal.. :evil: miért áll a bál? megint miatta...?

Andi! jjaj de jó. Anyuci egyél sokat!!!és finomat!!és a vérkép szuper hogy jó!! örülök nagyon...

Kép
gablaty

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?