Új privát üzeneted érkezett!

Sina! Én csak hozzáértő-közvetítő vagyok. Az más kérdés, hogy megtapasztalván házi hozzáértőm tanácsainak jótékony hatását, magam is hozzáértősödom :)

...ez szép volt.

De ne csodálkozzatok, elmondom, mit csináltam ma:

Virslit akartam kiolvasztani mikróban...garzon lévén kicsi a hely, a mikró a szobában van...a pelenkázónak avanzsált asztal melletti polcon. Na mit raktam be a mikróba a virsli helyett? Inen. Az összecsomagolt, de még be nem zacskózott szaros pelenkát. ...nem mesélem tovább, mert ma senki nem vacsorázik.

Kép
zölddisznó
 
 


Na jelentem mostantól szabad az út a fiamnak! Megköszöntöttük Annát, most mentek el Anyósék, a derekam majd leszakad ,de megérte a lányomat látni :) Volt egy kis nosztalgia is.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Fúj, Zölddi. Mi lesz később?

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 

 
 

Zöldi: hát én jót röhögtem!!!! :lol: :lol: :lol: Nálunk ez úgy van, hogy egymás mellett van a mikró és a hűtő és rendszeresen felcserélem őket. Raktam kaját melegíteni a hűtőbe és fordítva is! :lol:

BB: úgy látszik ez is ahány ház annyi szokás alapján működik!

Mági: HAJRÁ!!!!!
Vendég
 


Basszus, most aludt el Dávid. Ez azért gáz, mert ma nem hagytuk du. aludni, mert ha alszik, akkor este fél 12-kor ájul el újra. Gondoltuk, majd ma legalább 8-kor alszik. 6-ig bírta. Módszer elvetve. Új koncepció lesz holnaptól. De mi?

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Mágnes!

Nekem van egy fölös sötétkék Maxi Cosi fejszűkítőm, ha elfogadod szívesen Nektek ajándékozom. Ráadásul egy városban is lakunk, így könnyű az eljuttatás.
csurimuri
 
 


Kíváncsi lennék milyen tapasztalataitok vannak fejőszerkentyűk terén. Régebben csak beszélgettünk róla, mostanra már szinte mindenki kipróbált néhányat.

Niki: tudod használni a mellszívót? Remélem igen.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


bb,nekem is fél kilót hizik hetente Írisz és a nagygyerekeimnél is igy volt...nekem eszem ágában sincs se vizet se teát adni neki amíg van bőségesen tejem.Olyan nagyon dundik voltak a gyerekeim egész egy éves korukig hogy szinte gurultak.Aztán lement róluk mikor már többet mozogtak,most egyik sem kövér.

Nekem Jázi volt szájpenészes,amit kaptál ecsetelő oldatot beledugsz egy fültisztitó pálcikát és azt finoman betolod a szájába és körbetörölgeted az inyét,naponta többször úgy hamar elmulik .a popóját meg a nuni/kukit én canesten krémmel kentem egyidőben.

Írisz dettó taknyos lett éjjel alig aludtunk valamit,orrszivás,orcsepp,de én antibiotikumot nem adok mig láz nincs...gyűlölöm az antibiotikumot.Akkor már valami homeos szert.

Aida én két hetesen vittem ki sétálni először,inkább babakocsiban,had aludjon egy nagyot a friss levegőn,sztem neked is úgy kényelmesebb sétálgatni.

Bellanita ha vágysz a társaságra de te nem tudsz menni akkor mindenképp invitáld magadhoz akár anyukádat,akár a barinőidet.Nincs ebben semmi.én is vágyom a kimozdulásra,de nekem egy auchanos shopping bőven kielégiti a vágyaimat. :lol:

Manna én dettó rühellem ha fogdossák a baba kezét!!!Na ez tuti szájpenész forrás!!!Jesszusom belenyúlt a gyerek szájába???még én sem nyúkálok bele nemhogy más!!Jézus nagyon kiakadtam ezen. :shock:

Zöldi:
[quote]S írta:armi! Szívemből szóltál megint

-azt hiszem kicsit rokon lelkek vagyunk. :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


BB: én AVENT-os kézit használok, eddig bevált!
Vendég
 


bb nekem a kézi avent van,de még ki sem próbáltam,egyenlőre nem kell.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


ma meg tegnap lelett taposózva a konyhám meg az előszoba,naggggyon boldog vagyok... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sarmi: akkor haladtok! Majd kérünk képeket!
Vendég
 


BB:kérdésedre a válasz:imádlak..... :D :oops: áldom a neced mert a mellszivó egy csodamasina..annyi tejem van hogy árulhatnám :D ugyhogy fejek ezerrel..

AIDA:az adagot elvileg ugy kell számolni hogy 150ml/kg/nap--.szorozd be és osszad el a szopik számával :D
félkézzel nekem sem megy :shock:

szájpenész:anno Hajninál a gézlap vált be.most is azt javasolta a dr.néni ha előjönne mert az jobban leszedi ahogy benyulsz vele és körbe kened.

Hű kezdek bezsongani apacsekre..igy hogy nincs nagy hasam már szinte folyton AZ jár a fejemben.de apa olyan mint egy ólomkatona..vigasztal hogy kibirjuk azt a kis időt.
tuti igaza van mert csak akkor jut eszembe eme kényes kérdés amikor Vivi alszik.pedig nem rég még el sem tudtam volna képzelni hogy ott ahonnan a kis csaj kijött valami bemenjen :shock: :D

dobok pár sztár fotot---.:D Kép Kép

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Niki: na rám is most jött ez az érzés!!! :oops: :oops: Marci már 3,5 órája alszik!!!! Végre odabújhattam apához. Mondtam is neki mi a helyzet, erre elkezdett nevetni, hogy egy hete még azt mondtam, hogy hozzám ott egy jó ideig ne nyúljon senki!!! 8) 8) Mondjuk nekem egy varratom még mindig bent van, de ez már nem fáj annyira! Igaz a sebem érzékeny még egy kicsit! :cry:
Vendég
 


Cili, nálunk detto, egyszerűen nem alszik a drága evések között sem... :(

Aztán késő éjjel eldobja magát, hajnali hami után meg csak mellettem alszik el.. Ez nem baj, jot durmantunk együtt...persze mivel nincs sok tejem ez ez egy kicsit bonyibb..

Zöldi, szivesen beiratkoznék Hozzád ez egy szopi alaptanfolyamra :D Szerintem csak pár alapdolog hiányzik, és lehet több tejci lenne....kevesebb táp kellene.

Manna, naggyon durva. :evil: Bakker.
Én eddig senkinek nem engedtem meg hogy hozzányuljon rajtunk kivül, csak anyukámnak. Persze előzmény is van: kiskoromban az egyik rokon elejtett, és a fejemre estem. Vérömleny lett a fejemben, ami idegsebészeti műtétet vonzott, és nem voltak benne biztosak, hogy tulélem. Szerencsére sikerült minden jol, de ez végigkisér, és nekem ezért ez mág érzékenyebb pont :?
Persze ha kérdés nélkül odamennek, hozzányulnak.. ..

Köszi mindenkinek a hőmérséklet tippet, lejebb vettem a fűtést, remélem elmulnak a kiütések. Ja, és kimostam mindent az uj mososzerrel.

Szájpenész van nálunk is, én is a Boraxal kezelem. Nincs mese, be kell nyulni a szájába és a nyelvet le kell törölni. Nekem ugy mutatta a dokinéni, hogy kétoldalt összenyomom a száját, igy az kinyilik, és jol be lehet nyulni.

Én medela elektromos szivot használok, két Avent kézi feladta nagyon hamar, el is akarok menni hozzájuk, itt vannak zugloban.

Szopi kérdés: kicsit össze vagyok zavarodva mit lehet enni és mit nem... nincs valami link valakinek? Bejglit sem ettem :(

Kép
Kép
zsiraf8
 
 


1230493188.3481.doc
De szerintem hülyeség, mindent szabad, csak módjával, illetve nagyon egyéni, ki kell tapasztalni.

Kép
zölddisznó
 
 


..beiglit miért nem?

Kép
zölddisznó
 
 


[quote="zölddisznó"]
írta:
zölddisznóVirslit akartam kiolvasztani mikróban...garzon lévén kicsi a hely, a mikró a szobában van...a pelenkázónak avanzsált asztal melletti polcon. Na mit raktam be a mikróba a virsli helyett? Inen. Az összecsomagolt, de még be nem zacskózott szaros pelenkát. ...nem mesélem tovább, mert ma senki nem vacsorázik.


:D:D:D:D:D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


[quote="nikianya21"]
írta:
nikianya21AIDA:az adagot elvileg ugy kell számolni hogy 150ml/kg/nap--.szorozd be és osszad el a szopik számával :D
félkézzel nekem sem megy :shock:


Ööö, hú. Nekem ez hirtelen bonyolult. :( Kórházban 2 napos volt amikor nézték és 20 grammot evett. Akkor azt mondták hogy pont jó, mert 2 napos és 2*10 az 20 gramm... Ez nem jó?

Most lemértem mennyit evett. 80 gramm volt az adag. Ezt nem érzem úgy hogy túlenné magát, bár most még nem is bukott, csak nagyon keveset. Sztem ez kb. jó adag neki, csak ne bukna vissza semmit belőle.. :roll: Vélemények?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


[quote="zölddisznó"]. írta:zölddisznó.beiglit miért nem?


nem enni? Én azt eszek.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sarmon mindenen túlvagyunk mégis sír, nem sír üvölt... :cry:

Valamit biztos rosszul csinálok.... :cry: :cry:

Kép

Kép
dcili81
 
 


Zöldi: Csatlakozom Zsiráfhoz szopi tanfolyam ügyben :oops: :)

BB: én Medela lactrina electricet bérelek, a családban többször bevált, és most csomóügyben is sokat segít :roll: :)

Az előbb kicsit kiborultam ezen az egész szopi mizérián, hiába tudom, hogy nem kéne, csak annyira szeretném, ha Kiskobold jól tudna lakni ciciből, komolyan azt se bánnám, ha utána annyit kéne fejni, hogy én látnám el a fél falut... Apa aranyos volt, próbált vigasztalni, hogy egy kis tápi még nem a világ vége, csak nem látom a fejlődést, hiába erőlködök, és annyira macera az egész a fejéssel, tápigyártással, és így baromi nehéz kialakítani a rendszert, olyan érzésem van, hogy egyik szopitól a másikig tart a nap, és már előre azon jár az agyam, hogy vajon a következőnél mennyit kell majd neki pótolni... Na jó, abbahagyom, mert most meg már a billentyűzetet nem látom a könnyektől... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Sziasztok.

aida
én már 1 hetesen kivittem Izát. És nekem minden mindegy lesz hogy -1 vagy -15 fok lesz mert a gyerekeket reggel vinnem kell majd oviba.

gabilány a hólyag az szájpenész kezdemény.
gézlapot a kisujjadra csavarsz azt mártod a löttybe amit kaptok és úgy benyúlni a szájába és jóól bedörgölni mert a lényeg hogy a hólyag teteje lejöjjön és a lötty belemenjen.

Iza ma kapott előszőr pár gramm pótlást a lefagyasztott tejcsimből de at is szopizva adtam. Sztem megint ugrása van. Egy két nap és hozzál a mellem az igényéhez

jajj egy dolog. Nekem Iza szája alja remeg mikor felveszem fekvésből. Nem fázik csak úgy remeg a szájacskája. Csinálja valamelyikteknek ezt?? vagy gondoljak az epi mellékhatására?

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


csuri:
ezek minden hordozóba kompatibilisek? mert nekünk Pierre Cardin van.. Szted abba is jó? Mert,ha igen, szívesen megvenném.... legalább nem kell bababoltozni..

Na az én lányom is aludt ma nappal fél órát, gondolom érezte, hogy készül valami.. gondoltam sebaj, legalább hamar elfárad, plusz a sok ajándék, az ingerek... Naja... Negyed 10-kor úgy kellett ágyba dugni....

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Gabi, nagyon együttérzek.. ugyenez itt is detto...olyan jo lenne csak cicből etetni, ez a tápi dolog nagyon macerás... sterilizálás. viz, keverés, melegités, aztán a maradék kiöntése... nálunk kiszámithatatlan mennyit fog enni, van hogy megvan a14o, de van hogy csak 5o-7o ....és mindig tuleszi magát.. :oops:

Zöldi, a dokinő szerint a dio és a mák csak nagyon modjával, igy neki sem aálltam, mert nem tudom abbahagyni... :(
Nagyon köszi a listát az ételekről..

Kép
Kép
zsiraf8
 
 


Még egy gyors kérdés: az előbb cicizés közben hanzatt fekve kicsi Lajának visszajött egy csomo tej, még az orrán is jött.... megtöröltem, és azonnal kér is még.... ilyenkor akkor lehet még neki adni? ez nem azért jön vissza, mert tele a gyomra? Akkor ha még adok akkor megint visszajön nem?

Köszi előre is.. :oops:

Kép
Kép
zsiraf8
 
 


Mágnes!

Szerintem igen, mindegyikbe jó, de az új hordozónk nekünk is Pierre Cardin, így belepróbálom.
Megvenned nem kell, mert egyébként sem használtuk és használjuk, odaadom ha elfogadod, csak írj egy címet ahová bedobhatom a postaládába. Jöhet priviben is.
Szerintem egy átöblítés szükséges, mert régóta a szekrényben áll.
csurimuri
 
 


Zsiráf:
Az orrán nekünk is vissza szokott jönni néha, állítólag mohó.

Vera:
Szerintem ez a remegés normális, nekem mindegyik csinálta, de csak nagyon rövid ideig, ha megfogom és felemelem.

Gabi, és a hasonlók:
Ha megnyugtat, nekem az előző két fiamnál is több mint egy hónapig ment a cumisüvegből etetés, egyszerűen nem tudták bekapni és szopizni a cicim. Kaptak tápszert is, mert irtó nehéz volt fizikailag bírni, éjjel nem fejtem, ezért ekkor tápszert kaptak. Pontosan nem emlékszem meddig tartott, de hetekig, az tutti. Apában is mély nyomot hagyott, mert Dávid ahogy felkelt üvöltött kajáért, ő rohant melegíteni, én addig dajkáltam, majd volt, h visszaaludt, akkor üveg kiöntve, később újat... Teljesen megértem, ha kiborulsz, ez iszonyú fárasztó. Én most először élvezem, hogy a gyerek szopik, nem fejek, nem tápszerezek. Remélem ez sokáig így lesz.
Szóval: fel a fejjel, nem feladni, megoldódik. Ja, tápszerből mindig előre egy cumisüvegnyit elkészítettem a hűtőben tároltam, és két-három kajára elég volt. Ha jól emlékszem 24 óráig tárolható. Tudom, hogy rá van írva, frissen kell adni, de dokinéni is mondta, hogy előre egy napit el lehet készíteni - barátnőm 4-6 üveggel rakott egyszerre, mindegyikben az egyszeri kajaadag - na, ja, ha tudja mennyi, ő nem szoptatott.

Aida:
Én nem tudom, hogy kell az adagot számolni, de amikor mi hazajöttünk 1 hetesen a kórházból, Ádám is 80-90-et evett, és ott azt mondták, hogy ez túl jó is. KÍváncsi vagyok bukott-e Noel.

Micsoda egy szexéhes társaság!!! Jó bevallom egy ideje én is azon törpölök, hogy hol és mikor lehetne. Most nincs itthon a nagyfiam, üres a szobája, de itt a mama, a férjemet ez zavarja. Bonyolult, majd ha nagyon "muszáj" megoldódik, addig meg ez legyen a legnagyobb problémánk.

Szájpenész:
Köszi a tanácsokat, holnap veszek gézlapot, mert nem találtam itthon, addig fültisztító.
Egyébként a Ti gyerekeiteknek nincs fehér folt a nyelvén? Nekem úgy rémlik, hogy volt az előzőeknél is, és rendszeresen nézték a fiaimat, nem mondták, hogy ez az. Persze, lehet, hogy én emlékszem rosszul, de penészt nem kezeltem az tutti.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Még Gabinak:
Minden etetést szopizási próbálkozással kezdtem, végül célt értem, de közben apával rendesen küzdenem kellett, mert szerinte csak bőgettem a gyereket. Szerencsére az idő engem igazolt.

Na jó éjt. Most aludtak el a kisfiaim. Akár szilveszterezhetnénk is.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Na most már tényleg befejezem:
Ádám ma 5 hetes. 4 hete 3300 grammosan jöttünk haza a kórházból, most mértem: 5300 gramm. Heti 500-at hízik. Beindult.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Na most már tényleg befejezem:
Ádám ma 5 hetes. 4 hete 3300 grammosan jöttünk haza a kórházból, most mértem: 5300 gramm. Heti 500-at hízik. Beindult.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Köszi, lányok rendeződni látszik a helyzet. A férjem egész nap kürülöttem ugrál, azt mondta, hogy ha nem akarom, nem jönnek többet. :) Sajnos nekem kell még pár nap, hogy túltegyem magam rajta.

Zsiráf: Szerintem bármit lehet enni. A lényeg, hogy minimum 3 liter víz naponta! Rakd ki az asztalra az ásványvizet, hogy lássad, mennyi fogy! És még mindig ajánlom a motherlove terméket, kipróbáltad már???

A szex vajon miiiiiiiiiiiiiiiiiii?

Domi is fent volt délelőtt, de aztán délután aludtunk egy hatalmasat, így kezdem pótolni a lemaradást.

Zöldi: a doki felírt Konakiont, de persze a receptet elvették a patikába és nem tudom, mikor kellene adni??? tipp?? Vignatolt naponta egy cseppet ugyi?

manna
mannababoca
 
 


[quote]Z írta:öldi: a doki felírt Konakiont, de persze a receptet elvették a patikába és nem tudom, mikor kellene adni??? tipp?? Vignatolt naponta egy cseppet ugyi?

Jaja. Konakiont meg havonta egyszer. (Az első hónapban van, ahol hetente adatják, nálunk 2 hetesen, utána már csak egy hónaposan majd havonta.)

Gaby, Zsiráf! Szerintem jól csináljátok, de majd átnézzük!

Hanna drágám ma fürdetés óta (8 óra) balhézik. Jeeee! Talán most elaludt.

Kép
zölddisznó
 
 


Köszike Zöldi! És szerinted fürödni lehet már? Gátmetszés nem volt, de azért pár (felszívódó) varrat még bent van szerintem. Egy picit még vérzem is. Úgy vágyom egy kis ellazulásra.

Asszem ezt a konakiont elcsesztem, Domi már három hetes és nem adtam neki :(. Akkor most ha holnap adok, és utána egy hónaposan, az szerinted rendben van? Olyan lelkiismeretfurdalásom van.... :( :( :(

manna
mannababoca
 
 


aida:nem tudom mennyi Noli..de a számolást ugy magyarázta a dr.néni hogy...Vivi pl..3,6 kg...* 150.....=540..../8..(nálunk kb 8 evés van)67,5... :shock: ennél mi sokkal többet eszünk.de ez a számolás amit a dokik alkalmaznak..ez a annyi ml ahány napos csak a korházban volt igaz....tehát nálunk Vivi adagja minimum 540 ml /nap.de ez lehet több is.

megyek intézem reggel a gányos papirokat...a két kiscsajjal apa lesz itthon...fejtem le kajcsit --..már csak a pelenkázást kell megoldani.

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Niki: nagyon helyes a családod, főleg a kiscsajszi.

Zölddi Hannája: ejnye-bejnye, ráérsz még éjszakázni 18 évesen!

Konakion: Én is majdnem 3 hetesen adtam először, ehhez számold a plusz 1 hót, aztán minden eltelt hónapban. De csak amíg "csak anyatejes" addig kell adni.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Fürdés: Én úgy tudom 6 hétig minden földi jó tiltott, még a kádban fürdés is.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Hű Írisznek nagyon szottyos az orra éjjel szinte alig aludtunk...Óránként szivom,egyszer sugárban kihányt mindent amit szopizott...nagggyon taknyos.Apa most ment el a patikába,a doki írt fel antibiotikumot de a védőnő azt mondta csak akkor adjam neki ha belázasodig,addig sterimar orrspray+ sűrűn orrot szivni.Alig szopik...keservesen sirdogál,nagyon nagyon sajnálom szegénykémet.Semmit nem tudok tőle csinálni vagy fogom vagy szivom az orrát vagy szopik...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


[quote="bb"]
írta:
bbAida:
Én nem tudom, hogy kell az adagot számolni, de amikor mi hazajöttünk 1 hetesen a kórházból, Ádám is 80-90-et evett, és ott azt mondták, hogy ez túl jó is. KÍváncsi vagyok bukott-e Noel.


Azután elég keveset. De aztán ma reggel volt egy rosszabb. A még mindig meglévő enyhe sárgasága miatt gondoltam, hogy nem hagyok ki 4.5 órát két evés között, ezért reggel 3 óra múlva keltettem. Kb. 3.5 óra múlva eljutottunk szépen a cicire, evett is, de utána szinte minden visszajött belőle. :( Úgy néz ki nem szabad erőltetni, inkább hagyom alukálni, majd kel ha éhes. Ha neki ez 4 óránként jön el akkor úgy.

1 óra múlva jön a gyerekorvos. :)

A köldökünk eléggé vérezget meg félig kezd leesni. Amikor leesik vérezni fog jobban?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sarmon: Halixol, calcium, fenistil - mi ezeket kaptuk még. Melyik antibiotikum?

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Képzeljétek hogy jártunk tegnap! :D :? Noel nagyokat kortyol, majd megfullad szegénykém, kiköpte a cicit, erre sugárban jött a tejcsi és egyenesen a kis szemébe. :? Úgy pislogott, hogy mi van. Nagyon jön a tej, nem csoda, hogy néha még az orrán is az jön vissza. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


aida: nekünk vérzett leesés után 2 hétig.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


aida: fejjél ki egy 20-at ciciztetés előtt. Nem fog olyan hirtelen enni.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


sarmi: Mi ceclorettát kaptunk.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


[quote="bb"]a írta:bbida: fejjél ki egy 20-at ciciztetés előtt. Nem fog olyan hirtelen enni.


Ilyet már próbáltam, akkor lehet visszaállok erre megint. Csak ekkor meg attól féltem hogy az először jövő hígabb tejet elveszem tőle és csak a sűrűbb marad neki. Erről mit gondolsz?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy régen nem voltam, de egyedül kell boldogulnom 3 gyerekkel és még be kell szokjunk a 3 gyerekes szerepbe. :lol:

Sarmi:
sajnálom, szegény Irisz :cry: ugyanigy vagyunk mi is. Folyton szivom az orrát Anettnek, szinte óránként szopizik, mert elfárad hamar :cry: Nekünk a dokinéni azt mondta, hogy kamillateát párplpgtassak a fűtőtesten, szivjam az orrát és ha nem lázasodik ne adjak semmi gyogyszert neki.Szerencse eddig nem lázasodott...

és egy pár képecske:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Az első képen kimutatja, hogy menniyre éhes :lol:
A második képen a háttérben van egy csomó babaruha...Sajnos már nem jók rá. Tesóm hozta Angliából és nem tudtam feladni rá, mert kicsik :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Mi a véleményetek a porszivó orrszivóról?vagy forditva mondják, tudja a szösz... :roll: ? Nekünk a védőnő azt mondta ne használjuk még, mert felsértheti az orr nyálkahártyákat. Pedig ezt használjuk, mert olyan jól kiszivja a trutyit az orrából... Én néztem, de nem tudom elképzelni, hogy tudná felsérteni az orr nyálkahártyát???? :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Sziasztok!

Voltunk dokinál kapott szemcseppet, meg krémet az arcára, meg kalciumot is. Lesz mivel birkozom. Most mérték le először mióta itthon vagyunk: 4670 gramm. Született 3700 grammal és hazahoztuk 3630 grammal. :shock: , kicsit eszik a drágám....

És aludni továábra sem akar, nem tudom miért. Mit tudok vele csinálni?????

Kép

Kép
dcili81
 
 


Manna! Ha választani lehetne, hogy fürödni kádban vagy szexelni akarnék előbb, akkor a habos gyertyafényes andalító zenés kádat választanám. De még nem merek, csak ha letelik a moratórium.

Nem gáz, add ma a Konakiont, aztán majd mindih a hófordulón, akkor nem felejted el.

Niki! Szerintem ez a kajaszámolás nagyon nem oké! Eszerint egy 4170 g-mal született egynapos babának ugyanannyit kéne enni (a cseresznyemag gyomrába) mint az én kis 5 hetesemnek! Ez nem oké.

Sarmi! Gyors kináthásodást csöppednek! Nehogy antibigyóval tömd! Buta doktornéni!!! :twisted:

Márti! Le a kalappal előtted! Nagyon szép a kis csajszid!
Orrszívó hogy tudná felsérteni? Nem dugod azt be az orrába. Brrrr védőnéni! :twisted:

[quote] írta:s aludni továábra sem akar, nem tudom miért. Mit tudok vele csinálni?????

Tegnap én is felsültem. Aztán azóta eszik-alszik van megint.

Kép
zölddisznó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?