Új privát üzeneted érkezett!

Most éjszaka is elég gyakran kelt enni Domi,pedig ugye jól bevacsizott,szóval nem tudom hogy miért-lehet a foga??Ami nem képes kijönni?Vagy mitől lehet??

Én fura módon nem híztam,pedig sokat ettem :lol:

Mav:Apagondot nagyon sajnálom! :(

Tisztára meg vagyok zakkanva:tegnap kérdeztem Apát,hogy két ünnep között nem jár a postás?Mert már két napja nem hozott semmi levelet??Na persze,ugye mivel hétvége volt! :lol: :lol: :lol: De neki sem esett ám le :lol: :lol:

Amúgy meg senki ne aggódjon hogyha nem forgolódik a Picurja,mert majd úgyis eljön az idő,és akkor aztán nincs megállás.
Mint már sokszor írtam,Vercsi 5 hónapos is elmúlott és még nem fordult el,mert lusta volt,inkább szeretett 6 hósan sétálni,és mászni mint forgolászni...gyereke válogatja...

Ja,igen akartam kérdezni hogy is van az almával??Melyik fogja a székletet?a savanyú,vagy az édes??Mert Dominak még mindig hasmanése van,legalábbis híg a széklete...

Kép
Kép
Kép
kike

Még mindenki szundizik??De jó nektek :D

Kép
Kép
Kép
kike

Vera:jól sejtem hogy régen jártál erre??
Mi van Nóri cicával??Ügyködik a szentem? :lol: Gondolom nem igazán tudsz szabadulni tőle...mint ahogyan már én sem Domitól ha ébren van...Bár szerencsére Vercsi szívesen van vele,és akkor engem nem hiányol,és nem jön ki utánam... :D
De mi lesz ha elkezdődik az ovi? :roll:

Szóval én csak ilyenkor tudok jönni sajna..vagy mikor alszik Domi,és nincs más dolgom,ami ugye ritkaság. :?

Kép
Kép
Kép
kike

no szóval nov.26.-án volt 8.5 kiló,most ahogyan nagyjából mértem, 9.5 kiló,szóval fene tudja,ha nem lenne elég a tej neki akkor gondolom nem hízott volna ennyit,vagy épp azért nem elég neki a tej,mert sokat nyom és kell a hami neki... :roll:
Noén lépek is Manómhoz-puszi mára,talán még este jövök...

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt
Gergőnek boldog 7. hófordulót! :D
Kike! Izának megfogta egy kicsit a hasát az alma. De csak a 6. napon.

Kép
dittke

Jó reggelt!

Evelin hát sajnálom, van ilyen. Akkor marad a Humana HA. Hogy állsz tejjel?
A képek nagyon édesek, Eliot sokat nőtt szerintem!

Márti tegnap nem válaszoltam, este könnyű az elalvás, az esti fejés elbágyaszt általában, a hajnali ( ma pl. 5 óra) szopi után nehéz a visszaalvás, olyankor Sedatiffal sikerül általában.
Szerintem sem gond a kakálás ilyen formája, bár furcsa mert ilyet még nem hallottam 8lehet hogy extra érzékeny leányod van....)

Akkor tali 31-én megírtam Patrinak. Jól vannak.

Wera most kb 2 hétig nem jön,, mert anyukájáéknál vannak és rossz az öccse gépe...

Kép
andkata

Jó reggelt!

Tamara!
BOLDOG NÉVNAPOT!

Kike!
Remélem Domi pocija jobban lesz.
Én is mindig aggódom atej miatt, nekem sincs mérlegem, de azt nézem, h. nincs-e behorpadva a kutacsa és van-e elég pisi van-e.

na rohanok, mert Ludmilla őrjöng :lol:
Vendég

Boldog hófordulót Gergőnek!

Tamara, Neked meg BOLDOG NÉVNAPOT!

Természetesen Teó Tamarájának is Boldog névnapot!

Kép
andkata

Tamara!
nagyon boldog névnapot.

kike!
remélem domi lassan ugy dönt hogy jókisfiu lesz és durmizik éjszaka nagyot. lehet hogy megint a fogacskája... kibujhatna már.
nálunk az alma nem fogott, de nem is hajtott :D

mav!
ezek a fiuk még mindig cukorborsók! és persze még mindig nem tudom melyik melyik ;)

hófordulósoknak boldog hófordulót :D
isten éltessen minket sokáig ;)

Kép

Kép
timi1982

Jó reggelt!
Mi 3/4 9kor keltünk, most az apja szórakoztatja Lalót.

Ma megyünk a barátnőm 6,5 évésével sétálni, mert nagy álma h Lacust tolhassa.

Tamikám!

Isten éltessen!

Kép

Gergőnek és Bencének Boldog Hófordulót!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2008.12.29 09:25-kor.
20150601134430

evelin!
eliot is csodaszép. és milyen ügyes... látod mindig megörvendeztet benneteket valamivel :D
nekünk is van kockánk ami ilyen nagy mint a tiétek. bence is imád vele játszani. nem zavarja hogy majdnem akkora mint ő :D
ugy tudja rázni!

Kép

Kép
timi1982

az én gyerekem megörvendeztetett minket igy a hófordulóján azzal hogy simán négykézláb áll ha olyanja van és lassacskán halad... van mikor inkább hátra mert enhezebb a feneke és hátra billen mint előre... pedig a feje is huzza rendesen :D

Kép

Kép
timi1982

jah és lányok még azt akartam kérdezni, hogy ha én már husit is akarok majd vele etetni, akkor ugye előtte a drnővel más tápot kell iratnom... vagy nem szükséges???
mondjuk előtte igy is ugy is egyeztetek vele, csak jó lenne tudni, hogy ne felkészületlenül menjek :D

Kép

Kép
timi1982

Eliot milyen kis csinos!

Kike!
Sztem minden féle fajta alma fogja kicsit a kakit.

Dóri!
Főzit szopi után v. 2 étkezésközött adjál, ha nem akarod a szopit kiváltani.

VKatus!
Te mennyire drasztikusan akarsz fogyni? Ugye nem annyira ,h a szopi rovására menjen?
20150601134430

nah még jó hogy lassan velem lesz tele az oldal :D
de hát még reggel van és lassan térnek magukhoz gondolataim :D

rólunk is készült végre családi fotó.
tegnap anyóséknál voltunk és ott csináltak egy csomót :D nagyon szépek lettek, majd hozok nektek, csak nyusziapu gépén vannak :twisted:
habár a mi fánk sokkal szebb, de itthon elfelejtettünk csinálni :oops:

Kép

Kép
timi1982

Tamara! Boldog Névnapot!
Bencének boldog hófordulót!

Kép
dittke

Aki tápot is ad annak kérdés.

Mi eddig sima BEBA HA-t használtunk. Láttam h már van BEBA 1es HA. Azt mikortól lehet adni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2008.12.29 09:34-kor.
20150601134430

nah tessék mondom én...
még valami.

ajándékozás... hogy nálunk a naptár milyen sikert aratott!!! el sem tudtam volna képzelni hogy ennyire oda lesznek érte. annyit nézegették, kézről kézre járt, és ámuldoztak és bámultak...
de nagyon jó hogy ennyire tetszett nekik. megérte azt a két-három éjszakát ami alatt összehoztam a képeket :D :D :D
majd arról is csinálok fotót és felteszem. vagyis összeszerkesztem kicsibe az oldalakat :D

Kép

Kép
timi1982

Olyan lüke Aladár vagyok!

Teó Szépséges Tamikáját is Isten éltesse első névnapja alkalmából!

Kép
20150601134430

Bence ügyes nagyon!

Kép
dittke

Jó reggelt mindenkinek!

Dittke, köszönjük a köszöntést!!!! :D

Nem tudom hogy ma mennyit leszek, mert lehet lelépünk itthonról a Camponába! De még nem biztos!

KépKép
hene

Desviki, a baba súlyától függ a váltás. Szerintem már rég ehetné az 1-est. De mint azt írtam a barátnőmék dokija is a Startot preferálta, mondván abban van immunerősítő. Amikor a barátnőm rákérdezett a váltásra még szinte le is tolta a lábáról a doki, hogy miért akar váltani. Igazodj ki rajtuk! :?

KépKép
hene

Jó reggelt!

Muffin! Eliot nagyon csini! Az a kis fekete lakkcipő! :lol: Haláli, meg hozzá a gatyó! Még egy öltöny nyakkendő kellett volna hozzá és mehetne nősülni!

Látom megy a fogyás januártól!

Timii! Nagyon ügyi Bence! Boldog hófordulót neki!

Hene! Gergőnek is boldog hófordulót!

Teó! Taminak boldog névnapot!

Tami! Boldog névnapot!

Naggggggyon hideg van!

:shock: Ez annyira nem hiányzott nekem! Utálok kibújni, pedig muszáj lesz!

Ma már sajna főznöm kell valamit.

Tegnap voltak itt barinőmék! A Jázminnak nagyon tetszett a kislány!

Kép

Kike! Jázminnak is megfogta az alma a hasát.

Kép
szly27

Kép

Kép

a borító meg olyan ahol 3-an vagyunk. sorba raktam a képeket januártól folyamatosan decemberig :D

Kép

Kép
timi1982

Bencének boldog hófordulót!

KépKép
hene

Timi, nagyon jók a képek!

KépKép
hene

Bencének és Gergőnek boldog hófordulót!!!

Na és persze Teó kis Tamijának meg boldoog névnapot!!!
(sajna az előző hszemben kifelejtettem. bocsi :oops: )

Ja és amit szintén nem írtam: Eliot nagyon cuki, veletek együtt Evelyn!

Azért maradt ki ennyi minden, mert az előző beírásomnál el kellett rohannom.
nem tudom kinek hogy van ez, de az már aggasztó, hogy az én lányom egyáltalán nincs el egyedül, sokszor még az sem elég, ha melléülök és játszunk.
Látom, hogy mások mindenfélét sütnek, hajtogatnak, stb.--én ezt nem tudom megcsinálni sajnos.
még ha a látókörében vagyok és feszt dumcsizok, az sem elég. :(

Így semmire nincs időm.
Aludni meg 3X fél órát szokott.
Ennyi a maximum.

Na mindegy, jó evő, meg mosolygós baba, csak néha úgy érzem, hogy túlságosan elkényeztettük, hiszen max. 5 percet játszik magában.

De lehet, h csak olyan társasági lény, mint a jóanyja :P

Timi!
Már húst is adsz?
Reméelm ízlik majd a manódnak.
Én olyan paramami vagyok, hogy még a gyümiket is alig merem.
pedig nagyon nyeli.

tegnap megpróbáltam a sárgarépát, hát irtóra öklendezett, majdnem kihányta, így nem erőltettem.

meg Apa okoskodott egy sort, h. a sárgarépa milyen hülyeség, mert az MUROK. :P

na, sziasztok, míg alszik, kimosom a hűtőt :roll:
Vendég

Lehet én vagyok tudatlan, vagy csak nehéz a felfogásom, de mi az a MUROK? :oops:

KépKép
hene

orsóanya!
még nem, de már lassan fogok.
imád kanállal enni, a tápot egyre kevésbé fogadja el. meg a cumisüveg is kezd gondot okozni. szivesebben eszik kanállal.
egy üvegnyi fözi vagy gyümölcs eltünik kanállal 5 perc alatt. cumisüvegből eltart 15-20 percet is akár

Kép

Kép
timi1982

Hene!

Hát a sárgarépa!!! :P
csak Erdélyben murok, a tészta meg laska, a vágódeszka meg lapító, a sütemény az tészta, a padlizsán vinete, a húskloppfoló meg potyoló :P

na, majd Emma eldönti, melyiket választja, vagy kétnyelvű lesz :lol:

Mit vásároltok a camponában?
Vendég

Tamiknak boldog névnapot!

Kép

KépKép
hene

ma még nem adtam domink almát,de nem is fogok,mert nagyon megfokta a székletét,alig tudta kinyomni a bogyót,de akkor meg mit adjak neki? :(

Gergőnek,Bencének boldog hófordulót!

itt szenved szegénym az ölemben a kakinyomással :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Az az igazság, hogy apája nem kapott semmit karira, mert az álma egy LCD tv. De nem akartam kapkodni, hogy ne legyen jó, így gondoltam majd együtt megvesszük. De ahhoz körül kéne nézni!

KépKép
hene

Én őszibarackot adok. Fagyasztottam le neki.

Kép
dittke

Hene! Szép ajándék! :D

Kép
dittke

Kike!
Sütőtököt?
Bár állítólag az is fog, nem tudom.
Emma azt szereti legjobban és nem drága, könnyű elkészíteni.

Timi!
Ügyes nagyfiad van.
a cumisüveg nálunk használhatatlan, kanállal viszont kezdettől gyorsan és ügyesn eszik.
Majd mesélj, hogy fogadta.

Még mindig itt molyolok, a januári vizsgáimat intézgetem éppen, yuppié :?
Vendég

Köszi a gyors válaszokat!
Tami:boldog névnapot!

Megyek sütni,főzni.

Kép
Kép
Kép
kike

nálunk bence nem eszi a sütőtököt... nem tudom miért. az minden gyerek nagy kedvence... leszámítva az én kölkömet... ;) 8) :lol:

Kép

Kép
timi1982

Kike, őszibarackot, szilvát.

KépKép
hene

na, tessék, hűtő elmarad, megint aludt kemény fél órát :shock:
Vendég

Timi, a sütőtököt Gergő is imádja, mert jó édes. Kár hogy Bence nem eszi. :(

KépKép
hene

Orsóanya, nálunk is a fél óra a trendi! :wink:

KépKép
hene

Szép napot :P

Gergőnek boldog hófordulót!
Tamara! Boldog névnapot!
Teó Tami-babájánt is Isten éltesse!

Mi elég ramatyul aludtunk, mert folyton bedugult az orra, így 2 óránként kelt :? De nem érzem magam álmosnak - egyelőre...

Fogyós csajok!
Akkor hányan is indulunk jan.1-től? Vkata, Tamara, Fmárti, Orsi, Ami és én? Van még valaki?

Csináljunk hozzá vonalzót szerintetek? Meg ilyen volt, ilyen lett képet? Én mondjuk azt biztosan csinálok, mert engem inspirál. Egy régi fotót is kiteszek majd valahova, olyat amin még a versenysúlyommal vagyok. És így mindig látom, milyen szeretnék majd lenni. Amúgy nem lehetetlen. Én Lilu 2,5 éves korában voltm életemben a legvékonyabb, legizmosabb, legszebb :oops: Ha lehet ilyet mondni egyáltalán :roll:

Kike!
Ne izélj már a védőnővel! 6 hó és 5 hó 3 hét közt mennyi a különbség? Nehogy már emiatt leszidjon! Nyugi! Hadd kóstolgassa az almát. Amúgy 1 hó alatt 1 kg-t hízni??? Ebben a korban nagy ritkaság, főleg, ahogy Domi mozog. még jó, hogy egész nap enne a drága! :lol: :lol: :lol: Igazi pasi, sokat eszik, sokat mozog, sokat nyom :wink:
Vendég

Kike!
Ha nagyon megfogta a székletét adhatnál öszibarackot is. Az nem fog. (Bár, sztem Domi elég sok almát evett, mert ugye délben felet, este egy egészet. az lehet, elsőre sok volt neki...) De csinálhatod úgy is, hogy lefejsz egy kis tejet, és azzal kevered, amit adsz. Úgy sem fog. Főleg, az anyatej-barack :wink:
Vagy nincs otthon barackod lefagyasztva, bébiétel meg nincs? Esetleg kisbolt?
Vendég

koszonom a koszonteseket!
Igazabol nem most tarrtom a nevnapom, mert mikor megszulettem a naptarban nem volt benne ez a nev csak az utonevkonyvben. Es anyaek nem ezt valasztottak, mert kozel van karacsonyhoz hanem valamikor januarban amit meg viszont nem tudok pontosan, ily mdon az en nevnapom nincs igazan unnepelve :oops:
De akkor mostantol lesz!Koszonom Nektek!

Kata: szerintem a szamolgatas tul arra koncentral mit nem szabad, es ha nem 2-3 hetig szeretned csinalni jobb eg yeletmodkent elehto format valasztani.
A 6 utan nem eves szerintem igen hatekony, e melle heti 3szol fel ora mozgas, ez az alap, ez meg a szopi rovasara semmegy, ez ezt lehet megspekelni no cukor, keves szenhidrat( eben Nicikenek tok igaza van). a lenyeg ne legyen drasztikus es jo kedvvel csinalja az ember nem allandoan arra koncentralva jajj fogyjak mar stb....

Nicike: ismeros az erzem amit irtal, en ugy kb 16 lehettem amikor majdnem oda jutottam mint te, csak en pont a lejto tetejen alltammeg amikor lattam egy filmet, egy anorexias lanyrol es akkor ugy megijedtem hogy megprobaltam osszeszedni magam, es sikerult is, majd 22 evesen idegi alapon fogytam le extrem modon, es utnana egesz a terhessegig nem is jott ram semmi.
Tudom milyen erzes mikor mindenki ezzel jon jajj de sovany vagy, stb.
Orulok, hogy most mar jol erzed magad a borodben, mert tenyleg nagyon csini vagy!
Es az egeszseg a kinezetnel joval fontosabb!
Vendég

a nem evos gyerekeke mamainak: ( kiv Tita :roll: ) kapnak a gyerkocok Nurofent?
csak mert lehet koze van anem eveshez....Annam 3 napja nem kap( jo elotte sem volt rendszeres, de tobbszor kapott ejjelre) es merhetoen tobbet eszik.
Ez lehet akar ugy is, hogy most nem faj a foga, ezert nem kap nurofent, es nem a nurofen miatt nem evettt hanem a fajdalom miatt. De ki tudja, egy probat meger.
Persze csak ha nem faj annyira a foga hogy ettol nem alszik, sir...Mi most tok jol elvagyunk a kuppal, napi egy kenegetessel. Igaz a foga sehol :?
Vendég

VKata: elkuldod legyszi az emilcimed priviben?
Vendég

Viki: Te hova tetted fel a Noribi cuccokat?
Vendég

asszem itt az igazi hideg. minden csupa der. Ki kellene mennunk boltba de nem akarom Annat ebben a hidegben cincalni....
MAjd ha Aleko hazajon megyek le, remelem .
Elkezdodtek a learazasok :twisted: :evil: ez szornyu....ilyenkor csopog a nyalam :oops:
Vendég

http://norbifogyi.extra.hu/?page_id=2
egyes kodu kajak, azert eleg gazdag valasztek.

en merni az ikeaban fogom magam, mert nincs itthon merleg :oops: csak nehogy elfelejtsem, az pont 30 ugyis.
Ferjem egy rakat tornat toltott le nekem, ugyhogy barkit szivesen latok kozos tornara.
Mondjuk Orsi te ne vallalkozol kis mozgasra?
Kata, mi nyomjuk ugye tovabb a heti kettot?
Annyira varom mar mikor vegig tudom majd csinalni...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?