Sziasztok!
Angi!
Szegény Lidi!
Remélem hamar kilábaltok ebből a szériából!!!!
Köszi, Hanna már sokkal jobban van. "Csak" köhög. És rossz, mint a bűn
Raksz majd fel pocakfotókat?
Nálunk ismét "remek" ünnep volt. Alapvetően tök jól indult. Voltunk a szomszédoknál (rokonok), feldíszítettük a fát, és lementünk anyához enni. Mondtam neki, hogy majd kaja közben kiosonok az ajándékaimmal, amik lent voltak nála és becsomizom Hanna ajándékait. (anyósé is nálam volt). Lent Hanna nekiállt megnézni az ajándékait. Kapott egy porszívót, meg egy pénztárgépet. És volt még egy plüss bárárny, amit anyutól kellett volna kapnia. Mondom anyunak, hogy miért nem hozza ki a plüsst is? Erre nem kiállít a mi nagy plüss pingvinünkkel, mit tőlünk kapott volna Hanna? Hát, de... Én komolyan mondom, azt hittem felrobbanok. És nem fogjátok kitalálni, hogy ki volt a hibás: ÉN... szerinte ÉN nem szervezem rendesen a dolgaimat és Hanna többet van vele, mint velem... Úúúúúúgy dühített. El sem tudom mondani. Elhatároztam, hogy a legminimálisabbat lesz csak Hannával (eddig is erre törekedtem), de se vinnie, se hoznia nem kell majd, azt biztos.... Nagyon szarul esett. Tavaly a szülinapom, idén a karácsony... Kíváncsi vagyok mit tudnak még elrontani.... Jó kis család... :S
Anyósnál szerencsére minden jól ment. Azon kívül, hogy 2 percenként kérdezte szegény gyereket, hogy nem akar-e enni valamit és ezzel az őrületbe bírt kergetni, tök jó volt minden :d Aranyosak voltak.
Képzeljétek: szegény sógornőm... Ő általános iskolai tanár. Kap 87ezret nettón... eddig úgy tudott megélni, hogy vigyázott egy kislányra hétköznap. Idéntől átrakták napközisnek és nem ért oda a kiscsajért, csak 2x egy héten. Ezért találtak egy másik nőcit, aki vigyáz rá. Ez logikus is... csak, nem talál magának a leányzó másik helyet... Pedig aranyos, meg okos is... csak épp nem mer megszólalni angolul.. 4 éve tanulja... Na, a lényeg: Azt, hogy nem mehet többet a kiscsajért megtudta múlthéten, rá 2 napra megpróbáltak betörni hozzá úgy, hogy benyomják a zárát... szegényem még bejutott az ajtón, de ki már nem... 17.000 ért szedték ki és raktak neki új zárat....
A másik ilyen "szerencsés" dolga: A háznak tömb fűtése van. 3-4 lakó nem fizetett, kikapcsolták az egész tömbnek. Nem volt majdnem 2 hónapi meleg vize, meg fűtése. Erre kihoznak neki egy 17.000es fűtésszámlát....
Szóval összegezve: nekem csak a karácsonyomat cseszték el.
Milyen jó, hogy írok nektek.
:D Rögtön meg is gyógyítom a lelkemet...
Hogy egy kis jót is meséljek:
Hanna...
:D Iszonyatosan édes tud lenni, ha akar.
Persze csak ha akar. Halandzsázik még rendesen (anyós meg is kérdezte, hogy ez nem kóros-e..
) de mesél, meg énekel mindenfélét.
Nagyon cukin nyomja.
Már szinte az egész Grillus albumot tudja, meg is lepődtem.
Vannak kedvenc meséi is. Jobban is szeretem, ha azokat nézni, mint mondjuk az apával a Cartoon Network-öt.
Tegnap újfajta festéssel próbálkoztunk. Találtam egy olyan kifestőt, ahol vízzel kell szétpacsmagolni a lapon lévő festéket. Hannának nagyon bejött.
Tegnap fel akartam porszívózni nála. Erre nekiállt rohangászni, hogy még várjak, ő elpakol...
Minden kint lévő játékát berakta a kisházába... igy csak ott volt kupi.
:D:D
Már fantáziál, nagyon élvezem.
És persze mindenhova mennem kell nekem is. Próbálok minél többet játszani vele, mert emlékszem, anya sokszor lepasszolt, hogy játsszak egyedül, vagy az Imivel. Érthető is ez, felnőtt fejjel, hiszen volt dolga elég, de nekem szarul esett.
Bepótoltam néhány hét írást.
Remélem értékelitek