Na helló Csajok!
Linda!
Neeeem Lappföldön,csak Zuglóban
de jól esik,hogy néha hiányoltok...mire végigolvastam az egész oldalt,belezöldültem,de az van,hogy ha írok,akkor meg egy csomó ideig nem ír senki....(biztos miattam...)
Réka már megint beteg...már nagyon elegem van tök sajnálom szegényt,lázas,folyik az ormánya (kifújja,de még le is szívom,van itthon százféle orrcsepp...de most megtaláltam a tutit Nasivin sanft a neve,tök jó,ha felbontod,még egy évig jó,nem úgy,mint a cseppentős és olyan pumpás,mint a stérimár,szóval nem cseppentős fajta...egyelőre bejön,dől a gyerek ormányából a móka...
Azt mondják,hogy a bölcsiben a 26 kölökből 11 volt tegnap,mind beteg,így nem csoda,hogy összeszedte Réka is...de akkor is...ez meddig fog még tartani? Igazán megerősödhedne már a Manci,hiszen kap immunerősítő port is. Na a bárányhimlő ellenit megkapta...de persze az nem zárja ki,hogy nem lesz az...úgyis elkap mindent....
Ildi,
Hogy viseli Levi a bárányhimlőt? Én emlékszem,hogy szanaszét martam magam kiskoromban annyira viszketett...
a mézidet ki fogom próbálni,bár a sütőm még mindig műanyagszagú kormos felhőket ereget amióta Santos barátunk melegszenyót sütött és benne hagyott két műanyagnyelű serpenyőt a sütőben....kormos mézesnek fogom nevezni tehát...
ja,a pizzát én is fejből nyomom,anyósomnál sütöttem a múltkor a vendégeinek,akik összevissza dícsérék anyósóm
de nagyon aranyos voltam és nem szóltam egy szót sem..
Timi,
A bölcsiben mi 500 Ft ot fizetünk havonta,de a mikulás ajándék és a gondozónők karácsonyi meglepetése (ajándékcsomag) nem fért bele...hát sokallom de ez van...a verekedés -harapásról akarom írni,hogy Réka sűrűn vesz részt ilyesmiben,nem mindig áldozatként van,hogy ő kerül ki "bűnösként" az adok -kapok -ból.
Nagyon szar érzés,mikor látom rajta a sérüléseket,a múltkor a szeme volt bekékülve,mert " a Majci megtapsolta a fejemet" szóval egy Marci nevű kis kolléga behúzott neki,jól megnéztem a Marcigyereket magamnak,de szülők sehol sem voltak a környéken,meg sajnos hiába is beszélnék velük,nem tudnak mit tenni vele,csak akkor,ha "tetten érik" már szerintem
Véleményem szerint a gondozónők feladata lenne,hogy szétválasszák a két kölköt,hiszen ők vannak ott amikor az "akció" történik.
Jubinak igaza van,hogy ki kell állnod a gyerek mellett és hatásos,de ez inkább a sulis vitákra értelmezhető, hiszen
még picik ahoz,hogy egy otthoni megbeszélés vagy ilyesmi hatásos legyen.Ha meg beszélsz a szülővel elintézheti azzal,hogy az én gyerekem nem is ilyen.
Na megint írtam egy barokk körmondatot,pont sehol,bocsi.
jajj a pocid nagyon jól néz ki...
Edi,
Hatalmas srác lett Dávidka,nagyon jól néz ki!
Majd csak összecsiszolódik a napirendjük és az alvás dolgokra is találsz megoldást...sztem a következetesség sokat segít (mondom okosan és nem vagyok valami következetes amúgy
)
Jubi,
Sajnálom a meglepi-ügyet
Jazi nagyon csajos,nagy,én minimum 3-4 évesnek nézném,ha nem látnám a vonalzótokat
Én minden évben lebuktam eddig a meglepetéseimmel,úgyhogy idén már nem is titkolóztam,de azért apróságot mindig tartogatok (most pl jégeralsót tervezek az uramnak venni,mert már rég szeretne...hiába,na öregszik)
szemüveg
hát igen,nagyon nagy kiadások ezek,nekem is van szemüvegem,de csak olvasáshoz hordom,már 3 éve nem voltam szemészeten sem,még látok,néha Réka visszafelé csukja össze a szemüvegem,már ha megkaparintja...aminek rendkívüli módon nem örülök. Ja,a dolid még mindig érdekel,szóval
nullify01@freemail.hu (ha valamikor van érkezésed rá...köszi
)
Na karácsony nálunk: kormos-mézi,boltibejgli és töltött káposzta (utóbbi Zsuzsika módra kolbásszal és tejföllel ) de halászlé is lesz,sűrítményből...a többi napokon anyukáméknál leszünk és anyósoméknál 10 napot leszünk Újvárosban,mire hazajövünk,akkora rakott csirkét terveztem (mindenki máshogy hívja az a sajtos-baconos-tejfölös egybesütött dolog)
míg Úvárosban leszünk,addig sajnos nem fogok tudni írni,mert anyuéknál nincs net. Majd esetleg,ha az uram öccse odaenged a gépéhez
a karácsonyfa már megvan,a Quelléből rendeltem barna-arany-bézs,nagyon szép 90cm magas és égősor is volt hozzá,ez került 5600 pénzbe,szóval sztem megérte...bár imádom az eredetit és az illata hiányozni fog mentesülök a tüskéktől legalább.
Riiiiiiiiz hol van??????
Akiknek most nem írtam azoknak is puszi azért...
Remélem nem voltam unalmas.
na lépek kávézni és még netezek egyek amíg köhögős barátnőm fel nem kel...az utóbbi időben hatalmas zsarnok lett,vagy inkább egy zsarnok királylány...
jajj képeket nem nagyon tudok feltenni,ugyanis így karácsony előtt bedöglött a fényképezőnk,szóval bukó,de lehet,hogy felhergelem magam és a tartalék pénzemen veszek egy olcsót használtan...
na pusz eldugultam