Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok,és kaptam hasznos infókat ezzel a topiccal kapcsolatban,mert e szegedi kaáliba megyünk majd.
Vagyis most januárban kérek időpontot a doktornőhöz,de igazából azt se tudom milyen vizsgálatok szükségesek a konzultációhoz.
Azt tudom, hogy ott is mindent megcsinálnak,de az pénzes.
Adnátok nekünk tanácsot,hogy ti hogy indultatok neki?
Már úgy várom,hogy végre történjen valami velünk,mert ez az egy helyben toporgás kinyírja az idegeimet komolyan..
Röviden rólunk:
1 éve az esküvőnk után eldönöttük,hogy akkor hajrá,de azóta sem történt semmi.Hőmérőzés,ovu tesztek,teák (cickafark,palástfű),de semmi...(Pedig van PÉ mindkettő szerint!!!)Na és mostmár elég,nem várok semmire és úgy érzem ha nem lépünk valahová akkor kikészülök,nem tudok már csak ezekre hagyatkozni.Ráadásul ami miatt félek az az,hogy nagyon felfázós vagyok,hiába is vigyázok magamra és szerintem ennek komoly köze van ahhoz,hogy a mi kis tündi-bündink még mindig nem jön...És így kerültem ide hozzátok!!!
Úgyhogy nagyon megköszönném,ha segítenétek nekem azzal,hogy ti hogy indultatok neki!
Egyébként a költségekről nagyjából tudok,de ezeken kívül ti szoktatok még adni az orvosnak?
Köszi a válaszokat előre is,ez nagy segítség Nekünk!
Üdv Mindenkinek!
Barbi