Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Babák és mamák szépek, és csinosak!
Megyek megnézem Domit. Kép

Kép
dittke

Sziasztok!

Hú csajok nekünk extra brutál sz@r éjszakánk volt!
Áron 23:15-kor végre hajlandó volt elaludni,majd éjfélkor ordítva ébredt és 1-ig úgy ordított ahogy csak bírt!
Annyira húzta a lábait,tekert.
Szegényt nagyon sajnáltam,már majdnem én is sírtam,nagyon fájhatott a hasa!
Tegnap próbáltam először a sárgabarackot,kb. 6 kanállal kapott,de mondta is a védőnő,hogy azzal vigyázzak mert görcsültethet!
Hát nagyon remélem,hogy az volt a baj!
Aztán az ölemben elaludt úgy,hogy a hasát simogattam!
Végül velünk aludt,de 2-5-7-kor kelt!
Most alszik,a reggeli 100 tápszer után! :cry:
Este 150-et evett!

Katák! Nem nagyon kevés ez a táp?
Annyira idegesít,mást eszik szépen,de ezt egyszerűen nem akarja!
Ilyenkor mivan?
És tegnap megint jött vissza neki kaja is,igaz nem sok,de 3 óra eltelt mióta evett!

És kinnt van a 3. foga!
Nehezen tudtam csak megnézni,most azt sem engedi,hogy bekenjem,pedig mindjárt kinnt lesz a 4. is! (remélem)

Viki! Nagoyn helyesek vagytok!
Lackó fickó egy tünemény!

Mav! Jók a fotók!
Mindenki hiányolt! :wink:
Apával mi újság?
Régen én is mindig hízni akartam,de sehogy sem sikerült!
Aztán a fogamzásgátló szedésével 10 kg is jött.
Áronnal meg 25! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata! Adélnak is micsoda szemei vannak!
Nagyon szép!

Többiek?

Titi?
Wera? Tudom otthon van!
Sz.andi?
Márti????????? Ilyenkor már itt szokott lenni! :lol:
Nicike is!

Mi lehet vajon H. szilvivel,Sipinével stb.

Kép

Kép
ibm

H.Szilvi iwiwen fent szokott lenni.

Sajnálom Áronci pocakját. Nekünk a barack egy nagy adag rotyit hozott.

Iza nagyon kis cukker.
20150601134430

Gratula a fogacskához!!!! :wink:
20150601134430

Márti!
A házatokba beleszerettem!

Felébredt Cuncó a szundikálásból, megyek megszeretgetem (by Dóri).
20150601134430

Ja!
Rájottem miért kevesebb a tej!

Már nem eszem úgy, mint régen, és főleg mióta apája itthon van, az én napirendem is tolódott.

Régen 7kor reggeliztem, mostanra jó ha 10kor eszem először. :roll:
20150601134430

Márti! A ház tényleg gyönyörű,de sajna megint nem az én számaimat húzták ki! :cry: :cry: :cry: :cry:

Tegnap kaptam nővéremtől Norbi könyvet,Apa meg tölti le a dvd-ket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Készülök!
Már csak 4 nap zaba!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Ami! Sajnálom az éjszakátokat.Szegény Áron. 3 fog? Gratulálok.Izának még nincsen.
Nicike boldog születésnapot.
Domi nagyon ügyes! :lol: Iza mikor így felemeli a fenekét, akkor lerakja oldalra, és lecsücsül.

Kép
dittke

Tamara nagyon szép vagy!

Kép
dittke

Sziasztok!

Viki! nagyon szépek vagytok Lackóval!
Adél, Anna és Iza kiscsajok is gyönyörűek!

Ami!
Sajnálom a rossz éjszakát. Úgy tűnik, mostanában mintha minden babó kevesebbet enne. Még az én flamós kiscsillagom is.
Kibír 3 órát evés nélkül :shock:

Áron babának jobbulást!!!

Tamara!
nagyon szép voltál.
Mostanában én sem vagyok egy vadmacska az ágyban. ráadásul nem tudom, a Hajdu mit varrt meg hogy, de valamit elronthatott, mert fáj :oops:

Nekünk éjjelre két ébredés jutott, meg néhány felriadás, úgyhogy nem volt vészes.
Most is csucsuzik, talán visszaáll a rend.

Tali: nekem a 31. egyelőre nem jó :( , de jó szórakozást mindenkinek!
(ha meg úgy alakul, akkor ott leszek, de nem valószínű)
Vendég

Egy kérdés:honnan tudjam hogy mikor nem elég már Dominak a tej??
Ha félóránként adnám neki a cicit,akkor is szopizna,és éjszaka megint gyakrabban kelt enni. :?

Az almáért nincs oda a szentem...akkor vajon elég neki a tej,vagy csak úgy nem szereti az almát?Nem tudom....

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Viki! Nagyon jó a képetek, olyan szépen mosolyogtok mindketten! Köszi, már talán jobban vagyok. Ma már a gyerekem mellett aludtam. Kibírtam köhögőroham nélkül.

Dittke! Nagyon aranyos Iza! Akkor talán már nemsokára felül! Nagyon ügyes!

Andkata! Mostanában engem is megharap Jázmin a két fogával! Hát mit mondjak! Nem kellemes!

Maverick! Nagyon aranyosak a fiúk! (én is nagy képet szeretnék róluk nézni) Pár kilót (mondjuk úgy 10-et) szívesen átdobok neked!

El is felejtettem!
Orsi! Marcsi! Gratulálok a csajoknak a forduláshoz!

Ami! Az éjszakánk most nekünk is nagyon rossz volt. Kelt 23-kor, 2-kor, 4-kor. 4-kor már kénytelen voltam tápszert adni neki, mert hiába szopizott szegénykém, alig nyelt.

Kép
szly27

Kike! Van olyan, hogy nem szereti az almát! Roli sem szerette!

Kép
szly27

Jo akkor legyen 31, sajnalom Orsi hogy te akkor nem tudsz onni! Es Bondit is!
Aleko hazajovet megnezi nyitva lesz e rendesen.

Orsi: Hajdu fele varrasrol ne is beszeljnunk :evil: En az elso 9 hetben sorban allni sem tudtam ugy faj mindenem ott lenn, nem hogy egyebre "hasznalni", mar mas dokihoz is elmentem nezze meg mert besz.rok ugy faj, de aztan a 10ik hettol javult, most mar "csak" mesikor faj :twisted:
Ezert sem akarok jo ideig terhes lenni, mert szerintem akkor elejetol fogva ez a nyomo erzes lesz, mintha le akarna szakadni az egesz mindenseg :?

KAta: nem savas, azt jol ismerem tavalyrol 8) ez nyomas, feszito erzes MInt mikor beszorul a levego. MEg mint mikor nyelnel, de nem megy tovabb.Ilyen fenn lenn a gyomorszajnal, meg mintha bokszolnanak bele :(

MAv: jo latni titeket! Jo hogy 4esben voltatok! NEm segitett valamit az unnep? Elvegre a szeretet unnepe!

Ami: hu mar csak 4 nap :oops: nekem meg tuti ez a vacak meg addig fajni fog, igy en nem elvezhetem ki a zold lampas nagy eveseket :evil: sebaj! Annal konnyebb lesz jan1tol:)
MAr tegnap eloadtam paromnak ne is kinaljon 6 utan etellel, de o valtig bizonygatja mozogjak mozogjak, mert a nelkul semmi sem lesz. OK, persze az is kell, de ahhoz inkabb vagyok lusta mint a nem eveshez :oops:
Sajnalom a rossz ejjszakat.
Annam a felsiras utan fel 7ig aludt, majd fel 10ig, szoval jol elaludtunk :oops: Most robogok is, mert vendegek 1kor jonnek, es meg foznom kell, takaritanom, Annat etetnem...es Aleko elment
Vendég

Kike! Én kb. 3 hete adtam először Izának almát, akkor meg akart tőle fulladni. 1 hete adtam neki úlból, most már nyitotta a száját a kanálnak, és várta hogy adjam neki. De még szopik utánna. (igaz, ő is enne fél óránként) Próbáld ki mással.

Kép
dittke

Szép napot :P
Annyi mindenre akarok reagálni, nem tudom, hagynak-e :roll:

Vikikém!
A fotón gyönyörűek vagytok! Lacusom nagyon szöszi, és a bőre is baba hófehér. A háttérben a ti konyhátok van? Tetszik a szekrény.

Egyél már, Anya! Ne csak a fiúkat kényeztesd! mindig írod, hogy fiúk még alszanak, te meg már körbefutottad a háztömböt nekik friss kajáért, meg kigalncoltad az egész lakást, meg betettél-kivettél 3 adag mosást, meg kivasaltál egy 3 ajtós szekrény mennyiségű ruhát, meg minden (kb.10000000 ismerősödet) felköszöntötted, meg mindenhez hozzászóltál, meg... Na, szóval ezek helyett először egyél, aztán jöhet az összes többi! :wink: (Ne nevess, sztem, te tényleg ilyen vagy!)

Nálunk ma kenyérlángos lesz :D

Akata!
Oltásunk szépen behegedt, köszi! Adélunké?
Nekünk is mehet a 31. Titi is mintha azt írta volna, hogy jobb, de valakinek meg a 31 nem volt jó, de kinek? :roll:
Ja, és sztem 11 óra.
Adél gyönyörű.

Evelin!
Apusnak is ők a kedvenc színészei :wink:
De jó, hogy jöttök!

Orsi!
Robert de Niro-t az Apádra és a Vejedre ütökben nagyon bírom :lol: :lol: :lol:

Hene!
Gergő nagyon édes! U.olyan mellényünk van :wink:

Mav!
De jó, hogy vagy! Apa most milyen?

Dittke!
Izával szépek vagytok! Küldesz priviben is?

Tamara!
Osztom Orsi véleményét... Nem tudom ez mikor fog javulni, de bízom az első peteérés hormondöngető erejében :wink:

Na, repülök a lángosomhoz!
Vendég

Orsi!
még az jutott eszembe, hogy a dokiknak van egy olyan hülye szövegük az utolsó öltésnél, hogy "ezt apa kedvért" :? És a mi kínzásunkért-ezt magunkban hozzá tehetjük... :(
Vendég

Sziasztok!

Csak az utsó pár hozzászólást olvastam.
Látom, 31-én taliztok.
Sajna, úgy tűnik, nekünk egyik sem lenne jó, mindannyian takony-száműzetésben vagyunk.
Megyek, Natinak is szerzek orrcseppet, mert azt tegnap elfelejtettem.

Legyenek szép napjaitok, faljátok fel elsejéig a maradékokat!!!!

Véda: képünk nemtom, mikor lesz, mert mikor ne legyen itthon jó elemünk a masinába, ha nem az ünnepek alatt? Talán azt is veszek menetközben...

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Képeket hoztam, előre szólok, sok leszek. Ha marad még időm, vissza is olvasok, és mesélek.

ezek még a keresztelőről vannak, most kaptam meg azokat, amik a másik gépen voltak.
Kép Kép Kép
ezek pedig frissek:
Kép (nem hülyültem meg, idebenn nem járunk sapiban, de azt akkor bontottuk ki a csomagból....
Kép Kép Kép Kép a mi ajándékunkat ugye látjátok?
Kép
Vendég

Marcsi! Szépek vagytok! Emma tünemény!

Kép
dittke

Hát, sajnos tegnap elkiabáltam, hogy Emma jobban van, bár akkor úgy tűnt....
Sajnos reggel rettenetes fuldoklásra és siktásra ébredtem, ami abból adódott, hogy nem kapott az orrán levegőt, és ettől nagyon megijedt.
Orrszívás+ csepp, de sajna ismét hőemelkedése is van. Kilátásba helyeztem az ügyeletet, de még várok egy kicsit vele.. meglátom, mit tegyek.
Amúgy jó a kedve, meg evett is ,de nem tetszik ez nekem, hogy ismét kezd lázasodni, egy hét után...

Persze tudom, mi a gond... Úgy viselkedtem, mint egy nyuszifülű kezdő anyuka, és nem mondtam nemet senkinek a látogatásra... mentünk mamákhoz, keresztszülőkhöz, pedig az én félig gyógyult kislányomat nem kellett volna ennek kitennem. Ide be, onnan ki.... izzadtan, kimelegedve.
Ennyi. egyszerűen visszaesett.

Tegnap este felhívott a sógornőm, és kérdezte, megyünk e ma.... mondtam neki, aki látni akarja Emmát, az idejön. Én nem viszem sehova, amíg nem látom, hogy tuti jól van!

Szerintem megsértődött! :evil:
Vendég

Szegény Emma! :cry: Sógornőd majd megbékél.

Kép
dittke

Kata!
Adel :shock: gyonyoruuuu.Azok a szemek.
zabalok,kajat nem sokat de neha belendulok,edesseg viszont sok lemegy akar este 10kor 2kor is :wink: (de semmi :( ) inni viszont 1,5 2l max

Kike!
Ezen mar en is filoztam,mertz a fiuk is allasndoan ennenek. De ha vegeznek meg tudnek fejni belole szoval nem ertem.

Viki,Szly!
5-6kg eleg lenne es akkor meglenne a kezdosulyom plus 2 amibol meg belefer ha lemegy kicsi. 1-1et atdobtok es ez meghozza a kedvetek :D

Apa:karikor itt volt,de csak vitaztunk,szoval vegleg vege. Szar,de a kari se volt jobb,ordibalas vagy egymashoz se szoltunk :roll:
Vendég

Mav! Ez nem jó hír!

Kép
dittke

Marcsi Te milyen szép vagy! :D Na meg persze Emma is, de ezt mondani sem kell...apa miért ilyen mogorva, nem szeret fényképezkedni?

Anita, ez tuti??? Úgy sajnálom...

Kép
andkata

Anita!

Annyira sajnálom!
Ezek a pasik néha olyan bugyuták...

Lányok!
Köszönöm! :oops:
Apa? Hm. nem tudom... éppen öltözködött, mi meg csak odabújtunk. :wink: De inkább meg lehet fulladni mellette a nevetéstől! :lol:
Vendég

Sziaaasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a kösztöntést :D

Anita, szépek vagytok.Sajnálom apával a dolgot.Mióta voltatok együtt? Ha szabad ilyet kérdezni...nem akarok tolakodó lenni :oops:

Marcsi,gyönyörűek vagytok! Nagyon jól nézel ki, Emma meg igazi kis csaj.Mind a 3 lányod nagyon szép.
Apa azt mondta ha neki 3 lánya lesz, vesz egy puskát, és minde pasi gyanús lesz neki :lol:

Dittke szépek vagytok.

Ami,vagyok, csak elszaladt a reggel.Még most is alszok félig :mrgreen:

Kata, eszméletlen szépek Azok a szemek :shock: Gyönyörű Adél!!!!

nicike

Ma vettem Lilinek egy 56-os harisnyát egy valag pénzért,hát...Szerintem ez még egy 5 évesre is nagy lenne :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Márti holnap feladom buborékos borítékba,jó ha simán adom adom fel?vagy inkább ajánlott legyen?

Viki,nagyon szépek vagytok.Csini vagy.És tessék enni :D

nicike

Hpl lehet valóban baba méretű haricsnyát venni? Mert Lili kb 65 cm, azért vettem az 56 ost mert sejtettem h megfog tréfálni,de ennyire???? :twisted:

nicike

Hene, Gergő már kész férfi. Nagyon csinos abba a mellényben :D
Micsoda sármos pasi lesz,asszem kergetheted el majd a csajokat....

nicike

Marcsi! Ez az Emma baba gyönyörű!
Nagyon szép család vagytok!

mennem is kell,csak ezt le kellett írnom

Ja ! Katák! Meddig eheti egy baba a milupa ar-t!
Van valami helyette 6 hós kortól!
Szegény Áronom mostmár kakilni sem tud,úgyhogy lehet,hogy az új tápszer a bűnös!
Este adok neki a régiből,csak azt mondják annak nem olyan már a tápértéke!

Köszi

Kép

Kép
ibm

Ami attól fájna a hasa?
Eddig is azt ette, nem?

Az előző kérdésedre egy hat hónaposnak kb 5-6 dl tápot vagy anyatejet kell ennie....

Kép
andkata

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap este megszületett a barátnőm kisfia. 3500 g, és 50 cm, hosszú fekete haj. Sajna képem nincs róla, de a baba és a mama is jól van!

KépKép
hene

Kenyérlángos irtó fini volt :D

Anita!
Sajnálom :(

Kike, Anita!
Ha élénkek, vidámak, meg van a napi 4-6 pisis pelus, és igény szerint mellre vannak téve, akkor nem lehet nagy baj. A heti súlygyarapodás minimuma ilyenkor már csak 50-80 gramm. Az megvan nálatok?

Anita!
A fiúk a szopin kívül miket esznek még?
Vendég

Ami, orvosa válogattja, milyen tápszert ír fel. Nálunk HA Start volt, majd ahogy nőtt a súlya jött az 1- majd a 2. A barátnőm kisfia fiatalabb, mint Gergő, viszont jobb súlyban van. Nekik kb 1 hónapja váltott a dokinőjük. Azt mondta az ő orvosuk, hogy azért adja a startot, mert abban van immunerősítő.
Amúgy hányszor eszik tápot Áron egy nap?

KépKép
hene

Véda, megkaptad a fényképet?

KépKép
hene

Marcsika!
Olyan szépek vagytok!
(Amikor képet látok rólad, mindig eszembe jut, hogy miért is vagy elhanyagolva? A férjednek nagyon meg kellene téged becsülni, mert ilyen csinos, értelmes, gyerekeiért mindent vállaló, házias, és kedves nő egyben nincs túl sok ezen a Földön :roll: )

Hene!
Most néztem, igen, átjött. Köszi! Nagyon szépek vagytok! Tiéd Apa is jóképű :wink:
Vendég

Véda, köszi apája nevében is!

KépKép
hene

Mai kultúrkérdés (by Viki): kedvenc színésznő?

Nálam Meryl Streep mindent visz. Főleg a Szív hídjai-ban. Először a könyvet olvastam , utána néztem meg filmen. Mindkettőt végigbőgtem. (Nálam az számít jó filmnek, amiben lehet bőgni.)
Vendég

Tegnap elfelejtettem egy képet feltenni Nektek!

Így eszem az almát!!!! Nyami!!!!
Kép

KépKép
hene

Kata! Eddig a milupa ar-t ette,de abból is csak 100-kat és a dr felírta a milupa milumil ha 2-t merthogy már nem elég a tápértéke az ar-nek,de azt meg sem eszi,vettem sima milupa 2-t,most abból eszi a 100-kat.
De ugye ez nem antirefluxos!
Hát Áron napi max. 200-250-et eszik meg! :cry: :cry: :cry:

Azért kérdeztem,hogy az ar-t meddig eheti,mert abból ugye nincs 2!

Hene! Reggel és este eszik,de nem hajlandó 100-nál többet!
Pedig még nagyon kéne neki!
Így nem fog hízni semmit!

Mav! Nagyon sajnálom Apa gondot!
:cry:

Kép

Kép
ibm

Hene!
Ti nem ugrotok föl a 31-i talira?
Vendég

Ami, én is így gondolkodtam, é sparáztam is rendesen, amikor Gergő nem akart tápot enni. Ő már több, mint 1 hónapja nem kap csak pépet kanálla, mert cumisüvegből csak teát hajlandó inni.

Véda, ezt apával kell megbeszélnem. Amúgy hol is lesz a tali, meg mikor?

KépKép
hene

Hene!
Gergő nagyon édes, ahogy nyammogja az almát!
Tali az Örs vezér téren lesz az IKEA-ban. Jelen állás szerint 31-én 10-11-től. Gyerteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!! (Azt tudod, hogy ez apás tali lesz?)

Én ishoztam képeket:

Kép
Kép
Vendég

Véda, csuda édes az a kép! (2.)

Ami és husit már eszik bébiétellel, nem? ( abban is van fehérje)...Tejpép nem megy?

Egyébként ma néztem: 1 dl táp ( mienk Pergomnin) kb 65 kcal-t tartalmaz, ugyanannyit mint a gyümölcspüréből kb 100 g ( nem cukrozott).

Kép
andkata

Pár kép:
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Egy kicsit sok lett! :oops: Véda! Küldöm neked is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dittke 2008.12.28 14:49-kor.

Kép
dittke

De a pépet szereti!
Mehet az is táp helyett?
Mert akkor megpróbálnám 1X csak a tápot!
És a Milupa ar meddig adható?
Eszik husit is igen,csirkét szokott!
És már megint álmos!!!!!!!!!
Ez hihettelen!
Lehet tényleg kell az a Maltofer?
Holnap keviszem a dr-hez ha lesz rendelés!

Kép

Kép
ibm

Akata!
Köszi! Imádom, mikor együtt vannak, és vidulnak :D

A nap vicce: Lilu imád túltenni mindenkin, és nagyobbat mondani, mint bárki. Ha én azt mondom, legalább 10 ember állt előttem a sorban, ő rögtön rávágja, hogy ő - amikor régen felnőtt volt, ld. előző életében :wink: - akkor előtte legalább 40-en álltak. Na, ezt csak azért írom, mint előzmény, hogy ilyeneket szeret mondani. Na, mondom neki, hogy hallottam olyat, hogy egy kisgyerek 4 éves koráig szopott. Erre Lilu: az semmi, az ő lánya 106 éves koráig szopott :shock:
Hát, vizuális típus vagyok... :roll: Elékpzeltem a 106 éves vénasszonyt, ahogy a 126 éves anyja ölében szopik, és majd bepisiltem a röhögéstől :lol: :lol: :lol:
Imádom Lilu szövegét. Egy színfolt, az biztos!
Vendég

Nem semmi Lilu! Van szövege! :lol:

Kép
dittke

Dittke, Ti is szépek vagytok így sokan!!! Már mászik a kisasszony?

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?