Új privát üzeneted érkezett!

Gabi! Tényleg próbáld meg a lógatósat. Úgy, mint Romulus és Rémus. :) Sitty-sutty kiszlopál majd mindent Kiskobold.
Fejni nagyon egyszerű, elrontani nem lehet.
1. Maszírozás - csak úgy lájtosan, a csomókat (ha nincs, akkor is maszírozás)
Technikája:
Melloldali tenyér a cickó alá megtámaszt, a másikkal körkörösen 3-4 ujjal végigmaszírozni az egész tejcsárdát
2. Hónaljtól a bimbóudvar széléig szelíd, de határozott simító mozdulatokkal a tejcsatornák tartalmát a tejöblök felé terelgetni
3. C fogással (felül a hüvelyk ujj, alul a többi) fejő mozdulatok a bimbóudvarig, ott eny enyhe nyomás. Bimbót ne! Két kézzel is lehet.

Kép
zölddisznó
 
 


Nagyon szívesen Enikő!
Parancs értettem! Máris tültöm le az újabb Hannafotókat, csak Főnököm most balhézik, megyek altatni!

Kép
zölddisznó
 
 


coca
néha benézhetsz hozzánk is :wink: láthatod Hanna új vőlegényjelöltjének kukacát :lol:

Kép
gaby25
 
 

 
 

15 perc szopi? de jo neked.
nalunk a legrovidebb 30 perc.

cumi nem kell neki. fuldoklik tole.

sarmi. en nem merem magam mellett altatni. felek, hogy rafekszem.

help!! nem birom felebreszteni. otletek? SOS. mar 1 oraja ebren kene lennie, es enni.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Mush!
Nagyon édes Sophie!
Àtérzem a helyzetedet, én is sokszor órákat ülök Vinzenttel a fotelba,mert nem hajlandó aludni. Olyankor már én se ézem a hátsómat! :cry: :oops:

Boci!
A dédis fotó nagyon tettszett. Sajna az én nagyim csak akkor látja majd a dédunokát, ha mi hazamegyünk! Pedig már 86 éves, nagyon örülne neki. Szívem szakad meg,hogy ilyen messze vagyunk... :cry: :cry: :cry: :cry:

Nekünk sincs baba mérlegüng. Viszont a védönéni mondta, hogy a sima személymérleggel csináljuk úgy, hogy elöször babával aztán nélküle ráállok. :P Mi így mérünk hetente. és látszik a gyarapodo tendencia. Persze nem tök pontos, de arra jó, hogy lássuk hízott e. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2008.12.27 20:40-kor.
susy75
 
 


Mush!
tedd tisztába! nálunk ez bevált ébresztésre!!! :)

Zöldi!
Klassz a masszázsos anyag, köszi!!! :lol:
susy75
 
 


amikor jol lakott, tiszta a pelusa es nem alszik, hanem nyoszorog/sir, akkor mit csinaljak vele?

KépKép
KépKép
mush589
 
 


ugyis mindjart furdetni akarunk, igy mar nem akarok pelenkat cserelni. szerintem megfurdetjuk, hatha attol megebred. faj a fenekem!!!

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Aida vállon szoktuk, és nagyon ritkán, de azért jön a büfi...
Most beájult, nem csoda amennyit evett.

Csinálja azt is, hogy eszik, egyszer csak elkezd visítani, mint egy kismalac, közben a cici ott a szájában..., felveszem, hogy kicsit megütögetem a hátát, hogy a felesleg kijöjjön, visszateszem, és ugyanott folytatja! Nem semmikre képes! Néha hergeli magát, pedig ott vagyok mellette és etetem... ilyenkor egész bevörösödik a feje...

Hétfőn el kell mennünk a dokihoz. A szeme olyan csúnyán váladékozik, hogy nem segít rajta se a kamillatea, se az anyatej..., iszonyú ronda szegénykém úgy sajnálom.

Mush eleinte én is féltem, hogy esetleg ráfekszem, de olyan éberen alszom, ha mellettem van, hogy lehetetlen lenne..., ha meg már mélyen alszik egyszerűen visszateszem az ágyába.

"amikor jol lakott, tiszta a pelusa es nem alszik, hanem nyoszorog/sir, akkor mit csinaljak vele?" - nem tudom de ha megtalálod rá a választ még fizetek is, hogy megoszd velem!!!! :lol:

Kép

Kép
dcili81
 
 


Sziasztok!!

Zöldi:köszönöm a válaszod,megnyugodtam,és meg is dícsértem Olivért :lol: :lol:

Enikő:köszi a dícséretet.Réka eddig még abszolút semmi jelét nem adja h féltékeny lenne,sőt....nem mindig engedi meg h hozzá nyúljanak a vendégek,és nem nagyon akar elmenni itthonról ha a mama hívja,mert hátha Olivért vki elviszi,olyankor megtudnám zabálni :) :)

És egy kérdés:Olivérnek egyik szeme váladékozik(sárga színe van)vmikor annyi van neki,h alváskor beszárad a szemébe és nem tudja kinyitni ha felébred.Védőnő szerint nem kell neki nagy jelentőséget tulajdonítani,meg a kh-ban is ezt mondták,de engem kezd zavarni.Vkinek nem lenne vmi ötlete mit lehetne használni?A kamillát már próbáltam,vagyis még mindig azzal mosom,de semmi... :( :(
És fürdetéskor azt vettem észre mikor levetkőztetem,h kopik a bőre,de nagyon,ez így ok???????ezzel mit lehetne csinálni????????

solya051020
Káld
 
 
 




[quote="harivera"] írta:harivera
[quote]V írta:állon a hátát ütögetve Noel sem hajlandó, viszont magam előtt tartva "ülve" rázogatva kijön mindig egy nagy büff.


na hallod ne is csodáld hogy kijön a tej a gyomrából :shock: :shock: :shock:


Miért? Kórházban így mutatták. Annyira nem rázom csak finoman és inkább a hátát ütögetem gyengéden. Azért nem úgy kell elképzelni, hogy felrázom a gyereket.. És nem eközben hanem órákkal ezután jön ki neki, szerintem nincs köze ehhez mert akkor böfiztetés után jönne ki.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Iza de kis édes!! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Musi! Igen, én is 2 hetesen kezdtem. addig csak simogasd, bárhol, bármennyit, bárhogyan.

[quote]z írta:oldi. akkor a sorrend egyik cici, bufi, pelus, masik cici kellene, hogy legyen?

Nem törvényszerű, de én azért nem pelenkázással kezdem, mert akkor felhergeli magát, hogy rögtönazonnaldenagyongyorsan nem kap enni, utána meg teletrotyizná a tiszta pelust.

Gaby! Szia! Még nincs időm sajna, de hamarosan.

Susy! Neked is jó maszást! :)

[quote]a írta:mikor jol lakott, tiszta a pelusa es nem alszik, hanem nyoszorog/sir, akkor mit csinaljak vele?

Nekem épp most hagyta abba Főnököm. Én olyankor beteszem a fekvő kenguuba, vagy a pihenőszékbe, és ringatom, rázom, csörömpölök, zenélek, püfölöm a billentyűzetet és egyszer csak elalszik. Ja, és tömöm cumit. Az elején nekem is kiköpte, de már ügyesedett, és hanyattfekve nem esik ki. Épp áldást oszt híveinek:
Kép

Kép
zölddisznó
 
 


Solya! Je!
A bőrét kenegesd azzal, amivel olajozni szoktad (amúgy normális, kinek jobban, kinek kevésbé kopik) szemére jó a kamilla, de ha pár nap alatt nincs változás, muti meg dokinak.

Kép
zölddisznó
 
 


Zöldi:ismét nagyon köszönöm,olyan jó h te vagy nekünk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) :)

solya051020
Káld
 
 
 


aida ééértem. csak elkébzeltem ahogy a térdeden ülteted és közben a térded jár fel alá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a háton ütögetés okés azt szoktam én is csinálni. Nekem vagy is Izának az infactol miatt fekve is jön büfi mikor kap belőle :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 



Na megvan a hivatalos mérés. 3530 gramm Márton. Előtte meg két órával csak az egyik ciciből 90-et szopizott. Most megnyugodtam!!!!
Amúgy én sem akarom minden percben méregetni, csak ez kellett az én nyugalmamnak!

Fekve szopizás: hát nálunk is nyerő. Olyan jókat tudok közben aludni!!! Apa még nevet is, mert bizony-bizony még horkolok is néha! :oops: :oops: De szerintem képtelenség ilyenkor ráfeküdni a gyerkőcre. Az ember tudatalattija érzékeli, hogy ott van. Apa is simán alszik mikor ott a gyerek!!!

Solya: Marcinak is váladékozik és nekem is azt mondták, hogy nem kell vele semmit csinálni. Ma azért felforralt és lehűtött vízzel kimostam neki. Hát nem tudom javul-e!
Vendég
 


hahó!

solya:

nekem a védőnő anyatejet javasolt a szemébe is meg orrába is cseppenteni. orrba szoktam meg porszivót is mert sokat szörcsög telemegy kajával sztem meg takony is van szembe nem mertem még de már nem is kell mert neki be volt kicsit vérezve szülés után arra mondta védőnő de az már elmult. lehet jó a váladékra is próbi ki!

andy

Kép
andy30
 
 


Vera: na én pont ezt akartam kérdezni, hogy miben különbözik a gyógyszertári a boltban kaphatótól? Kaptam az Olaszországban érő barátnőmtől nagyon tuti, extra szűz olívaolajat és gondolkodtam rajta, hogy azzal kenegetem Marcit!!!!??? Mondjuk jóval különb a színe és az állaga az itthon kaphatóktól!!!

Aida: nálunk ez úgy működik hogy felemelem Marcit és lóg egy kicsit aztán kiültetem a térdemre. Ilyenkor jön a büfi rendesen!
Vendég
 


Kép

ezt muszáj feltennem most

Kép
andy30
 
 


és ezzel kivánok mindenkinek alvós jóét én még kiteregetk majd irány az ágy hajnal 1kor fog kelni a drágám előre láthatólag addig alszok majd 2órát


pápá

andy

Kép
andy30
 
 


Zöldi: köszi a fejés leírást, mentettem a hasznos infók közé :D
A kutyapózt meg ki fogom próbálni holnap :lol:

Cumi: nálunk egyelőre csak elalváshoz kell (remélem így is marad), ha éhes vagy fáj, akkor kiköpi... Viszont azon rommá tudjuk röhögni magunkat apával, hogy amikor cumizik, olyat csinál, hogy ki-be tolja a szájában, és néha már annyira kint van a cumi, hogy szinte a levegőből szívja vissza.

Most meg azt hittem, megzabálom. Feküdt az ölemben hanyatt már félálomban, én meg adtam az arcára egy puha puszit, erre fülig szaladt a szája és olyan kacarászás szerű hangokat adott ki. És ahányszor megpusziltam, annyiszor. Totál elolvadtunk apával :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Boci:
[quote]. írta:..az Olaszországban érő barátnőmtől...


ott sokat süt a nap, gyorsan megérik :lol: :lol: :lol:
Ne hari, nem tudtam kihagyni :lol: :oops:

Kép

Kép
gabilany79
 
 


[quote="harivera"]a írta:hariveraida ééértem. csak elkébzeltem ahogy a térdeden ülteted és közben a térded jár fel alá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a háton ütögetés okés azt szoktam én is csinálni. Nekem vagy is Izának az infactol miatt fekve is jön büfi mikor kap belőle :lol: :lol:


Most én is elkezdtem használni az Infacolt mert voltak vígasztalhatatlan percei amikor a kis lábát rángatta felfele. Meglátjuk mi lesz.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Solya, Cili!
Vinzetnek is váladékozik ,de csak az egyik szeme. Néha be is szárad, meg csipás lesz neki. Szerencsére nem vészes, a védönéni nekünk is azt mondta, hogy anyatejet csöpögtessek bele. :? :)

Boci!
Az olivaolaj is jó!

Akartam hozatni otthonról Infacolt, megnéztem az összetevöjét és ugyan az ,amit mi vettünk itt a gyógyszertárban. Bár használjuk minden nap,de így is van legalább napi egy hasfájós/csikarós 1 óra... :cry:
susy75
 
 


Gabi!
mi a helyzet a légzésfigyelövel? beriaszt még?
susy75
 
 


Susy: de jó, hogy említed, azóta nem kapcsoltuk be, mert vissza kell tenni a másik érzékelőlapot is, ugyanis Kiskobold teljes szélességben "közlekedik" éjjel a kiságyban :oops: :oops:
Mondom is apának...

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Bocika,Andy,Susy:ki fogom próbálni amit írtatok,remélem azért használni fog.Én is hallottam ezt az anyatejes dolgot,de kicsit idegenkedtem tőle,de ha más is próbálta akkor tuti ki fogom próbálni.Köszi

solya051020
Káld
 
 
 


A szem nálunk is gond volt, ugyanilyen tünetekkel amit irtatok. Én kaptam receptet doktornénitől Tobrex néven, és nagyon szépen elmult, olyan szép tiszta most a tekintete :D

Kicsi Laján tegnap ota apro piros pöttyök vannak. Az egész testén, halványan. Nem tejkiütés, azt már megismerem. Nincs közepe és nem emelkedik ki a bőrből.
Van ötletetek mi lehet ez? Védőnéni szerint lehet melegtől (tényleg nagyon meleg van itt, fűtök nehogy megfázzunk... :? Vagy allergiás a mososzerre vagy öblitőre...vettem most ezekből ujat, kikapcsoltam a fűtést.... és hintőporozom...
Ti hosszu ujju rugi alá rövid vagy hosszu ujju bodyt adtok? Én hosszut.. melege lenne?
Van-volt esetleg másnak ilyen?
Gondoltam még arra, hogy valamit ettem ami neki nem jo?

Zöldi, köszi a massázs leirást :D

Ma nálunk sincs alvás, egyfolytában enne, és persze ennek bukás a vége :(
Lassan csak elfárad, mert ma még nem nagyon aludt reggel ota..

Boci, kiprobáltam a büfis tippet, és sikerült :D Remélem hosszu távon működni fog :D

Zöldi, igyexem minél többet fejni, de szopiztatni csak az egyik ciciből tudok, mert a bimbó sajnos nem tul baba barát :( Már vettem mindenféle kiemelőt...de kevés siker...
Szoval kismano nem tud jollakni a ciciből...igyexem minél többet nyuzni, hatha megindul..

Kép
Kép
zsiraf8
 
 


[quote="bocika1"]
írta:
bocika1Aida: nálunk ez úgy működik hogy felemelem Marcit és lóg egy kicsit aztán kiültetem a térdemre. Ilyenkor jön a büfi rendesen!


Ilyet mi is szoktunk. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


A még 2in1 kismamik, azaz Mági és Enikő vajon mikor jöttök a hírrel? Enikő veled ma mi volt? Ma lenne a nagy nap. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Zsiráf: én hosszú ujjú rugi alá rövid ujjú vagy ujjatlan bodyt adok, ujjatlan rugihoz meg hosszú ujjú bodyt. Nálunk kb. 23 fok van, és az éjszakai "alvás" előtti utsó etetés közben még jól ki is szellőztetek nála... Védőnéni azt mondta, hogy ő szokja meg a mi klímánkat, nem kell neki a túl meleg :? A keze néha hideg, de én a tarkóját nézem, hogy nem fázik-e vagy nincs-e melege. Ha rajtam alszik el, még így is "összeizzadunk" :lol:
Viszont akartam is már írni neked, hogy ma kipróbáltam egy "újfajta" tápi etetést, és végre nem fájt a hasa (kopp-kopp), kíváncsi vagyok, beválik-e majd. Annyi a lényeg, hogy nagyon sűrűn veszem el tőle az üveget és büfiztetem, és próbálom minél tovább kitolni az evését (40-50-et kb. 15-20 perc alatt etetek meg vele), és így a pocakja sem terhelődik, és azt vettem észre, hogy így nem eszik addig, míg folyik a cumiból, hanem egy idő után már büfi közben nem "keres" a szájával, hanem elnyúlik, és bealszik... Remélem, hogy ez így működni fog :roll:

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Aida:lenne egy olyan kérdésem h a kismamis oldalra a szüléstörténetet,hova tudom beírni?és oda ahol vannak a babák felsorolva h melyik baba mennyivel született,mikor stb...,oda hogyan tudnék képet feltölteni?köszönöm

solya051020
Káld
 
 
 


Váladékos szem: orvostól kell recept, neomicynt vagy floxalt használtunk, amikor nagyon gáz volt, akkor szemkenőcsöt. Forralt vízzel ki kell mosni, a kamilla allergizálhatja. Lehet könnycsatorna szűkület vagy elzáródás, ha nem múlik el szemcseppre. Elvileg 1 éves korára megoldódhat, mi is erre vártunk, Dávidnak szűkülete volt és van, mert ambulánsan csak féléves koráig szúrják át, utána csak altatásban. Ezt nem engedtük, most gyakran könnyezik néha váladékozik, akkor szemcsepp. Hogy mi lesz később, nem tudom.

Zölddi: én drukkolok, hogy legyen még legalább egy babátok, megérdemelnéd, légyszi tegyél meg mindent érte (ez hülye tanács, magadtól is így fogsz tenni), mozgass meg mindent. Veled vagyok.

Büfi: az én fiam sem tud, csak néha. Befektetem a kiságyba hasra, hátát simogatom és akkor tud. Védőnő szerint ha nem büfizik akkor oldalára fordítva lehet csak lerakni aludni.

Fejés:
Én nem fejek már, egy hétig csináltam, annyi időmet elveszi, nincs bedurranva, sokszor szopik felváltva a cicimből.

Súly:
Heti fél kilót hízik, előző fiam is így volt, dokinéni alig várta, hogy kicsit visszafogottabb gyarapodása legyen. Most is. Azt mondta néha adjak neki tej helyett vizet, csapjam be. Én ciciztetem, áttértünk az igény szerintire, ezt nem nagyon akartam, kb. 2 hétig tartottuk a 2,5-3 óránkéntit.

Szúrópróba szerűen egy-egy étkezést mérek, és heti egyszer a súlygyarapodását.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Babamasszázs:
Van két könyvem, két éve kaptam, ha valakinek kell és eljön érte szívesen kölcsönadom (11.ker-be be tudom juttatni). Én úgy simizem, hogy kitapasztaltam mit szeret. Könyvet nincs időm áttanulmányozni, sajnos.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Solya! Nagyon szívesen!

Zsiráf! Ezek közül, amit felsoroltál, mind lehetséges. Én hosszú rugi alá rövidet adok, és fordítva. 20-22 °C között mozog a lakás hője - konvektor ki-be kapcsolásától függően - fürdetéskor pedig 24-25.
(Éjjel 20 körül)
Neked is jó maszást!

[quote]Z írta:ölddi: én drukkolok, hogy legyen még legalább egy babátok, megérdemelnéd, légyszi tegyél meg mindent érte (ez hülye tanács, magadtól is így fogsz tenni), mozgass meg mindent. Veled vagyok.

Ó, de aranyos vagy, köszi! Még 8 nap, és lejár a moratórium...aztán jön a mozgatás ;)
Az örökbefogadás lehetősége meg innentől, hogy van Hanna, egy kicsit sajna beszűkült.

Két szopi közti további nyugodalmas jó éjt!

Kép
zölddisznó
 
 


zoldi. en is koszi a masszazst, de asszem mar irtam.

en is nagyon drukkolok, hogy sikeruljon orokbe fogadni! biztosra veszem, hogy sok kisgyerek/ujszulott van, aki valamilyen oknal fogva nem kellett a szuleinek. es hat az arvahz nem a legjobb hely nekik. viszont nalad a legjobb helyuk lenne az egesz vilagon! :lol:

kisasszonyt ebreszteni kellett. teljesen megvagyok lepodve. 4 orat aludt!!! jeeee! ebbol en kb 3-at, mert vartam, hogy ebredni fog.
sajna csak 10 percet evett, de gondolom az is eleg. a lenyeg, hogy egyen valamit, nem???

gabi. nem lesz cumi zavaros krostof a cumis uveg/cici felallastol?

zsiraf. nalunk a tojas 20.5-21.9 kozott mozog a haloszobaban.

furdeteshez melegebb szoba kell? mi eddig nem futottunk be... :oops:

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek akinek még nem gratuláltam ezuton gratulálok a babákhoz!


Mi jól vagyunk!le számitva hogy Philip egy kicsit meg van fázva az orra tele van így nehezen szopizik.èppen most találtunk nagy nehezen az ebay-n orrszivó porszivót remélem szilveszterig ide ér.Egyébként nagyon jó baba éjszakáink szuperek eddig nem panaszkodhatok,hízás heti 200g ami szuper.Hálaa jó égnek tejcsi is van tegnap szopi uttán még 80g sikerült le fejnem.Remélem mindenki jól van vissza olvasni sajna lehetetlen.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej
 
 


Aida:
én álmomban már szülni mentem, de ettől még nem lett meg Beni :) Holnap már lehet ,hogy bent tartanak, indítani akarnak, ha kicsit is nyitva vagyok. Oxyt a testemen keresztül!

Tegnap szembesültem azzal a ténnyel, hogya hordozónknak nincs meg a szűkítője.... Szerintetek így is tudjuk szállítani Benit? :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Én is ide értem végre!

Jól vagyunk már hiztunk is!
Születési súly: 3250 gramm
Hazahozós súly: 3003 gramm
2 hetes súly: (tegnap este): 3380 gramm

Eszünk is mint aki még soha életében nem evett. Mohón és gyorsan.
És nálunk sem nagon jön büfi a kaja után. Ha igen akkor jóval később és jó nagy adag.
Viszont csuklani csuklik a drágám jó sokat.

Fejés: Én nem fejek cicizés után. Egyszerűen nincs rá időm. A cicim nincs bedurrantva úgy gondolom hogy akkor mindent kiszív belőle Odett.

Egyébként, hogy lekopogjam nagyon jó (nyugodt) gyerek. :D Eszik, alszik, nézelődik. Remélem ez nem változik meg nála.
:roll:
Egy-két nap volt eddig mikor nyügibb volt.
Vendég
 


Hemej: sajnos nálunk is megfázásos küzdelem folyt, és még folyik. Orrcsepp, orrszívás, sőt én adtam neki antibiotikumot, mert elkezdett sűrű váladék jönni a nóziból.

Mágnes: azért oldjátok meg valahogy a hordozót, nehogy ez miatt ott kelljen hagyni a kisfiatokat a kórházban :lol:

Zölddi: már csak 7 nap, hajrá!!! Megsúgom, mi az előző szülésem után 16 hetet vártunk, valahogy annyira le voltunk fáradva, hogy mindez háttérbe szorult. Most máshogy érzem, de egyelőre nem látom a "hol"-t. Minden szobában alszik egy gyerek (ráadásul 11 után alszanak, utána már mi is kidőltünk) , vagy mama. Nagycsalád átka, biztos fogamzásgátlás.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 



Gabi: :lol: :lol: :lol: Kis szemfüles vagy!

Suzy: köszi, megpróbálom olívával kenegetni!!!

Mági: megy a drukk! Szerintem azért haza tudod hozni szűkítő nélkül is, max. tegyél valamit a feje köré (takaró, pléd).

Hemej: remélem Philip hamar meggyógyul. Az orrszívós-porszívó nagyon jó, Marci szó nélkül tűri! :lol:
Vendég
 


Mikortól lehet vinni a babát picit sétálni? Inkább kendőbe csomagolva vagy babakocsiban érdemes?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Gratulálok minden mamának és babának!!!

Solya, Susy!

A szemváladékozás nem mástól van, mint a babák könnycsatornájának szűkületétől. 4 éves Lillámnál mi is küzdöttünk vele, doki írt fel Neomycin szemcseppet, ami a tüneteket enyhíti, de igazán tenni nem lehet ellene, fél éves korára a legtöbb gyerek kinövi. Ha véletlenül nem, akkor sincs nagy gáz egy pici beavatkozással kitágítják ezt a szűk csatornát, steril folyadékot fecskendznek át rajta és már megis megoldódott a probléma. Mi is itt tartottunk már, a szemészdoki elmondott mindent, amikor hipp-hopp elmúlt...
Nektek is ilyen egyszerű gyógyulást kívánok!!!
csurimuri
 
 


Aida: 4 hetes kortól, de mínuszokba ne vidd ki, szerintem.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Aida:
Annát 2 hetesen már kivittük levegőzni, mínusz 5-ig lehet, érdemes sztem babaocsiban, jól be tudod bugyolálni.
Csak erős szélben ne vidd ki, vagy ha viszed, akkor esővédővel.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?