Új privát üzeneted érkezett!

Én is benézegetek néha, de azt hittem már egyedül vagyok. :(

Kép

Kép
melcsike70

Holnap otthon lesztek Boboka?

Kép

Kép
melcsike70

Betti,

én is így vagyok. Tesitagozatra jártam, először szertornára, de olyan hirtelen nőttem, hogy egyszer csak elkezdtem leesni az addig biztosan "fogott" gerendáról. Akkor átmentem atlétikára. Az első vélgzettségem szerint tanítónő vagyok, és ugye a tanítónőknek tesit is kell tanítani, na, szóval a fősulin meghajtottak minket, de rendesen. Nagyon szeretek mozogni, nekem is ez oldja legjobban a feszültséget.
30 évesen még kipróbáltam magam a maratoni váltóban, a több mint 600 induló csoport közül a mi hevenyészett csapatunk a 287. lett. A versenyen találkoztunk először... :lol:

Boboka,
küldök privit. Ne szomorkodj a fa miatt, a kis favásárlás jó ötlet, mi pici (10-15 cm-es) tujákat vettünk az Obiban 2 éves 150 Ft/db áron, mindenki röhögött minket, most kb. 60-80 cm-esek. És pompázatos zöldek. Már nem nevetnek a szomszédok... :wink:
Ha gyorsan akarsz gyógyulni, akkor a meleg fürdőszobába vigyél be egy kisebb fazék forró vizet, bele egy marék kamillát, néhány csepp citromolajat, eukaliptuszolajat vagy teafaolajat (mindhárom erősen baciölő), és legalább fél órát bent tartózkodni a meleg vízben, szívni a gőzt. Utána nem árt egy kis forralt vörös bor szegfűszeggel, citromhéjjal és fahéjjal (kb. 1 dl elég, és ezek is fertőtlenítenek, de belsőleg), aztán be az ágyba.
Nekem ez mindig hatásos, max. 2 nap, és vége a náthámnak, influenzának.

Melcsike
erősödsz. Ez jó jel.
Hát...nagyon szégyellem, de én nem vettem a páromnak semmit, hanem inkább szeretném a családomat egy kis hegyi túrára elvinni a Bükkbe, erre gyűjtök a kosztpénzből. A párom viszont kitalálta a gondolatomat, pompázatos piros kötött sapit kaptam egy pár kesztyűvel. Nem voltak ilyen téli holmijaim. + eredeti gyöngyvirág szappant, így most a lakás fenyő- és gyöngyvirágillatban úszik. Nagyon kedvelem a gyöngyvirágot és az illatát, a parfümöm is ilyen, igaz, annyira ritkán használom, hogy egy üveg több évig elég.
Köszönöm a kisfiam nevében, remélem a lelke-szíve is olyan szép marad, mint ő maga.

Lányok,
nálunk elvileg nidulhat a baba-projekt, de úgy hasogat az alhasam. lehet, hogy a peteérést érzem, mert mostanában lesz (1-2 nap)?

Kép

Kép

Kép
lyly

Melcsike,

ugye tudod, akié a laptető, az hamarosan babásodni fog? :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Aranyos vagy Lyly. De nem hiszem hogy nálam ez bejön. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Lyly, köszi az ötleteket :wink: Most nem nagyon vannak itthon olajok, meg sajna bor sincs, de amint nyitva lesznek a boltok, rögtön beszerzem ezeket :wink:
Vendég

Lyly

Meg vagy ám jelölve!!!!!!!! :wink: (Iwiw)

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

most értünk haza, jó fáradt vagyok.Holnap itthon leszek, pihenés lesz, jövök majd többet és reagálok mindenkinek.

Viszont már tegnap is akartam kérdezni Lyly-t!
Visszaolvastam a hsz-eidet és szeretném megkérdezni, hogy kik voltak, akik nem megfelelően láttak el a kórházban...ha megírnád privátban megköszönném.Nekem is megvolt a benyomás néhány orvosró nővérrő, bár legtöbbjük sokat segített.De szeretném tudni ki az akitől inkább tartasam távol magam.

Előre is köszi!

És van nagyon jó hírem!!!!!
Meséltem egy lányról a találkozón, akinek tavaly meghalt a kislánya és szintén császárral szült.20-án egészséges, csodaszép babája született!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2008.12.25 21:53-kor.

KépKépKép
tünci28

Lyly, nagyon aranyosak vagytok :wink:

Jelölj meg engem is az iwiw-en, priviben küldöm a teljes nevemet:)

Én meg a neved alapján Lili-nek gondoltalak :wink:

Lányok, elkezdünk nézni egy filmet, lehet, hogy gyorsan elalszok, úgyhogy előre is jó éjt mindenkinek.

Ha mégis fent maradok, akkor jövök még :wink:
Vendég

Tünci, nagyon nagy gratula a lánynak a picibabához :wink: add át neki, ha találkoztok, hogy minden jót kívánunk nekik :wink:
Vendég

Tünci

Szia.

Azért is örülök ennek a hirnek, mert a szavaidból ki érződik, hogy nagyon fel vagy dobódva tőle, és jobban mersz te is bizni. Gratulálok ismeretlenül is annak a lánynak.

Kép

Kép
melcsike70

LÁtod Boboka nem csak Melcsike csalafinta a nevével kapcsolatban.

Kép

Kép
melcsike70

Én is közben tévézek, de aki megy aludni, annak jó éjszakát. Én még fent maradok egy kicsit.

Kép

Kép
melcsike70

Hali, van valaki?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Mi a véleményetek?

Anyukám azt mondta, hogy holnap, mikor nem lesznek itt a gyerekek, levezethetnék Siklósra vele (kb. 30 km). Csak az a bibi, hogy még nincs semmilyen papírom. Mert amikor vizsgáztam 23-án egykor, már be voltak zárva a hivatalok. Na most, amikor kapok papírt, azon a vizsgaidőpont lesz rajta? Mert akkor vezethetnék, ha elkapnak, az olyan, mintha otthon felejtettem volna a jogsimat.

De ha nem a vizsga időpontját, hanem a papír kiadásának idejét nézik (ami jövő hétfőn lesz), akkor keményen szabálytalankodnék. Ha egyáltalán van ellenőrzés. És nem vesszük őket időben észre.

Szerintetek micsináljak?

Ja és az autó. Anyukám fölhív, hogy gyorsan adjak neki 20e Ft-ot, mert viszi foglalónak a Nissan autóházba. Ugyanis kapott valami ismerősétől valami különleges ajánlatot, úgyhogy együtt fogunk venno egy új Nissan Micrát. Én használt autót vettem volna, és valószínű németet, ahogy Betti és Boboka is mondta, sokkal kevesebbért... De édesanyám nem akart már annyit szuttyogni. Lefoglalta és kész, szombaton elhozza. Ja és még kérdés minden autósnak:

Melyik kocsit válasszuk?

1. egy éves, tesztautó volt, mindenféle plusz extrával felszerelt, 8000 km van benne, 250e Ft-tal olcsóbb

2. új, kevesebb extra, 0 km, 250e Ft-tal több, mint a másik.

:?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanyácska,

NE vezess papír nélkül. A vizsga időpontja lesz rajta az igazi papírodon, de ha otthon hagyod, azt is keményen büntetik. Tehát elvileg már vezethetnél, a gyakorlatban még ne, mert nem tudják ellenőrizni a papírjaidat. Énutánam szirénázva jött a rendőrség és kőkeményen lezavartak az útszélre, mert viszketett a fülem, azt kapirgáltam, ezek meg egy mellékúton beállva azt hitték, mobilozok. Rögtön a papírokkal kezdték.
Ne kockáztass, most már bírd ki azt a pár napot, ilyenkor gyakoribb az ellenőrzés is.

Én a kicsit drágábbat venném, mert a tesztautót eléggé széttapossák motorilag. Aki kipróbálja, annyiszor másképp használja, és ez egy új motornak nem tesz jót. Tehát 0 km-ese, és EGY ember járassa az első 5-8 ezer km-en. Kb. ennyi idő alatt "érnek össze" az alkatrészek, és pontosan kopnak össze.

Tünci,
velem gyakorlatilag mindenki szemét volt, a műtőssegédet kivéve. Ő még este, a tágítók felhelyezése után is bejött a szobába, és elmesélte, hogy nekik is így ment el a 2. babájuk, és utána még két egészsééges fiú született. Most három srácuk van.
Nem volt választott orvosom, a főorvos is nagyon hülye volt, R.Levenetének (?) az volt a fő problémája, hogy kéne elapasztani a tejemet, és volt még egy ősz krapek, aki tisztára ki volt akadva minden kollégájára, és csak ezzel foglalkozott.
Szerintem Fehérvár mészárszék, át is mentem Siófokra, itt végre találtam egy normális orvost, aki az embert is látja bennem. Rögtön felajánlotta a méhtükrözést is, pedig ez elég drága, és csak a habis vetélősöknek szokták megcsinálni. Pénzt pedig nem fogadott el. A pécsi klinikáról csábították el, az ottaniak szerint nagyon jó orvos. Pl. ő vette észre, hogy kettős méhszájam van, képzeljétek, eddig senki sem mondta, és én hülyén kérdeztem: akkor melyiken szültem, és honnan veszik le a kenetet a citológiához? Azt mondta, nem vészes, főleg, hogy már van egy egészséges kicsink, ő attól tartott kicsit, hogy kettős méhem is van, na az nagyobb gáz lett volna. De csak egy van, a két nyílás azonnal egyesül egy nyakcsatornában, és egy méhben. Embrionális koromban "szereztem" ezt, a 12. hétig, fejlődési rendellenesség, szóval itt egy nő kis testi hibával...

Boboka,
igyekszek megjelölni téged! És köszi...

Melcsike,
miért ne jönne be a laptető?

Kép

Kép

Kép
lyly

Jó reggelt!

Még senki sem volt itt ma reggel?

Lyly

Ez hosszú. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,

OK. :lol: Azért ne zárkózz el tőle teljesen.

Kép

Kép

Kép
lyly

Vagyok ám, csak össze kellett szedni s gondolatokat.Ma úgy tervezem a főszerep a pihenésé,mert hiába voltam itthon ,két napja csak a rohanás, kapkodás van.100 kilo étel maradt, úgyhogy ma csak "kiegészítés"lesz.
Tegnap nagyon jó volt a párom tesójáéknál, azt a nővérét nagyon szeretem, 40 éves és a legkissebb gyerek is 15 éves és mindig hatalmasakat röhögünk.Tegnap kártyáztunk, kicsit boroztunk, a következmény egy fél órás kandi kamera felvétel(By Férjecske),amin mocskosul lejáratjuk magunkat.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Az uram beígérte, hogy feltölti a netre... :oops: :oops: :oops: :oops:

Voltunk a temetőben,az apukája és a bátyja is ott van elltemetve.

Ma egész nap itt lesz anyu, de többször jövök majd.

Kisanyának gratulálok a jogosítványhoz és én is az új autóra szavazok, hasonló okoból, mint amit Lyly leírt.Bár költségtakarékos lett volna, egy két-három éves autó első-női tulajdonostól, megkímélt állapotban!

Betti!
Nagyon ügyes vagy,hogy elsimítottad a mamád és anyud között a problémát!A határozottságodnak biztos nem tudtak ellenállni!!!
Szinte látlak magam előtt!!! :D

Boboka!
jobbulást Neked, pihenjél, hogy meggyógyulj mire munkába kell állni!Az én férjem is beteg, sikerült megfáznia.Nektek is jó sűrű napotok volt 24-én, úgy látom!
Biztos jó lesz januárban a nyaralás, remélem tavasszal nekünk is összejön.
Ne szomorkodj a fa miatt, nem az a lényeg, tudjuk mi azt!

Egyébként igaza van Bettinek, annyira nem volt rosz a Karácsony, mint ahogy vártuk.Nem mondom, ohgy nem sírtam, de azért próbáltam erős lenni...
Ma is kimegyek a Picúromhoz,meg sétálok egy nagyot, jót fog tenni, azt hiszem.

Lyly!
Nagyon sajnálom, ohgy így történt veletek.Nem tudom mért van ez, de tényleg kell a fogadott orvos, hogy "jó kezekben" érezhesse magát az ember....Velem pl. az említett orvos nagyon kedves volt..

Leda!
Milyen volt az ajándékosztás???

Többiek?

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Szépülök, anyu rákente a festéket a hajamra, most várom, hogy lemosshassam.
Hétvégén nálunk is indulhat újra a baba......Meglátjuk.....

Ebéd után rohanunk Jugóba, lehet, csak hétfőn leszek majd, mindenkinek jó pihenést kívánok a hétvégére.

Hétfőn dolgozom, Boboka te is? :D

Betti
Kép
betti0412

Jó pihenést, szépülést Betti!

ÁÁÁÁ,én már holnap dolgozom.... :?
tünci28

Helló!!

Látom ma mindenki pihenéssel tölti a napot. Mi is elvoltunk ketten a BArcival. Kicsit levegőztünk, meg egy kicsit tanultunk, mert már pár napja szünet van és azért nem árt a gyakorlás. Aztán meg tévéztünk, meg a karácsonyi játékkal játszottunk. Gondoltam már felnézek mizu veletek. Remélem mindenki jól van. Majd jelentkezzetek.

Kép

Kép
melcsike70

Képzeljétek, amit 24-én gyújtottunk a temetőben mécsest még mindig ég!!!!!!!
Olyan jó volt ezt látni!Az Ő kis fényeit!

KépKépKép
tünci28

Tünci

Látod igy várt téged Viola, hogy világitott neked. Ez olyan szép. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Tünci,

Ő is gondolt rátok, talán így üzent nektek...

Lányok, olvasgatlak bennteket, valami édesek a babáitok a képeken.
Nagyon remélem, tartotok még a kezetekben kicsit, mert fantasztikus érzés.

Ne haragudjatok, ha leírom röviden Bencus születését: hosszú vajúdás után, sok oxitocinnal és EDA után született meg a 39. héten, 3950 grammal és 60 centivel.
A MÁV-ban szültem, csodálatos, fiatal és türelmes orvosnál, nem vágták el rögtön a zsinórt, hanem rám tették a kicsit. Apás szülés volt, Apa is ott sírt velünk (ő vágta el később a köldökzsinórt). Aztán lekapcsolták a villanyt, csak egy őrzőfény égett, és hármasban maradtunk. Még ott megszopiztattam, nagyon ügyes volt.
Nagyon nehezen indult be a tejcsim, a 4. napon még alig volt. DE ÉN SZOTATNI AKARTAM! Anyósom lefitymált, anyám nem igazán tudott segíteni (akkor még tartották velünk a kapcsolatot), szóval magunkra maradtunk a párommal. Elsorolni sem tudom, mi mindent kipróbáltunk, kitől kértünk tanácsot, és láss csodát: a "kicsim" ma is, 34 hónaposan bizony még rákéredzkedik a "dadira" (ő így hívja). Szerintem már semmi nem jön belőle, szerinte finom édes tejcsi :D , de én akkor is hagyom, lassan azonban már leszokunk róla. Valahogy kezdi elveszíteni az érdeklődését iránta, de este, alváskor még ez a legjobb altató.

Mindezt azért írtam le, hogy merjetej, akarjatok Ti is, sikerülni fog. Amikor elveszítettülk a második babánkat, akkor összeomlottam, a sebezhetetlenségembe vetett hitemnek vége lett. Nem a fizikai sebezhetetlenségre gondolok, hanem a kicsit halhatatlanságomra, hogy hiszen én már egyszer "produkáltam", most mi van velem?!
De felállok, és Ti is álljatok fel, mert igenis kell, hogy Nektek is legyenek álmatlan éjszakáitok azért, mert a kicsitek állandóan szopizni akar, és takarítsatok ti is úgy, mint én: hordozókendőben rajtatok a baba, mert egyébként állandóan csak ordít utánatok.
Én is át akarom még élni legalább egyszer, és Ti is meg fogjátok ezt tapasztalni. És röhögjetek Ti is, amikor szobatiszta kezd lenni a kicsitek, és már a 4. gatyát kell ráadni egy napon belül... mert Ő azért próbálkozik... de vannak érdekesebb dolgok... és ilyenkor a "kis függelék" elsül...

Betti,
kérünk csodafotókat. :lol:

Kisanyácska,
ugye nem vezettél, és jól vagy?

Kép

Kép

Kép
lyly

jó reggelt !

Lyly, nagyon szépeket írtál nekünk!Bencus szép nagy babának született! :)

Hamarosan indulok dolgozni,kívánjatok nyugodalmas munkát, mert ilyenkor minden évben őrültekháza van, mert mindenki cserélni akar, de hogy mire azt ők sem tudják, mert az áruházban vannak az üresen tátongó polcok..... :roll:
(idén már volt olyanom,hogy:jaj, hát ebből a plazma tévéből kettőt kaptam.....)

holnap napközben megint nem leszek, meglátogatom a barátnőmet(aki Pestről költözik haza...)meg az anyukáját,hónapok óta(tulajdonképpen Viola óta..)nem nagyon beszéltünk, talán most rendeződik a kapcsolatunk, hogy hazajön.
hihetetlen, hogy veletek sokkal több mindent meg tudok beszélni, mint a barátnőimmel,Ti mindig itt vagytok nekem, megértetek.

Most megyek, mert megint megcsúszom az idővel,ha csak itt üldögélek. :D

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Nyugodalmas munkát kívánok Tünci :wink:

Tegnap szó szerint átaludtam az egész napot. A torkom fáj, a fejem meg teli van mindennel....

Kicsit összeszedem magam, aztán jövök még:)

Betti, tényleg nagyon ügyes voltál anyuddal meg nagyiddal:)

Kisanya, már elkéstem vele, de szerintem sem szabad megkockáztatni a vezetést, amíg nincsenek a papírok a kezedben.

Majd a kicsi kocsiról is kérünk képeket:)
Vendég

Jó reggelt!

Ma nem keltem korán én sem. Majd benézek. Tünci nyugodt munkát kivánok neked.

Boboka

Remélem gyorsan jobban leszel. Pihenjél sokat.

Kép

Kép
melcsike70

Hát igen, minél előbb meg szeretnék gyógyulni.

Betti, igen, hétfőn dolgozok... Kedden pihi, Szerdán munka (remélem csak fél nap).

Ki mit fog szilveszterkor csinálni?

Mi ha minden igaz megyünk sopronba, lefoglaltam egy szállást. Szépen kettecskén, végre nem "kell" bulizni azért mert szilveszter van.
Vendég

Ma fél éve, 10 órakor született az én nagy Fiam.
Vendég

Boboka

Lackó már féléves. 8) Ilyen nagy fiú már. Ezt a tortát neki küldöm Kép

Bogika meg ma 15.55-kor 4 hónapja hogy elment. :( :( :(

Mi úgy tervezzük, hogy anyáméknál leszünk szilveszterkor, nem buli csak szolidan együtt a család.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, köszi a tortát :wink:

Drága kicsi Bogika, hogy szalad az idő :cry:
Vendég

Mi jót csinálsz csak pihengetsz?

BArcit most zavartam el, mert már tegnap óta játékokat töltök le neki a netről és azokkal játszik.

Kép

Kép
melcsike70

Kúrálod magad, nehogy betegen dolgozz. Mert csak rosszabb lesz.

Kép

Kép
melcsike70

Igen, itthon pihengetek, teázgatok.

Bizony, hagyni kell anyát is a gép elé ülni :wink:
Vendég

Egyedül vagy? Barci most apját nyúzza. Most kicsit mondtam ideülök én is.

Tegnap itt volt a friss unokás rokon anyósoméknál. Telefonált hogy nem e megyünk át, mert képeket csinálnak. Nem tudom miért, de valahogy még nem akarok babával fotózgatni. A francnak nyaggatnak, mikor még nem akarom. Nem értem. Komolyan mintha direkt csinálnák. Lehet butaság, de megint beszóltam neki, mondtam jöjjenek át hozzánk, hogy Bogi is rajta legyen a képen, vagyis az urnája. :twisted: Elegem van már, majd ha én akarok akkor gügyögök, meg fényképezkedek, meg vigyorgok. Azt nézzem, hogy ekkora lenne majdnem Bogika, két héttel lenne ez a kislány idősebb.

Kép

Kép
melcsike70

sziasztok!!!

Túléltem a karácsonyt.A szenteste volt nagyon nagyon nehéz,a többi nap elment.Remélem nektek is elviselhető volt.

Melcsike,nem értem az ilyen rokonokat,nem szép hogy erőltetik a dolgot,de ügyes voltál hogy beszóltál neki,megérdemelte.
Nekem is van egy friss babás unicsitesóm,de ő nagyon megértő,szülésnél neki is életveszélyben volt a baba,mert rövid volt a köldökzsinór,még a szive is leállt,de szerencsére már minden rendben van.Azt hiszem ó valamennyire meg tud érteni és nem zaklat hogy menjek babázni.

Tünci,remélem nem dolgoztál ma sokat,szerencsére én csak kedden megyek aztán 5.-ig megint pihi.

Boboka jobbulást kívánok!!!

puszi Mindenkinek!!!

Kép
[/url]
krisztinaa

Krisztinaa

Csoda szép az avatarod. 8)
Örülök hogy te is bejelentkezel, mert mindenkiért aggódunk ám! :wink:

És akik már régen nem jelentkeztek be, mi van veletek? Sütike a találkozó óta eltűntél. :( Manóval mi van? És a többiek?
Ugyen nem hagytatok itt bennünket? :cry:

Tünci

Remélem nem készitnek ki túlságosan, a karácsony utáni visszacserélősök.

Boboka

Jól eltüntél. :(

Kép

Kép
melcsike70

Bocsi Melcsike, a neocitran-tól nagyon elálmosodok, megint pihi volt ezerrel.

Uram meg birtokba vette a lap-topot, a nagy géphez meg ki kell kászálódni az ágyikóból, de most rávettem magam :wink:

Krisztina, örülök, hogy neked is sikerült viszonylag jól túlélni a karácsonyt :wink:

Tényleg nagyon szép az avatarod :)
Vendég

Tünci, én is remélem, hogy titeket békén hagytak, bár a híradóban benne volt, hogy ezerrel megrohamozták az üzleteket a "visszaváltók" :cry: :twisted: :evil: :x
Vendég

Szia!

Látod megéreztem hogy itt vagy. Gondoltam benézek. 8) Jobban vagy már? Gondolom ma sem maradsz fenn nagyon. Pihend ki magad rendesen. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Hát be-be nézegetek, de bármikor leragadhat a szemem :)

Azért igyekszem minél többször benézni :lol:

Hát nem vagyok sokkal jobban, még rendesen teli van a fejem.

Még az illoolajokat sem tudtam beszerezni :cry: és a forralt bor is elmarad ma :cry: Helyette jó kis mézes tea lesz 8)
Vendég

Boboka

Nincs otthon vodka vagy valami pálnka? Vagy ezt csak hülyeségből szokták mondani megöli a bacikat. Na nem azt mondom félre ne érts hogy igyál, csak öblögetni a torkot vele.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, innék én, csak az a baj, hogy a pálinkának és a vodkának már a szagától is rosszul vagyok :) úgyhogy ezek kilőve. Maximum a jó kis forralt bor jöhetne szóba, de nincs itthon bor :cry:
Vendég

Melcsike, jól elkerültük egymást 8)

Megyek aludni, remélem mindenkinek szép napja volt.
Tünci, neked külön drukkoltunk itt Melcsikével :wink:

Pusz mindenkinek, jó éjt
Vendég

Hát tényleg elkerültük egymást, mert én meg néztem egy filmet és most mondom felnézek. De már látom mész alukálni.

Jó éjt.

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt mindenkinek!

Mindenki jól van?

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt:)
Vendég

Sehol senki? :cry:
Vendég

Boboka

Ma is kerülgetni fogjuk egymást mit gondolsz? :lol: Pár percet csúsztam este is amikor fent voltál. :( Jobban vagy már?

Tünci ma dolgozik?

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?