Sziasztok!
Emlékeztek még rám? Viszonylag sokat írogattam ide, de aztán eltűntem. Jelentem, fáradt voltam és örültem, hogy élek, semmi kedvem nem volt még pötyögni is. Elnézést kérek érte!!!
Ma sikerült az EÜ. vizsgám is, tegnap a forgalmim is, úgyhogy kedden megyek be az igazolásokkal a központba, ott adnak egy másikat, azzal szerdán bemegyek az okmányirodába és onnantól kb. 2-2,5 hét és megvan a jogsim.
Vannak még kis hiányosságaim, de azt majd a rutinnal bepótolom.
A TB- és bérügyi szakelőadó sulit is csinálom még, a bíróságon február 2-án kezdek, a polgárin, úgyhogy zajlik az élet. Itt esik az eső. Gondolom Botyiba is, bár majd kiderül, mert nemsokára megyek Koppányért a bölcsibe.
Kati: tök jó, hogy már így belaktátok a házat. Elfogytak a dobozok?
Diának gondolom nagyon tetszik az új hely, a tér meg minden. Könnyen megszoktátok? Jó, hülye kérdés, de kiváncsi vagyok.
Kopinak tetszik a mindennapi bölcsi, csak ez a korán indulás és későn jövés ami nem tetszik neki. Mostanában a 7.47-sel megyünk át és a 17.00-sal jövünk haza. Ha már melózom és én viszem-hozom akkor viszont az 5.47-sel megyünk át és a 18.00-sal hozom.
Majd ki akarom próbálni, hogy ha bemegyek autóval Újpestre, akkor van-e parkolóhely valahol a Városkapunál olyankor még vagy sem... meg hogy mennyi idő kell, hogy úgy beérjek (Városkaputól metróval, mert a Nyugatinál tuti nincs parkolóhely és a bíróságnak szerintem nincs külön parkolója). Remélem be tudok járni autóval és akkor már nem kell olyan korán bevinnem Kopit a bölcsibe. Kicsit sajnálom szegényt, de muszáj olyan korán kelnie. Majd lehet anyós is beviszi, akkor viszont a 7.10-es busszal mennek majd át és a 16.10-es busszal jönnek haza. Itt azon múlik az egész, hogy hajlandó-e busszal vinni és hozni vagy kijátszik minket és vonattal viszi-hozza. Amit meg nem engedek meg, mert tudjátok, hogy Vicziánon kb. 40 cm-es rés van a peron és a vonat között és fáj a háta meg a lába és nem akarom, hogy Koppányt elejtse vagy elessenek. Meg is őrölnék... de nem tetszik neki, hogy busszal kellene vinnie, mert "messze van" (10-15 perc gyalog, míg a vonat 10 perc neki), úgyhogy nem tudom mi lesz...
Rita: Koppány is ilyen... reggel nem akar bölcsibe menni, délután meg nem akar hazajönni.
Bár mikor már belépünk a bölcsi ajtaján, onnantól kezdve már nincs gond, átöltözünk és megy is be a szobába. Hogy halad a tetőtér? Vivi mit szól a kisfiúhoz aki valószínűleg szerelmes belé? No meg a hajhúzáshoz, stb? Te jobban vagy már? Lányok sem betegek, ugye? Az igen!!!!!! Bevállalós vagy, 5 gyerek a tavaszi szünetben... figyu, viszem Koppányt is!
Mi lesz ott... kész kis bölcsi (no meg ovi meg suli).
Jó az új blogod, majd kipróbálgatom a "recepteket".
Kislány: jó mozgalmas volt a karácsonyotok. Gondolom fárasztó is volt a sok utazgatás miatt... Van valami változás a fogacskákkal kapcsolatban? Tejed visszajött? Én homeos bogyókat szedtem amikor megcsappant és rengeteg folyadékot ittam, 2-3 nap és vissza is tért a régi mennyiség, azóta is szopizik Koppány, naponta minimum kétszer (hétköznap reggel és este, néha éjjel is, hétvégén meg reggel, délben, este és van amikor még éjjel is). Jó nagy Hannácska, hogy már ekkora rucikat hordtok.
Csak így tovább. Én nem nézlek hülyének, a kutya is családtag. Remélem már teljesen rendbe jött. A ház eladással hogy álltok? Gondolom télen nem igazán vannak érdeklődők... vagy igen? Gyönyörű szemei vannak Hannának!!!!!! Mi is akartunk menni babaúszásra ide Veresre, de kicsit drágálltuk. Viszont mindenképp akarom majd vinni Koppányt a küzdősport mellett úszni, úgyhogy várom majd a tapasztalatokat, hogy mikor milyen volt, stb...
Andi: örülök, hogy Te is jól vagy és remélem már megszűnnek a panaszok. Az allergiavizsgálattal semmit sem veszítesz, sőt... úgyhogy szerintem menj el.
Munka február 2-től a polgárin. Jogsi kész, már csak a papírmunka van hátra.
Remélem Dia már jobban van. Te most melózol?
Sziasztok, szép napot!