Sziasztok Lányok!
Most úgy ahogy sikerült végig olvanom az elmúlt napokat!
Úhh ezek a nagy kajálások.......
már nem kellenének, de ahová megyünk szilveszterezni, ott megint terülj terülj asztalkám lesz....
Hogy vagytok?
Jók a képek amiket felteettek! Majd én is teszek pocakos képet! Sőt elővettem egy pocis képet még a nagyfiammal..... hát megkell mondjam úgyan abban a cipőben járok mint jó néhányatok! Már most 19 hetesen akkora pocim van mint párhéttel a szülés előtt anno!
Kisfiam remélte hogy a kistesó is kap majd valami ajit karácsonyra... de én még nem mertem neki venni semmit!
De a húsvéti nyuszi már hoz!
Kedden megyek UH-ra én is! Sőt azt hiszem hogy rábeszélem az apát, hogy menjünk el 4D-s UH-ra mi is! Ő nem akara, konkrétan nem mondta miért de nem akar!
Fabri, szerintem én tartom a csúcsot a hízás területén 5-6 kg rám is rám szaladt már
de úgy látszik jó nálam mert nem ment tovább.....
Meg már lehet mondtam, hogy Balázst ennyivel szültem mint most ahogy teherbe estem!!! Szóval gáz! De majd csak lesz valahogy!
frankoneanita sajnállak! Én most egész türhetően éreztem magam anyósoméknál...., de otthon a szüleimmél most nem annyira... tiszta ideg voltam (tudom ideges ember nincs csak hülye) De hát ez van!
anika78 bár tudnék majd szoptatni! Nagyon vágyom rá!!!!
annus11 hát nem tudom mennyire számít az hogy hányadik gyerek, de én az elsővel híztam 21-22 kg-ot..... remélem több nem lesz a másodikkal, mert nem is tudom mit csinálok! Vissza kell fognom magam!
vanni, hát táncolni azt nem fogunk szilveszterkor, de játszani, és jókat beszélgetni ja és enni....
azt biztos fogunk!
Ti hová mentek?
Na lányok megyek! vigyázzatok magatokra, és a babókákra!
Pusz: Andi