Enikő: nekem volt, és mi 20 pénzt adtunk neki,de úgy, hogy nem kérdeztük meg, mennyi a "tarifa" szóval "meglepi" volt. Nekem nagyon sokat jelentett, hogy velem volt, sokat foglalkozott velem, öntötte belém a lelket, hozott nekem "szülős zene" CD-t, aztán meg később az osztályon is sokszor benézett hozzám. És azért én 24 órára voltam a szülőszoba vendége
Na, erről eszembe jutott, mi volt valamelyik nap...
Felhívott a barátnőm, aki jan. 7-re van kiírva, és ugyanott szül, ahol én, és ugyanaz a dokija, hogy hétvégén taliztak a szülésznővel. Még régebben tőlem kérte el a számát, mert ugye nálam bevált. Aztán kérdezte, hogy mi rákérdeztünk-e előre az anyagiakra. Mondtam, hogy nem, mert igazából eszünkbe se jutott, nem vagyunk az a borítékozós típus. A dokinál ugye egyértelmű volt, ő megmondta a tarifát... Erre mondja barátnőm, hogy ők megkérdezték, és hát konkrét összeg nem hangzott el, csak annyi, hogy azt szeretik, ha az orvos tarifájának a felét kapják. Hát, én majdnem dobtam egy hátast, mert az 40 pénz lett volna
De ez azért buziság, mert én egy percig sem éreztem, hogy kevesebbet törődött volna velem, épphogy a fenekem nem nyalta fényesre szülés közben, pedig mi nem kecsegtettük lóvéval... Ráadásul úgy jött be hozzám, hogy előző éjjel műszakban volt a szülészeten, aznap éjjel meg az osztályon, és cserélt miattam, pedig ezért már majdnem kirúgták előtte.
Mindegy, ezt mondtam a barátnőmnek, erre még hozzátette, hogy amikor eljöttek tőle, a párja azért egy 5000-est becsúsztatott a zsebébe "kezdőrészletként". Basszus, most én nem élek ezen a földön vagy mi a fene van????? Hát dugdosson neki a 220... Szánalmas egy világban élünk, de tisztán látszik, hogy egyik dolog generálja a másikat. A szülésznők és társaik azért várják el a pénzt, mert vannak ilyen emberek, és azért vannak ilyen emberek, mert az előbbiek pénzt várnak, és az emberek azt hiszik, hogy ha többet adnak, többet kapnak...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2008.12.27 15:21-kor.