Új privát üzeneted érkezett!

Viki!
Sejtem igen, hogy kitől kaphatta el... Egy olyan kislánytól, akinek nem vagyok meggyőződve, hogy a t.szülei foglalkoznak azzal, hogy bármi is lenne a hajában... Merthogy kb. semmivel sem foglalkoznak, ami a gyereket illeti :twisted: :twisted: :twisted: És neki, tudom, hogy már volt novemberben. Innen gondolom, hogy ő. Lehet, azóta sem kezelték ki :twisted: :twisted: :twisted: Csakhogy így én fejem tetejére állhatok, akkor is mindig visszajönnek majd ezek a dögök :twisted:
Ezt csináltuk tavasszal 1 hónapig. A böhöm hasammal már alig fértem Liluhoz, és minden este 1 órán át szedtem a serkéket. Valamiért nem vakaródzott Lilu tőlük, így csak magát a serkét vettem észre, és emiatt elég későn lett elkezdve a kezelése.

(Valahol olvastam, hogy a mai fejtetű már annyira mutálódott a sok vegyszertől, amiket az évtizedek során használtunk rájuk, hogy sokkal ellenállóbb, így előfordulhat, hogy túléli akár a Nyttifort is :twisted: Na, ezért megyek én még rá a forró hajsütővasssal is!)

Remélem, neketek sosem lesz, mert ez valami tébolyító tud lenni...

Ami!
Csabici is 4-4,5 órákat alszik napközben, és szerintem ő sem eszik sokkal többet. Ellenben állandóan mozog, még szopi közben is tornázik :roll: A havi 2-300 gramm hízás lesz meg nekünk is. Több bizti nem.

Akata! Viki!
Az ágyat mi ma fogjuk leengedni. Mondjuk Csabesz nagyon keveset van benne, de sosem lehet tudni...
Vendég

Remek téma laptetőre :?

De legalább haladunk az 1000. oldal felé :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi a válaszokat!

Ronix! Nálatok sem túl sok tényleg de legalább a tápszerből sokat eszik!
Nekem az a bajom,mert azért tápszer még igencsak kellene neki! :cry:
Most ép hang nélkül benyomott egy üveg alma-krumplit.

Véda! Áron is örökmozgó,olyan nyughatatlan,állandóan jár keze,lába! :lol:

Andkata! Nem cukrozom a teát,de alapból van benne egy kicsi.
Hipp,granulátumos gyermektea.
Azért ez tápszerből nagyon kevés nem?
A múltkor azt mondta a gyerekorvos,hogy megkockáztatna egy vérvételt,de aztán azt mondta nem kell,szedje a vasat,majd 2 hónap után,hogy jobb szine van akkor mostmár ne szedje!
De olyan kis hófehérke!
Honnan vesznek ilyenkor vért?
Van aki azt mondta csak az ujját szúrják!
Ikea??????
Örs???????
Vagy hol?
Budaörs?

Kép

Kép
ibm

Katus!
Köszi a választ!

Ami!
Kis tornászbajnok!!!!

Dóri!
A szülőket nem lehet észhez téríteni?
Lilunak olyan szép a haja.

Ahogy olvasom a soraitokat Lacim már nem eszik olyan keveset. :roll:

Én megint neki álltam tegnap fejni, mert vészesen lecsökkent a tejcsi. Érdekes h Lalóm a tejpépet nem komálja.
20150601134430

És akkor képek:
Lilu így örült a macikának, amit Evelinéktől kaptunk
KépEz pedig a macika és a többi ajándék tőlük KépApa és Csabi ünneplőben Kép Kép
Hármasban, mert Lilu nem akart fényképeszkedni :? Kép Kép
Itt már akart, de ilyen grimaszokat vágott, amit utána persze nagyon megbánt :roll: Kép
Vendég

Dórikám!
Tüneményes csacsika család vagytok!
20150601134430

Csaba királyfi ünneplőben is gyúr Kép
Lilu és Csabici Karácsony első napján KépA Csaba királyfis bodyban 8) Kép Kép
Vendég

Ami, Örs vezér tér tudtommal.
Jó lenne egy vérvétel, de nem elég az ujjából sajna, vénás vér kellene, de jó lenne tudni a vasat.Adél 2 hónaposan esett át egy vérvételen, hát leizzadtam, de Áron már nagyobb.

Véda, szépek vagytok!

Vi, szerintem nekem is kezd csökkenni a tej...iszom a Laktoherbet ezerrel és kétszer fejek egy nap...

Kép
andkata

Vikikém!
Fejjél, drága, hadd legyen sok tejci ennek a kis vigyori pasinak :wink:
Az utolsó képen nagyon tetszik nekem!
Te, ugye, hogy egyre szőkül?

Szülőket észhez téríteni?
Khm... Hogy finoman fogalmazzak: ez egy olyan szülő-páros, akik előbb szidják/büntetik meg a gyereket holmi fejtetűért, mintsem elmennének a patikába tetűírtóért :roll: :twisted: Mást nem is mondok...

Ami!
Tök jó képeket tettél fel! Várom a prividet is!
Vendég

Csabi huncut mosolyáért oda vagyok!

Katus!
Próbáld ki a HIPP szopis teáját, nekem az jobban ízlik.

Dórikáról, Jázminról (Rolkóról), Szonjáról (Bencéről), Marcsi Emmusáról és vmennyi babóról szívesen látnék képeket.

MAV!!!!

MERRE JÁRTOK? NEM ÍRTÁL MÁR NAPOK ÓTA!

Csugi Jutka!
Te is írj!
20150601134430

Dóri!
Szőkül bizony! A Herceg anyósom szerint. :lol:
20150601134430

Akata!
Neked is csökkent? Mi van most? Fejlődési ugrás? :roll:
Adélunk most hány kiló?

A talit én még nem tudom...
Két esélyes... Lilutól, Apustól is függ.
Tényleg, az IKEÁ-ban hol lenne maga banzáj?

Tami!
Hagyd már anyóst, gyere inkább ide a lepcses bandához! :wink:
Vendég

Hát nemtudom,majd baszélek a dokinővel róla!
Talit nem ígérem,de próbálom úgy szervezni az életünket,hogy sikerüljön veletek végre talizni!
Apától függ!

Kép

Kép
ibm

Annyit ettem az ünnepek alatt :oops:
Mára kisebb böjtöt terveztem, de böjt helyett megint neki estem annak, amit láttam (pogi-túrós, beigli, töltött kápi, csoki :evil: )No, nem baj, majd januártól!

Ti is sokat ettetek, csajok?

Viki!
Mav nekem is hiányzik... Jó régen nem volt...Persze most a többségnek kimenője van, de holnap már igazolatlant adunk, ugye :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dóri!
Karikor böjtölni! Öcsém! Amíg süti van 50 m-s környezetben nem tenném ;)

Felébredt a Herceg! Később még jövök! Puszi!
20150601134430

Hú ne is kérdezd!!!!!!!!!
Én az előbb mértem magam és mérleg szerint +3 kg!!!!!!!!!!!!
Eddig is dagi voltam,most aztán! :roll:
Na de majd januártól! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tényleg le kell fogynom!
nagyom jók a képek és szép ajikat kaptatok!

Én most lépek,megkísérlem kivinni Áront egy kicist a levegőre!
Tök rég voltunk már 3-an sétálni !

Majd este még ben0éz0ek!
Áron az ölemben

pápá

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Így Karácsony végére ide is értem... :roll: Remélem mindenkinek nagyon boldogan és meghitten telt!

Kép

A kilókkal pedig ilyenkor nem szabad foglalkozni! :wink:

Kép
sziszka82

Nem eves: nalunk is hasonlo mereteket olt, azzal a kulonbseggel, hogy se tapot, se fozeleeket nem eszik igazan:(
Kb egy nap: 6- 180-200 tap
10: 100 tap
13: 3 kanal fozi, 100tap
16:140 gyumolcsle
18:fel alma
20: 100-120 tap

En mar nem ertemmi van, tudott kanallal enni, most veletlene sem nyitja ki a szajat. Tapot tuszkolom bele...
Mindegy, minden alkalmat megragadok, hogy ne nekem kelljen etetnem :oops:

Tali: en is 30at tudok.
Szoval akkor 30 es ikea????????????????
delelott?

Veda: szepek vagytok!

Minden forgast ajandekozo anyukanak gratulalaok!

Vashiany: en is gyanakodtam ra, lehet mondom majd a dokineninek, mert Vkata mondta vervetel nelkul tapos gyereknek nem adhat vasat, mert a tapban van, es nehogy tul adagoljam.

En nem ettem sokat, mert meg mindig orulten faj a nyelocsovem es gyomorszajam, meg mara a torkom is. :twisted: :evil:
Iszonyat fajdalom, minden levegovetel, nyeles faj, mintha valami beszorult volna. Hetfon tan mar rendel a doki, lemegyek ha nem lesz jobb.
Gyogyszert sem tudok lenyelni, igy Anna nurofenjet iszom :? De legalabb nem ettem tul sokat:)

Ma anyosek voltak itt, ejjszaka Aleko dolgozik.

Annam jol birta az otthonletet, nem zavarta a sok embe, 16an voltunk:)
Kép a csalad

Kép kutyank

Kép otthoni fa

Kép mi

Kép papaval Kép sutik
Vendég

Kép itthoni fa
Vendég

Tamara!
Szépek vagytok, és sokan vagytok :lol: :lol: :lol:
Régebben, lehet, hogy írtad, de nem tudok rá visszaemlékezni: hogy is hívnak benneteket? Tamara, Teodóra, Tekla... a többire nem emlékszem... :oops:

Sziszka!
A jókívánság sosem késő!!!
Luca rénszarvaslányt megzabbantom!!!
Vendég

Tamara!
Az otthoni fa és az itthoni fa közt mi a különbség? :lol: :lol: :lol:
Az itthoni a tiéteké, ugye?
Vendég

az itthoni a mienk itt Pesten: Timea, Tilda, Tekla
Vendég

Sziasztok!
Gyors bekukk!
Tegnap túléltük az anyóslátogatást, nem is volt olyan gáz!
Holnap barátnőmékhez megyünk!

Mary!
Szép a ti fátok is nagyon! Te hogy viselted az anyósék látogatását?

Most vasárnap keresztelő lesz, úgyhogy leszünk megint egy jó páran.... mert a keresztszülőknek is van 4 gyerkőcük, és az ebéd itt lesz anyuéknál.

Lizy anyóstól egy fülbevalót kapott, ugyhogy míg itthon leszünk, még elvisszük berakatni!

d.dodó

hűűűűű, Tami mekkora fa! Nagyon szépek vagytok.

nicike

Dodó, tényleg,lemértétek Lizit mióta itthon vagytok? Hízik rendesen?

nicike

nicike!
Nem, nem tudtuk lemérni, de Ati szerint hízott!

d.dodó

én szépen végig zabáltam az ünnepeket. Most is chipssel tömöm a fejem :oops:

nicike

en kivancsi vagyok jan7en mennyit mernek , nem csodalkoznek ha fogyott volna.
egyszeruen nem nyitja ki a szajat :twisted: :evil:
mindenutt folyik a kaja es en szalankent tudnam kitepni a hajam, mert nem eszik.
ma vegyes zoldseges csirkes cuccost proaltam semmi sot cumibol se.
minden otletet szivesen fogadok.

en meg ugy ennek de ugy faj :twisted:
Vendég

Véda! Adélnak nincs gond az étvágyával, szerencsére...Mondjuk cicin inkább mozog, bulizik, nézelődik, de reggel meg éjjel rendesen szopizik. Napközben kétszer kap zöldséget és gyümölcsöt, szopi után. Tegnap est 7500-nak mértük. Megy a súlya rendesen.
Abból gondolom hogy nincs annyi tej, hogy este üresre szoptam fejni kb egy órával az uccsó szopi után és egyre kevesebb jön :( Mondjuk tegnap este 7 körül ittam a Laktoherbet ( 2 filter- egész nap 6 filter)) és így lejött 85 ml :), ami nem szokott, tehát lehet hogy csak Laktoherb hiányom volt. Meglátjuk.
Olyan jó lenne ha jönnétek 30-án!

Tamara nagyon szépek vagytok!!!
Olyan rég láttam már Annát jó lesz találkozni!

Akkor mondjuk 10 óra, étterem rész?

Kép
andkata

Annának nem jött fogacska?

Kép
andkata

Linda!

Vivi eszik már zöldséget gyümölcsöt?

Kép
andkata

Sziasztok!

Jöttem én is egy gyors bekukkra.

Léna babát Isten éltesse feledik szülinapján! Nagyon ügyes, hogy elkezdett forogni!

wera: Nonó hogy van?

Orsi: Gratulálok Emmádnak a forduláshoz!!! Még mondtad is, hogy milyen jó lenne ez karácsonyi ajándéknak! :D

linda: Te olyan ritkán mesélsz magatokról, pedig kíváncsiak vagyunk Vivi rosszalkodására is! :lol:

Titi: Örülök, hogy jól fogadták a hírt a kistesóról!

Pati: Érezzétek jól magatokat Siófokon!

Akata: Adélnak nagy puszi a kezecskéjére!

Tami: Anyósodék milyenek? A képek tetszettek!

Viki: Üdv újra a fedélzeten! :D Lackó édes kis vigyorka, mint mindig. Lehet apájának lesz igaza, és szed valamit? :lol:

kike: Fény derült az igazságra csomag ügyben! :) Hamarosan ti is bontogathattok - ismét! :D

szly: Mielőbbi jobbulást, sajnálom, hogy ennyire köhögsz. :(

Nici: Tetszett a 3 éves unokatesóka próbálkozása Lilinél! :lol: Mi lett volna, ha orvosi műszerkészletet kap??? :roll: :D
Az hogy te sokat ettél, szerintem egyáltalán ne aggasszon, te alapjáraton hajszál vékony alkat vagy! :D

véda: Nagyon szépek vagytok! Sajnálom, hogy Liludnak ilyen szülőkkel megáldott iskolatársa van. :?
Képet mi is csináltunk, de én nagyon gáz vagyok rajta, mivel még hajmosásra se futotta az időmből szerda este. :oops: :lol:

Edit: Veletek mi újság?

Ami: Szupi, hogy tudtál durmolni egy nagyot! Apa máskor is besegíthetne ilyen formában. :D Áron nagyon szépséges.

Mária: Emmádnak jobbulást, sajnálom, hogy még mindig beteg. Remélem, anyukáddal minden rendben volt az ünnepek alatt.

dodo: Lizy fülbevalóját majd mutasd meg!

Akkor a tali 30-án 10-kor lesz? Mert Patinak akkor küldök egy sms-t az időponttal.
fmarti

Én csak javasoltam a 10 órát! Ti is jönnétek, Márti?

Kép
andkata

Tami!
Szép fátok van itthon és otthon is.

Micsoda nevek! Öcsit hogy hívják?

Lalónak is almával kevert zöldséget / gyümit minden mennyiségben el lehet adni.

Katus!
Szép a 85 ml. Nekem annyi sincs, és már szopival sem lakik jól.

Nemrég szerencsésen beleborítottam a mikróba 2 dl forralt vizet. Hurrá! Most szárad.
20150601134430

Márti!
Tuti szed vmi bogyót jókedvre!

Lea hogy van?

Legújabb szokása hogy ha társaságban vagyunk és megy a duma h belekiabál. Nem igazán szereti ha mellőzik. :roll:
20150601134430

10 nekem is jo.

Marti: anyosek, no comment.

Kata: fog meg mindig nincs, csak turja a szajat, folyik a nyal es ma 4 ota uvolt :twisted:
Vendég

Viki: Anna is ezt csinalta 24en olyan hangosan sikitott hogy mindenki ra figyeljen.
ocsem Tamas
Vendég

Kata: Ha úgy alakulna, lehet, mi is csatlakoznánk. :) Még nem mondok biztosat. De akkor még várok az sms küldéssel Patinak, hátha másik időpontot szavaz meg a többség. :lol:

Viki: Gondolj arra, hogy jópáran már egyáltalán nem tudunk szoptatni, és te milyen szerencsés vagy, hogy eddig is sikerült.
fmarti

Márti!
Absz. igazad van! Én már annak is örülök h ahonnan indultunk eddig kitartott.
20150601134430

Lea a kezemben, így tetű lassan gépelek...

Tami: Én anyósomék is ebbe a kategóriába tartoznak. :lol: Annának nagy puszi!!

Viki: Lea mostanában egész jól elvan, bár továbbra sem egy alvóbajnok - patr szavaival élve. 2 napja csak 1x hajlandó aludni reggel 8 és este 7 között 2 órára. :shock: Hasra már majdnem fordul, de inkább csak kitekeredve fekszik háton. Most épp azért reklamál, hogy vigyük már el fürdetni.

Megyek is.

Puszi
fmarti

Akata!
Adél 7500 gramm? Szép teljesítmény :D Csabesz nagyobb súllyal született, "öregebb" is pár nappal, és ő 7730 gramm volt legutóbb. Most talán 7800 max. De ő abszolút nem dundi, inkább nyurga és izmos :D
Lehet, a Laktoherb hiány. Én is meg szoktam érezni, ha kevesebbet iszom. Mondjuk én napi 3 filtert használok, és 3 liter vízzel iszom meg.
A gyömiket én is szopi után fogom adni. Ha előtte adnám, kevesebbet szopizna, és arra végképp nincs szükségem, hogy emiatt csökkenjen a tej mennyisége. (Bár, a bébiételgyártó cégek előszeretettel írják rá, hogy szoptatás előtt kínáljuk :? Persze az ő érdekük más :roll: )
Én jövő héten, pénteken adom az első kanál ételt neki. Nagyon várja már a család. Én nem annyira. Egy lépéssel ismét előrébb lesz, és tőlem távolabb :cry: Tudom, hülye vagyok.

Fmárti!
Azért azt a fotót küldd csak át nekem priviben!

Pat!
Érezd jól magad Siófokon!
Vendég

Az IKEA étterem részében hová lehet tenni a babákat? :roll:
Vendég

A képeket priviben továbbra is várom!

(Eddig még 1 sem jött :roll: )
Vendég

Na, miután sehol senki, én is megyek...

Valami lightos vacsi után nézek, aztán fürcsizünk :D De mi legyen az a lightos vacsi? :roll: Megvan! Narancs, és banán 8)
Vendég

Dóri!
Mi holnap készítünk, már bodorítom a hajam. :lol:
20150601134430

Bodoríts, szaktársnő! :D
Apa vállalta a fényképeszkedést, v. ő továbbra sem kultiválja a netes szereplést?

Kicsi királyfi csak 7-kor ébredtaz esti alvásából :shock: Mi lesz itt éjjel? :roll: Jajj, jajj, jajj!!!

A lightos vacsim végül valóban gyümi lett - de utána lecsúszott némi mákos beigli :oops: :lol: :lol: :lol:

Már nem jövök, szép álmokat!
Vendég

véda: Fotót átküldtem. Csak ne ijedj meg a látványtól! :D

Viki: Bizti szépek lesztek a fotón is! :)

Lányok, akik már tervezik a felesleges kilók ledobását (na meg akinek egyáltalán van felesleges kilója :twisted: :lol: ): Ki milyen módon fog belekezdeni? "Norbi ápdét", 90 napos diéta meg társaik? Vagy inkább sok sok mozgás? Vagy a kettő együtt? Én eddigi életem során bevallom, soha nem fogyókúráztam, mert én képtelen vagyok pl. egész nap csak gyümölcsöt enni, én attól falnak megyek. :oops: Akkor már inkább a mozgás, de nekem azt sem lehet akármelyiket, mivel a szívem nem bír akármit, pl a futás nálam kizárt. Szóval ki mit ajánl?

További szép estét!
fmarti

Márti hogy alszik Lea éjszaka?

Viki, nekem nagyon ízlett a Milusan tea, de sokkal gazdaságtalanabb....Mármint nekem kb 5 nap alatt elfogyott és így sokkal drágábban jön ki.

Véda, Csabó azért nem szakad el tőled pár kanál almától :)

Kép
andkata

Kata: Még mindig nem az igaziak az éjszakáink, de talán pár év múlva már csak rémálmaimban jönnek elő a hajnali virrasztások. :lol:
És te tudsz nyugodtan aludni/visszaaludni? Továbbra is beválik a Sedatif?

Most már tényleg megyek, párom hív vacsizni. :oops:
fmarti

Sziasztok csajok!

Véda! Szépek vagytok!Küldöm priviben a képet. Hát nekem sem lett csúcs, de ennél jobbat nem lehet kihozni. se smink, semmi, bár amúgy sem szoktam nagyon :oops:

Tami!
Jó nagy család!szép a fátok!

Kata!
szépen hízik Adél!
Emma 8100 volt egy hónapja, de szerintem max 30-40 dkg-ot hízhatott, mert ő sem eszik olyan sokat. Egy bébiételt egy nap, meg szopi, de nagyon kevés ideig bírja, meg este már nekem sincs sok.

Én is mehetnék az IKEA-talira?
Tényleg!
Ott hova teszzitek a babókat? Vagy fogjátok kézben vagy hogy? Nekem jó a tíz óra, bár Apa nem jönne.

Márti!
igen, ez volt a legszupibb ajándék.

és képzeljétek, nem aprózza el, mert hasról hátra fordult tegnap, de ma már hátról hasra is összejött neki 2-3x.
(Bár csak az egyik irányba, de velem így is madarat lehetne fogatni.)

Ja és diéta:
én sajnos a nemevés híve vagyok.
elég gyorsan le tuddok adni így 4-5 kilót.
mega futás!
a legjobb!!

De Márti, te miből akarsz fogyni???? :shock: :shock: :shock:

na, küldöm Védának a fotót!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?