Új privát üzeneted érkezett!

Tita nagyon örülök neki hogy mindenki örül nektek hogy lesz még egy picurka.
Na mostmár tényleg lépek!
Jóéjt!

Kép
linda24

Jaj laptető. Úgyis olyan ritkán fogom ki! :D

Kép
linda24

Linda: nagyon jó az avatarod és a vonalzó képed is . Olyan szép ez a Vivi!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Csak kutyafuttában vagyok, időm szokás szerint nem sok.
Zsolti továbbra sem egy alvóbajnok, a helyzet minden téren változatlan.
Holnap utazunk négy napra Siófokra, hát kiváncsi leszek, hogy éljük túl!

A családos tali végül mikor lesz? 30, vagy 31?
Ha kitaláltátok, légyszi valaki küldje el nekem az időpontot sms-ben!!! Köszönöm!

Bondi, jól átvertél! :lol: De csak kicsit haragszom! :lol:

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Én is csak benézni jöttem!
Nekünk szép napjaink voltak, csodás kislányunkkal...( és már a kép is megvan...)

Evelin, gyönyörű volt a videó és én is nagyon örülök, hogy részesei lehetünk a Ti életeteknek!

Tita, örülök, hogy jól vagytok és család is jól fogadta picurka érkezését!

Bondi, de jó, köszönjük Neked kari.angyalkát! Én Evelinre gondoltam, jól félrelőttem!

Pati, jó utat Nektek, próbálj pihenni!

Tényleg mikor lesz végül a tali? Lehet 30?

Werával beszéltem végül, talán jobb lett valamivel, végül nem mentek dokihoz....

Adélnak ma kifakadt a BCG oltása, nagyon nagy mennyiségű, zöld genny távozott belőle, hát szakmai éltem során ilyet még nem láttam...Próbáltam lefertőtleníteni, de nem nyomkodtam, csak a ami magától kijött, de nagyon fájt neki. Szegény. Remélem holnapra jobb lesz...

Kép Adél az ajándékában ( nagyon köszönjük az ötletet Pati!)

Kép
andkata

ujra itthon.
Nem tudtam vegigolvasni, majd holnap, mert eleg almos vagyok, De Eliot videojat megneztem, csoda szep, meghato es oromteli szamomra latni egy ilyen kis ember orias akaratat, es a szulei szeretetet kitartasat.

Bondi: hat meg boven tanulnom kell mint nyomozo! Ez jo volt! Igazabol, siman gondoltam volna Rad, ha nem haritasz ennyire, de jol csinaltad, mert tok nem volt atlatszo, hiteles es igaz angyalka vagy!

Szly: nagyon koszonjuk az ajandekot! Annanak tetszik a csorgo,a lap pedig nagyon jo otlet! Koszonjuk!

Minden mast holnap!

Szenteste jo volt, sok ember sok ajandek, jo hangulat.

Mindenkinek tovabbi szep unneplest.

Nekem holnap huzos lesz( anyosek :shock: :roll: :cry: :evil: ) de tulelem!!!!!!!!!!!!!!!Csak nem lesz tul nagy gaz, igy karacsonykor.............
Vendég

Jó reggelt!
Fiúk még alszanak, próbálom brhozni a lemaradásomat.

Az otthoni ünneplés nagyon jó volt. Kajcsik finomak voltak, de a lényeg h Lacus nagayon jól bírta.
Igaz ragaszkodtunk h a napirendjét tartjuk, és ezen még a mamik és a papik sem változtathattak.

Nagyon jókat aludt, maradt a 2 ébredés és kaja, de mindig hamar visszaaludt.

A nagyszülők szemében vmi ismeretlen nagy szerelem lobbant fel. Oké, h eddig is jöttek, de teljesen más volt így napokat ott lenni és huncutkodni. Szerelmesen nézték azt is ahogy Dundi Bundikám alszik.

Megyek visszaolvasok.
20150601134430

Köszönöm a hiányolásokat és a névnapi köszöntéseket!

Babu!
Szabi fantasztikusan édes a képeken! A sörös nagyon cuki!

Linda!
Cuki Vivi a kendős képeken, mint vmi kis hippi :D

Werus!
Szép Bugri a vőlegénnyel! Jobbulást nektek!

Szly!
Ez a leányélet visszakapós duma tetszett. 1-2 alkalommal én is így vagyok vele.

Gratula a csajos fogacskájához!

Orsi!
Szépek vagytok Emmával!

[quote]N írta:ekem hiányzik Viki, hát ti hogy vagytok ezzel?
Puszikállak!

Ági!
Végre láthattam képet Szonjáról és nándiról! Cukik! Gyakrabban hozhatnál ilyet! ;)

Bondi!
Ez rátok is igaz! Oti után is futnak majd a csajok az tuti! Puszillak Angyalka!

Laló is csak 2*5 dkg-t hízott az elmúlt 2 hétben. :( Eszik, mosnjuk le is pörgi rendesen.
[quote]
írta:
Szamár ott ugrál, hogy: engem!
Látom nem csak én vagyok nagy meseb@zi. Nekünk van egy nagy szamár plüssünk.

Dóri!
[quote]S írta:zó szerint le-föl nyomja magát. mintha fekvőtámaszozna.
Gyúrrunk vazze?

Kike!
Domi olyan kis tudoményos képpel néz!

Örülök h megnyugodtál már a vizsgálatok miatt! A gyerekek nagyon édesek az ajándékokkal!

Isten éltesse Krisit!

Nicike, Linda!
Lacus is kevesebbet eszik, néha még udvarolni is kell neki h egyen.

Teó!
Remélem már Tami cica meggyógyult! Anyós jófej!

Dodó, Tami!
Nagyon édesek a csajok együtt! Hogy Lizy milyen kis csupaszem!

Evelyn!
A férjem a pulcsijait hagyja szét, szerencsére mindig uabban a fotalben. Én meg hagyom ott, és amikor már gyűlik, akkor kérem h pakolja el.

A kajáját se pakolta el régen, de pár i ...... f..... után és némi duzzogás keretében megtanulta.

Timi!
Jobbulást neked!

Vikikém!
Isten éltessen utólag is! Szép Csajunk hogy van?

Andi!
Viki Cicának is boldog névnapot!

AKatus!
Nagyon cuki a babanetes body Adélnak! Teoókám! Ügyi vagy!

Simi a manó oltására!

Marcsi!

Remélem meggyógyult Emma. Nagyon szép Csajaid vannak!

Timi!

[quote]a írta:z én gyerekem tv paprikát bámul

Lacus a top shopért van oda.

Patti!
Még egyszer szeretném megköszönni a szép karis verseket!

Márti!
Leus tornázós képe nagyon édes!

Andi!
A babanetes babás kari nagyon ott van!

1 óra altt sikerült visszaolvasni. A Fickóim most ébredeznek. Puszi!
20150601134430

csak egy gyors beköszönésre jöttem! Remélem mindenkinek jól telt, telik a karácsony. Kibontottam az ajándékot :)))) Köszönjük szépen Tita, nagyon szép képet kaptunk! Majd felteszem én is, ha apa hajlandó feltölteni :evil: Nekem volt már jobb karácsonyom is.... Megint rámjött a szokásos roham a pajzsmiriggyel kapcsolatban.... és kicsit kikészültem tőle.... Mindegy
További szép napot mindenkinek
magdolnam

Sziasztok!

Viki! Jó, hogy újra itt vagy!

Andkata! Nagyon édi Adél a kompjában.

Nici! Lilinek nagyon jól áll a színes játék, aranyos a képeken!

Titi! Ez a tájkép nagyon jó! Örülök, hogy mindenki örült!

Véda! Ígérem felteszem a receptet, de lehet, hogy nem ma.

Wera! Remélem Nóri jobban van.

Most nálunk én nem tudok kilábalni a betegségből. Már odáig jutottam, hogy a nappaliban aludtam az éjjel, mert annyira kell köhögnöm, hogy felébresztem Jázmint. Este még megpróbáltam mellette aludni és visszatartani a köhögést, de az lett az eredménye, hogy ki kellett rohannom, mert majd megfulladtam, folytak a könnyeim, annyira kellett köhögni. Na ekkor költöztem ki!

Ennek köszönhetően a leányzó még most is alszik. Tegnap már 7-kor keltünk.

Roli kapott egy csomó hangos, zenélős, csipogó, sípoló elemes játékot. Már feláll tőlük a hátamon a szőr! Remélem hamar lemerülnek az elemek! :wink:

Ma megyünk sógornőmékhez ebédre. Holnap meg hozzánk jönnek vendégek!
Elég fárasztó így ez az ünnep!

Kép
szly27

Jó reggelt!

Titi, örülök h örültek a kis tesónak.Kis tájkép :D

Viki, örülök h jól éreztétek magatokat. Lacus magába bolondított mindenkit :P

Wera remélem Nóri jobban van.Jobbulást Nektek mégegyszer.

Magdi, mi a baj a pajzsmirigyeddel?Attól vannak a rosszul léteid?

Az én kislányom mindig olyan jó kedvű volt eddig,erre végig hisztizte a karácsonyt :D Mióta megszületett nem volt ilyen hisztis :lol: Na nem baj,akkor is ez volt életem legszebb karácsonya,és nem bántam h nyűgös,sokat szeretgettük :)

nicike

Szly, én is ugyan így voltam, olyan köhögési rohamok jöttek rám, h hiába köhögtem,akkor is majdnem megfulladtam :shock:
Remélem hamar jobban leszel.

Ja, tegnap sógórnőméknél voltunk,a 3 éves kis fia, ilyen munka aztalt kapott,fúró,kalapács,csavarhúzó meg hasonlók...
Alig lehetett távolt tartani a gyerekemtől,minden áron a fejét akarta fúrni :D
Fél pillanatra néztem félre a csavarhúzóval udvarolt a Lilinek:

Nyugi Lili baba,nem fog fájni.... :lol:

nicike

Szly!
Vegyél sinupret drazsét, nekem ez segített. Én a párnába köhögtem.

Katák!
A tsüzős mandulagyuszi fertőző? Mert a barátunk fiának az van, ezért nem is mmentünk el hozzájuk. Láza volt, bár az anyukája váltig mondta h nyugodtan mehwtünk. :shock:
20150601134430

Szép napot :P

Vikikém!
Még egyszer: de jó, hogy újra itt vagy közöttünk :D :D :D

Akata!
Nevetni fogsz, de kismenyasszonyunkkal szolidarítottunk...
Csabinak is kifakadt a BCG-je fürdésnél, és jó sok halványzöld váladék jött ki belőle :shock: Én sem értettem hirtelen, mert fehérre, sárgásra emlékeztem... :roll: Viszont szagtalan volt... Ja, és Csabinak nem fájt egyáltalán, mert hozzáértem, és észre sem vette.
Nincs különösebb teendő vele, ugye?
És az nem baj, hogy csak most fakadt ki majdnem 6 hósan?
Adél gyönyörű a rugós hintában! (Persze nem csak abban :D )Mi is gondolkodtunk rajta Patit hallva, de végül csörgő-zörgő cuccokat kapott.

Majd teszek fel képeket! Csak Apa valami izé-bigyót tölt le v.föl a számítógépre/ről, és úgy lelassított mindent ezzel, hogy csuda :? Talán estére megjavul...

Mindjárt megnézem a privit, küldött-e valaki képet! De azért, aki még nem tudja:

Az 1000. oldal 1. hsz-ban olyan képek lesznek felrakva, amiken mi vagyunk a babánkkal. Lehet olyan, hogy családi-apás, v. csak mi és a baba, kinek, hogy sikerül, ill. kinek, hogy megy bele a párja/nagyobb gyerekei. A lényeg, hogy a baba és mi feltétlen legyünk rajta. A karácsonyfa is ott lehet a háttérben, aki úgy szeretné. A képeket priviben nekem kell küldeni! És én továbbítom majd annak, akié lesz az 1000. o. 1. hsz-a.

Wera!
Mi lett Bugrival?

Kike!
Dominak már nincs hőemelkedése? Torta gyönyörű lett, és gondolom fini is... Megkaptad végre az ajándékot? Tudod már ki volt, aki húzott?

Írjatok sokat, hogy az 1000. oldal meglegyen jan. 1-jére!
Vendég

ja a kariangyalka.... szóval én először Patr-ra gondoltam, de mióta voltunk Bondiéknál :roll: azóta a vélemény megváltozott, de így sem voltam egészen biztos benne.

Nicike, igen a pm-től vannak ezek a fránya rosszullétek. Beültünk mozizni, aztán ki is mentünk egy 40 perc múlva.... aztán haza sajnos :( A vizslidről dobsz fel képet?
magdolnam

Dóri!
Lilu milyen ajándékokat kapott? Hogy van a kis szépség?
20150601134430

Bcg oltás...Nekünk már besincs dagadva,szóval nincs ott hólyag. Csak rózsaszínes a bőre.Kb 2 hónapos volt mikor utoljára ott hólyagot láttam neki.Ez baj?

nicike

Véda:nem tudom kitől kapom,ha kapom,még nem kaptam meg az ajit :cry:

Igen,Dominak még mindig hőemelkedése van... :cry:
Most is csak sír,pedig álmos,megyek megmérem neki a lázát.
Ma jönnek Anyuék,Nővéremék,és talán a Mamám is. :)

Kép
Kép
Kép
kike

jaaaaaaaaaaj de édes lököttke, ő még fiatal!!!
magdolnam

bocs a lököttkéért, de én így hívom az enyémeket, mikor rohangásznak ész nélkül :oops:
magdolnam

Magdi,AZ!!!!! Lökött! De mennyire...
Mikor azok a képek készültek 1 éves volt.Bár esze nem lett több azóta se :lol:

nicike

:lol: :lol: :lol: :lol: csak vizslából van :wink:
magdolnam

Viki!
Lilunak 2 társast, egy kártyát, egy labdát, egy Crystal karácsonyi CD-t, és egy övdíszítő készletet hozott a Jézuska. Kicsit csalódott volt, mert kiskutyát kért, de Jézuska írt neki egy levelet, amiben említi, hogy 2009-ben teljesül a vágya, és kapni fog egy kutyát :D

Lacusról falusi fotó?
Vendég

Hű, ez már egy rendes Jézuska, még levelet is írt.

Nekünk a Jézuska egy 25 e Ft-os villanyszámlát hozott. Kircsi, mi?
20150601134430

sziasztok

Látom minket nem hiányolt senki de sebaj...
nem is ezért jöttem,sajnos elszállt a gépünk és csak most lett kész igy nem volt netünk egy hétig ...ez sok mindent megmagyaráz..

DRÁGA KIKE!! ÉN LENNÉK A TE AJÁNDÉKOZOD..DE SAJNOS A CSOMAGOD VISSZAJÖTT HOZZÁM A CIMZETT ISMERETLEN FELIRATTAL KEDDEN DÉLUTÁN
ugyhogy még itt van a fa alatt és nagyon sajnálom nem tudom mi történhetett pedig jol irtam a cimet amit muffin küldött,az elsö volt amit ma megnéztem
ugyhogy nagyon sajnálom és tisztára oda vagyok mert olvastam hogy mennyire vártad nem értem mi történhetett
de igérem amint lesz megint posta ujbol megprobálom elküldeni

szépen kérlek neharagudj rám de ez történt és nem tudom miért

Képimg][/url]
Kép
ronix

Viki!
25e Ft-os számla???
Azt a robbantott eget :twisted: :twisted: :twisted: Ez durva!!! Villanytűzhelyed van?

(Karácsony szent napján viszont serkéket találtam Lilu hajában... :evil: Hogy ne legyen olyan önfeledt az ünneplés. Ment a Nyttifor, a sűrű fésű, az ecetes körömmel szálanként húzogatás, és a forró hajsütővas is. De asszem a dögök lemondtak :twisted: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.26 10:54-kor.
Vendég

LÉNA ma féléves::
hihetelen hogy perül az idö
és KÉPZELJÉTEK SZENT ESTE ELKEZDETT FOROGNI MÉG CSAK HÁTROL HASRA MEGY DE FOROG
ez volt a mi karácsonyi ajándékunk töle

Képimg][/url]
Kép
ronix

mi tegnap a párom szüleinél voltunk ebéden ma pedig a volt anyosomékhoz megyünk igy folyamatossan jön a jézuska

ésssss én is kaptam egy kenyérsütöt annyira szerettem volna egyet és apa meglepett vele akinek jo receptje van azt megköszönöm

sajna esélyem sincs vissza olvasni tul sokat irtatok lányok :shock:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Lénának boldog feledik szülinapot!

Kérünk képet az ünnepeltről!

Én írtam Kikének, hogy sztem te húztad őt. Abból gondoltam, hogy régen jöttél, és ezért nem láttad, hogy nem ért még el hozzá az ajándék. Biztos, hogy jó a cím? Lehet priviben le kellene Kikével egyeztetni :wink:
Vendég

Sziasztok
Lénának Boldog fél Évet!

Kép
dittke

köszi véda igen ezt fogom tenni kikével csak olyan rossz volt olvasni hogy mennyire várta én meg tök nyugis voltam mert idöben feladtam nem is volt gép igy üzenni se tudtam

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix:Lénának boldog hatodik hónapot!
Semmi baj,legalább tudom hogy megvan,és nem keveredett el! :D Nem haragszok,hiszen nem tehetsz róla-elküldöm priviben a címem,jó?Hátha nem volt jó mégsem cím valahogyan. :wink: Tényleg semmi baj!

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Áron elaludt úgyhogy gyorsan bekukkantottam én is!
Most úgy altatom,hogy vékony overál,vékony sapi,kiságy,ablak kinyit,így szokott 2 órát aludni.
Nálunk is jól teltek az ünnepek,Áron ki volt cserélve,annyira jól viselkedett mindenhol!
Olyan jó volt,hogy nem ordított! :wink:
2 nap vele aludtam egy szobában mert Apa nagyon beteg,hát ne tudjátok meg, egész éjjel ordított,végül vlem aludt és így is 4:30-kor úgy döntött,hogy játszani akar!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Aztán Apa kiment vele játszani én meg beköltöztem az ágyunkba és durmoltam egy jót!
Viszont nagyon keveset eszik,tápszert egyáltalán nem akarja!
Nagy nehezen 2X100 ml-t beletömök,és ez már megint a 4. tápszer amit próbálunk! :cry: :cry:
A vacsi jól sikerült csak avége nem!
Az utolsó falatnál a nővérem megszólalt,hogy "úristen,itt egy döglött légy" :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Az előre csomagolt salátamixben aszalódott ki tudja mióta!!! :shock: :shock:
Még jó,hogy a végén találta meg! :lol:

Kike! Örülök,hogy végül megvan az ajándékod! :wink:
Nagyon édesek a gyerkőcök!
Domi jobban van?

Wera! Nóri ??????
Hogy van?
Katák számát tegnap én is elmentettem! :oops:

Ronix! Mindenki hiányolt téged is! :wink:
Az ajándékkod meg majd célbaér,mostmár legalább tudjuk,hogy hol akadt el! :wink: :wink:

Vikikém!!!!!!!!! Hát isten hozott újra köztünk!
Figyelmed továbbra is a régi,ennyi mindenkihez szólni! :wink:
És Boldog névnapot neked!

Sz.andi! Kicsi Vikikénknek is boldog névnapot!

Minden hófordulósnak boldog hófordulót! :wink:

Bondi! Angyal vagy! :wink:

Tami! Te meg a másik angyal! Hihetetlen jó meglepiket tudsz kitalálni! :wink:

Véda! Majd küldöm akkor privibe a fotókat,azért egy párat feldobok ide is!

Ne haragudjatok,hogy kihagytam valakit,biztos ahogy kilépek eszembe jut,hogy mit akartam! :oops:
Majd még próbálok benézni!

Pussz nektek

Kép

Kép
ibm

Ronix:írta püt-a címemmel,és kenyér receptet!!
És Nagy gratula Léna forgásához-ez tényleg karácsonyi ajándék!
Kenyérsütőhöz is gratula,nagyon jó,én szeretem!

Kép
Kép
Kép
kike

Annyira nyűgös ma szegény Domim,alig akar aludni,pedig nagyon fáradt,valami nagyon nincs rendben vele :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Lénának boldog fél évet! Örülök, hogy jól vagytok és forog a kisasszony!!!

Véda
, igen rúgos hinta, Adél oda van érte, jó volt az ötlet...
Örülök, hogy Lillu dögjei lemondtak. Semmi teendő az oltással, habár Adélnak zöldes trutyi jött, de ha nem nagyok a környéki nyirokcsomók, nincs teendő. Mondjuk Adélé ijesztően nagy volt. Lehet Nicike két hónaposan is és most ahogy nekünk hat hónaposan is a hólyag, lényeg hogy legyen...
J a kisfiú szövege: Lilk baba nem fog fájni....:)

Vik
, üdv közöttünk újra! Örülök, hogy jól vagytok, remélem tudtál pihennni és finomakat enni vidéken! :) Lacus utazóágyban alszik ilyenkor? És sokat aludt kint a szabadban a babakocsijában?

Orsi
: Emma fordulásának is örülök! Hiába a csajok tudják mikor kell ajándékot adnia szülőknek!
Szly, jobbulást Neked ez durván hangzik...Méz, tantum verde, hársfatea, ACC, Fluimucil, C vitamin, Sinuptret mind mehet most is...
Örülök, hogy gyerekek jól vannak!

Kike, Domi hogy van???

Kép
andkata

Válaszoltál, Kike sajnálom...

Na, akkor 30-ra lefixálhatjuk a talit? Ki tud jönni?

Kép
andkata

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
ibm

Titi! Nagyon örülök,hogy mindenki örül a kis pocaklakónak!
Mikorra is vagy kiírva?
Oli nagyon édes lehetett,meséltem Apának is!
Na most húzok ebédelni!
Pussz mindenkinek!

HOL LESZ 30-ÁN A TALI??????????????

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Kike!
Sajnálom a csomagot... de legalább tényleg tudjuk, hogy nme veszett el...

Nálunk viszonylag jól telnek az ünnepek... Emma sajnos még mindig nem a legjobban van. az orrát még mindig szívom, és az étvágya is vacak.
+ rengeteget bukik, amit nem szokott.. gondolom a váladéktól, ami az orrában van.. :roll:

Ma délután megyünk a tesómékhoz. Fura, hogy máris vége a karácsonynak. apa még a héten itthon lesz, úgyhogy így egy kicsit tovább tart nekünk az ünnep! :lol:

Ronix!
Boldog fél évet Lénának!
Vendég

Dóri!
Igen, villanytűzhely. Vmit nagyon elcsesztek, mert tavaly meg 8 e Ft-t kaptunk vissza.

Sajnálom a serkéket! Kitől kaphatta el?

Roni!
Boldog Fél évet Lénának!

Katus!
Igen, utazóágyban nyomta. Kicsit alul még kibéleltük, de szerette. Legalább nem kellett nyomorogni 3an 1 ágyban. A kocsiban is kitettük a teraszra és horpasztott. Nem érdekelte kutya ugatás, motorzajok.

Áronci nagyon szp még midig! Micsoda elefántot kapott!

Marcsi!
Emmának jobbulást!

Lacusom kidőlt mire megmelegítettem a levest.

Kép Apa ezek után lentebb is tette a kiságyamat

Kép Sziasztok Csajok!
20150601134430

Egy másik fórumon olvastam h Harivera kislánya 90 % h epilepsziás. Szegény Mancika! Már többször kapott görcsöt. :cry:

Katák!
Ezt ki lehet nőni?
20150601134430

Viki! Én is ép ma olvastam,szegénykém!

Lackó fickó haláli!
Én éjjel azt álmodtam,hogy Áron kimászott a kiságyból,de nem ám akárhogy!
Átugrott a tetején mint valami tornászbajnok és aztán lecsúszott a rácsokon mint a tűzoltók mikor riadó van! :lol: :lol: :lol: :lol:

Marcsi! Apának mutattam a fotókat Emmáról,nem akarta elhinni,hogy ekkora haja van! :lol:
Teljesen odavolt!

Katák! Arra gondoltam még,hogy lehet Áron még mindig vashiányos azért nem eszik??????
Amíg kapta a Maltofer cseppet 5X200-at evett de még evett volna!
Mostmár nem szedi!
És elég sokat alszik is!
Vagy mindenkié ilyen sokat alszik?
Tudom van egy pár nem alvó,de aki alszik?????????
Kezdek mostmár én is aggódni!
Múlt hónapban is csak 10 dkg-t hízott,de most örülök ha nem fog fogyni!
Leírom egy napját:

8:00 100 táp
11:30 egy üveg főzi (160 g)
15:00 1 üveg gyümi (160g)
18:00 1 adag tejpép (140 vízből)
21:00 80-100táp
De ezeket sem egyszerűen eszi,össze-vissza ugrál rajta!
Szörnyű!
Kb. 2-3 dl tea!

Nappal kb. össz.4-5 órát alszik!

Szerintetek?
Kezdek pánikolni,hogy valami baja van!
És még mindig olyan fehér,de azt mondták,már jobb a színe ne adjuk tovább a vasat!
Vagy egyszerűen csak a foga jön!
Sírba tesz ezzel a nem evéssel!

Kép

Kép
ibm

ami :nyugi
a mi napunk ilyen:
9 ora 230 táp
13 ora 3/4 üveg fözelék valami husival
17 ora 100ml vizböl pép
21 ora 230 táp
és 100-150ml tea

Képimg][/url]
Kép
ronix

szoval ez sem sok de ugyis bömböl ha éhes
nem fog éhen halni amikám
nem robotok a gyerekeink hogy mindig egyformán ugyanannyit egyenek

Képimg][/url]
Kép
ronix

és léna is fehér de nem vashiányos nem rég voltunk vérvételen de januárban megint megyünk
nyugi nyugi nem lesz baja

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vik! Adél ágya is lejjebb van már, mert emelgeti a Drágám a csípejét, szerintem hamarost mászni fog...
Lackó olyan cukorfalat!

Ha Izának jóindulatú kiscsecsemőkori epilepsziája van, akkor azt nagy valószínűséggel hamar kinövi. Úgy szokott lenni, hogy 3 év rohammentesség utána EEG ( elektroencephalographiás vizsgálat) és ha azon nincs kóros jel, akkor lassan elkezdjük csökkenteni a gyógyszert ( nagyon lassan) és leépítjük. A végén megint EEG és ha azon semmi, akkor gyógyultnak nyílvánítva. A novemberiben olvastátok?

Ami, ez nem túl sok kaja, de simán lehet a foga. Lénának is volt ilyen, emlékszel....Viszont a vashiány is benne lehet, okozhat étvágytalanságot. Az nem tűnik túl soknak, amennyit eszik, viszont kiszáradni sem fog mellette...A teát cukrozod? Mert az csökkenti az éhségérzetet...

Kép
andkata

30-a elvileg apás tali az IKEA-ban!

Én nem tudom, hogy apáéval-e megyünk-e vagy nélküle, de megyünk!

Ami olyan jó lenne, ha ti is...

Kép
andkata

az epilepsziának mik a tünetei? Van h Lili is rángatózik. Mondtam multkor a dokinak,azt mondta utánozzam,de nem tudtam utánozni így azt mondta nem tudja mért csinálja.

nicike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?