Meri, én is ezt olvasom, már ha van időm
Tényleg érdekes dolgok vannak benne.
Tényleg csajszik, véleményre lennék kíváncsi. Azt olvastam a könyvben, hogy a kicsik 2-3 éves korukig nem álmodnak, tehát rosszat elvileg nem álmodhat.
Akkor viszont mitől sírhat fel éjjel 2x-3x is? A szobában állandó a hőmérséklet, hála a termosztátnak. Az alvós pelenkája a keze ügyében, takaró nem csúszik le. Mégis éjjelente 2-3 alkalommal tuti felsír, ráadásul eléggé keservesen. Az egyik simogatással, popsipaskolgatással vissza lehet simán altatni, de úgy sajnálom ilyenkor.
Ja, nem is meséltem, Peti megpróbál már előre felé is mászni. Konkrétan kinyomja magát négykézlábra és hintázik előre felé. Csak hát még nem tud elindulni, s ezen bizony nagyon be tud dühödni.
Mi Apával biztatjuk, hogy már nem tart sokáig és menni fog, de nem hiszem hogy meghatja Őt.
Vicky írt sms-t, hogy a nem volt császár, bár hajszálon múlt, nagyon brutál szülés volt, de majd mesél.
Az utolsó mondata ez volt: "A lényeg, hogy megcsináltuk"
Olyan hihetetlen, hogy jövőhét vasárnap fél éves a Fiunk
Sütök majd jó kis gyümitortát
Ja és képzeljétek, 1-2 hete elkezdtünk pépezni. Az almát nyersen utálja (apja fia
:)), de a krumplit, répát héjában sülve nagyon szereti. Tegnap pedig kapott sült répát és almát (plusz mellé reszeltem egy nyers almát is) és úgy ette mint kiskacsa a nokedlit. Első evésre lecsúszott 90 ml
Szóval úgy tűnik így már megeszi az almát is
A sütőtök kicsapja, tiszta piros pötty volt a szája körül. Majd 1-2 hét múlva újra próbáljuk. Aztán majd kipróbáljuk a borsót is.
Tényleg, cukkinit, spenótot, sóskát mikor kaphat? Meg van fagyasztott meggyünk is. Tényleg, fagyasztott, cukor nélküli gyümölcsöt kaphat, ugye?
Valaki tudna írni egy linket, ahol van le van írva, hogy milyen korban mit ehet? Az nagy segítség lenne