Új privát üzeneted érkezett!

Leda

De a töltött káposztát gondolom te csinálod, jó magyarosan, mint a lángost. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

mutatom a kis fánkat, ezt azt le kellett vágni, ezért ilyen nyomi a kép..

És itt ég az Angyalkáinkért az asztalon a gyetya....

Kép

KépKépKép
tünci28

Tünci az én fám is arany és piros. LÁtom nálatok is van azért ajándék. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Tetszik a lakásodnak a szinei is nálunk is ezek az uralkodó szinek. Szeretem a barnát én is.

Kép

Kép
melcsike70

holnap nem leszek egész nap, aztán 26. itthon leszünk akkor majd méretezek át képeket és mutogatom, jó?
Most dög fáradt vagyok már hozzá....(dögfáradt=lusta)
tünci28

Melcsike, az összes bútor ugyanaz a bútorcsalád a retzből, úgyhogy minden jól passzol egymáshoz..csak a nappali még fehér, na de majd jövőre... :D
tünci28

igen melcsike én főzőm a káposztát :)
tünci szép a fa és az ajándékok :wink:

Kép
leda2002

Holnap mi is anyámékhoz megyünk ott lesznek a testvéreim családostul, legalábbis a nővérem, az öcsém meg a barátnőjével. Délelőtt megyünk mert ott ebédelünk. Én is inkább 26-án fogok ráérni.

Kép

Kép
melcsike70

Leda, épp küldtem e-mailt..remélem ezt megkapod, mert a tegnapi elsüllyedt az óceánban. :D

A fa picit görbe, picit hibás.De hát ilyenek vagyunk mi is ,nem igaz?? :wink:
tünci28

Leda

Még mennyi idő múlva lesz az ajándékbontás? Mit vársz a Jézuskától. Vagy ott a Mikulás viszi az ajándékot. Mert a filmekben mindig a mikulás esik le a kéményen.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Semmi gond azzal a karácsonyfával, és veletek sem. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

melcsike este bontunk egy ajéndékot, a többit holnap, igen itt mindent a mikulás hoz, de karácsony este, itt nincs dec. 6 cipős mikulás.
én kabátot, porszívót kapok, mert elromlott a másik.

tünci átjöttek, köszi.. tényleg szép vagy..
a fa úgy jó ahogy van.

Kép
leda2002

Kicsi Barak pihenőben van? Küldök neki egy cuppanóst.

Kép

Kép
melcsike70

Azt hiszem elköszönök, mert holnap hosszú lesz a napom, és szerintem holnap megint a sirásé lesz a főszerep, ahogy ismerem magam és a családomat. Legyetek jók . Puszi mindenkinek.

Jó éjszakát!

Kép

Kép
melcsike70

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt mindenkinek!

Ma nem tudok lenni. De este remélem be tudok azért nézni.

Legyetek jók!

Kép

Kép
melcsike70

Kép

A mi karácsonyfánk.

Kép

Kép
melcsike70

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Nem lettek valami jók, mert este csináltam, de azért valamit látni belőle.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok,

hát ide is eljutottunk, végre. Hogy vagytok ma reggel?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Ja és sikerült a forgalmi vizsgám, hétfőtől meglesznek a papírjaim, és téphetek négy keréken!!!!!!!!!!!! Jippijjjjáááájéééééééééééééé!

Most meg el kell pályáznom, mert megjött a kisfiam az új Superman-es dvd-jével, és mindjárt trónfosztani fog.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Sziasztok!

Tegnap egy olyan gyönyörű éjféli misén vettem részt, ahol még életemben nem is voltam, ilyen szépen.
Pedig nagyon nyűgösen vettem rá magam, de nagyon szép volt, utána gyújtottam gyertyát a templomban Franciskáért.
És nem sírtam, sem tegnap sem ma sem.

Tegnap az jutott hirtelen eszembe, hogy decemberben elfelejtettem a 11.-ét. És bizony ezen a héten hétfőn a gyertya meggyújtását is.
Elszégyeltem magam, utána azt gondoltam, lehet jól is van ez így, ha menni akar, engedni kell.

Szépen telik az ünnep, nem olyan rossz, mint ahogyan féltem tőle.

Betti
Kép
betti0412

Szép napot mindenkinek!

Nálunk süt a nap, már túl vagyunk az "egészségügyi" sétán, Bencussal muszáj kimenni egy kicsit levegőzni, de én is élveztem.

Kisanyácska,
nagyon ügyes vagy, gratula. Csak aztán vigyázz a forgalomban, sok idióta szaladgál kint!

Betti,
ne szégyelld magad, ez így van jól. Úgyis mindig benned lesz, él, de ő sem kívánná, hogy örökké szomorú legyél. Neki egy vidám anyukára van szüksége, még akkor is, ha csak később találkoztok. Érzi, tudja ő, hogy nagyon szereted, és attól, hogy nem gyújtottál gyertyát, nem felejted el őt.

Melcsike,
a fa körvonalait szépen látni az égők kihangsúlyozzák! :lol:

Tünci,
szép a ti fátok is, a miénk is kicsit ilyen, kicsit olyan, de nekünk nagyon teccik. A gyerekünk pedig most is alatta mászkál...

Bencus-száj: a bölcsiben van egy tárolódoboz, ami olyan, mint egy béka, és egy kicsit hasonlít a mi szemetesünkhöz. Mire Bence: "Édesanya, ez egy kukabéka!" És győzelmesen hurcolászta fel-alá.

Kép

Kép

Kép
lyly

Jó estét!

Látom senki nincsen. :(

Hazaértünk. Remélem valaki majd lesz azért este. 8)

Kisanya

Gratulálok!!!!!!!!!! Nagyon ügyi vagy. Üdv a soförök táborában.

Kép

Kép
melcsike70

Lyly

Láttam sikerült. :)

Kép

Kép
melcsike70

Igen, Melcsike, köszönöm! :D
Mi volt veletek?

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly

Mikor mi volt velünk? Nem értem a kérdést?

Kép

Kép
melcsike70

Kisanyácska
Én is gratulálok a jogsihoz!

Lányok
Tömény kaja undorom van, pedig a feléből nem is ettem, de úgy érzem, hogy mostmár elegem is van. :D :D
Szombaton futás lesz, nagy.

Betti
Kép
betti0412

Hát ma anyáméknál is dugig volt az asztal. Sokan voltunk, de még sem elegen, mert megmaradt egy csomó étel. Holnapra hoztam haza, nem kell főznöm. Ez is előny. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Jó most itthon lenni, itt van anyósom is nálunk, anyuéknál.

És láss csodát a karácsony megoldotta a nagymama és anyu közti problémákat, ma már együtt ebédeltek, tegnap fülön fogtam anyut és átmentünk karácsonyt köszönteni.
Érdekes módon senki sem halt bele.

Megyek, gyerek leszek újra, kezdődik a Madagarszkár. Elvarázsolom magam!

Betti
Kép
betti0412

Bocsi, Melcsike,

a mai napi eseményekre értettem a kérdést, csak hülyén tettem fel... :? Úgy értem, jó volt-e a mai napod?

Betti,
rendszeresen futsz?

Kép

Kép

Kép
lyly

Igen rendszeresen, vagy tornára megyek. Gyerekkoromban versenyeztem atlétikában, onnan maradt, hogy ha két nap eltelik úgy hogy nem mozgok már ideges vagyok. Mint most már lassan...

Betti
Kép
betti0412

Betti

Nagyon ügyi vagy! :lol: Anya-Mama problémamegoldó-képességed ezek szerint nagyon jó. :lol:

Én is szeretem az ilyen annimációs meséket. Barci tele van dvd-kel.

Lyly

Köszönöm, jobban telt mint a tegnapi. Ma reggelt sirdogáltam kicsit, de a napom eltelt sirás nélkül. Nagy a család és elterelődött a figyelmem. Bár Bogiról is beszéltünk, de nem volt fájdalmas számomra.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok, megjöttünk

Túléltük ezt is... Tegnap kb. 22-re értünk le anyuékhoz. Gyors vacsi, aztán alvás.

Ma este még beugrottunk anyósomékhoz, de már nem tudtunk enni, annyira teli van a hasunk.

Nekünk nincs fánk :cry: Tegnap reggel szaladt el férjem venni anyósomékhoz fát, de mondta, hogy akart itthonra is kis picit venni, de nem voltak csak nagyok. Így most fátlanok vagyunk :cry: De nem is baj, majd szombaton szerintem veszünk egyet, az obi-ban láttam icipici kis cserepeseket. Azok úgyis ott maradtak árván, majd mi gondozzuk szépen :wink:

Tünci, Melcsike, nagyon szép a fátok:)

Mi bibliát kértünk nagyikámtól, kaptunk még könyveket, citrus prést, meg egy kis hozzájárulást a januári "nyaraláshoz" (remélem összejön majd):)

Mivel uram ilyen beteg volt, én vettem meg a karácsonyi könyvemet, úgyhogy tőle meglepi nem volt :wink: Sebaj, majd jövőre :wink:

Lyly, én is kérek szépen privit, majd én is küldök képet priviben.

Bende, Aarnika, Verácska, köszönjük szépen a jókívánságokat, verset, nektek is áldott, békés karácsonyt kívánunk.

Kisanya, gratula a jogsihoz, nagyon ügyi vagy:) A nyerő kisautót kinézted már?
Vendég

Betti, Lyly

Mit hozott nektek a Jézuska?

Kép

Kép
melcsike70

Lassan én úgy látom gyógyulunk ám....

Betti
Kép
betti0412

Boboka

Szijjjja. Te látsz valamit a fánkból? :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Ja és látjátok azért Bogi ott van a fa mellett. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, sok szép dolgot, hasznosakat.
De már inkább azt volt jó látni, ahogy tesóim bontják az enyémeimet....

Betti
Kép
betti0412

Melcsike, nem sokat :) de látom ám messziről, hogy szép :wink:

Igen, én is úgy érzem, hogy gyógyulgatunk. Nagyon nehéz, de valahogy mindig kiforrja magát, hogy talpon maradunk, és nem hagyjuk el magunkat.

Egyszerűen nem volt időm tegnap magamra, gondolkodni, szomorkodni. Reggel takarítás, ajándék csomagolás, mentünk Lackóhoz (és még megvolt a váza, meg a kis ajándékok, amit anyukáméktól kapott:):):)), utána anyósomékhoz fát díszíteni, utána rohanás anyuciékhoz. De lehet, hogy ez épp így volt jó.
Vendég

Ma anyáméknál is a gyerekek neki estek az ajándékoknak, mint a haramiák. De jó volt őket nézni. :lol: A 7 éves egy nagy távirányítós piros lamborginit (nem tudom hogy kell irni) kapott. Mert azt is kért a Jézuskától. Nem is értem miért nem babát kért?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, 7 éves nagyon vagány: kocsi, foci :lol: :lol:
Vendég

Gyorsan elmegyek fürdeni, meg csinálok magamnak egy teát, mert úgy érzem elkaptam férjemtől a megfázást :cry:
Vendég

Boboka

De lüke vagyok el is felejtettem, hogy Boboka rtgszemei mindent látnak. :lol: HIszen már múltkor megbeszéltük.

Kép

Kép
melcsike70

Bizony Melcsike, előttem nincsenek titkok :roll: :wink: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Vendég

Ja de kapott a BArci sminkkészletet is és egész nap festette magát. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Meleg vizben fürödj és ne sokáig, nehogy tényleg beteg legyél Boboka.

Kép

Kép
melcsike70

Tényleg, és azokhoz vannak gyerekeknek való lemosók is?

Biztos nagyon szép volt :wink:

Na gyorsan megyek most már, sietek majd vissza:)

Tünci azt írta, hogy ma este nem nagyon tud jönni?

Betti, jó Madagaszkározást :wink:

Lehet, hogy én is megnézem ma
Vendég

Nem tartósak a gyerek sminkek. Csak drágák. Mire kettőt fordul már nem is látszik semmi. :lol:

Lyly

Kis Bence nagyon szép kisfiú, el is felejtettem irni, nekünk is Bence volt a választott fiú nevünk. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Visszajöttem, de szerintem ma nem maradok fent sokáig, kezdenek leragadni a szemeim.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?