Sziasztok Csajszik!
Először is Katerina és Lilla!
Nagyon gratulálok Nektek! Boldogságos kismamiságot kívánok!
Kissé már elveszítettem a fonalat, mert nagyon ritkán nézek csak be, ezért a többiektől elnézést amiért egyesével nem írok.
Remélem mindenkinek minden ünnep kellemesen telt! Nálunk minden nagyon jól sikerült
Vayacon, ebben a topicban én vagyok az "ellenvélemény" a lombikkal szemben....de ne aggódj, ritkán írok
Nálunk 9 millióra mondták, hogy csak lombik jöhet szóba. Sajna nem sikerült. Engem megviselt, depressziós lettem a gyógyszerektől és a tortúrától. Egy egész évig szenvedtem mire kilábaltam belőle. Tudom, bíztatást vársz, de azért írom ezt le, mert én annyira bíztam a lombikban, hogy nem is számoltam ilyennel. Nekem segített volna a döntéseknél ha valaki figyelmeztet erre is. Ugyanakkor valóban igaz, hogy nagyon sokszor teljesen zökkenőmentesen megy az egész és itt a végén a CSODA
Remélem jó döntést hoztok, a nektek legmegfelelőbbet. Mindenesetre minden irányból vizsgáltassátok ki magatokat, ha kell többször is és talán érdemes a szelídebb megoldásokkal kezdeni...
Magunkról már rég írtam és esteleg van aki kíváncsi még ránk
Természetgyógyásszal nyomulunk előre egy ideje. Előbb engem tett teljesen helyre (a ciklusom is) lelkileg. A férjem pedig most szedi harmadik hónapja a cseppeket amit a doki adott. Januárban megyünk katona számlálásra, nagyon kíváncsi vagyok már, milyen eredményt értünk el
Valahogy azt érzem minden ok lesz
Ha elég sok és elég ügyes kisfickóink vannak, akkor inszemmel próbálkozunk majd.
Mindenkinek puszi! Remélem ez az év végre a mi évünk lesz lányok!
T