Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A karácsonyi készülődésnek hála az utóbbi időben zugolvasni is alig tudtalak Benneteket.

Kívánunk Mindeteknek áldott, békés Karácsonyt!

Sok szeretettel:

Brúnó és Anyukája :)

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Békés Boldog ünnepeket kíván családom minden kedves anyukának, babának, és családjának!
Linda, Vivien,Peti

Kép
Kép

Kép
linda24

Nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek! Jázmin, Roli, Szilvi, Gyuri!

Kép

Kép

Kép
szly27

Boldog Karacsonyt mindenkinek!!!! Anita,Csaba es az ikrek
Vendég

Az emberi szív szeretetből áll össze,
Adj egy darabot másoknak belőle!
Ne félj, hogy elfogy, hisz Neked is adnak,
Ezért van értelme a gyönyörű napnak!
Adj belőle bátran, így lesz szép az álom,
Legyen Nektek csodaszép e mesés Karácsony!!

Áldott, Glóriás Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!
Lajos, Emőke és Emci

Kép
kimma

Nagyon Boldog, Békés Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!

Szonja, Bence , Viki, Pisti
bencuri

Hoztam képeket,de sok lesz :lol:

Kristi integet
Kép

Kristi még alszik,Vercsi találgat,mi lehet az ajándék
Kép

Ajándékbontás,Domi is segít
Kép

Hihi
Kép

Lássuk csak,hogy is van?
Kép

Csak összeállt a játék,és naná hogy Apa is játszik
Kép

Domi közeleg
Kép

Ajjaj,óriás a láthatáron :)
Kép

Szüli nap
Kép

Bizony,fogy a süti
Kép

Nyami
Kép

És a végére egy kis szomorúság:Domi éjszaka is sokat sírt,pedig nem szokott,ma pedig egész nap hőemelkedése van :(

Kép
Kép
Kép
kike

Nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk minden Anyukának, Apukának, fórumbabócának és tesónak!

3T, alias
Tami, Teó, Tibi

Kép

Kép
teó

Kike nagyon szupik lettek a képek, és nagyon szép kis ajándékokat kaptak a gyerköcök. Gondolom nagyon örültek neki.
Holnap jönnek a szüleim, úgyhogy megyek is mert még van egy két dolgom. Ja és esik a HÓ!!!!! Legalább így teljes a karácsony!
Mindenkinek puszi!

Kép
linda24

Véda: nagyon szépen köszönjük a sok gyönyörű ajándékot!!!! Olivérnek nagyon tetszik a könyv és Levi is jól eljátszott a pohárkákkal. A saját készítésű aji a legjobb, potyogtak a könnyeim amikor olvastam! Tamás is teljesen meg volt lepve.

A mi napunk egész jól telt. Elmentem fodrászhoz(bár nagyon béna lett a hajam és nem úgy csinálta ahogy kértem, de mindegy), majd mikor megjöttem Tamás elment fát venni. Befelyeztem a maradék teendőimet és Olivérrel együtt jándékokat csináltunk. Én a képeket, képkereteket csináltam meg ő meg festett. Maj fél 3 körül elmentünk hárman sétálni, míg Tamás beállította a fát. (miután beállított a helyére akkor vette észre, hogy ferde és csak 20 cm-t kellett volna levágni az aljából, de már nem volt kedve... Kép )

Na mindegy, próbáltam javítani kicsit a helyzeten nem sok sikerrel. Ja Tamás elment Olivérrel templomba betlehemet nézni amíg én díszítettem. Mikor megjöttek Olivér többször is be akart menni a szobába alig bírtuk lebeszélni. Aztán meggyőztük, hogy csak akkor szabad bemenni, ha a Jézuska megszólaltatja a zenét (Menyből az angyal). Na amikor megszólalt a zene Olivér beviharzott a szobába és tátott szájjal nézte a fát. Alig birta kivárni a zene végét, már rontott neki az ajándékoknak. Én meg bögtem mint egy hülye...
Olivér mindenkinek segített kibontani az ajándékát. Tamásnak becsomagoltam egy csokit, de kiderült ő meglepte magát egy laptoppal....
Nekem adott egy dvd-t (utólag). Akkor lepődtem volna meg, ha kapok valamit. De az a legfontosabb, hogy Olivér nagyon örült az ajándéknak, kapott egy betonkeverős duplot.

Holnap megyünk Budakalászra a nagyihoz nagy családi banzáj lesz (szokásos). Tamás anyukájának 6 tesója van és van összesen 17 unóka és 11 és fél dédunoka. Na szinte mindenki ott lesz....
26-án délelött megyünk apóshoz, 27-én az én családom jön, 28-án anyóshoz megyünk Tarjánba, 29-én hozzánk jönnek barátok, 30-án mi megyünk pilisre unókatesós talira. Kép

Na sok volt belőlem bocsi!!!

További szép ünnepet mindenkinek és jó ajándék bontogatást!

Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kike: nagyon jók a képek! Szép ajándékokat kaptak a gyerkőcök és nagyon édesek ahogy örülnek neki!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

A karácsony most már magától is gurul, látom ezt a szívmelengető jókívánságaitokból is, így visszavonulok.

De előbb még megmutatom, hogy családom igazából a manóktól származik :D

http://elfyourself.jibjab.com/view/1NtKj8olE1fEuGN5yoJT

Jó volt veletek játszani, és jó volt, hogy játszottatok velem :)
Szép Karácsonyt mindannyiótoknak!
kari.angyalka

nálunk is megjött a Jézuska :D

köszönjük a babanetes ajándékot :D szupi.
Bence nagy játéka az volt, hogy odaadtam a kezébe, megrázta vagy 2-3-szor, aztán eldobta. én lehajoltam visszaadtam és kezdte előről. közben meg jókat kacarászott :twisted: de azért olyan édes volt :D

zsuzsa!
nektek is köszönjük a tegnapi napot. az ajándékok is nagyon szuperek :D itt figyelnek a fa alatt egytől egyig. a mézeskalácsot még nem volt szivem megkóstolni de az illata nagyon hivogat :D
habár nyusziapu esti akcióját azért kihagytam volna... a szőnyegen szépen elterült mert ott volt hüvösebb :D :D
zolival legközelebb nem ihat. ma minden baja volt.
de azért segített, amennyire futotta az erejéből :D

én most szusszantam csak meg egy kicsit. már előkészültem holnapra is nagyon sokmindennel.
kész lett a 2 sali (virslisali + franciasali), husi bepácolva, cipók megérkeztek, másik fajta husi is olvad kifelé, süti megcsinálva...és mennyi minden van még holnapra is hogy friss legyen...

lányok! akit érdekel teszek fel egy halas receptet!!! én ma ezt csináltam meg. hát isteni fini lett!!!! nagyon könnyű megcsinálni. csak "panirozni" kell a halszeleteket.

Mindenkinek további csodaszép gyertyafényes, csillagszórós, mézeskalácsos, szaloncukros, meglepetéses boldog karácsonyt kívánunk!

Kép

Kép
timi1982

andi, nekem a te ajándékod nagyon szívet melengető volt! Hihetetlen ötletes! Remélem felteszed a honlapra is!!! :)

drága bondi! Nagyon ügyesen terelted a gyanút magadról, pedig nekem az elején pont te voltál a sejtésem. De amikor mondtad, hogy ma találkoztál vele... :)

Azért csajok nagyon jól esett, hogy sokan rólam is feltételeztetek ilyet, de jókat mosolyogtam rajta. :) Persze nem buktathattam le azt akiről én sem tudtam hogy ki, ezért nem cáfoltam sosem. :)

Köszönjük bondi! Fantasztikus ötlet volt!!!

Most szaladok én is, csak gyorsan benéztem. Nemsokára készen van a mi kari ajándékunk is, akkor visszanézek majd.

Addig is mindenkinek nagyon szép ünneplést!

KépKép
muffin

Lányok, annyira örülök, hogy ennyire jól sikerült!

Köszönet főleg Magdinak, aki elterelte rólam a gyanút :)
Meg azért is köszönet neked, hogy édes angyalos-verses sms-ekkel bombáztál :)
És Muffin, neked meg azért, hogy nagyjából hasonló időkben jártunk erre, így a CSI csapat inkább téged gyanúsított :D

És hihetetlen, Tami milyen Miss Marple, és hogy mennyit nyomoztatok ajándékok és angyalka ügyében. :)

Sajnos mennem kell, ünnepek után részletesebben leszek.

Mindenkinek további boldog Karácsonyt!

Kép
Kép
bondi

Magdi, az édes ajándékokat is köszönöm (-jük), ünnepek után mindent megmutatok!

Kép
Kép
bondi

kike!
én lemaradtam,... végülis odaért a babanetes ajándékotok????

Kép

Kép
timi1982

Ezzel az új videóval szeretnénk mindenkinek nagyon boldog, békés, és
szeretettel teli karácsonyt kívánni. A dalok szövegét lefordítottam,
hogy mindenki értse miről van szó. Ugyanis nem csak a dallam miatt
választottam őket. (nyers fordítás, nem művészi...)
Mindenesetre érdemes elolvasni a videó előtt... Az első szám:

Sarah MacLachlan: Hétköznapi csoda

Nem olyan szokatlan, amikor minden olyan gyönyörű
Ez is csak egy hétköznapi csoda
Az ég tudja, hogy mikor kell havazni
És nem szükséges megtanítanod a magot hogyan nőjön
Ez is csak egy hétközanpi csoda

Azt mondják, AZ ÉLET OLYAN, MINT EGY AJÁNDÉK
Minden nap be van csomagolva
Nyisd ki és TALÁLD MEG A MÓDJÁT,
HOGY TE IS ADHASS VALAMIT

Nem csodálatos?
Mindig amikor egy esőcsepp lehullik

Télen a madarak elvándorolnak,
De tavaszra mindig visszatérnek

Minden reggel, amikor felébredsz,
NE DOBD EL AZ ÁLMAIDAT
Tartsd őket közel a szívedhez,
Mert mi mind részesei vagyunk
A hétköznapi csodának

Hétköznapi csoda
Akarsz csodát látni?

Annyira kivételesnek tűnik
Hogy végül minden megoldódik
De ez is csak egy hétköznapi csoda

A nap felkel és fényesen ragyog,
Majd éjjel újra lenyugszik

A másik:
Veggie Tales: Több vagy, mint csupán egy a millióból

Magasan fölöttünk fényüket szórva
VAgy egy millió csillag van ma az égen
De ne aggódj, nem kell sírnod
Te vagy az én szemem egyetlen fénye
TÖbb vagy mint csupán egy a millióból
Senki nem veheti át a te helyed
Bár megpróbálhatnám, de
semmi esély rá, hogy el tudjam felejteni az arcodat.
Több vagy mint csupán egy a millióból
Soha senki nem töltheti be a te helyed
Mert egyetlen egyet sem lehet hozzád hasonlítani a millióból.
Egy sem ér a közeledbe.
Az összes nevetésen és az összes síráson keresztül,
ha bármikor szükséged van rám, én itt fogok állni.
Nem kell ezen tűnődnöd, nem kell félned
Lehet, hogy el fogsz rajta gondolkodni,
De én mindig itt leszek.
Te több vagy, mint csupán egy a millióból
Senki nem veheti át a te helyed
Bár megpróbálhatnám, de
semmi esély rá, hogy el tudjam felejteni az arcodat.
Több vagy mint csupán egy a millióból
Soha senki nem töltheti be a te helyed
Mert egyetlen egyet sem lehet hozzád hasonlítani a millióból.
Egy sem ér a közeledbe.
Egy sem ér a közeledbe.

http://www.youtube.com/watch?v=xtx5K3GpPNg

Tehát ez úton szeretnénk mindenkinek egy békés időszakot kívánni az
elkövetkező pár napra.
Evelyn, Péter és Eliot

KépKép
muffin

Sziasztok!
Timi:sajnos nem ért ide az ajándék! :cry: Lehet hogy totálisan elkeveredett,és már ide sem ér!

Muffin:annyira jó a videó,és nagyon találó dalokat választottál hozzá,olyan megható!

Bondi:hát,nem semmi vagy,az biztos!! :D :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Linda:nagyon irigy a hó miatt :!: :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Szabolcsnak,és Daninak boldog hófordulót! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Vercsi babája,ami elvileg nevetni tud,meg rugkapálni,tud sírni is...véletlenül jöttünk csak rá :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Bondi! Nagyon profin álcáztad magad! :lol: Köszönjük, nagyon jó volt!

Muffin! Nagyon megható ismét a videó!

Kike! Nagyon édesek a gyerekek!

Minden jól sikerült, bár utólag rájöttünk, kicsit komoly autót vettünk Rolinak, de mindegy, tetszik neki! Túl sok volt számára tegnap az inger, úgy pörgött, rosszalkodott, hogy csak na. De nagyon édes volt. Jázmin is rajongott a piros csomagokért. Sok mindent kaptak.

Ma megyünk ebédre anyuékhoz. Addig még összedobok egy Raffaellot. Ennyi a mai feladatom.

Még mindig elég beteg vagyok, de majdcsak alakul. a lényeg, hogy a gyerekek jól vannak.

Jázminnak már két foga van!

Kép
szly27

Evelin: még mindig potyognak a könnyeim, ez a videó annyira csodálatos és olyan büszke vagyok arra, hogy mi is részesei lehetünk az életeteknek és láthatjuk felcseperedni Eliotot és láthatjuk milyen ügyesen, erősen küzd mindenért és mennyire nem olvassa a szakkönyveket és túltesz mindenki (orvosok) elvárásain. Mennyire meg akarja mutatni mindenkinek, hogy ő semmivel sem kevesebb, mint bármelyik kortársa.
Ahogy néztem a videót, azt láttam, hogy ugyanolyan ügyes és fejlett mint a kortársai és annyira gyönyörű. Persze szép munkát végzett a doki, de nem attól gyönyörű, hanem a kisugárzásától, a mosolyától és az édes tekintetétől, attól amire képes és a sok szeretettől amit ad mindenkinek aki szereti őt!
Mégegyszer köszi ezeket a megható pillanatokat, nagyon jól esett!
Nektek is nagyon boldog karácsonyt kívánunk: Titi és a fiúk + pocaklakó Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bondi: Nagyon köszönjük az anygyalkodást, te egy angyal vagy! Kép

[quote]V írta:ercsi babája,ami elvileg nevetni tud,meg rugkapálni,tud sírni is...véletlenül jöttünk csak rá

Kike: én is szeretem az ilyen meglepetéseket. :lol:

Szly: nagyon édesek lehettek a gyerkőcök! Mitől nagyon komoly az autó? Ide is küldhetsz raffaelót! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Holnap már tudok jönni többet,most csak olvasni jöttem gyorsan,de be kellett lépnem!

Evelin!!!!!!!! Megnéztem a videót! Annyira gyönyörű az egész úgy ahogy van!
SDikerült engem is megsiratnod! :wink:
Nemtudok mást írni mint Titi!
Eliot továbbra is csodaszép és persze egy kis hős,és nálatok jobb helyre nem kerülhetett volna!
Nagyon ügyesek vagytok!
Pussz az egész családnak!

Mindenkinek további békés karácsonyt kívánok!

Mi lasssan lépünk Anyósékhoz!

Pussz

Kép

Kép
ibm

Szereti valaki az uniszex-et? Kaptunk egy cd-t, de nekünk nem kell és szívesen odaadnánk! Tamás mondta, hogy kérdezzelek meg benneteket!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Hát! Eleve mire apa összerakta, beletelt egy kis időbe. Távirányítós, megy vagy 20-al, szóval nagyon gyors és még mi is alig tudjuk rendesen irányítani, folyton mindennek nekimegy.

Most megyek, meggyártom a Raffaellot, aztán küldöm! :lol:

Kép
szly27

Sziasztok, néhány kép tegnapról:
Kép
Kép
Kép
Kép

nicike

Evelin, nagyon szép a videó, nálunk még apa is megkönnyezte.
Mióta először beszéltünk privibe,azóta mesélek neki rólatok. És Ő is nagy harcosnak tartja Eliotot és Téged is!

Bondi, angyalkánk! Nagyon ügyesen kitaláltad és jól titokban tartottad valódi éned :D

Kike, nagyon jók a képek, szép családod van :wink:

A mi karifánk érdekesen alakult,vettem egy fehér műfenyőt.Apa tegnap elment kenyérért és ezzel az élő, gyökeres fával jött haza :twisted: Elakarja ültetni h Lilivel együtt nőjjön...

nicike

Szép napot :P

Evelin!
Tegnap végre kibontottuk az ajándékot!
Hát, teljesen oda meg vissza vagyok tőletek...
Minden abszolút teli találat... De a body a fotóval és felitrattal, hogy "Csaba királyfi"... Hát, én ennek örültem a legjobban. Ez lesz az a darab, amit sosem adok el a Teszveszen. Lilu megölelgette a macikát. Olyan rendes vagy, hogy rá is gondoltál... Hálásan köszönjük, nagyon-nagyon jókat találtál ki nekünk!

Titi!
Örülök, hogy tetszett, amit küldtem. A verssel, és a fotókkal sokat baráltam, millió variációt találtam ki, végül muszáj volt egyet választanom. És ez lett az. Nekem ez az egyik kedvenc versem a babavárással kapcsolatban. Az állatos könyvre azért gondoltam, mert az általában minden kisgyereket érdekel. A pohárkákat azért, mert azt Levi később, mikor már 1 év körüli, akkor is tud velük pakolászni, akár homokozni is majd.
Hú, jó zsúfolt lesz a programotok a héten, de érezzétek jól magatokat! Te csak egyél, igyál, pihenjél, és bízd a vendégekre kicsit a babadajkálást, cipelést :wink:

Bondi!
Áhá! Te voltál a kis angyalkánk!
Mondjuk így utológ, téged ismerve, abszolút rádillik, amiket, és ahogyan írtál :wink:
Köszönjük, a sok kedves sort!

Nekem is volt karácsonyi ajándékom, amit ma reggel találtam meg Lilu hajában :twisted: :twisted: :twisted: Serkék :twisted: :twisted: :twisted:

Most szaladok tovább, de délután jövök majd fotókkal!!! És gyertek Ti is :wink:
Vendég

Andi!
Köszönjük a meglepit... A weboldalra is szuper ötlet feltenni! :D
Vendég

Szly!
Raffaello recept mehet a receptesbe :wink:
Vendég

sziasztok lányok

sajnos csak segítségért jöttem, nagyon magam alatt vagyok
nóri rettentően taknyos, de még proszívóval sem jön ki neki semmi, csak fönt szorcsog benn az arcában, de valami ijesztő módon.
elég sokat köhög is, szárazan, meg öklendezik, néha hány is, gondolom na takonytól. a fülét is dörzsöli, de nem sír és aránylag jó kedvű és láza sincs.
viszont nem nagyon tud aludni mert alig kap levegőt, csak vergődik

szerintetek vigyük el ügyeletre vagy nem érdemes?? Mit adnának neki? van vmi vény nélküli cucc amit adhatnék neki a nurofenen kívül?? nagyon messzire kelle mennünk, ráadásul ugye nincs kocsink így csak akkor indulnán el ha nem mennénk potyára.

vidokatát hívtam de sajna nem tudom elérni, andkatának pedig nem tudom a számát, mert vendégségben vagyunk. úh minden tanácsot szívesen fogadok

előre is köszi csajok
Vendég

Vera:szerintem vigyétek az ügyeletre!
Meg ilyenkor azt szokták tanácsolni hogy megmelegített sót,bugyolálj be ruhazsepibe,és azzal melegítsd az orra mellett,hogy feloldódjon a takony!

Kép
Kép
Kép
kike

plusz még ugye orrspré-sterimar!

Kép
Kép
Kép
kike

Wera!
szerintem is vigyétek dokihoz, az a legbiztosabb!
gyógypuszi Nórinak!!!!!!!++++++++++

MARCSI!
hálás köszönet az ajándékért!!!! :P
gyönyörűűűűűűűű!!!
és Emci ki se engedi a kezéből :D :lol: :lol: :lol:
majd teszek fel délután képeket :wink:
millió puszi

majd estefelé még jövök, csak mindjárt jön ki a rendőrség :(
feljelentést teszünk, kivágtak az erdőcskénkből 5 fenyőt :(
és az előző bérlő fenyeget hogy a többit is kivágja :(
ezzel kell foglalkoznunk Karácsonykor :?
majd holnap elmesélem

csók

Kép
kimma

Sziasztok!

Olyan jó olvasni a soraitokat, nézni a képeket, videókat... ez mindig megerősít engem, hogy ez a közösség tele van csupa mély érzésű, kedves emberrel, akikről példát vehetne az egész világ!

Márti: Szeretném megköszönni a nagyon szép és finom karácsonyi ajándékokat! :D Annyi mindent kaptunk, hogy felsorolni is sok! Rágókát, harisnyanadrágot, karácsonyi díszcsengőt, Milka csokit, mindezt egy szép képeslap kíséretében! Nagy örömet okoztál vele, köszönjük szépen!!!
Hoztam képeket is az ajándékokról.

Evelin: Nagyon gyönyörű a videó, és a mondanivalója.. sikerült nekem is könnyeket csalnia a szemembe. Köszönjük, hogy megosztottad velünk! Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Eliot a legjobb helyre került, és látszik is rajta, milyen boldog, csodálatos kisfiú!!! :)

Andi: Köszönjük a szépen feldszített fenyőfát, ilyen nincs senki másnak, csak nekünk!!! :D

Bondi: Köszönjük, hogy az elmúlt napokban voltál a mi jóságos angyalkánk, és sokszor ideröppetél, hogy mosolyt csalj az arcunkra! :)

Kike: Látom, volt nagy öröm nálatok is! Ajándékod sajnálom, remélem, még előkerül.

Nici: Aranyosak vagytok a képeken! (Biztosan szép lehet a fehér műfenyő, de szerintem egy élő fenyő sokkal szebb! :oops: :lol: )

Titi: Érezzétek jól magatokat a banzájon! tamás meg... no comment. :(

szly: Jázminnak lényegében nem is kell majd pépesített kaját adni, ha így jönnek a fogai! :lol:

wera: Sajnálom Nonót! Nasivin Baby orcseppet próbáltátok? Küldök privit akata telszámával. Jobbulást nektek!

kimma: :shock: Sajnálom, hogy ennyi buta ember van...

Már reggel óta írom ezt a hsz-t, remélem, egyszer a végére érek. :lol: Itt vannak az ajándékok, amiket Mártitól és Zsimitől kaptunk:

Kép

Kép

És hoztam képet a - bondi elnevezését használva - diplomatikus mézeskalácsaimról is (a díszítés nem sikrült valami jól, de az íze finom. :D).

Kép

Kép

További csodálatos ünnepet kívánok Mindenkinek!
Márti
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fmarti 2008.12.25 13:30-kor.
fmarti

köszi csajok, örök hála

sterimart és nasivint használunk, de sajna eddig nem használt, hát talán előbb-utóbb fog

a meleg sót mindenképp kipróbálom, jó ötlet!!

nem tudom még elmegyünk-e orvoshoz, meglátjuk még estig

még szerencse h a prevenart megkaptuk, remélem így a fülgyulladást megússzuk

alig várom h hazamenjünk
:roll:

további szépséges napot mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

HO HO HO HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Csak gyors bekukk, nemrég értünk haza. Kipakolunk, motyozunk, és majd jövök. Naqyon jól éreztük magunkat. Lacus tündércica volt, jókat aludt a falusi levegőn.

Később visszaolvasok!

Vmi hír? Mama, baba, ki kivel, hogyan, mikor és hányszor?
20150601134430

Sziasztok!
Bekukk én is!

Nahát, bondi, nem gondoltam volna, hogy te vagy a kari.angyalka!

Képzeljétek, Tamaráék megleptek, és tegnap délben ők is hazajöttek anyuékhoz, hogy együtt karácsonyozzunk!!! Úgyhogy 16-an voltunk itthon. Szép volt, kaptunk sokmindent!!! És Lizy is nagyon élvezte, és örült mindennek!

Majd még jövök bővebben is írni!

Mi is Áldott ünnepeket kívánunk mindenkinek!!!
Dóri, Laura-Alice, Attila

d.dodó

Sziasztok!

Én is gyors bejelentkezem.
Mi épp "turnézunk" a család új sztárjával! :D

Wera!
Nagyon sajnálom a betegséget!
Voltatok az ügyeleten?

Nahát Bondi!
Megbuktunk, mint nyomozók, én legalábbis, mert nem rád gondoltam! :P
De köszönjük a sok szép sort neked!

Kike!
Nagyon szépek vagytok, Nicike, ti is!
Én egyelőre minden képen borzalom vagyok, várom az áttörést, hátha lesz egy jó kép is!

Mindenkinek további jó Karácsonyt!
Vendég

5 perce magvan a legnagyobb karácsonyi ajándékom!

EMMA HASRÓL HÁTRA FORDULT!!!!

Igaz, hogy még csak kétszer, de legalább ez megvan.

jaj, úúúúgy örülök!
Vendég

Sziasztok!

Kimma!
Nagyon örülök, hogy Emcinek tetszett az ajándék!! :lol: Emmával választottuk. :wink:

Sajnálom a gondokat... :cry:

Wera!
Sajnálom a betegeskedést... :( , mi most ugyan ezt éljük át Emmával. Még ő is mindig beteg, szívom az orrát, amit egyre kevésbé tolerál, és kenegetem a mellkasát+ orrspray. egyelőre mást nem kap.
Nagyon keveset eszik még mindig, viszont rengeteget bukik. Már én is nagyon aggódom emiatt... :? Ma már én is azon filóztam, vajon vigyem e az ügyeletre. Egyelőre itthon vagyunk.
Emma is sokat kapkod a füléhez, de ugyan olyan nyugodt, mint eddíg, nem sír. A dokinéninknek is mondtam, amikor nála jártunk, de szerinte a fülének semmi baja.

Nórinak szerintem is tarts meleg sót a kis pofiijához, hátha oldja a meleg a váladékot.
Jobb ötletem nekem sincs, ha rosszabbnak látod, doki.

Orsi!
Örülök a kartácsonyi ajándékodnak!!! :lol: :lol: :lol:
Úgy látszik, ezek az Emmák már csak ilyenek...Emma tegnapelőtt fordult háról-hasra... :wink:

Evelin!
Csodaszép a videó. Sírtam rajta, annyira süt belőle a szeretet.
Vendég

Evelin!
Még azt nem írtam, hogy a video nekem is nagyon tetszett. A zene is hozzá, és a szöveg... Az teljesen szíven talált. Én már annak olvasása közben is könnyeztem. (Tényleg, régebben írtad, hogy az 1. operációról szóló video közben szóló zene, ami egy különleges kisfiúról szól, annak a szövegét is majd leírod. Ha lesz időd, azt is szívesen olvasnám!)

Betegeskedőknek jobbulást! Annyira sajnálom, hogy így telik a karácsony... :(

Vikikém!
Jujj, de örülök Nektek! Mesélj, ki, kivel, hogyan, mikor és hányszor! :lol: :lol: :lol:

Jelentem jópár serkét, és anyatetűt kinyírtam karácsony szent napján :twisted: :roll: :oops: És nem nagyon látok többet :D De azért 1 hétig még minden nap átnézem :?
És valszeg szólok az ofőnek, hogy nézzék majd át a gyerekeket, mert csak onnan hozhatta haza, és valahol lennie kell egy "terjesztőnek", akinek lehet a szülei nem is vették észre...
Vendég

Képekkel hogy álltok?
Én felemásan... :?
Ugye mi 4-en kellene, hogy rajta legyünk. Hát, hol Lilu vág pofákat, hol Csabi fordul el, hol Csabi sír... De van egy csomó,mert rászántuk magunkat, úgyhogy majd valahogy kiválogatom! A fotókat amúgy küldjétek nekem priviben, és majd én átküldöm annak, akié lesz az 1000. oldal 1. hsz-a :wink:

Na, megyek fürdetni!
Szép álmokat!
Vendég

Kedves Evelyn!

megnéztem a videótokat.

Tudnod kell, hogy nehezen pityeredem el, de most sikerült.
Mi köszönjük nektek.

Boldog karácsonyt!

Orsi
Vendég

Véda:milyen kép kell? :roll: Lemaradtam,azt hiszem. :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Evelin nagyon szép a videó tényleg megható, én is elpityeredtem. Nagyon ügyes vagy, és nagyon szép a kis családod! :)

Wera remélem Nóri hamar meggyógyul sok puszit küldök neki!

Kike azt találta ki Véda, hogy ha elérjük az 1000-dik oldalt, oda kerüljenek fel karácsonyi képek, amin vagy az egész család, vagy csak a baba szerepel. :)

Örülök hogy mindenkinek jól telnek az ünnepek.

Jó éjszakát minden pici babócának és anyukának! :)

Kép
linda24

Sziasztok!

Wera: nagyon sajnálom, hogy Nóri betegeskedik és nem múlik! Levi is taknyos már vagy 3 hete, de a doki azt mondta, hogy valszeg a foga miatt, mert nem lát se vírust, se bacit.
Mikor mentek haza? Azért sikerült meghitt karit csinálni?

Viki: örülök, hogy végre hazaértetek. Nagyon más volt nélküled a topik! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Kérjük az élménybeszámolót!

Tamara: merre vagytok? Hogy vagytok? Anna eszik már?
Levi ma bevágott egy nagy adag húslevest...

Véda: Nagyon teteszett nekem is a vers és még egyszer nagyon köszi, hogy mindenkire gondoltál! Olivér lecsapott a poharakra is, de időnként 1-2 db-ot átenged Levinek is, így ő is élvezheti a saját ajándékát. Kérjük a képeket!

Nekünk jól sikerült a napunk. Már délelött elindultunk, evi elaludt a kocsiban és amikor odaértünk csak áttettem a babakocsiba, jol bebugyoláltam és aludt 11-től fél 3-3-ig a friss levegőn. Aztán felébredt és bevágott egy tányér húslevest (krumpli, répa, husi és leves)
Sokan dajkálták, így nem sokat volt nálam és tudtam egy kicsit mással is foglalkozni.
Ajándékozásnál odaadtuk anyósnak a képet, mikor kibontotta ránézzett és félretette. Aztán megkérdezte a Tamás, hogy megnézte e a képet, mire ő, hát persze és majd kicsi képeket is kér... ekkor a Tamás megint megkérdezte, hofgy biztos megnézted, Na ekkor alaposabban megnézte és pár perc után megkérdezte csak nem jön a 3.? Leesett az ála, de azért örült. Persze agódik értem, de örül.
Na ezt szinte az összes rokon eljátszotta. Nagyon vicces volt.
Persze mindenki örült neki. Szegény sógornőmnek szerintem azért rossz érzés volt hogy nálunk is már jön a 3. és náluk még az első sem akar összejönni. Ők a párom tesójával orvosok (mint a Katáink csak ők sebész és belgyógyászok) és nem sok idejük marad a családtervezésre.
Mondtam is neki hogy a gólya nagyon elnézte acímet, mert az, hogy Légner az stimmelt, de a cím már nem. Erre a másik sógorom ahol már 3 gyerkőc van megszólal, hogy még jó, hogy nem náluk potyantotta le a csomagot... Kép
Meg van a családban még egy pár akik már nagyon szeretnének gyerkőcöt, de még nem jött össze.
De tényleg mindenki örült nekünk.
ja és a legjobb anyós és a Tamás keresztanyja azt mondták, hogy azt hitték, hogy tájkép... Ugyhogy van egy tájkép a pocimban!!! Kép Kép

Na megyek, nem rabolom az időtöket csak jó volt elmesélni. Holnap fogja após megtudni. Ő is bizti örülni fog és nagyot fog nézni...

Ja Olivér kapott egy hegedűt és annyira élvezi. Egész délután hegedült és a végén még egy kis pohárkát is kirakott a szoba közepére, hogy abba dobálják a pénzt. Nagyon édes volt, húzta rendesen és közben énekelte a "Pásztorok, pásztorok..." című éneket. Aztán fogta a poharat és körbejárt vele és mindenkitől megkérdezte: -"Tőled is kapok pénzt?" persze kapott mindenfélét sütit csokit és az is jó volt pénz helyett.... Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?