Szép Jó Napot Mindenkinek!
Köszi Tündérmanó a hiányolást! Jöttem volna én elébb is, csak a lányka ma annyira megmakacsolta magát az elalvással, hogy kb. másfél órán keresztül játszottuk, hogy altatás, szem kipattan: anya én mégsem akarok aludni, játék, szemdörzsölés, rívás, altatás, szem kipattan....
Ezt játszotta vasárnap is, konkrétan aznap kb. háromnegyed órát aludt... jaj, mi van az én jóalvó lánykámmal??????????
Tegnap pedig a Kútvölgyi kórházban jártunk, van egy topik itt babaneten a Kútvölgyiben szülőké, akik múlt évben is vittek be ajándékot a szülészetre, és tablót a babókról, szülőkről, és immáron ez évben szinte már hagyományként újból vittek be, és most már mi is csatlakoztunk a lánnyal. Nagyon jó volt!!! Vittünk mindenféle finomságot, meg babaruhákat, no meg a tablót. És egy csomó szülésznő, orvos ott örömködött velünk, meg meghatódott, és jó volt látni a sok-sok babát, akik ott születtek
És, hogy arra is válaszoljak, hogy mi van Potykával
tegnap voltunk náluk, és jól vannak, nagyban folyik a karácsonyi készülődés náluk. Dani fiú pedig bőven nagyobb, mint Fruzska, mind súlyban, mind pedig hosszban (mondjuk súlyban nem nehéz a lányt túlszárnyalni, mert már rég nem az a husibébi: 8750 gr, de azért hosszban nem kicsi: 75 cm)
Ja, és hogy teljesen zsúfolt legyen a tegnapi napunk: este a volt munkahelyem karácsonyi vacsiján voltunk hármasban. A kisasszony ott viszont tünemény volt! Igaz, a kezébe adtam a nyakláncomat, és azzal elvolt órákig
Tündérmanó: te aztán jó sokat sütsz, és milyen finomakat!!! Én épp azon gondolkodtam ez alatt a maratoni altatás alatt, hogy nem is tudom, hogy fogom megoldani a karácsonyi készülődés ezen részét...
Mezsó: üdv itt! Hm látom, a lánykátok nem egy apróság... és azt is látom, hogy szegényke beteg
gyógyulgassatok!
Mni: köszönjük Lilla-lány jókívánságait!