Kitty: Mi egy idősek vagyunk a párommal. Szüleim rágják is a fülem, hogy gyerek...most erre mit mondjak!? Egyébként 24ek vagyunk!
Bonbon: Néhány napja szedem az Elevitet, nem tom, hogy hízlal-e , de gyorsan kiderül, metr nagyon hízékony vagyok. Egyébként alacsony vagyok és 52 kg szóval ez nem gáz, de nagyon vékonya csontom, és tényleg baromihamar meglátszik rajtama hízás. Amit én észre vettem, az az hogy barmi feszült és lobbanékony vagyok, mióta ezt szedem. Azért nem félek tőle, mert nem tom ismered-e a Lenkei féle vitaminokat, baromi drgák. Én tök szkeptikus voltam velük, amíg helyre nem hozott 3 hónap vesegyulladásból, amit az orvosok 5 doboz antibiotikummal kúráltak sikertelenül. Szóval, az mindenből többet tartalmaz, mint ezek az átlag vitaminok, attól csak nagyon csöppet híztam, de nem voltam tök ideg. szóval nem tom, mi van az elevitben, de én nem nagyon vagyok vele megelégedve eddig...
Persze végig szedem, mert tök sokba került.
De sztem , ha már veszel valamit jobb a Béres Gravida, mert abba van jód, és az nagyon fontos a babfejlődését illetően. Az Elevitben az nincs, sztem ezeket a vitaminokat, főleg most télen érdemes szedni, mert tavasszal, nyáron tök sok friss gyümit és zöldséget tudunk bevinni! Ha babásak leszünk, majd cserélhetünk sali recepteket!!!!
Bringó: Jó bulit Nektek, használd ki az időt, baba mellett úgy sem lesz annyi, de azért pihenj is! Holnap indultok?