Új privát üzeneted érkezett!

Helló mindenkinek!

Itt vagyok de csak kutyafuttában!Köszi szépen lányok Franciska már úgy néz ki jobban van!
Még nekem is vannak hiányosságok karácsony terén de,mondjuk ez jellemző rám,mindíg az utólsó percre hagyok mindent! :roll:

Nóri!
Jó lett a videjó,meg a képeket is klasszul megszerkeztetted! :D Az én telefonommal is csináltam pár képet de azok nagyon rossz minőségűek lettek! :(
Azt meg el is felejtettem mondani,hogy mióta itt volt Lilcsi,Franci sokkal többször szól,hogy kell neki pisilni,és nem megkésve!! :) :)

Tündi!
Na milyen volt a cirkusz??? Kár,hogy nem tudtunk menni,de majd legközelebb bepótoljuk! :wink:

Lizocska!
Gratulálok a babához! :D

Na,most ennyire futotta Kép

Én is jobbulást kívánok minden betegeskedőnek!

PÁPÁ!!!
Kép
Vendég

sziasztok

Nálunk is jött egy jó kis láz, kis Pisti nagyon hosszan aludt délután, apja hozta ki amikor felébred és mondta,hogy szerinte lázas. Megmértem gyorsan a lázát 39,4. Na gyors telefon a nővérkémnek (orvos , homeopata) milyen gyógyszert adjak, mert hát ez már nem 38 (amit ugye még nem kell rögtön csillapítani). Mivel semmi más tünete nem volt csak a fogára gyanakodhattam (Emma is mindig akkor lázasodott be 1-1 napra ha a foga jött, de ez a láz amilyen gyorsan jött úgy el is múlt mindig). A végén a Viburcol kúp és Panadol szirup kombinációnál maradtunk. És képzeljétek úgy bevált, hogy most mértem és csak 37,6. A hangulata is teljesen jó, reméljük ennyi volt ez a csúnya láz..
A karácsonnyal mi is jól haladunk ajándékok becsomagolva, főznivalók megvéve. Csak még a holnap lesz kicsit hosszú: Pisti szolgálatban lesz, úgyhogy majd kedden jön haza. De nem szólok egy szót sem mert utána január 12-ig szabin lesz(még gyorsan kiadták a bent maradt szabijait). Egyébként most héten is csak pénteken , szombaton dolgozott (szintén még a bent lévő szabiját töltötte). Úgyhogy el leszünk kényeztetve az új év kezdetén:-)

Jobbulást kívánok minden betegeskedőnek, és köszönöm szépen a gratulációkat.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

sziasztok!

Hazaértünk..nagyon jó volt a cirkusz,csak kissé elfáradtunk: ) De megérte elmenni.Szupi műsor volt.Igaz állatok nem voltak,mert ez egy zenés előadás volt,de nagyon nagyon jóóóó :)
Luca táltott szájjal nézte,tapsolt,táncolt.Egyszer nyüszögött csak amikor nagy labdával tornázott a csajszi,és Luca nem labdázhatott :roll: :D

Nóri,Hajni,Judit,kár,hogy nem tudtatok jönni.

Hajni,örülök,hogy semmi komoly baja nincs Francinak!

Kriszti,rátok is fért egy kis kikapcsolódás.holnap ha végeztél feltétlenül üznej,menni fog a drukk,de nem lesz semmi baj!!Ne idegeskedj!!!Gratula kis bari születéséhez :)

Móni,nekem sincs benne az elküldöttekbe :? Holnap megint megnézem,mert én ezeket a neveket nem tudom megjegyezni :roll:

Nóri,ismételten szupik a képek.És már megint olyan jól megszerkesztetted :wink: :P Írigykedem :P :oops:

Lizocska,üdv újra köztünk :) Mi a gond a nettel?Én még nem nagyon hallottam rá panaszt,max annyit,hogy kisebb településeken nem nagyon lehet netezni,de hogy szolnokon gond lenne azt még nem.

Karácsony,hát mi holnap megyünk még egy kis beszerző körútra :) De reggel megyünk,mert du tuti tolongás lesz :shock:

Kis és nagy betegeknek jobbulást!!!!

Kép
Kép
tundi24

sziasztok

Ez a láz mizéria még nem lefutott ügy, de már jól haladunk. Tegnap estére felment 39.8-ra. Gyorsan kapott cataflam cseppeket+hűtőfürdő utána pedig priznic. Szegény drágám jól tűrte, meg is lett az eredménye fekvés előtt már 36.6 volt. Ma reggelre viszont megint felment egy kicsit 38.4-re. Mivel nem szeretném ha ma is felmenne majd negyven fokra, kapott egy viburcol kúpot aztán megint priznicet. És most egyenlőre ott tartunk, hogy 37.5 -re lement. Reméljük nem nagyon megy már föl.

Tündi: nem a lefedettséggel volt gond, csak nekünk nem korlátlan internetünk van hanem megadott adatforgalom lehet egy hónapban. Amikor első nap kipróbáltuk nagyon sok volt az adatforgalom és úgy számoltuk semmire sem lesz elég a havi keret. Persze kiderült,hogy rosszul sikerült feltenni a tűzfalat és ezért bekaptunk egy trójai vírust ami egyfolytában kommunikált a neten és ezért ugrott úgy meg az adatforgalom. Jó pár óra kínlódás után Pisti kitörölte és most már teljesen rendben van, és úgy tűnik bőven elég lesz a havi keret. Úgyhogy most már úgy néz ki ,hogy megtartjuk.

karácsony: holnap kezdem a sütik megsütését. Idén úgy döntöttem beiglit is sütök, ne csak az legyen amit anyukámétól hozunk, remélem sikerül.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Betegeknek jobbulást!!!!!

Tündi!
Bizti jó volt a cirkusz!!

Linda!
Ti hgy vagytok?Réka meggyógyult már????

Többiek????Gondolom sütés főzés-nálunk is ez van porondon!

Felvettük a videjót igaz itt csak pár szót mond,de a videoplayer nem rakja fel,nem értem mért???!!!!
Ha sikerál majd belinkelem

Addig is pár kép:
Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Haza értünk Debrecenből és a ciszta teljesen felszívódott. HÁLA ISTENNEK!!!!! Teljesen egészséges a kis Babócánk. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Köszönjük mindenkinek a drukkolást.

Móni: Igen itt van nálunk a kisbárány meg a többi. Apának ez a hobbija, hogy birkákat tart. Aminek én nem nagyon örültem de már beletörődtem.

Katlina: Aranyosak a képek. :) Hogy összeráncolja a szemöldökét a nagyfiú.

Betegeknek jobbulást kívánunk.

Most megyek alszok egy kicsit mert teljesen hulla vagyok reggel 4-kor keltünk.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Ittenhol....

Mézes puszi is készen van. Még majd egy részét kidíszítem a tojáshabbal, de majd talán este... :roll: MOst mamához el...

Még piacra mennem kell, a töltött kápihoz még nincsen meg a kápi :oops: :?

Tesco megvolt délelőtt. Jó időben mentünk, mikor jöttünk el, már a hídon volt a kocsisor vége, akik a Tescoba akartak menni :shock: A húsnál így is legalább 20 percig álltunk sorba...

Katlina! Próbáld más videófeltöltőre feltenni!!! freevlog, videogizmo, photobucket...Nagyon csini Robi. Meg édes lehet, ahogy csacsog.

Lizocska! Jobbulást nektek is! Mindenki karácsonyra pukkad le :cry:

Kriszti! Akkor ez volt a legszebb ajándék erre a karácsonyra :wink: . De ne aggódj, valami miatt mindig aggódni fogsz :wink: :lol: .

Hajni! Akkor valamire jó volt, hogy ott volt Lilim :wink: :lol: Örülök neki.

Tündi! Nagyon el vagy tűnve :cry: Te nem szoktál...

Erikáról nem is beszélve....

Én meg kitaláltam, hogy Lilinek fix, hogy vashiánya van...fejfájás, fülzúgás, bőr-nyálkahártyaszárazság( sokszor úgy vakarja a hajas fejbőrét, hogy rossz nézni). Veszek neki valami vasas vitamint...bár ezek a vény nélküliek nem nagy durranások :?

No, megyünk

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Kriszti,örülök,hogy minden rendben van!:) Mondtuk mi,hogy minden okés lesz :)

Nóri,hát az eltűnésem oka :) Reggel bementünk obiba,utána meg corába.Jól elvásárolgattunk meg minden.Megyünk a kocsihoz,bepakolok,indulnánk,csakhogy a kocsi nem indult
:? Ugyanis véletlenül megnyomtam a ködlámpát és totál leszívta az aksit(szerintem).Amugy sem volt 100%-os.Keresztapám jött értünk és húztuk haza a kocsit.Hát be voltam sz@arva rendesen.Ráadásul én vezettem az audit,ami kissé drága.Alig vártam hogy hazaérjünk.Kocsi szerelőnél,remélem aksin kívül nem lett más baja.
És kb fél2re értünk haza :? Azóta pakolásztam,mostam,csomagolok,és még a bejglit is ma akarom megsütni.

Katlina,Robikának az a nézés :) Cuki nagyon :)

Lizocska,remélem már jobban van a kislegény.akkor jó ha megoldódni látszódik a netes dolog.

Móni,ti hogy vagytok?Este pótolom a privit!!!

Többieknek tessék írni!Ki hogy halad a készülődéssel??

Kép
Kép
tundi24

Elin! Maltofernél nem nagyon tudok jobbat, még ha vényköteles is, jobban felszívódik.

Katlina! nagyon édes a nagyfiad! :D

Kriszti! Örülök, hogy felszívódott a cysta! :)

Erika pedig azért hiányzik mostanság, mert beteg. :( Bár aki a blogot olvassa úgyis tudja.
szilbee

sziasztok

A nagyfiú már jól van szerencsére. Napközben még 38 fokos volt a láza, hagytam dolgozni a kis szervezetét nem csillapítottam, csak a délutáni alvás előtt kapott egy kis panadolt nehogy megint magasra felszökjön neki. Alvás után még mindig lázongott egy kicsit de estére stabilan megállt 37 foknál, úgyhogy reméljük sikerült kidolgoznia a kis szervezetének.

Kriszti tudom,hogy nem ismerjük még egymást,de Tündin keresztül már hallottam a cystáról még mielőtt újra netezni kezdtem, és látatlanban is drukkoltam ,hogy minden rendben legyen, és nagyon örülök,hogy úgy is lett. Azt hiszem ennél szebb karácsonyi ajándék nincs is. Továbbra is minden jót nektek, és a kis manónak.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Tündi! Jó kis sztori!!!Biztos idegbajt kaptam volna!Remélem csak az aksi volt a ludas!Képek nincsenek a cirkuszról??? :wink:

Katlina! Jóképű kispasi Robika! :D Nagyon édes!Remélem sikerül majd feltenned a videjót,biztos nagyon ari ahogy nyomja a dumát! :D

Kriszti! Nagyon örülök,hogy minden rendben a babával! :D :D :D :D

Lizocska! Hogy van Pistike? Remélem lement már a láza! Nem semmi milyen magasra felszökött neki! :(

Nóri! Ki lett díszítve a mézes süti? Káposztát sikerült venned?Fejvakarás Francinál is működik főleg éjszaka! A vasas vitamin nem rossz ötlet,egy próbát mindenképpen megér szerintem!

Erika!
Jobbulást neked!

Rólunk: Sikerült megvennem még a hiányzó ajándékokat,holnap ha Franci bealszik délután be is csomagolom!Ma is megtehettem volna,de Nóri adott egy pár letöltős oldal címet és teljesen rákattantam! :oops: :oops: Holnapra kiforrja magát mi legyen a karácsonyi menü,és megvesszük a hozzávalókat,úgyhogy sinen vagyok!
Tényleg ki mit főz karácsonykor???

Vendég

Sziasztok!

Hajni! Klassz a kis karácsonyfád! :) Én karácsonyra fóliában sütök csirkét, szalonnával. Nem egy klasszikus menü, tudom, de a töltöttkáposztát és hasonlókat egyikünk sem szereti. Halászlét majd apukám főz, bár én azt sem szoktam enni :)

Kriszti! Ez aztán a jó hír, így már felhőtlen lesz a Karácsony! Gondolom, milyen megkönnyebülés!

Nóri! A vashiányra az orvos nem gyanakodott ? Mert azt aztán könnyű lenne megállapítani egy vérképből. És akkor írhatna fel vasat a doki.

Lizocska! Mielőbbi jobbulást Pistikének. Karácsonyra már csak meggyógyul teljesen!

Katlina! Robika tündéri, milyen komolyan néz :)

Tündi! Hú, ez nem semmi lehetett! Én is beparáztam volna a helyedben...

Tegnap megsütöttük a mézeskalácsot, már nem sok van belőle. Párat azért félretettem a fára.
Marci nagyon lelkesen segített, és büszke volt magára :)
Kép Kép Kép Kép

Ma pedig elkészült a mézes zserbó is. Holnapra majd jól összeérik... Nyami :D

Jó éjt!
judit_79

Jó reggelt! Kép

Manó! De jó,hogy végre te is jelentkeztél.

Kriszti! Örölök, hohy minden rendben volt, akkor most már biztos te is megnyugodtál.
Kisbarit nem megenni ám!!!

Lizocska! Gratulálok nektek a babucihoz.Nem vagy nagyon fáradt a két kis örökmozgó mellett?

Judit! Nagyon cuki Marci és milyen kis házias.Anta anyukámmal sütött mézes kalácsot, sajnos most nekem nem sok idöm van.

Katlina!Robika nagyon jól néz ki, nem is gondolnám, hogy baj van az étvágyával. Nagyon szép nagyfiú már.

Nóri! Antónia a multi tabs-ot szedi, igaz ezt 4 éves kortól lehet adni 10 mg vas van benne tablettánként.

Én totál el vagyok itthon maradva. még egyetlen egy ajándékot sem csomagoltam be. Takaritok folyamatosan meg mosok, hátha megúsznám a Karácsonyt száradó ruha nélkül.
Tegnap kókuszgólyót csináltun Antóniával. Nem is nagyon fogok most jeleskedni a konyhában úgyis mindig leszünk valahol,majd a két ünnep között bepótolom

Atinak szombaton kibújt az 1. foga, most készülődik a 2.

Kép
Kép
mongi

Jó reggelt!

Szilbee,ti hogy álltok a készülődéssel?

Hajni,fogok rakni képet,de csak az előadásról van.Meg egy kép a gyerkőcökről akikkel voltunk.Mármint ismerősök.Nálunk töltött husi,francia saláta,rántott karfiol,rák saláta(répából van),sült krumpli,káposzta,és sült csirke és husi leves lesz a menü.Már várom,tele fogom enni magam :)
Miket töltögetsz?

Judit,szépek lettek a mézes kalácsok:) Jövőre megpróbálkozok én is Lucussal készíteni egy kis adagot :) Marci már gyakorlott ebben gondolom :wink:

Nóri,este még főzőcskéztél?Én megcsináltam a sütiket(macskaszem,mirindás szelet,gumi süti)A bejglinek nem merek neki állni...Ma meg este még sütök rétest és kész.szerencsére azzal nem sok gond van,mertcsak beteszem a sütőbe és kisül,mert fagyasztott tésztából van :oops: :wink:
Lilcsi csajszi,hogy van?

Kriszti,kipihizted magad?

Lizocska,éjszakátok milyen volt?Kis Pisti jobban van?

Nem lesz hó holnapra :cry: :cry:

Kép
Kép
tundi24

Letti,gratula Atinak a fogacskához! :) :) Hihetetlen hogy már milyen nagy fiú :)

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Borsóleves főzés és Sparbamenés közt....

Hajni! Nem azért küldtem a linkeket, hogy te legyél belebukva :lol: :wink:
Gyógyszertárba végül a Béres Actival Kidet adták.
Káposztát persze, sikerült vennem. :lol:
Csomagolást nekem is ma este meg kell ejtenem...

Judit! Írtam régebben, hogy először szemészetre küldött a doki, ha ott nem találnak semmit, akkor megyünk laborba. Nomármost, szemészetre 19-re kaptunk időpontot :? Az még 1 hónap, addig is haladjunk már. Hátha nem panaszkodna annyit a fejére :cry:
Nagyon klasszak a sütik!!! Én sokkal vékonyabbra szoktam csinálni, meg a lekenés is el szokott maradni :oops: .

Tegnap este amúgy megcsináltam a sütidíszítést. Lili meg lelkesen nyalogatta a maradék habot :lol:

Leti! Gratulálok Ati baba első fogaihoz! Nagyon nyűgös tőle?

Nálunk sem lesz extra menü...töltött kápi, anyumnál halászlé, sült husi. Sütik: chocolate cooki, mákos bejgli, mézespuszi, meg holnap még sztem csinálok almás muffint. Meg kéne valami saláta is...

Tündi! mi van a vonalzóddal? Ma van karácsony :shock: ?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,kicsit begajdult a vonalzóm :roll: :wink: :P Nálunk sincs extra menü,de a töltött husi nálunk minden ünnepen van(szülinap,névnap is) mert nagyon nagyon szeretjük :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Off így kari előtt!

Nagy szükségünk lenne 370 ml-es befőttes üvegekre (olasz tésztás szószok feles gomba, ilyenek) akinek ott figyel a spejzpolcán és nincs rá szüksége megvenném,( 10.-/db) vagy becserélnénk mézre!

előre is köszi aki tud segíteni!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép

Nagyon boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Jaimee, Popiapu és Popi
jaimee1

Sziasztok!

Bocsánat hogy ritkán jelentkezem, bár ez nálam már megszokás!

Judit:

Istenien néznek kis a sütik!

Lizocska:
Gratulálok a III.babához:-)

Nem tudom hogy jövök-e holnap(szeretnék)
De addig is:

Boldog békés szeretetben gazdag Karácsonyt kívánok!!!!!

Kép
kbernadett

Annyi sütit sütöttetek, hogy már most hiztam 2 kg-ot.

Nem tudom, hogy lesz-e idöm holnap irni, délelőtt megyek Anyukámhoz a gyerekekkel, hogy Attila angyal nyugodtan tudjon dologozni.

Mindenkinek nagyon boldog , békés Karácsonyt kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Nagyon boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Kép
judit_79

Nagyon Boldog, meghitt Karácsonyt kívánunk Mindenkinek!

Kép
szilbee

Tündi!

Mi van veled? Még sütsz-főzöl? Kocsival mizu?

MI IS KÍVÁNUNK MINDENKINEK SZÉP KARÁCSONYT!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok

Tegnap estére lement magától kis Pisti láza 37--re, és szerencsére reggelre láztalanul ébredtünk. Úgyhogy egy kis ijedtségre volt elég ez a lázongás.

Mongi: egyre jobban bírom a strapát, igazából az első három hónap volt húzós hányás, szédelgés , erőtlenség. De szerencsére Pisti sokat segített vitte az egész háztartást a takarítástól kezdve a főzésig. Most meg már egész jól bírom.

Megvannak a sütik: kókuszos keksztekercset, sajtos pogit és életem első bejglijét csináltam. És sikerült , pont olyan lett mint amilyennek lennie kell :-). A bejgliről még annyit,hogy persze Emma segített és amíg megkérdeztem telefonon anyukámat,hogy akkor már csak fel kell ugye tekerni és be a sütőbe, addig Emma fogta magát és feltekerte teljesen tökéletesen. El is ámultunk Pistivel , úgyhogy az első bejgli a lány keze munkáját is dicséri.
A menüről még annyit,hogy nálunk húsleves és töltött káposzta lesz.

Valószínű már csak karácsony után jövök, úgyhogy mindenkinek

BÉKÉS , BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Néhány sor gyorsan,aztán alvás :)

Judit:Köszi :) Ha korábban keltem Milánt,akkor nyűgi,délben akkor sem alszik és este átesik a holtponton,így megint későn alszik el :( Hát remélem egyszer túlleszünk rajta,mert már igencsak fáradt vagyok :? Büszke is lehet magára Marci és te is őrá :) Szépek lettek a mézesek :) Mi csak puszedlit csináltunk,nem formáztuk most.

Kriszti:Kipihented magad?Valami hobbi kell,nálunk kutyusok vannak :)

Letti:Gratula a fogacskához :)

Nóri: :wink: Köszi,már javulnak :) Lilcsi besegít a sütkérezésbe?

Tündi:Nem semmi autós sztori :( Végeztél a sütéskérezéssel?Nagyon eltüntél.Gyerkők javulgatnak,ma voltunk a doktornéninél,mert tegnap már nem volt időpont :( Szerencsére nem vészes,homeós bogyókat,cseppet kaptak,sterimár orrspay(mondjuk az mindig van itthon)orrcsepp.Ennyi.Milánon meg csalánkiütések lettek mire a doktornéni vizsgálta,itthon még nem volt :? Úgyhogy erre is kapott kétféle homeós bogyót,plussz a szája alá krémet,mert mostanában elég piros neki,meg száraz.Úgyhogy otthagytam a gyógyszertárban 8831ft-ot :roll: Ja és azt mondta doktornéni,nagyon fogzik Luca,hoz a Jézuska fogacskát :) Te Lucád jól van?

És akkor a mi menünk:Husi leves,rántott hal,rántott csirkemell,göngyölt csirkemell(csirkemell,1 szelet kelkápi,1 szelet sonka,1 szelet sajt,ez felgöngyölve,betekerve bacon-be),köretnek hercegnőburgonya,kukoricás-borsós rizs,vegyes saláta öntettel és gyümi saláta.
Sütik:Mézespuszi,mákosbejgli,mirinda szelet,verden beste és sajtos rúd.
Én még mindig hízókúrán vagyok :)

És akkor,ha esteleg már nem jönnék:
Mindenkinek Békés,Boldog Karácsonyt kívánunk!!
Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Kellemes Karácsonyi Ünnepket kívánunk mindenkinek!
Kép

Nóri,már végeztem a sütéssel,ma már csak főzés van hátra.De miért mondjátok,hogy el vagyok tünve? :roll: Nem is igaz :) Kocsinál aksi csere,20ezer ft :? De legalább mostmár jó aksi van benne :)

Lizocska,nagyon ügyes kiscsajszi Emma :) Jobban tudják ők,mint mi,hogy mit is kell csinálni :wink:

Móni,hát doki nénéihez nem egyszerű bejutni.Ünnepek közt én is be szeretnék hozzá menni,mert kérnem kell receptet a bari himlő elleni oltásra,ugyanis Luca megrendezte azt amit adott.Benen volt a táskámban ő kicipzározta és kiszedte,széttépte :? :wink: Hát a gyógyszertárban rengeteg pénzt ott lehet hagyni(sajnos)
Én Lucám jól van,rosszalkodik :) Boldog hófordulót a te Lucusodnak :)

Kép
Kép
tundi24

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Boldog névnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Évi, boldog névnapot kívánunk!
Kép

Kép
pimelinda

Békés, boldog karácsonyt mindenkinek!!!
Kép

A takarítás, sütés miatt nem nagyon tudtam jönni, de majd visszaolvasok..

Kép
pimelinda

Évi,nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!
Kép

Kép
Kép
tundi24

Mindenkinek Kellemes, Békés, Meghitt, Ünnepeket Kívánunk!!!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Évi!!
Boldog Névnapot Kívánok Neked!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Köszönöm szépen a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok. Jót tesz a lelkemnek...

Mindjárt megyünk anyuékhoz, ott is alszunk, utána meg anyósomékhoz. Szombaton jövünk!

Még egyszer békés, boldog ünnepeket kívánok mindenkinek!

Évi és
Kép
csongianya

Évi Sok Boldog Névnapot!!!!!!!!!!!

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk:Robikák és Kata
Kép

Kép

Kép
katlina

Évi:Nagyon Boldog Névnapot Neked Kép

Tündi:Köszi :) El sem hiszem,2 hónap és 1 éves a kis hercegnőnk :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Évi,érezzétek jól magatokat anyukádéknál és anyósodéknál is!

Kinek hogy telik/telt a mai nap?

Nekünk jól sikerült.Luca csak úgy bontogatta az ajándékokat. :D Fénykép nem olyan sok készült,de majd rakok fel azért,csak otthon maradt a kábel.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Hali!

Tündi! Hát a mi ünnepünk nem sikeredett valami fényesre :? Anyum rosszul volt, azt hittem, dokit kell hozzá hívni :cry: Utána jobban lett, odaadta az ajikat, azoktól meg én lettem rosszul....úgy, de úúúgy mellé tud nyúlni :oops: . Sztem a szekrényben kötnek ki.... :roll:
Lili meg még mindig vonatozik... :lol: vagy Fülest simogat :wink:

Na, csak elküldöm már aludni kis hercegnőt...bár holnap nem csinálunk semmit, se semmit!!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szép jó reggelt mindenkinek!!!!!

Karácsonykor van hó!
Én ennek úgy örülök, mert szerintem így szép a karácsony:-)

Remélem mindenkinek jól telt az este

Évi utólag is boldog névnapot kívánok! S jó pihenést!!!

további szép napot!

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Betti,én is örültem a hónak :) Legalább elmondhatjuk,hogy fehér karácsonyunk van :)

Nóri,ha van kedvetek gyertek át.Mamánál vagyunk,de gyertek nyugodtan,mert mi sem csinálunk semmit,csak nézünk ki a fejünkből :shock: Elég uncsi így az ünnep.
Szegény anyukád,azért örülök,hogy nem kellett hozzá dokit hívni!

Kép
Kép
tundi24

Szép napot!!

Évi! Nektek jó utat,szórakozást, rokonozást! Igaz, ezt már csak szombat után olvasod...
De azért boldog névnapot!!!Kép

És akkor egy pár kép...a többi az oldalunkon :wink:
A táncoló autóval:
Kép
Juuuj! Vonat!!
Kép
Jobban dolgozik, mint a vasutasok :lol:
Kép
Tovább tartott becsomagolni, mint ki :roll: :)
Kép
Rajzolni jóó!
Kép
Mikor Lili felfedezte, mit rejt a csomagolás (Fülest)...
Kép
Nagy találkozás
Kép
BÉKE :wink:
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,tutik a képek :) Nekem a Füleses tetszik a legjobban :) Mindent elárul Lilcsiről :)

Kép
Kép
tundi24

Évi: Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép
jaimee1

Kép
Vendég

ÉVI!
Kép
Vendég

Ünnepnek lassan vége,anyán plussz 5kiló a sok kajától,fáradtabb vagyok mint aki már egy hete nem aludt.....
Robika estére beláasodott,szerintem a foga vagyis remélem...

Egy kis nézegetni való:
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Szép jó estét!

Évi: Utólagosan bár de nagyon boldog névnapot.

Remélem mindenkinek békés boldog Karácsonya volt!

Bocsánat amiért nem jöttünk de sajna engem is ledöntött a lábamról a nátha 23-án alig tudtam felkellni és már Zsoltit is megfertőztem. :( :(

Köszönjük, hogy drukkoltatok nekünk! :D :D

Én úgy szeretnék Karácsonykor unatkozni itthon, szinte csak aludni jártunk haza. A hócipőnk tele volt a sok csavargással de bezzeg hozzánk nem jön senki mindenkihez nekünk kell menni. Még a jeges úton is nekem kellett biciglizni, gyalogolni. Úgy hogy átéltem életem egyik "legrosszabb" és "legjobb" Karácsonyát.
Így most mérgünkbe, hogy mindig kujtorogtunk venni szeretnénk egy autót, ha tudtok jó állapotba lévő Suzukit olcsón kérlek szóljatok!!! :) :) :)

Móni:Holnap megyek én is gyógyszertárba már előre félek mennyi pénzt fogok otthagyni. Habár Zsolti erre mindig azt mondja, hogy csak annyi pénzt hagyjak ott amennyit kérnek. :D :D :D :D :D Szeret viccelődni a kis Drága.

Jó éjt!

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Eltelet a karácsony..gyertek a beszámolókkal :) Nekünk elég jól sikeredett.Luca mindennek nagyon örült,de legjobban a Noé bárkájának.Feszt tologatja,nyomogatja benne az állatokat.Az ajándék bontást is nagyon élvezte,sajnos a képek nem sikerültek jól erről a részről.
De azért csatolok párat :)
Kép ünneplőben Kép Norci uncsitesóval Kép itthoni fa Luca ajándékaival

Kriszti,na akkor Zsolti csak rászánta magát a kocsivételre!:) Még jó,hogy nem estél el a bringával!Pocaklakó hogy viselte a felhajtást?Nevet találtatok már neki?Mikor kell legközelebb menned dokihoz?

Katlina,micsoda járágnyt kapott Robika :) Tetszik neki?Száguldozik vele?

Betegek meggyógyultak?

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?