Új privát üzeneted érkezett!

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 12:57-kor.
Vendég

vkata: Na igen, mostmár sokkal inkább köztudott, hogy mézet ne adjunk a gyerekeknek (én úgy hallottam, 1,5 éves korig nem szabad, de ha rosszul tudom, akkor szóljatok rám! :lol: ). De régebben erről nem nagyon tudtak, pl anyósom páromnak 2-3 hónaposan is mézes teát adott, még szerencse, hogy nem lett tőle baja. :shock: Amikor én mondtam neki, hogy nem szabad mézet adni a babáknak, úgy nézett rám, mintha valami egetrengető hülyeséget mondtam volna. :lol:
fmarti

Úgy sejtem, eléggé keservesen fog összejönni az az 1000 oldal szilveszterig. :D
fmarti

MArti: ne aggodj, meg lesz!
Vendég

en konyhaban voltam, szamuzve lettem. Annaval sutottunk egy zserbot, kivancsi vagyok milyen lesz, meg soha nem csinaltam.
Aztan szerettem volna habcsokot is csinalni, de sarga is kerult a habba igy nem ment, szoval most meg abbol kell valalmit krealnom :roll:

Anna ebedre felhigitott paradicsomos krumplit ivott, mert kanallal semmit nem tudtam belenyomni. Most meg ivott 150 tapot, ez jo, mert napkozben 100 folott nem szokott.
Vendég

Sziasztok!
Ismét egy bekukk! Ma sütöttem csokis tallért. Meg én is csináltam sóliszt gyurmás izékét..... :oops: Egy kézlenyomatost, és egy kép lesz ráragasztva. Lizy leendő keresztszülei lesznek!

d.dodó

Tamara!
Gratulálok a sok sütéshez!
Ügyi vagy!

Márti!
Tuti meglesz szilveszterig! :lol:

Nekem meg itt van már anyósom, de szegény, ha Emma sír, semmit nem tud vele kezdeni, ha meg megnyugtatom és ellenne 10 percig, akkor odaáll és énekel neki, mintha ő nyugatatná meg.
Szegény, nagyon kedves nő, de olyan kis szerencsétlen, én meg néha olyan türelmetlen vagyok :oops:

Apa meg még most is tanít :shock:
Van aki Karácsony előtt egy nappal is matekozik még!
Ilyet!

Na, ma már nem jövök, mert Bömbikém nagyon rossz formában van.
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan benézek egy kicsit.
Az én 5 hónapos nagyfiam ma reggelre megbetegedett.... :(
Tiszta nátha, nem kap levegőt. Csak nyűgösködik....
Nem győzöm az orrát szívogatni.
Szép karácsonynak nézünk elé :(

Kép
zsuzska72

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ SZÉTMEGY A FEJEM! EGÉSZ NAP FÚRNAK! EZTNEMHISZEMEL! MÉG ILYENKOR IS?!?!?!?!?!? Kép

Orsi
Nem semmi milyen buzgó diákok vannak manapság! :twisted:
Anyóssal én se vagyok vmi türelmes, ő meg nem nagyon érez rá h mit is szeret ez a gyerek. Ha meg mondom neki, juszt se azt csinálja :P De azért igyekszem visszafogni magam.

[quote]m írta:ásfél éves korig nem ajánlják a mézet, mert egy baktérium toxinja lehet benen ami súlyos betegséget okozhat. Én tojással és a gabonafélékkel is fogok várni 10 hónapig...
De jó h szóba hoztátok, annyiszor akartam már kérdezni!!! Én is hallottam valahol, de sógornőm folyton azzal traktál hogy adjam Nórinak mert mennyire jó! Ő is adja Emmának ha meg van fázva. :roll: Szóval akkor légzésleállást okozhat, ezt nem tudtam. Vagy lehetnek még más tünetei is???

Tamara
Milyen lett a zserbó? Az az egyik kedvenc sütim!! 8)
A nyelvlógatás szerintem nem gáz! Viszont irtó cuki lehet! :lol: Nóri ma a felső ajkát szívja és cuppog vele, meg kell zabálni! :lol:

Márti
Nem lehet általánosítani hogy ki mozog előbb, később. Mondják a nagy súlyt is, de nálunk ez sem volt akadály! :twisted: :lol:

Evelyn
Nóri is volt h megijedt először a zenélős játékaitól, de úgy szoktam hogy amikor bekapcsolom, nevetek meg viháncolok neki és akkor már tetszik neki is nagyon. Ez odáig fajult, hogy bármilyen hangos zenét meghall, sikongat és röhög hangosan. Mi meg nevetünk rajta :lol: Bocsi, elkalandoztam! Szóval Eliot is biztos meg fogja szeretni a tanuló kutyuját!
Édes lehetett amikor a fodrász után rád nevetett!! :lol: :lol:
Múlt hónapban nekem is majdnem kikapcsolták a telcsim, de szerencsére küldtek előtte egy sms-t h 24 órán belül fizessek be x összeget. Ez azért jóval korrektebb megoldás!! De én vodás vagyok. Egyébként nem is tudtam befizetni mert szakadt az eső és egyedül voltam itthon Nórival és felhívtam az ügyfélszolit hogy ilyenkor mi van, nem akarom h kikapcsolják! Erre mondta a csaj h ne aggódjak, ha kikapcsolnák, és aztán 24 órán belül befizetem, még ingyen visszakapcsolnak. Így nem lett aztán semmi belőle szerencsére. Ma ilyen elkalandozós vagyok, úgy látszik... :oops: 8)
De tényleg írj nekik levelet, hátha Te is olyan jól jársz vele mint Csilla!

Akata
A Sedatif Pc homeós? Nem hallottam még róla. Lehet kipróbálom mert ez már vmi borzalmas h képtelen vagyok visszaaludni. Pont úgy ahogy Márti is írta, agyalok minden szarságon. Leginkább azokon amiken nem is szeretnék... :evil:

Kike
Csuda guszti lett a tortád! Gondolom hamar el fog tűnni! :lol:
Vendég

Wera, én is arra a szo párnára (vagy mi) gyanakodtam, h az.
De eddig nem volt neki. Nem fáj neki. És mind a két oldalon van.
Nóri olyan zabálni való a képeken :D A kádas tetszik a legjobban.
Lili jpbban van,én is...Most apa a soros :D
Megcsináltattad a körmeidet multkor?
Holnap teszek fel képet a szobáról,reggel még valami kis karocsi díszítést megpróbálok csinálni...

Márti, mikor alszik akkor Ő nem eszik sajnos.Beveszi a cumit de kettőt szív és pupu tovább...
Nagyon szép a vers.

Bondi, akkor gondolom az a kategória volt a nő,aki arra sem érdemes h fújjon rá az ember :D És az a lényeg h párod értékeli h van egy nagyon szép felesége, és 2 gyönyörű gyermeke.
Az ilyrn nők meg bujjank EL :twisted:

Vikiket Istenke éltesse sokáig :wink:

Én Tamarára tippeltem angyalka ügyben.

Evelyn, ez a tanuló kutya...Eszembe jutott a pepsi láncfűrészes reklám: Legyünk barátok.... :D

nicike

Köszönöm a dicséreteket! :D

Barackos torta,megcsináltam a vanília pudingot,meg a margarinos,porcukros keveréket,beleturmixoltam a barack konzerv felét a pudingba,és összekevertem a margarinos keverékkel.

A teteje puncsos cukormáz,az oldala meg csokis cukormáz :D

Majd gyors leszek,és fotózok egyet felszeletelve is-holnap amúgy is sok képet hozok ám,mert holnap tartjuk,kora délután,egybekötve a karácsonyi ajándékozással. :D

Zsuzska:boldog hófordulót Tamásnak,és jobbulást szegénynek!

Kép
Kép
Kép
kike

Zsuzska
Szegény Tomi! Mielőbbi jobbulást neki! Nekünk a nátha alatt kellett szedni C vitamint és kalciumot + orrszívás után Nasivin baby-t fújni napi 3x. Elvileg így gyorsabb a gyógyulás. Puszi a kis takonypócnak!
Vendég

Ja Wera, és nem adtam be neki végül az antibiotikumot.Örülök neki.Mert nem volt rá szüksége.

nicike

Atya ég ÍRNI SE TUDOK MÁR!

nicike

Niki
Megcsináltattam a körmöm és tegnap fodrásznál is voltam. Semmi extra, csak a melír lett felfrissítve. Viszont a körmömnek nagyon örülök. Bár a lakkozás sajna megkopott a házimunkázás közben, így nem lesz díszes, mert sztem lemosom és újra kenem, csak sima franciára.
Örülök h jobban vagytok! Apának meg jobbulást. Remek h mindenkin végig megy, sajna nálunk is így volt :roll:
Vendég

Akkor jók az anyai ösztöneid! :D :wink:
Miért írtad h nem tudsz írni? :shock: :lol: Ha lett benne hiba, vissza tudsz menni javítani a hsz jobb felső sarkában lévő szerkesztésre kattintva! :wink:
Vendég

No, babával az ölemben jöttem nagyon szép karácsonyt kívánni Nektek! [img]

Kép Kép

Amilyen hangulatot - remélem, szépet - felidéz Bennetek ez a két kis kép, olyan karácsonyt kívánok Nektek! Holnap délután 4-kor gyertyagyújtás idején majd gondolok Rátok. Köszönöm, hogy Veletek -is- tölthetem ezt a szép ünnepet!
Vendég

Én is búcsúzom, talán a 2 ünnep közt anyuéktól majd be tudok nézni ha öcsém odaenged a géphez.

Mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánok!!! Puszi
Kép
Vendég

Sziasztok csajok!

Időm semmi,így vissza olvasni sem tudok,nemtudom mikor tudok jönni legközelebb!

Ezért most szeretnék minden kedves babanetes kismami,Anyuka társamnak,babáknak és papáknak is nagyon boldog,békés karácsonyt kívánni!!!!!!!!

Kép

Millió puszi nektek

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Minden Kedves Fórumtársamnak és Családjának Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk! Sok szép ajándékot, és minden csodálatos dolgot! Békét, nyugalmat és sok-sok Szeretetet!

Henriett, Tamás, Gergő

Kép

KépKép
hene

Csajok,mi lehet H.Szilvivel?
Úgy eltűnt.... :roll:
Én majd holnap még jövök,azért nem most kívános Boldog Karácsonyt! :D
Nagyon jó képeket raktatok fel! :D

Kép
Kép
Kép
kike

SZIASZTOK!

Hoztam nektek képeket...
Nálunk már talán minden kész.... még felmosok, és annyi...

mutatok néhány képet:

Kép Kép Kép Látjátok, mit rágcsál???? :shock:

A legfontosabb...... EMMA EGYEDÜL HASRA FORDULT!!!!!!!!! Annyira kíváncsi volt a karácsonyfára!!! :lol: :lol: :lol: Persze a Jézuska csak holnap este jön... Lillu néhány ajándékot már a fa alá pakolt, szegény Lau pedig majd megzöldül... :roll:

Mindenkinek kívánok nagyon boldog ünnepet!!!!
Vendég

Sziasztok!

Újra vagyok, de csak röviden.
Telszámlát be kellett fizetnem, de letiltattam a wapot.
Most egy darabig lehet nem leszek.
És amiért jöttem.

Kellemes Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

csak gyorsan válaszolni jöttem: a sedatif PC homeos és régebben esténként 2 szemet vettem be és szoptatás után mikor visszafeküdtem 1 szemet, de mostanában csak éjjel veszem be, hogy vissza tudjak aludni...Általában segít, de nem minidg sajnos, szerintem próbáljátok ki! egyébként én mindig olyankor éjszakázom így mikor túl fáradt vagyok. Volt olyan,hogy 4 éjszakán keresztül emiatt 2-3 órát aludtam, miközben Adél durmolt.

Na nem regélek tovább, JÓ ÉJT!

Kép
andkata

Nagyon szépen köszönjük a névnapi köszöntéseket!

Mindenkinek nagyon boldog karácsony Kívánunk ezzel a kis zenével!!

http://elfyourself.jibjab.com/view/Rbm4cLU5dwesMaMB
Viki, Andi, Jani

Az ötletet loptuk(bocsi..)
Kicsit nehezen jön be, de légyszi várjátok meg...

Nem tudom mikor fogok tudni jönni, de egyszer csak...

Wera! Mi lesz? Talizunk, vagy nem?

sz.andi

Kép Mindenkinek! :)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK! Kép Kép

Kép
csugi

Sziasztok!
Mindenkinek Nagyon Boldog,Békés Karácsonyt Kívánunk!
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok, már zugban sem nagyon fussa az időben olvasásra, de kívánok Nektek szép ünnepet:

Verscsokor a természetről
vissza a blogra
« Német népköltés: Vadrózsák közt járt Mária Cser Iván: Himnusz Mária nevéről »
2008. szept. 27.
Tóth Bálint: Egy kisfiú születése
A lucfenyőn rigó fütyült,
a hegyen pásztorcsillag ült,
s három nagy fülű csöpp szamár
hátán jött a három király.
A villamos szépen megállt,
a rendőr hármat szalutált,
néztük a furcsa menetet,
a kalauz is nevetett.
A buszról kucsmás, nagy subás,
fehér szakállú vén juhász
zökkent le, nyakában kos,
övében fényes rézfokos,
bojtárja báránykát hozott,
és senki nem csodálkozott:

- Induljunk - mondták -, emberek,
látni a boldog Kisdedet.
A küszöbön egy angyal ült.
- Még nem lehet! - szólt, s elrepült.
Fénylett helyette, míg visszaszállt,
kaput, ajtót szélesre tárt,
s mentünk, hogy végre lássuk Őt,
ki mindőnk örömére jött.
Testén fehérlő pólya volt,
jászol helyett csöpp ágya volt,
lehelte boci meg szamár,
- álltunk, mint ki csodára vár -
s hogy felmutatta Mária,
sírt, akár más emberfia.

potyka

szép jó reggelt kívánok mindenkinek! Békés, Boldog Karácsonyt szeretnék kívánni minden babanetes fórumozónak, gyermekeinek és családtagjainak!
magdolnam

és ma kiderül -remélem :wink: -, hogy ki a kari.angyalka!
magdolnam

Nagyon,Boldog Karácsonyt!

KépKép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.andi 2008.12.24 08:08-kor.

sz.andi

Andi!!!!!!!!! Ez nagyon jó!!!!!!!!!! Ügyes vagy!
magdolnam

Andi: nagyon szépen köszönjük!!!! Nagyon ügyes vagy!!! Nagyon szép ajándék, Olivérnek is nagyon tetszett.

A mai éjszakánk is jó volt, Levi fél 12-kor ébredt megivott 100 tápot visszaaludt, aztán 3-kor kicsit nyüglődött akkor megitta a maradék 90 tápot és már aludt is, majd fél 6-kor nyöszizett akkor hasra fordítottam és aludt tovább 7,20-ig ekkor cumi és 7,45-kor édred dumálva. Ennél rosszabb éjszakánk sose legyen. Köszönjük fenistil! :lol:

Na megyek etetni és utánna fodrászhoz.

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!

Kép

És egy kis zene, de kép sajna nincs hozzá!
http://www.catholic.net/RCC/music/midi/ ... elrock.mid

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Magdi: nektek jó ajándékbontogatást kívánok még! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

köszi! Már kíváncsi vagyok ám! Apa már 86szor ki akarta bontani :twisted: Mindig az utolsó pillanatban mentettem meg
magdolnam

Andi! Köszönjük a szép babafát! :D

Én is Kívánok Minden Topik Társamnak és Egész Családjának Békés Boldog Karácsonyt!
Vendég

Kép
Vendég

sz.andi!
ez nagyon jó!!!! istennő vagy :D
de tegyél entert 1 db-ot a kettő közé és akkor pont ugy lesz egymás alatt hogy nem lesz közte szünet!!!!
ugy meg még jobb lesz :D :D

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 12:58-kor.
Vendég

Minden kedves anyukának, babócának, apukának, tesónak kívánok családom nevében nagyon-nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket!
Töltsétek szeretetben, örömökben gazdagon, veszekedés és nyafi nélkül ezt a pár csodálatos napot!!!

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
timi1982

Nagyon-nagyon boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Túrmezei Erzsébet:

Gyertya

Kis karácsonyfagyertya. Szép fehér.
Felül törött. Talán semmit se ér.
A belén észrevenni már, hogy égett.
S én mégse dobom el mint semmiséget.
Nézem, elémbe állítom,
Majd a kezembe' forgatom.
A cirádáit, ferdeségét,
törött voltát, sok betegségét
mind tudom már, mind ismerem.
Igénytelen, értéktelen.
Szépsége, ékessége, ára
nincs semmi. Mégse dobom el.
Félreteszem karácsonyfára.
Majd a lángjába néz szemem,
s nem lesz nekem
igénytelen, értéktelen.
Sok betegsége, ferdesége,
törött volta nem semmiség-e,
ha ott lobog az ágon,
s vezérlőm, világom,
útmutató fény Betlehem felé?
Tekintetem sugarát issza,
lelkem száll századokon vissza:
a nagy csodát csodálja újra
és megremeg belé.
Magában semmi. Félredobnám.
De ha zöld fenyőről ragyog rám,
a szívem fölviszi az égig,
az eget meg lehozza hozzám.
Kezembe' forgatom, nézegetem,
s valami egyre azt súgja nekem,
hogy ez a kis gyertya az életem.
Görbe, törött, beteg.
Valami, amit senki nem keres,
mert észrevenni nem is érdemes.
Végigélni se volna érdemes,
ha nem lenne karácsony…
ha ki nem gyúlhatnék sokadmagával
karácsonyesti csodálatos fákon…
ha Betlehem felé utat mutatva,
nem ragyoghatna, nem világolhatna,
végigélni se volna érdemes.

De van karácsony, s én úgy szeretem
kis gyertyaéletem.
Ameddig karácsonyra vártam,
értelmét, célját soká nem találtam.

Míg egy szép angyalénekes,
halk estén Betlehembe értem,
s fel nem ujjongtam: „Most már értem,
Most már tudom, miért is élek
ezen a nagy sötét világon:
hogy világítson kicsi gyertyalángom
előre, Betlehem felé
és megváltatlan, Megváltóra váró,
sok emberszív dobbanjon meg belé.”

Kis karácsonyfagyertya. Szép fehér.
Felül törött. Talán semmit se ér.
De ha zöld fenyőről ragyog rád,
a szíved felviszi az égig,
az eget meg lehozza hozzád.

Kép

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!

Andi nagyon szép a kép amit csináltál-Köszönjük szépen!!

Áldott Békés Karácsonyt Nektek!
Kép [/b]

nicike

Mi is mindenkinek nagyon szép, áldott ünnepet kívánunk!!!

Kata, Adél, Zoli

Kép
andkata

Pati, Andi köszönjük!!!

Kép
andkata

Timi! Van közte szünet? Nekem nincs. Úgy csináltam egyébként..
Másnak is van szünet közte?

sz.andi

Niki!! Te nem vagy a honlapunkon rajta...Nem szeretnél? Vagy csak elsiklottunk felette? Jó lenne! Küldjél már nekem képet + születési időd pü-ben. Köszi! :D

sz.andi

Sziasztok!

Csak azért ugrottam be, hogy mindenkinek békés, boldog, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket kívánjak!

Szilágyi Domokos: Karácsony

A puha hóban, csillagokban,
az ünnepi foszlós kalácson
láthatatlanul ott a jel,
hogy itt van újra a karácsony.

Mint szomjazónak a pohár víz,
úgy kell mindig e kis melegség,
hisz arra született az ember,
hogy szeressen és szeressék.

S hogy ne a hóban, csillagokban,
ne ünnepi foszlós kalácson,
ne díszített fákon, hanem
a szívekben legyen karácsony.

Kép
zsuzska72

KELLEMES KARÁCSONYT KÍVÁNUNK NEKTEK, ÉS CSALÁDOTOKNAK!
Andi! Ez nagyon szép! Köszönjük!

Kép
dittke

Sziasztok!

Nagyon szép, békés, örömökben gazdag karácsonyt kívánok minden babának, anyának és apának.Ezúton köszönném meg azt is, hogy befogadtatok ebbe a csupaszív csapatba minket!

Orsi, Emma, Jancsi

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?