Kedves Orsi!
A repuloutat egyaltalan nem veszes kibirni!
Plane egy,csupan 2 oras utat!
En mar tobbszor repultem tobb gyerekkel is, az Oceanon tulra (volt, hogy 18 oras volt az ut atszallassal!), es mindig jo volt.
A 2 ora olyan gyorsan elszall (szo szerint), szinre eszre sem veszed. Felszallas, kis alvas, jatszas, mesekonyv nezegetes, eves-ivas,,stb...es mar szalltok is le.
Ha mar megy illetve maszik a babad, akkor lehet vele korbe-korbe setalni, nem muszaj egyhelyben ulni.
A hosszu (tengerentuli) jaratokon az a jo, hogy mindig van filmvetites is, kimondottan kisgyerekeknek szolo rajzfilmek,vagy hasonlo.
Es valoban adnak a "jobb legitarsasagoknal" mindenfele jatekokat: kifestot, epitpkockakat, puzzlet,stb...es termeszetesen a gyerek koranak megfelelo gyerekmenut.
Hasznalt cuccokat nagyon jol vehetsz barhol a second hand bababoltokban.Bar nem eltem meg Belgiumban (csak majdnem), de biztos ott is rengeteg van beloluk.
Mi ugyan az USA-ban elunk, de itt nagyon sok klassz lehetoseg van osszejonni babakkal-mamakkal.Konyvtarakban,baba-boltokban, templomokban, jatszoteren, torna csarnokokban, uszodakban, konyvesboltokban, jatszohazakban mindenhol szerveznek kimondottan kisgyerekekenek valo programokat. Van, ami fizetos, de a legtobb ingyenes.
En biztos vagyok benne, hogy szeretni fogod Belgiumot (is).
Ja, azt, hogy valaki begyogyszerezi a kisgyereket a repuloutra, azt egyetlen egyszer hallottam, es tortnetesen kulfoldon elo MAGYAR szuloktol (amugy gyogyszereszek!!!), de akkor is teljesen ledobbentem.
Szerintem nagyon durva es embertelen dolog!
Egyebkent lesz kulon ulese a babanak, vagy az oledben fog ulni?
Sok sikert, es kerlek ne legy ilyen pesszimista!
Kalandra fel!!!