Új privát üzeneted érkezett!

A nap kérdése: meglesz az ötven oldal holnapig?
:lol: :lol:

Kép
Kép
bondi

Laptetőre jobbat nem is lehetne :lol:

Kép
Kép
bondi

Kariangyalka! Neked is Legyen Nagyon Szép Karácsonyod!
Vendég

Jó reggelt!!!
Kariangyalka, de jó, hogy jöttél! És ilyen szép verssel! :D Te írtad? :roll:

Bondi,
jaj, a barátnődnek nem csinálták meg tb-re a hasműtétet? De a vágósért csak nem kellett fizetnie??? :shock:
Jó volt a történet Otiról és a Jézuskáról - mi hasonlóval küzdünk! Szonja már a mikuláscsomagra is azt mondta: ezt biztosan a mama vette :D

Anyjuk,
örülök, hogy hercegnő voltál 8) kapunk majd képet???
Anna talán azért sírt fel itthon, mert előző éjjel nem veletek volt. Sajna van ilyen, de hozzászokik! A legfontosabb, hogy olyan helyen volt, ahol szeretik és megvigasztalják!

Timi :D
turkászol, mint egy kismajom :D :D :D ez nagyon jó!!!!

Ibm,
öhh, jelöltél iwiwen? Sajna megváltoztattam a jelszavamat, és ezzel együtt el is felejtettem :oops: :oops:

Orsi,
te miért törölted magad az iwiwről?
Szerintem azon nem aggódj, hogy nem fordul még a lányod... De persze ha megnézi egy neurológus, az a legtutibb. Lehet, mi is megyünk (Nándi is még csak oldalra fodul a hátáról. De ő egy ilyen kényelmes és kivárós gyerek :) )

Babu,
Szabi fiú kórházban volt? Jaj, szegény kicsi, hogy viselte? A szeme már jobb lett? Nem is tudom, mikortól lehet adni a tojássárgáját a gyerekeknek! :oops: :shock:

Nicike,
mi volt a férjed hugával??? :shock:

KépKép
szkagi

Mi ma a Heim Pálba megyünk... a bőrgyógyászatra!
Akata,
kértem időpontot, de Szalai doktornő csak január végére tudott adni, viszont a lelkemre kötötte, hogy mivel sebes Nándi karja, mindenképpen menjünk be az általános rendelésre mielőbb. Most itthon van a Zoli, elvisz minket.

KépKép
szkagi

Jó reggelt!

Ágica, drukkolok, de biztosan tudnak adni valami tuti kenőcsöt! Örülök, hogy utánajártok!

Bondi, sajnálom az éjjelt, tudom milyen ez jónéhányszor tologattam félálomban babakocsit....Mostanában szerencsére nem...

Kari angyalka köszi, hogy jöttél!

Sajnálom , Babu! Akkor lehet hogy a tojásallergia is bejátszik? Ez nem jó hír! Hogy eszik és alszik a legény mostanában, nem írtál róla!

Kike, hajrá sok erőt a mai naphoz!

Tita, Neked is! Nem lehetett könnyű a tegnapi nap! Sajnálom. Nekem mindig az az érzésem hogy a nemalvás és nemevés összefügg. Bókay mit mondott???

Kép
andkata

KRISTINEK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Kép
andkata

Szkagi! Jól viselte szerencsére és már a szeme is jobban van!

Andkata! Szerencsére az étvágyával nincsen gond! Aludni is jól alszik szerencsére!
Vendég

Bondi ez nagyon aranyos volt –Jézuskás dolog-! Hát nálunk még lesz elég probléma ebből…..A férjemék családja semmiféle ünnepet nem tart és ennek megfelelően hangoztatják ezt. Sajnos Gyulát is így nevelték, így nem tudja és nem is fontos neki ez a Mikulás – Jézuskás dolog, én meg nagyon szeretném, ha Liza is ebben a „mesevilágban” nőne fel…. Annyira érzem, hogy valaki a családjukból direkt be fog szólni… Tegnap viszont nagyon kellemes meglepetésben lett részem. Az egyik rokon, aki amúgy szintén nem tartja a karácsonyt, pénzt adott, hangsúlyozva, hogy nem karácsonyra, de a gyereknek vegyek ajándékot. Ez nagyon jól esett, hogy azért mégiscsak….
Amúgy rakhatom a képet? Tudod melyiket….
Vizslák  a szívem csücskei…. Mindjárt dobok fel képet róluk.

Kike, örülök, hogy minden rendben az eredményeiddel!

Tegnap rávettem magam, hogy csináljak valami saját készítésű dolgot a mamámnak karácsonyra. Mivel ő már nem sok mindennek „örül”, de ennek biztosan! Liza kézlenyomata egy szívecskében. Ma kifestem 

T. Kriszti, hű…. Örülök a – os tesztednek!

Igyexem a visszaolvasással, de borzasztó lassan megy.
magdolnam

néhány kép, bár telefonnal készítettem őket, kicsit rosszabb minőségűek...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
magdolnam

Jó reggelt!

FENISTIL CSEPP! Kép Kép
Igaz, hogy háromnegyed 3-kor felébredt, tápi aztán visszaaludt és még 2-3 x ébredt, de SIMÁN vissza is aludt! Olyan fitt vagyok mint még soha....
Ma Olivérrel takarítunk, mert holnap a Jézuska csak oda hoz sok ajándékot ahol tisztaság és rend van. Kivi leszek, hogy fog működni és meddig tart a lelkesedés...

Most mennem kell reggelit csinálni és takarítani.

Majd még jövök.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó reggelt!

Titi Kép
Nagyon jó hallani h jobb kedved van! Jó készülődést nektek! Az ajándékodat biztos nem azért nem emelték ki mert nem tetszik!!! Bár nem tudom kinek küldtél, de azt biztos h örült neki, akármi is volt az! :wink:

Anyabondi
Imádom Otibondi dumáját!!! Remélem karácsonykor is sok jót fog mondani amit majd szépen le is jegyzel nekünk! :D :D

Desvikinek, Bencurinak és Bandi Vikijének nagyon BOLDOG NÉVNAPOT kívánok!

Kike
Drukkolok h odaérjen az ajid! Most már én is nagyon kiváncsi vagyok kitől megy!! :)
Krisinek nagyon BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :D

Kriszta
Hű, jól megijeszthetett benneteket Szabi szeme! :( De a lényeg h már jól van! Apának meg irgumburgum, nem szabad még minden adni a gyereknek amit a nagyok esznek! :wink:

Bugra átaludta az éjszakát, halleluja! 5-kor álmában megetettem mert már 3-tól nem bírtam aludni úgy feszültek a cicik. Aztán aludt még 8-ig. Én sajnos már nem tudtam visszaaludni, így ma éjjel is 3 órát sikerült hunynom. Kép

F9-kor felébresztettem Apát (ő aludna 11-ig minden nap...) h kicsit játsszon már vele h pihenjek egy kicsit, na azóta is duzzog és hagy ne idézzem miket mondott. Most már nem is tudnék aludni, ha akarnék sem, úgy felhúzott :cry:

Hát, ilyen lett a mézeskalim: (azt hiszem túl vastagra hagytam, azért repedezett agyon, de végülis az íze nem rossz, az a lényeg! Ha lesz erőm még ma ki is díszítem)
Kép

És ha már képek, jöjjön még kettő tegnapról:

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.23 09:01-kor.
Vendég

Titi! Mi is Fenistil cseppet kaptunk Szabi szemére és Ő is jól alszik tőle! Örülök, hogy tudtál pihenni! :D
Vendég

Babu
A vonalzódon már karácsony van! Hű, de sietős!! :lol: :wink:
Vendég

Wera! A mézeskalács guszti lett! Apa mondjon le. Nóri nagyon édi! Bizony megijedtem Szabi szemétől!
Vendég

Wera! Nem tudom miért írja mára pedig 24-e a dátum amit beírtam! :D
Vendég

[quote]A írta: nap kérdése: meglesz az ötven oldal holnapig?

Na várjunk már! Nem év végééig kell meglennie?? :twisted: Kell?? :lol: :wink:
Oké, akkor minden mondatomat külön hsz-ben küldöm ezután! Kép
Vendég

Szaisztok!
bocs, csak egy pillanatra bekukk , délután talán ?tudok jönni

VIKI!
névnapod alkalmából kívánok sok-sok boldogságot, egészséget és minden jót amit csak kívánsz!!! :wink:
Isten éltessen!

Sz.Andi Vikiének is kívánok boldog első névnapot! :P

Hene!
6 éves korom óta, sajnos még mindig lusták voltunk magunkról feltölteni anyagot a Youtube-ra, egy karácsonyi zenés áhítatról van egy pár kórusanyag http://www.youtube.com/watch?v=ohzDlZVPQb8 és a videó feltöltőjénél (a férjem :wink: ) még van

pusz, legyetek jók és ügyesek :wink:

Kép
kimma

jó reggelt lányok!

Krisi drága!
nagyon nagyon boldog születés napot kívánunk az egész családom nevében!
Kép
Kép

Vikibabóca!
neked pedig nagyon boldog első névnapot kívánunk az egész családom nevében!
Kép

és persze a nagy Vikik sem maradhatnak el!
igaz, hogy az egyik nincs gépközelben, de akkor sem feledkezünk meg rólatok!
szívből kívánunk nektek is nagyon nagyon boldog névnapot ezen a csodaszép napon!
Kép

Kép

remélem nem hagytam ki a mai napon senkit :oops:

Kép

Kép
timi1982

Ez a noivonal ilyen összevissza! Máskor meg késik egy hetet! :lol:
Mézeskali köszöni a bókot. Azt mondja hamar el fog fogyni, így nem kell sokáig nézegetni rusnya külsejét! Kép
Vendég

Sziasztok!

Viktóriákat Isten éltesse névnapjuk alkalmából!

kike: Boldog szülinapot a nagyobbik kisfiadnak! :D

kimma: Emcidnek boldogságos hófordulót!
fmarti

Orsi: Még tegnap elfelejtettem írni: a dokinéni azért akarna neurológushoz küldeni benneteket, mert Emma nem fordul???

Timi: Bence ezek szerint tojik arra, mennyire szép ágytakarón is fekszik! :D

akata: Szépek a bejglik, ügyesek vagytok!

mancsi: Köszönjük a videót, naggggyon tetszett! Igazán egyedi! :D (Már alig várom, hogy holnap este megnézhessük, mit kaptunk tőletek. :oops: )

Titi: Örülök, hogy végre tudtál pihenni! Én nem emlékszem, hogy a te megajándékozottad írt volna, de lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet. :oops:
fmarti

bondikám: Olyan jót nevettem azon, amit tegnap írtál - vizuális tipus vagyok. :lol: Nagyon igazságos leszek: mindhármótok receptjét felhasználva csinálom a mézeskalit, egy negyedik receptet kreálok belőle, aztán majd meglátjuk, mennyire fogom elszúrni. :D
Párodat ide is elküldhetnéd, hogy kitakarítson, ha már úgyis annyira belelendült! :lol:

Marcsi: Sajnálom Emmádat! :( Emlékszem, hogy pár napja írtad, hogy olyan furcsán viselkedik, már láttad rajta a kezdődő betegséget. Jobbulást a kicsi szívecskének! (Cebion cseppeket is adsz neki? Nekünk még ezt ajánlotta a dokinéni napi 3x5 cseppet, amikor volt ez a vírusos nyavajája, meg Normaflort, mert volt egy kis hasmenése is.)

wera: Nonódnak jobbulást, remélem hamarosan jobbakat aludtok. Apa meg ne morogjon, 50%-ban övé is a gyerek! :D
Jó lett a mézeskalácsod, nekem tetszik!
fmarti

Nicike: Evéssel mi talán kezdünk helyreállni. Reggel nem eszik annyit, de főleg estére felturbózza magát. :D Te próbáltad már álmában etetni Lilit? Ha nem, szerintem feltétlen próbáld meg, akár nap közbeni alvásnál is, hátha működik!
Sógornőd mit mondott, amin megbántódtál? Persze csak ha publikus.

kariangyal: Ez nagyon szép volt, kedves szavaidat köszönjük!!! Mikor derül ki, ki is vagy valójában? :lol:

babuli: Szabidnak jobbulást, nem kicsit lehettetek megijedve! De apa mentségére legyen mondva, én is olvastam már itt-ott, hogy 5 hós kortól lehet heti egy tojást adni a babáknak. :shock: Mondjuk ennek ellenére én még nem mertem ezzel kísérletezni.

magdolnam: Jók a képek!

Na azt hiszem, ha így folytatom, meg lesz a 2000 oldal is szilveszterre!! :D
fmarti

Marti! Én sem mertem volna! Apa kicsit merészebb ezekben a dolgokban!
Vendég

Most alig látok ki a fejemből, mert nem tudtam aludni hajnalban. És nem a gyerekem miatt, hanem szimplán nem bírtam visszaaludni. :shock: :? Azt álmodtam hajnali 2-kor, hogy nagyon kell pisilnem, erre felébredtem, és tényleg nagyon kellett. :oops: :lol: És ezután nem bírtam már visszaaludni, csak valamikor hajnali 5 körül. Azt hittem, sírva fakadok. Már mindennel próbálkoztam, kis híjján nekiálltam jógázni, sőt szinte már bárányokat is számoltam, de az sem segített. :?
Szóval wera, ezek szerint nagyjából együtt virrasztottunk ma hajnalban! :lol:

Kíváncsi vagyok, Ami és Pati hogy aludhatott...

Na megyek kicsit ténykedem, amíg hagyja a kölök. :lol: Most úgyis elég sok volt belőlem. :oops:

Puszi!
fmarti

Szép napot :P

Mindjárt visszaolvasok. szerencsére, most csak 2 oldalt kell :D

Fontos dolog jutott az eszembe éjjel. Mikor máskor :?

Hogyan ünnepeljük az 1000. oldalt???

2 ötletem van, aztán ti is vessétek fel, hogy mire gondoltok!

a. ötlet: minden anyuci lefotózza a babáját a fa latt/mellett/előtt, és ezek a képek kerülnének fel az 1000. oldal első hsz-ébe

b. ötlet: magunkról úgyis kevés a fotó. Lehetne anyuci a babával, v. tesókkal, v. családi kép akár, és ezek lennének felrakva.

Nem feltétlenül táblázatba. Az csomó munka. Simán csak képként feltöltve, és a nevek melléírva.

Most szaladok, visszaolvasni! Meg képet is akarok még feltenni! Várom a véleményeket!!!
Vendég

Jó reggelt!

Boldog névnapot kívánok az összes Vikinknek!

Kike! Kristinek Boldog szülinapot!

Kimma4 Lánykádnak is boldog hófordulót!

Jó sok alkalom! :lol:

Magdi! Nagyon szépek a képek. Lizi is nagyon cuki, majd mutogatom Rolinak, csak olyan kevés kép van róla! Illetve ritkán van.

Wera! Jó lett a mézeskalácsod!

Márti! Örülök, hogy Lea végre jól alszik!

Mindenkinek köszi a jókívánságokat! hát estére felment a lázam is, rázott a hideg, a torkomról és a fejemről ne is beszéljünk. Díjaztam volna, ha az esti teendőket apa végzi, de nekem kellett. Gyorsan ágyba dugtam Jázmint, szerencsére annak ellenére, hogy ő is náthás, simán elaludt. Aztán én is lefeküdtem. Mára már jobban vagyok egy fokkal.
Ez a Tantum Verde egész jó, még a nyelvemet is lezsibbasztotta.

Roli kelt 11-kor éjszaka, a kis lüke ülve akart aludni. Ült az ágya közepén csukott szemmel és ott kókadozott. Nem akarta hogy lefektessem, szerintem azért, mert bedugult az orra. Cseppentettünk és utána erőszakkal lenyomtam és úgymaradt

:lol: Csak jobb fekve aludni!

Jázmin 4-kor kelt. Szopi és aludt tovább.

Nekünk Fenistil cseppet mindig ír a doki! Örülök, hogy jól aludt Levi és Titi te is tudtál pihenni. Szerintem Jázmin most is a Fenistil miatt alszik. Alig volt fent egy órát.

Ha felkel elszaladunk a Tescóba, aztán itthon rendrakás!

Babuli! Szegény Szabi! Remélem most már tényleg nem riogatja a szüleit!

Wera! Nóri a második képen hasonlít Jázminra! Nagyon cuki!

Kép
szly27

Sziasztok!

Mindhárom Vikinek boldog névnapot!
Hófordulósokat és a nagylegény kristit Isten éltesse!

Babu!
Sajnálom, hogy már megint így jártatok. Még szerencse, hogy megint nincs komolyabb baj.

Véda!
nekem tetszik az ötlet a családi -de legalább fa+anya+gyerkőc-fotó az 1000. oldalon!!!!

FMárti!
Igen, mi már azért is voltunk a neurológián, mert 8 hetesen nem emelte szépen a fejét.
Nyaki hipotóniára küldtek, de a neurológus azt mondta, kutya baja, szerencsére.
Akkor már több mint 5 kiló volt, azt mondta, szerinte csak ez az ok.
Meg már nagyon gyakorlatozik.
Remélem nekem ezt hozza a Jézuska!
Hogy megfordul.

Leának nagy puszi!

Mancsi!
Jó, hogy előkerültél.
Szupi a videó!

magdi!
nagyon jók a képek.
Wera!
A lavóros kép nagyon király!

AKata!
Én a tescoban vettem bejglit :oops:
Örülök, hogy a tesód és Marci is jól vannak.

Bondi! Sajnálom a rossz éjszakát.
(megtaláltalak, mint dadzsibert :oops: :) )

Ági!
Az iwiwről csak egy hirtelen pillanatban jöttem le, nem is tudom, miért.
Gondoltam, az árral szembn haladok :lol:

Hát, bocs, ha kihagytam valakit! :lol:
Vendég

lányok!

az én gyerekem tv paprikát bámul. nem is pislog közbe és a szája is nyitva 8)

Kép

Kép
timi1982

Véda! Szerintem jó ötlet! Talán a családi, babás mamás jobb lenne, bár én nem vagyok szalonképes! De persze felraknám ha így gondolja a többség.

Kép
szly27

Véda
Szerintem mindkét ötlet jó! :D Én támogatom! :wink:

Márti
Tényleg egyszerre virrasztottunk az éjjel, én is pont így jártam! f6-kor még ettem is, hátha attól elnyom az álom! :twisted: De nekem amúgy a szélvihar is közre játszott, annyira tombolt a vihar, hogy csapkodta a villámhárítót a ház falához. Remek hangja van. És mivel a lakótelep legszélső háza, magának a szélnek is ijesztő hangja tud lenni. :roll:
Vendég

Ja igen!

Szilvi, jobbulást++++++

Tami!
van hercegnős képed?

Marcsi!
Neked is boldog karácsonyt és pici kis hajasbabádnak jobbulást!!!

Emmácskám éjjel 2x kelt, nem volt vészes így, sőt.
Én ma egész nap toptrzékolok, szegény apa megőszül.
Ez ilyen hülye belémnevelt szokás, h karácsony előtt ideges vagyok, harapós.
De igyekszem azért úrrá lenni rajta.
Megvettük a fát, 2 méteres, irtó szép, és annyira nem is volt drága sztem (3000 FT).
na, jók legyetek
szép napot
Vendég

Drága Lackó anyukája Viki! Boldog névnapot Neked! Talán ez a legboldogabb névnapod...

Bence-Szonja Mami Viki! Isten éltessen még nagyon sokáig!

Linda kislánya Viki! Sok-sok puszi neved napja alkalmából, gyönyörűség!

Kisti! Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked, és sok szép ajándékot, mert olyan jó voltál :wink:
Vendég

Szly,jó!!! Mutogasd a képet nyugodtan! Azért van kevés kép, mert apa nem hajlandó -pontosabban lusti- feltenni a képeket. Így én a telómról töltöm fel :)
MErre is laktok ;) Lizivel meglátogatunk :D

Liz 2 napja olyan nyügike :shock: nem bírunk vele.
magdolnam

szerintem legyen családi fotó. nem feltétlen karácsonyi, csak majd kinek mikor hogy lesz ideje. és szerintem azt tegyük majd az 1000. oldalra ahol az egész család ott van. :D
olyan képek ugyis nagyon ritkán készülnek.igy legalább "mindenki rá lesz szorulva" hogy készítsen olyat. le merem fogadni hogy ha otthon előveszitek a fényképeket olyan nem nagyon van hogy az egész család ott van :D
hát ezért szerintem jó lenne ilyet.
persze már aki akarja hogy apája is babanetes fotón legyen :D

Kép

Kép
timi1982

Orsi
Az tényleg nem volt drága, az én 60 centisem többe került! :lol: Bár ő cserepes. Örülök h jó éjszakátok!

Karácsony előtt én is idegbeteg vagyok és most a párom is rásegít... én már nem látom Nórit betegnek, néha picit köhög, kb óránként 2-t. Most itt hisztizik nekem hogy vigyem orvoshoz. Hát nem tudom...
Vendég

Jaj boldog névnapot a Vikiknek!
magdolnam

Véda
Lindának Vivi a kislánya :wink:
Vendég

remélem a következő kép miatt nem lesz harag. Itt vacilláltam, de annyira fel akarom rakni, hogy na! Bocsi Kép
magdolnam

Wera!
Éljenek a jó éjszakák, és a végre alvó babák!!!
Kérésedre a fotó Csabesz mutatványáról. Épp eldőlni készült, de még az utolsó pillanatban Lilu lekapta :wink: Na, ezt csinálja naphosszat, csak folyton eldől, ami persze nem csoda :lol: :lol: :lol:

Kép

Titi!
Nem is tudod, mennyire örülök, hogy tudtál aludni... HURRÁ! Azért vigyázz azzal a nagy takarítással! Csak óvatosan!

Kike!
Látom, minden rendben! Azért majd frebruárban is drukkolok!
Csomagod még ma sem jött? (Lehet, hogy Ronix az ajándékozó? Tőle még talán nem kapott senki...)

Babu!
Szent Ég! Én is biztos megijedtem volna! De szerencse, hogy nincs semmi baj! Állati eredtű fehérjékkel vigyázzatok, sajnos okoznak néha ilyet!

Lányok!
most jutott eszembe: ugye mézet még senki nem adott a babájának? Mert nagyon súlyos betegséget okozhat, főleg ilyen apróknak. Majd a Katák mondanak részletesebbet is, de én ennyit biztosan tudok, és azt is, hogy sajnos, kevés helyen mondják, írják, így nem minden anyuka tudja, és sokszor van emiatt baj :( Hátha ezzel segítettem valakinek!

Katák!
Írjátok meg légyszi, hogy is van ez pontosan! Hálásan köszi!!!

Rólunk: Csabi éjjel csak 1X szopott :shock: :shock: :shock: 1 órakor, és a köv nyöszinél arra ébredtem, hogy világos van, és durranak a cicik :shock: 7 óra volt :!: :!: :!: No, asszem ma éjjel kaptuk meg az ajándékunkat a csemeténiktől... (Igaz Titi, Wera?) 8)
Vendég

Wera!
Köszi :oops:
Ezek szerint nem aludtam mégsem eleget...

Sz.Andi! Boldog névnapot Viktória Hercegnőnek!!!
Vendég

Sziasztok!

Viktóriáinknak Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!

Véda! Az anyucis+babás+fás kép jó ötlet! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Magdi!

Karcagon lakunk! Gyertek nyugodtan, örülnék neki! :lol:

Csak nem Natival van Liza?

Magdi! Csak nem te vagy a kariangyal?

Kép
szly27

:D :wink:
magdolnam

Véda! Nagyon édes Csabi! milyen ügyes!!

Kép
szly27

apának mondtam, hogy jövőre hivatalosak vagyunk Karcagra már kimondta az áment, erre mért ki van ott? Mondom Lizi szerelme. A válasz: NEM!:d
magdolnam

Szép napot mindenkinek!

Csak gyors bekukk, és rohanok.
Ma töltött káposztát főzök, meg holnapra készülök ezerrel.
Majd ha tudok még benézek, addíg is mindenkinek jó készülődést.

Kép
zsuzska72

Mivel leányzóm még mindig alszik, megyek rendet rakok a konyhában. Még bekukkantok!

Kép
szly27

Magdi! :lol: Ez jó! Már most félti a lánykáját!

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?