Új privát üzeneted érkezett!

Timi igazad van, tényleg jó ötlet, amit írtál. Hátha kike ajándékozója is olvasta a soraidat. :)
fmarti

Sziasztok!
Megint futólag olvastam végig csak mindent!

Mary!
Vettem olyan kicsi rágókát...ugyanolyan mint Lizyé, csak ilyen pirosas rózsaszínes.

Én ma megint túléltem egy foghúzást, bár ez sokkal jobban fáj mint a pénteki. Egy gennycsomó volt a foggyökéren! :? Valamikor jövő héten kell ujra mennem, akkor még töm kettőt vagy hármat, meg még a pótlás van hátra.

Ma megvettünk minden hiányzó ajándékot! :lol:

Majd még jelentkezem! Puszi mindenkinek!
Ha holnap nem jelentkeznék, akkor
ÁLDOTT BÉKÉS ÜNNEPEKET!!!!

d.dodó

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Csak egy rövid bekukk, mert regeteg a dolog itthon!

Látom már mindenki 1000-rel készül! :lol: :lol: :lol:

Kép
zsuzska72

Sziasztok!

én is csak gyorsan bekukkucsáltam, már rohanok is tovább!
szerintem már nem fogok tudni jönni az ünnepek előtt ezért:

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok!

Sz.Andi Vikijének
nagyon boldog első névnapot és természetes DesVikinek is sok-sok boldogságot!
bencuri

dodo: Sajnállak a fogaid miatt, de mostmár legalább túlestél egy újabb fogincán is. Neked és családodnak is kellemes ünnepeket!

Bencuri: Nektek is kellemes ünnepeket kívánok, és boldog névnapot holnapra! :)

Tipikus - a gyerek akkor alszik a leghosszabbat, amikor arra várok, hogy felébredjen. Be akarom dagasztani a pizza tésztát, de tuti amint az egész kezem csupa tészta lesz, akkor fog felébredni. :lol:
fmarti

Sziasztok!

Hú, nem olvastam még vissza, majd most, mert van egy időm.

Addig:hát képzeljétek, leizzadtam péntek este, miután elköszöntem innen. Eszembe jutott, hogy megnézem a naptárban mikor is kell majd megjönnie, hát akkor esett le a tantusz, hogy nekem novemberben meg sem jött. Kép
Másnap vettem tesztet, egyből kettőt. (Levinél is így volt)
Hála a jóságos égnek mindkettő negatív lett. F@sz@ kariaji lett volna.
Szerintem ha máshogy alakul, akkor elásom magam. :oops:

Januárban megyek nőgyógyihoz, valami fogamzásgátlót találjunk ki nekem, meg kivi vagyok mit mond erre az egy hónapos szünetre. (ugyanis vasárnap megjött)
Hallottam, hogy van valami spirál, ami hormonális, nem tartja nyitva a méhszájat. És öt évre teszik fel, addig véd. A hormonjai nem kerülnek a vesébe, májba, nem okoz gondot ilyen szempontból, a mensi is éppencsak van. Igaz, 42ezer. De ha kicsámollom, hog 5évre...
Én szimpatizálok vele, de Apa nem akarja. :? :roll: :shock:

Szóval megvolt a riadalom, de mellette sikerült mindent megvenni. Már csak a képeket várom, reggel hozzák nekem. Már be is van csomizva két ajándék: Apának és öcsémnek. Apának a netről rendeltem egy pólót, olyan börtönsárga színű és rá van nyomva az elejére: San Quentin California State Prison.
Szoktuk nézni a National-en, remélem tetszeni fog neki. Meg raktam mellé egy szál Kubai szivart. Jó áron nyomják: 490.-
Öcsémnek pedig egy szupi fotóalbumot. 400 férőhelyeset.

Megvettük a fát is, Nordmanniana. 7500pénzért. :shock: :evil:

Vettem egy csomó süti-alkatrészt, de nem tudom mit csináljak velük. Vettem mandula-aromát, kókuszreszeléket, gesztenyemasszát, sütőport, ilyen-olyan cukrokat, margarint...hát majd nézek valamit a neten.
A rendes kaja meg bécsi kacsa lesz. Nyammm

Aztán másnap anyós utánna nap meg jönnek értünk és irány vidékre a nagyszüleimhez. Jupppiiiii

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:01-kor.
Vendég

Kata:tényleg? :D Akkor Titi lebukott :lol: :lol:
Holnap biztosan megjön :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Sokat és felületesen olvastam vissza, szóval, bocsi, hgoy nem reagálok.

Kike! Láttam jó lett az eredményed, nagyon örülök neki!

Szupi ajándékokat és cuki gyerekeket láttam!

Hát én nagoyn sz@rul vagyok! Ilyen torokfájásom nem emlékszem, hogy lett volna még életemben. +takonykór!

Rolitól kaptam el szerintem. Szerencsére ő már joban van, de éjszaka még nagoyn köhög.

Sajnos Jázminnak is folyik az orra és rosszul aludt tegnap. Remélemma jobban alszik és nem jön ki rajta jobban a betegség. Most ugye a foga is gyengíti, de ahhoz képest jól bírta eddig.

Mindennel el vagyok maradva, egyedül cihelem a gyerekeket vásárolni, szóval kivagyok! Szalad a lakás is.

Na most kipanaszkodtam magam.

Ami még eszembe jut:

Muffin: Nagyon jó vétel volt a kutyus!

Hene! Gergő nagyon ügyes!

Kike! szépek a mézeskalácsok.

Dodó! Kitartás a fogászathoz!

Kimma! szép ajándékokat készítettél!

Kike! Akkor neked Titi küldte! Hátha holnap!

Na húzok fürdeni!

Kép
szly27

Vikinek nagyon-nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Kép
linda24

KIke: Tita nem bukott le.....biztos van meg mas is aki ajandeka nem ert oda.

Ajjaj. Ha mindenki ennyi mindent csinal hogy nincs ideje irni, nem lesz meg az 1000 oldal.
bar rajtam ne muljon en teleirok 49 oldalt :lol:
Vendég

Ezen már én is gondolkodtam hogy így nem lesz meg az 1000.oldal.
Pedig szép lenne-akkor hajrá Anyjuk! :lol:

Na mejd kiderül nekem ki küldi :)

Kép
Kép
Kép
kike

Szly:jobbulást neked,és persze mindenkinek,aki betegeskedik,köztük magunknak is :)

Még ilyenkor este is pang az oldal?Bár én mondjuk mindjárt megyek aluszkálni,nagyon elfáradtam ma.

Vikiknek nagyon boldog névnapot!! :D

Kriszti:nem semmi áron vettétek a fát! :shock:
Grat a negatívhoz!

Na tényleg lépek,mert már ki sem látok a fejemből,így nem lehet pötyögni,kell a pihi.
Szép jó éjszakát mindenkinek!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

de hat Viki nap csak holnap lesz!
Vendég

Kriszta: Most is ilyen marha sokért adják a fenyőfákat? Tavaly is akárhova mentünk, 7000 Ft alatt nem adtak semmit. (Kivéve azt a kis törött tetejűt fát, amit végól 1000 Ft-lrt hoztunk el. :lol: )

Tami: Azt hiszem, rajtam sem fog múlni az az 1000 oldal, amint tapasztalhattátok, engem sem tántorít el az ünnep, hogy írjak nektek. :lol: Bár nem biztos, hogy ezzel jól jártok...:oops:

szly: Jobbulást nektek! Torokfájásra a Tantum verde nagyon jó, bár gondolom, ezt már te is kitapasztaltad. :) Nem ér annyit az a sok rohangálás, hogy hulla fáradtan feküdj szerda este a fa alá. :lol:

kike: Egyre izgibb, hogy kitől és mikor kapsz ajándékot! :D

Ma hozattam párommal finom mézet (az egyik kollégájának az anyukájáék méhészek), szerintem holnap én is sütök valami kis mézeskalácsot. Ez már úgyis hagyomány itt a fórumon! :D Tavaly nagyon jól sikerült, de fogalmam sincs, melyik recept alapján csináltam. Úgyhogy majd válogatok a ti receptjeitek közül. :D

Mindenkinek további szép estét!
fmarti

Tami: Én is úgy láttam, hogy holnap lesz Viki nap. :D
fmarti

hali lányok!

már én is hulla fáradt vagyok, és fáj a nyakam is. :(
de még annyi dolgom van. ránk még vár egy pancsi, vacsi, aztán nekem is pancsi, pakolás, mosogatás.

és végre be kéne rendszereznem a fotókat amik kész vannak. már vagy 2 hete itt vannak, csak még nem szántam rá magam hogy berendsezrezzem, pedig muszáj lenne mert 25-én nagy fotónézegetés lesz és addigra be kell dátumoznom :(

nah közben a gyerek kibontva a pelusból fekszik a nagayágyon.
egyszercsak.. ööö, khöö, göö, nyögés... errre nem idetojt...
és már megint keménykét....
de legalább kijön. :D
hát érdekes igy pelus nélkül kaksizni a nagyágyon. de nem akarom megzavarni :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
timi1982

nah jó azért egy textilpelus van alatta :roll:

Kép

Kép
timi1982

zsuzsa!

mielőtt még megkérdeznéd :D igen azon a szép pléden amin még 1 órával ezelőtt ültél :D
ugyhogy megmondhatod a zolinak is hogy nálunk plédmosás lesz :D általában két naponta mosni kell... de ilyen miatt még nem kellett, csak büfi miatt és pisi miatt :D
de már ilyennel is felavattuk. legközelebb meg ha jön direkt ezt fogom feltenni :D :D

Kép

Kép
timi1982

Kike: nem buktam le, mert sajna nem én húztalak. Az én ajándékomat már megkapta a húzottam csak nem mondta, hogy tőlem kapta.
Gondolom nem tetszett az ajim...

Bocsi csak ennyire tellett megyek fürdetni!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

jaj tita!

ma vagy 14 hetes kismama! gratula!!! +++++ mi ujság a törpével? minden rendben? mindig csak leviről meg olivérről beszélünk...
kistesó hogy van? és te hogy vagy vele???

puszi nektek!

Kép

Kép
timi1982

Tita: ne izelj mar ezen!ne legyen kisebbsegi komplexusod. nem is igen irt amugy se akinek kuldtel.
Viszont en neked szerettem volna irni: nagyon nagyon koszonom a ruhat, soha nem ereztem meg magam ilyen szepnek!jo erzes volt hercegnonek kinezni :oops:
mar kimostam, majd viszem.
Vendég

Sziasztok!

A nap nagyon jó sikerült, íme az eredménye:
Kép

A leány remekül viselkedett, édes volt, kedves, mosolygós és bemutatta kúszástechnikáját, ráadásul aludt a babkocsijában két órát (kiraktuk a verandára jól beöltöztetve és rányitottuk az ajtót- legalább jó levegőn volt :)). A nagymamám odavolt és pörgött ezerrel (mire 11-re kiértünk 10 rúd beigli kész volt :shock: ).
Szóval lefáradtunk (dédmama is), de nagyon jól éreztük ma magunkat... :)

Az igért, Teó-Tamitól kapott ajándékok, Orsi:
Kép

Adélnak saját készítésű body és kép+ hütőmágnes ( a kedvenc képemmel, honnan tudta Teó ?:) és gy pancsikönyv. Minden annyira tetszik, olyan kedves és személyes ( én erre nem voltam képes sajnos...)

A tesóm jól van, ő is volt ma velünk, akkora hasa van, amivel én szülni mentem, de semmi panasza, csak a szokásosak ilyenkor. Éjjel kicsit nehezen alszik, gyakran nem bír visszaaludni. Marci kb 2200 gramm, hogy mekkora lesz? :shock: :lol:

Bondi, Nati szerintem is gyönyörű :lol:

Tita
, a leírt éjszaka egy horror, de tényleg, nem tudod egyetlen csak egyetlen éjjel másra bízni Levit??? Hogy egyszer aludj 8 órát. Mert ez borzalom, csak kipurcanni lehet tőle...

Timi, valahogy kellene bevinni fehérjét, ha nem tápban, akkor husival vagy valahogy, tejpépet belekeversz a szilárd kajába az úgy nem csúszik?

Tami
, sajnálom a nem evés, de ha 500-600 tápot megeszik egy nap, az nem olyan rossz azért...Mert mellett mást is eszik.
Egy 6 hónapos csecsemőnek átlag napi 5-6 dl anyetejre/ tápra van szüksége...
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! ( Lemaradtam kinek volt az esküvője? )

Szly
, jobbulást! Pihizz ha tudsz!

Kike, örülök a jó eredményeknek! Szép a amézeskalács!

Kriszti részedről meg örülök a negatívnak!

Mindenkinek nyugodt éjszakát!!!

Kép
andkata

Sziasztok!

képtelen vagyok visszaolvasni, bocsánat előre is!

Vikinek és picuri Vikinek Boldog névnapot kívánok (holnapra)

Annának pedig boldog hófordulót!

Zsömi is beteg lett, tegnap este 39,2 volt a láza, szerencsére mára lejjebb ment de még mindig hőemelkedése van. Voltunk dokinéninél, azt mondta vírusos nyavalya. Kap nurofent, flumicilt, orrcseppet, kalciumot. Szegényem... alig bír elaludni- jó éjszakának nézünk elébe!

Kép
mancsi76

Nem tudom hogy mikor tudok jönni legközelebb ezért már most szeretnék mindenkinek

Nagyon Boldog és Békés Karácsonyi Ünnepet kívánni.

hoztam egy kis ajándékot tőlünk! remélem tetszik!

http://elfyourself.jibjab.com/view/UDWS1SxzdBv35Fho

Kép
mancsi76

Neki kéne állnom ajándékokat csomizni, de Olivér még nem alszik. Máskor meg nem lesz rá időm. Holnap nagytakarítás a 2 gyerekkel...
Szerdán délelött Olivérrel szeretnék díszeket készíteni a fára. Akarok egy kis alaphangulatot csinálni aznap.
Nem tudja valaki, hogy 24-én délután melyik templomban van betlehemi játék? Tamás elvinné Olivért amíg én angyalkodom.
Vagy esetleg hol lehet utánnanézni?

Bocsi, hogy nem tudok mostanában kellőképpen reagáni, de azt sem tudom hol áll a fejem és alig látok ki belőle a fáradságtól.

Ma voltunk gastrosnál és vettek Levitől vért. Hát... mire sikerült...
2x szúrták a csuklóját, aztán a fejéből sikerül, de ott is csak csöpögött. Továbbra is szednünk kell a gyógyszereket és a fantomaltot. Most másfél hét alatt amiből alig egy hétig ette a fantomaltot 15 dkg-ot hízott.

Szly: Levi fél ébes adatai: 73100 dramm Cm-t nem tudom.
Kép pedig:
Kép

Köszi szépen!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

jaj most tökre örülök.
fél 9 körül evett a törpém. lenyomott 180 vízbe 5 mérőkanál tápszert és hozzá keverve még egy kis sárgabarack ízű tejpépet. igy lett kb 200-210 körül a kész kaja :D és nem tiltakozott a cumisüveg ellen se :D
aztán el is aludt. a végére már durmizott. kicsi büfi a vállamon és kiságy és tente és csucsu :D :D
nagyon jól tudja hogy anyának is pihizni kell hogy holnap is birja a strapát meg hogy 24 és 25-én tudjak készülni a vendégekre :D
azért estére a biztonság kedvéért még ittam egy flectort és be is kenettem nyusziapuval a vállam :D

kata!
nagyon szép ajándékokat kaptatok. a bodyra festékkel van a felirat készítve?
nah és azok a kalácskák... kár hogy azzal vannak megtöltve... nem szeretem se a mákot és se a diót... és gondolom az a töltelék....

Kép

Kép
timi1982

mancsi!
zsöminek boldog hófordulót! és jobbulást neki! remélem karira már virgoncka lesz és örül a jézuskának :D

hát ez a kisvideo haláli!!!! nagyon jópofa!

tita!
látom levinél is bejön a nyálszakállkával való fotózkodás! :D bence is mostanában igy nyomja. uj design.

Kép

Kép
timi1982

megyek masszatni apával :D

jó éjt mindenkinek!!!!!

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!!!

Kike, nagyon örülök a jó hírnek!
Holnap már biztosan megkapod az ajándékodat!

Akata, szép lett a süti!

Szly, sajnálom, hogy egyedül vagy mindenre! Kitartást!

Titi: neked is kitartást!! Levid gyönyörű!

Mancsi: köszi a családi manótáncot :D, elmentettem az oldalt, majd a miénket is megcsinálom.

Márti, mézes-recept:
képzeld magad elé, amikor Shrek azon töpreng, kit vigyen magával a mesefigurák közül a nagyúrhoz, és a Szamár ott ugrál, hogy: engem! engem válassz! Na, így ajánlom a receptemet neked :D
Én nem vagyok oda a mézesért, de ebbe belehabarodtam :)

Kata, köszi a megnyugtatást. Ma lemázsáltattam Natit, 6200 g (4 hete 5780 volt), így már minden okés. Csak pl. 3 kilósról 3 és félre hízni, azt jobban megérzi az ember cipelés közben...

Orsi: logikázásban biztosan fölveszed a versenyt Apa filozófus diákmacáival :wink: (köszi... :oops: :D )
Kata, neked is köszi a Nati-bókot :)

A mai nemalvásos nap után most végre alszanak a gyerkőcök, így én is húzok.

Mindenkinek a legjobbakat, jó készülődést!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, aztán robogok aludni...

Emma sajnos beteg. Tegnap éjszaka alig aludtunk, mert hol az orrát szívtam, hol a cumiját kerestem...közben pedig lázat mértem, ringattam.
Reggel voltunk dokinéninél, szerinte vírus, egyelőre csak orrcsepp és mellkaskenőcs.
Nem tudom mitől, de most este alig akart elaludni. már azon gondolkodtam, újra megfürdetem, mert a kencének kissé vietnami balzsam szaga van... hátha... aztán végül elaludt.

De egész nap alig evett meg 700ml-t. kíváncsi leszek, emddíg bírja. már kezdtem aggódni, de eszembe jutott, hogy valamelyik Kata írta korábban valakinek, hogy egyszer-egyszer nem baj, ha kevesebbet eszik. Hát, remélem!
Amúgy jót mosolyogtam ezen... olyan jó, hogy vagytok nekem!!! Köszönöm!

A mézeskalácsot megsütöttem, nagyon finom lett, köszi a receptet!
A lányok folyamatosan rájárnak, lehet, hogy duplát kellett volna készítenem?!

Holnapra már csak apróságok vannak hátra, viszont ennek az az ára, hogy most hulla vagyok!

Igyekszem még jönni, ha mégsem sikerülne, akkor áldott, békés ünnepet kívánok mindenkinek!!

Puszi:
Marcsi, Emma
Vendég

Timi: ha nem láttam volna uh-n el sem hinném, hogy itt lubickol a pocakomban. Sajna semmi időm és lehetőségem, hogy vele foglalkozzak. Persze sokat gondolok rá és tegnap a Tamással a nevén gondolkodtunk, úgy futólag. Jó érzéssel gondolok rá!

Tami: nagyo örülök, hogy tetszett a ruha és nagyon jól érezted magad! nem a ruhától voltál hercegnő!!!! Kép

Kata: sajna nincs szívem leadni senkinek. Más nyugodt szívvel hagyná sírni és nem arra van szüksége, főleg amikor taknyos is.
Ma lefekvés elött adtam neki fenistil cseppet, kivi leszek a hatására.

Na megyek, befejeztem a csomizást. Fura, hogy Tamásnak nem vettem semmit és nem is fogok, de mondjuk ő sem. Ha meg vesz akkor legalább egy alkalom amikor ő vesz csak és nem csak én. Már nem egyszer volt, hogy én vettem ő meg elfelejtette (persze nem karácsony). Majd tündér leszek egész nap és este hozzábújok, ez lesz az aji... Kép Kép

Jó éjt mindenkinek!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Minden betegecskének jobbulást kívánok!

Nálunk a helyzet változatlan. Kevés alvás és mégkevesebb evés, mindkettő üvöltő visítással tarkítva. Ezeket leszámítva remekül van a drágám. Na én már kevésbé.

Ma megcsináltam a mézeskalit én is, most lettem kész vele :roll: . A ronda de finom kategóriába tartozik, ha lesz időm holnap fotózok.

Nem tudom mit akartam még írni! Ja igen! Köszönöm a felajánlásokat sütőforma-ügyben, végül nem karácsonyi forma lett, hanem szív + csillag + virág. Jó az...

Szkagi
Tündércukorfalat volt Szonja ahogy ott gubbaszt a széken a hangfal előtt! :lol: El sem tudom mondani mennyire örülök hogy tetszett neki és hogy tudtam neked szerezni egy kis szabadidőt! :wink:

Megyek mert szó szerint rosszul vagyok a fáradtságtól!

JÓéjt mindenkinek
Vendég

Jó reggelt!
Igen,ismét kivetett az ágy fél 5-kor.

Ma van a nagy na-bár nem ma ünnepeljük,hanem holnap :D ma sütöm a tortát,és Boldog Születés napot kicsi középső Fiacskám!! :P

Visszaolvasok,amíg hagynak a gyerekek-még alszanak-viszont Domi ma is,meg tegnap is olyan sokszor felébredt,pedig nem szokott... :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Mancsi:ez nagyon jóó! :D Nektek is Nagyon Boldog Karácsonyt,és Boldog,Békés Ünnepeket Kívánunk!

Titi:sajnálom a rossz éjszakákat,ne meg azt is hogy nem tőled kapok ajit!Nagyon édes Levi a képen!Megzabálom!:P
Hogy van picuri pocaklakó?

Szóval akkor mára nagyon boldog névnapot Vikiknek!!

Kimma Emőkéjénak boldog hófordulót!

Amúgy tényleg mitől lehet hogy Domi ijen sokszor kel szopizni?Nem elég neki már a tej,vagy csak hiányol?Mert már napok óta alig tudok vele lenni
:(

Kata:hami-hami :D

Marcsi:én egy kiló lisztből csináltam mézeskalácsot,de csak felét sütöttem ki,a másik fele még vár rám a hűtőben-valamikor azt is meg kell csinálnom :roll:
De ma a torta az első-hogy szép legyen-majd hozok képet ha jó lett,ha nem,akkor nem :lol:

Emmának jobbulást!
Én a nagyoknál ..hú mi is a neve,valami eukaliptuszos kenőcsöt szoktam használni a mellkasukra,hátukra,annak csak mentolos illata van.

Vera:hogy lenne ronda a mézeskalácsod?Biztos jó lett,kérünk képet!

Kép
Kép
Kép
kike

Tegnap kérdeztem Apától hogy ugye még csak 21-e van?Alig akartam elhinni hogy 22-e.Mert reméltem,és abban a hitben voltam hogy lesz még egy napom sütögetni :oops: :roll:

Nagyon úgy néz ki hogy fekete karácsony lesz :(

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt.Nagyon sietve vissza olvastam,de kb semmire nem emlékszem...

Wera kitartás...remélem Nóri jobban lesz, Te meg tudsz aludni kicsit.

Kike: Kristinek nagyon Boldog 4. Születésnapot!!!!!!!És örülök h jók a leleteid.

Bondi, az ilyen nőket soha nem fogom mergérteni. Te nyugodt tudtál maradni mikor kapta az sms-eket? Iriggyellek akkor :D

Márti, nem jutottam el még odáig sajnos h megváltoztassam :(
Élni alig van időm :lol: Ti hogy álltok az evéssel? Mi egyre rosszabul...

Andi, Vikinek Nagyon Boldog Első NÉvnapot :D

Lányok...Lilinek a felső ínyén,mintha a két szemfoga ki akarna jönni úgy néz ki,tudom h nem jöhet neki fölül,pláne a szempogak,meg egyszerre a kettő...de akkor az mi?
Mintha két félbe vágott borsó nagyságú dudor van ott neki.

Nekem is hiányzik Viki Márti :D

nicike

Jó Reggelt!

Kike! Kristinek Nagyon Boldog Születésnapot!

Velünk! Vasárnap megint kórházba kerültünk mert Szabinak bedagadt a szeme és az ügyeletes orvos azt mondta, hogy összefügghet a fejével! De szerencsére nem ez volt a baj hanem valószínűleg az, hogy pénteken Apa adott Szabinak tojássárgáját és nem lett volna szabad! Szerencsére tegnap haza engedtek. Nagyon remélem, hogy mostmár egy darabig nem kell kórházba mennünk! Ráadásul most félhetek mert csupa beteg gyerek volt körülöttünk! :oops: :cry: :evil:

Vikiknek Nagyon Boldog Névnapot!

Készített és kapott ajándékok is nagyon szépek!

Holnaptól Apa itthon van 31-ig ezért nem leszek túl sokat!

Addig is Mindenkinek!
Kép
Vendég

Else hiszem h kész a nappalink :D Meg a hálószoba...
Mára a konyha meg az étkező maradt, de ott már csak takarítani kell...Nappalink nem is volt eddig :D

Legyen már holnap,én kicsit feszült vagyok...nem tudom mért.
Ráadásul tegnap úgy megbántódtam a férjem hugának húzásán h sírtam egy sort.És nem tudom jogos volt e vagy csak érzékenyebb vagyok...

nicike

Babu, remélem minden rendben lesz Szabival.

nicike

Nicike! Én is remélem!
Vendég

És én nem normális....Átköltöztünk éjjelre a hálószobába, a másik szobába már kiismertem a radiártort h kell tekergetni h 23 fok legyen...De ebbe a szobába lövésem nem volt...Hasonlóan beállítottam a radiátort, gyereken rugdalózó-téli jó meleg hálózsák.Éjjel fél 1 kor kinyitom a szemem,ránézek a légzésfigyura 27fok :shock: Szegénykémet átkittem a nappaliba még elzártam a radiátort meg kicsit lejebb ment az a meleg....

nicike

Köszönjük a köszöntéseket :D

Ó,szegény Szabi-remélem most jó sokáig nem láttok kórházat!Puszika neki!

Nicike:én még a rendrakással sehol nem vagyok,ugye aki mindig csak a konyhában lóg :roll:
Holnapra marad a rendrakás,azt hiszem :roll: Meg persze azért is,mert itt a rend egy napig tart :?

Kép
Kép
Kép
kike

Kata, nagyon szép beiglik :D Irigy-irigy... :oops:

nicike

Kike, a rend nálunk is 1 napig tart,az én férjem felér 3 gyerekkel :D

nicike

Hm a nagy kérdés:meg jön-e ma az aji,vagy majd két ünnep között? :roll:
Ki húzhatott engem vajon? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Nicike: :D :D Ez jó! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Megyek ismét sütögetni a konyhába!Ha tudok,még majd jövök! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Bekukucskál kariangyal,
csilingelő csengőhanggal.
Fények gyúlnak szerteszéjjel,
Közeleg a legszebb éjjel.
Békét kíván minden háznak,
Suhognak az angyalszárnyak.
Fenyőillat, mézeskalács,
Gyertyafény, terített asztal,
Babakacaj, boldog arcok:
Mind ünnepelni marasztal!

Kívánom, hogy nálatok is
Legyen boldog felnőtt, gyerek,
Hiszen nekem ez a dolgom:
Mindenkit boldoggá tegyek!
kari.angyalka

Angyalka, milyen jó, hogy jöttél! Rémes éjjelem volt, de legalább most már mosolygok :)

Tegnap annyira ugráltam itt Mártinak, hogy csomó mindent elfelejtettem:

Vikijeinket Isten éltesse!

Hófordulósoknak boldogat!

Kristi: nagyon-nagyon boldog szülinapot!

Tami, hercegnős fotót kérünk!

Wera: így tökéletes a mézesed!!!

Kriszti, micsoda izgalmak! Azért tényleg lásson orvos...

Dodó, jobbulást!

Kike, azért a gyerekecskéiddel is legyél egy kicsit! Hogy tudod ezt mind elvégezni három mellett :shock:

Babuli: :shock:
Örülök, hogy már minden rendben Szabival!

Nici, ahogy férjedről írsz: :D
Hű, jó kis szaunátok volt!
Á, ha ismernéd a nőt, megértenéd, hogy miért nem érte meg föltupírozni az agyamat rajta. Néha bosszantott a gátlástalansága, amikor velem tüncibogár volt, közben meg tudtam, hogy még mindig írogat Tominak. Hál'Istennek a férjem nem bírja a kétszínűséget - meg hát én vagyok az esete :)

Wera, nagy simi neked!
Sajnos együttérzek, és minden sokszor nemalvós baba anyukájával...
A tegnapi éjjelem is rémes volt, ráadásul Natit délután sem lehetett csak úgy elaltatni babakocsiban Anyuéknál. De még úgy se volt jó neki, hogy ide-oda toltam a kertben, nehogy be tudjak osonni egy kicsit aludni, ha elaludt... el kellett mennem sétálni vele. Közben persze Ottó sem aludt Anyuval, aki így nem pihent semmit bejglisütés után... és ma éjjel is, Nati az 1 órai evés után úgy döntött, nem akar aludni. Talán a foga, vagy nemtom... mindenesetre vízszintben üvöltött, mászkálni már egyikünk sem bírt vele, így kapott Nurofent, és tologattam babakocsiban, fél 3-kor már el is aludtam, összesen sikerült 4-5 órát abszolválni... :(

Viszont Apa szuper volt, gyönyörű rendet csinált, kitakarított délután, így ezt a terhet levette a vállamról. Már csak apróságok vannak hátra, meg a sütögetés. És egy kevés ajándékcsomagolás - ezt majd akkor, ha a pasik elrongyolnak vásárolni vagy sétálni. Nem akarom éjjelre hagyni, hátha megint zombi leszek.

Kép
Kép
bondi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?