Szofi!
Gratulálok a kukishoz! De jó is lesz a babatalálkozón, amikor mindenkinek a hasán kívül fognak nyüzsögni a szöppségek! nekem tetszik az ivararány:) Tegnap megvettem az örülj, hogy fiú című könyvet a férjemnek...
majd együtt olvasgatjuk a fa alatt:) Szivet hallgattátok azóta?
Sissy,akkor még te sem érzed a babót? Nekem is mellső falon tapad... és nem érzem... már nagyon várom, hogy megtapasztaljam...
Panndi, kitartás! Szegényke... te aztán nem fogsz elhízni...
Hajna, gratulálok a jó eredményekhez! Hú, a kis bújós... és mikor láthatod meg legközelebb, hogy növesztett -e valamit a lába között?
Anika, elmehetnék egyszer hozzátok vacsorára? Ilyen menüsort én még nem láttam! Fenomenális! és én még azt hittem, hogy ínyencek vagyunk! Azt sem tudom, hogy pl hol kell beszerezni ezekhez a mennyei étkekhez a hozzávalót... Naggyon kifinomult, szeretem az ilyesmit!
Nikole, szívből gratulálok a jó eredményhez!
Annus, de vidám párod van, szépek vagytok együtt! Pihizz, nem nekünk való már a hajtás! Én is tapasztaltam...
Mozza, köszönjük a mozikat! Nekem is vékony a hasfalam, de még nem érzem a babát..... Én is behalok a nagy korpus szövegen...
Na, te is letetted a lantot, szuper! Utána már csak 1 hónap, ugye? Úgy írtad, hogy februárig melózol?
Farfekvés: Lányok, elkezdtem kismama jógára járni, és ott mondta az oktató, hogy meglehet fordítani a babát jógával... na, majd jól kiokosodom, és a vége felé megosztom azokkal, akik meg akarják fordítani...
Petrus, tényleg, tessék bejelentkezni! hogy vannak a picurok a pocakodban?
És nem utolsó sorban te hogy vagy?:)
Én ma sütök még körtetortát... olyan linzer féle isteni dolog, a férjem kedvence... nem túl fantáziadús, de ezt imádja!
Nálunk is kacsa lesz, sikerült beszerezni.. egész kacsa, és pecsenyekacsamell.. 2 különböző nap.. a köretet és salit még nem tudom.... mindjárt utána is nézek, még ma beszerezetem a hozzávalót...
Ja, és nekünk még kell venni egy nagy szalagot, mert a férjem mondta, hogy idén egy masnit teszünk a hasamra, mert nekünk ez a legnagyobb ajándék!
Jó készülődést mindenkinek!