Sziasztok csajok!
Az a baj, hogy én csak hétvégén tudok fórumozni (illetve amikor szabin vagyok) - viszont egy hét alatt annyi minden történt, hogy lehetetlen lenne mindenkinek válaszolnom - nézzétek ezt el nekem.
Örülök, hogy mindenkiben ott a babó, ki jobban, ki rosszabbul viseli, az a lényeg, hogy növekszenek! Mindenkinek kitartás és üdv az újaknak (főleg nócikának
)!
Ja, és köszi Anettoo az ingyenes komplex vérvételről szóló cikket - biztos, hogy sokan nagy hasznát vesszük!
Szóval a múlt héten túlestem az első vérvételen... Tiszta horror volt! Annyira izgultam, hogy hiába szúrtak meg, egyetlen csepp sem jön!
Úgyhogy következett a másik kezem... Szerencsére az jobban viselkedett, onnan le tudták venni a 3 kémcsőnyi vért...
Brrrr, hogy én hogy utálom ezt!
De szerencsére másnap már megkaptam a leletet és a dokinő mindent rendben talált. (Nem tért ki külön az ellenanyag-teszt eredményére, ezért valószínű, az is okés.)
Úgyhogy végre! Holnap megyek a védőnőhöz és megkapom a kiskönyvet!
Kiváncsi vagyok, milyen tanácsokkal fog ellátni a védőnő, milyen hasznos infókat fogok megtudni...?
(Érdekes dolog: a dokinőm is Judit, a védőnőm is Judit, ráadásul anyukám is Judit - úgy tűnik, a babánk életének elején nagyon sokat köszönhet majd a Juditoknak. Plusz poén lenne, ha a szülésznőm is Judit lenne - egyelőre még nem jártam körbe azt a témát, így bármi megeshet...
)
Anettoo: a táblázatba időpontot még nem tudok mondani, de a 13. heti uh lesz nekem a köv. vizsgálat. Még kb. 3 hét... Milyen sok idő! De addigra már 200 nap alá megy a várakozási időm - és a babóka sötétben töltött ideje...