Udv ujra a fedelzeten.
Tul vagyunk az elso Anna nelkuli kozos esti/ejjszakai programunkon. Anna jol viselte, mi kevesbe. egesz addig mig meg nem kaptuk az smst hogy alszik addig percenkent neztuk az orat, vajon most mit csinal, evett mar, nem sir...de aztan utana megnyugodtunk, sokat tancoltunk, ettunk, ittunk( csak mertekkel, en ittam 2 baylist, Aleko a baratjaval egy borral koccintott).
Reggel persze hot koma voltam , arra gyurtam hazafele alszok a kocsiba, de Anna nem igy donotott.De legalabb ejjel nem volt gond. Ugyanis penteken kb 3 honapja eloszor tobszor fenn volt, sirt nem akart aludni, feltem is hogy hagyjam igy ott Moron, de ott csak egyszer sirt fel, es akkor is megnyugodott. Most ejjel is csak 2szer, de ilyenkor olyan keservsen sir, es hangosan. ennyire rosszat almodna????????????
Eves: egyre nagyobb katasztrofa
Mar csak kb 6 orankent fogadja el. Kannallal igen keveset eszik, tapot merheto mennyiseget napi ketszer( ossz nap vegen kb 540ml), tea es gyumolcsle barmenyyi mehet, szoval a folyadek meg csak megvan de tapanyeg semmi
Otletem mar nincs mit adjak mivel mikor, adom tukmalom, semmi hagyom.
Amugy jo kedve van, kakil pisi, csak en tepem ki minden hajszalam, hogy ugyan miert nem eszik.
De latom sok gyerkoz dontott hasonloan....
Levi draga: koszonjuk hogy gondoltal Annara!
Muffin: basszus hogy lehetsz ennyire makos???????????????En meg 5000ert is repesve elhoztam volna!
Szerintem szeretni fogja Eliot.
Annam vegul nem kap, nem tudtam 8 alatt licitalni se, igy hat nem lesz. MAx ha kap a deditol penzt karacsonyra.
HAt ferjed nem egyedi eset, Aleko is sokszor csinalja ezt, en szolni szoktam es neha megjegyzem, hogy miert az en dolgom minden ami a hazban van?
Igazabol nala a teregetes mosogatas nem gond, de a maga utan elpakolas, morzsa leseprese, tanyer kivitele, ruha elpakolas...na az ilyenek nal se mennek, meg az hogy esetleg kimossa a mosdot a kadat...ah.
Nem ertem ez miert van igy hogy ha asszony van a haznal az csak az o dolga lehet.
Igazabol sokszor fel sem tunik mindez csak mikor besokallok.
De jo a taktikad, irigyellek hogy ilyen erosen ki tudsz allni az elhatarozasod mellett. Ne is mosd ki most mar! Max ha megker!
Mikor jottok?
KAta: jo sutest! MEg nekem is hatra van a panettone, meg lehet egy stolle is ha nem lesz a lidliben.
A beigli es a puszedli kesz, zserbot meg nem tudom csinaljak e.
igazabol en nem vagyok nagy sutis, lehet inkabb csak szilveszterre sutok, akkor lehet lesznek vendegeink
Betegekenk jobbulast!