Új privát üzeneted érkezett!

kicsit még leszek Melcsike,becsomagolom a kollegák ajándékait, meg csinálok vacsit, de be-benézek.
tünci28

Mi is ma csomagoltunk a BArcival. Utána meg faggatott, hogy mit beszéltem az apjával hogy mit kap Ő meg a Bogi. Hallgatózik. :evil: De mostanában többször észre vettem hogy fülel miről beszélünk.

Kép

Kép
melcsike70

Fáradt vagy ugye?

Kép

Kép
melcsike70

Kisanya amikor hivott mondta hogy téged is próbált de nem vetted fel. Mondtam azért mert dolgoztál és nem hallottad biztos. Középfültő gyulladása volt, a gyerekek is betegek voltak és az apukája is.

Kép

Kép
melcsike70

Én is vagyok még, de olyan kába vagyok, egész hétvégén ömlött belőlem, elmentem délután tornázni, és majdnem elszédültem, olyan rosszul lettem.

Soha nem viselt meg ennyire, meg ennyi sem volt, de augusztus óta tiszta rémálom ez havonta egyszer.
Remélem szép lesz holnap Bécs, csak most jutott eszembe, hogy nincs kesztyűm, tavaly elhagytam egy 4 párat, mióta meg kocsival járok, annyira nem éreztem még hiányát, de ha kolbászolni kell holnap, lehet fázni fog a kezem.
Majd útközben beszerzek valamit.

Betti
Kép
betti0412

Szia Betti.

Hát nem irigyellek érte, hogy fogsz tudni, igy Bécsben sétálgatni? Reméljük csak nem lesz már ilyen erős. Biztos szép lesz Bécs. Amennyire tudod éld bele kicsit abba az hangulatba. Hátha segit egy kicsit.

Kép

Kép
melcsike70

Betti, nekem ez a hónap már sokkal könnyebb volt, igazából 4-5 nap és ebből csak kettő volt olyan igazi...remélem mostmár neked sem lesz ilyen..illetve Neked ne legyen semmilyen!!!!!! :D

A barátnőm volt idén Bécsben, aztmondta nagyon szép, de nagy a tömeg, csak sodródni lehet ..és hát drágaság van....
tünci28

Gondolom ilyenkor van szép esti karácsonyi forgatag.

Kép

Kép
melcsike70

Kicsit maszekoltam a privikkel nem kértétek de elküldtem. Letudom már kicsinyiteni a képeket. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike nagyon ügyi!!!!! :lol: És ráadásul az új hajjal, tisztára,mint egy tini!!!!!! :D :D nagyon csini!
tünci28

Tini :shock: Tünci ne túlozz. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Ja meg pár kiló - azért nekem is összejött ám! :lol: Jót tett a munka. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Ma egy két percen múlott hogy nem voltam valamilyen szinten részese egy balesetnek. Mert egy kamion összement egy autóval. Rendesen összepréselte. Mert ledobtam az öcsém barátnőjét a munkahelyére és egy 10 perc mulva már villogó lámpák, az útlezárva.

Kép

Kép
melcsike70

Na, ma már végképp nincs kedvem menni dolgozni, pedig tegnsp mégcsak nem is szidott senki.Jó lenne már a végére érni,fáradt vagyok és rosszkedvű..napok óta vacak a hangulatom,minden reggel mély álomból kelt az óra.. :(

jók legyetek, este jövök.

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam jönni, későn értünk haza. Tünci, integettem ám nektek az autópályáról :lol: :lol: :lol:

Gyorsan visszaolvasok, kicsit dolgozgatok, aztán írok:)

Tünci, az álmodat már olvastam, hááát, nagyon kellett igyekeznem, hogy visszatartsam a könnyeimet :cry: Annyira szép volt :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Én jól bealudtam és a Barci keltett fel, mert ,már reggel van. És azt mondta már ne aludjak már. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, nagyon jó lett a hajad :wink:

És a macik is nagyon aranyosak:)

Hát tegnap nekem is megjött. Pedig pont mondtam anyunak, hogy ez már kb. a 31-32. nap, nem tudom mi lehet, mert múltkor is a 28.-ra már megjött. Anyu meg elkezdett faggatózni, hogy lehet-e, hogy baba, mondtam, kicsi az esélye, de lehet. Erre két perc múlva látom, hogy biza itt nincs baba... :cry: Mondjuk még nem is számítottam rá, még kivárjuk ezt az egy-két hónapot, de azért nem bántam volna, ha azért nem jött volna meg.
Vendég

Tünci, nekem sincs kedvem dolgozni, már nagyon otthon maradtam volna aludni, reggel mint egy robot úgy jöttem be...

Kisanyának és a gyerkőcöknek, apukájának így messziről is jobbulást kívánok :wink:
Vendég

Tényleg Boboka te is dolgozol. Nem tudom miért olyan vasárnapi hangulatom van.

Kép

Kép
melcsike70

Hát nekem csak fáradt, nyűgös, nem dolgozni akarós hangulatom van :cry: :oops: :twisted: Olyan jót tudnék aludni :)
Ráadásul férjem betegen fekszik otthon, nagyon megfázott. Kb. 1000 szer elmondtam neki, hogy szívesen otthon maradok ápolni, ezt az egy napot el tudtam volna intézni, de mondta, hogy csináljam úgy, ahogy már régebben elterveztem, ezt a két napot már kibírjuk így.
Vendég

Jobbulást a párodnak. Majd ha hazamész egy kicsit ápolgasd, hogy lássa miről maradt le, azzal hogy nem maradtál vele otthon. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Ja és gyorsan-gyorsan el fog telni ez a két nap, mert elintéztem már. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Hát nagyon remélem Melcsike, mert már nagyon szenvedek...
Vendég

Ezt most találtam a folsavról:

A folsav vízben oldódó vitamin, így nem jellemző a túlfogyasztása, de 15 mg feletti mennyiségben káros lehet. Ilyenkor alvásproblémák, depresszió, étvágytalanság, bőrirritáció jelentkezhet. Nagy mennyiségben történő fogyasztása elfedheti a B12-vitamin hiányának tüneteit, illetve csökkenti a cink hasznosulását.

Ugyi nekem a dokim azt mondta, hogy nyugodtan szedjek még így fogamzás előtt napi 2-t a 3 mg-osból. Tudom, hogy nem lehet túl adagolni, csak kezdek kételkedni, hogy nem sok e ez egy kicsit... Igaz, még ez közel sincs 15 mg, de pl. a folsav.hu-n csak a töredékét írják.
Megint kezd felmerülni a kérdés, hogy egy doki véleménye elég e. Pedig ez még csak egy hülye folsav kérdés... mi lesz majd még később?
Para gyár beindult... :oops:
Vendég

Van valaki?
Vendég

Sziasztok!!!!

Szeretnék most Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt kívánni!!!!!
Kép

Mától karácsony végéig nem leszek netközelben ,azaz leszek csak nem itthol és anyuéknál nem akarok a gép előtt tölteni sok időt.
Ne legyetek szomorúak az ünnepen,gondoljatok arra hogy az Angyalkáink is ünnepelenek és itt vannak minig velünk....
/Pont én vigasztalok aki tuti átsírja az ünnepet :cry: /

Sok puszi

Krisztina

Kép
krisztinaa

Krisztinaa

Köszönjük szépen! 8)
Neked is Boldog Karácsonyt, vagy inkább úgy irom nyugodt legyen. Azért ha tudsz egy-két sor látogass meg minket. Egy csendes pihenős órácskában.

Lányok valahogy ezt a "Boldog" szót ki kellene most iktatni, mert boldog egyikünknek sem lesz. " Békés Karácsony " az valahogy jobban hangzana most nekünk. Már csak két nap és még azt sem beszéltük meg ki hol, hogyan lesz? Tudunk kommunikálni minenkivel? Én azért mindennap tudok irni, bár nem leszek itthon, de net van, ha nem is ülök a gép előtt de bekukkantok majd. Ti hogy lesztek?

Kép

Kép
melcsike70

Kriszta, köszi szépen, nektek is áldott, békés karácsonyt kívánok:) És igazad van, próbáljuk meg boldogan eltölteni a karácsonyt, mert a Kicsikéink is ezt szeretnék :wink:

Melcsike, mi végig rohanjuk majd az ünnepeket, nem hiszem, hogy tudok nagyon majd írni 24-25-én. Utána még nem tudom, mert természetesen még mindig nem beszéltük meg. Még szinte a 24-ét se nagyon tudom, hogy mikor hova...
Vendég

Gyerkőcök, túl vagyok az első "babázáson":) Kollégám hozta be ma az 1 éves gyerekét, kb. 3,5 órán át ott voltak. Felvettem a gyerkőcöt, meg játszottam vele. Nagyon féltem tőle, de az első mély levegő után már simán ment. Mondjuk elég jó husiban volt, meg azért már nem olyan picike.

Az igazi kihívás majd a két kisbaba lesz valamikor, akik nagyjából Lackómmal egyidősek. De azt még húzom halasztom ameddig csak lehet.
Vendég

Melcsike, 7 évest tessék a gép elől "elzavarni", Boboka itt ül és vár Melcsikére :wink:

Remélem Bettiék sok szépet láttak ma :wink:

Tüncinek meg így messziről kívánok kitartást még erre a pár óra munkára :wink:
Vendég

Itt vagyok! Vacsorát kellett készitenem meg egyebek, de tényleg itt ült a 7 éves. Boboka te ide látsz? :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Mi Szenteste itthon leszünk, első nap anyáméknál, második nap anyósoméknál szokott összejönni a famili. De én azért bekukkantok. :lol: Ja és megirtam a Jézuskának hogy mit kérek. Remélem hogy megkapom, majd kiderül jó kislány voltam e.

Kép

Kép
melcsike70

Persze, odalátok :wink: Boboka mindent lát:)

Mit kértél Melcsike?
Vendég

Hát egy új táskát néztem ki a TACO-ba és azt szeretném. Remélem megkapom.

Kép

Kép
melcsike70

Nagyon drukkolok, hogy megkapd :wink:
A férjed is tudja, hogy melyik az?
Vendég

HÁÁÁÁÁÁÁÁt gondolhatod hogy megmutattam neki.

Kép

Kép
melcsike70

És te kértél valamit a Jézuskától?

Kép

Kép
melcsike70

Kép

Így ünnepelnek a mi Angyalkáink is.....[/img]
krisztinaa

Boboka

Privibe küldtem neked képet ma csináltam ezek is a Barci táncos ruhái ma egész nap ezekben ugrált .

Kép

Kép
melcsike70

Szia Kriszta!

Kép

Kép
melcsike70

Milyen lett az új frizurád?

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Most találtam és gondoltam megosztom veletek.

Próbálok mindig arra gondolni hogy boldogok odafönnt...
krisztinaa

Szép a kép és hiszem hogy tényleg Ők is ilyen boldogok.

Kép

Kép
melcsike70

Köszi,nekem nagyon rövid hajam van,általában észre sem veszik hogy fodrásznál voltam,pedig 3 hetente járok.
krisztinaa

Megyek is csak bekukkantottam.

Jó éjt!
krisztinaa

MOst te is csak Petrára gondolsz hogy közeleg a karácsony igaz?

Petrának mikor is kellett volna megszületni rendes időben?

Kép

Kép
melcsike70

Azt láttam az iwiwen. Olyan gyorsan elrohansz mindig :( Tényleg csak villámlátogatásokat teszel.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Nagyon eltüntél.

Kép

Kép
melcsike70

Én is megyek aludni. Persze ha tudok.

Jó éjt.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok Lányok,hulla vagyok, csak olvastam.fáj mindenem, legjobban a vállam a sok dobozhuzkodástól, mert elnézi ám az összes vásárló ahogy kínlódom a nagyobbnál- nagyobb dogozokkal.És a hasamat is a fene megeszi a vágásnál, egész nap sajog,ég, már úgy érzem felrobban.
Még holnap ,aztán eldöglök.Ünnepelni már sem kedvem, sem erőm nem lesz,levert leszek és ideges.Hurrá.
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?