sziasztok!
Család még alszik, Nati fél egykor(!) aludt el, addig pörgött. nagyon cuki volt, de már szálanként csavartam a hajam tőle.
Wera, Nórihoz tudtam volna hasonlítani
Apa meg is kérdezte: biztosan akarnék-e harmadik gyereket. mondtam neki: egyet se....
Elfelejtettem:
Védám, gratulálok az idézéshez!
És persze köszönjük a gratulációkat.
Ági, Szonját megzabálom!!!
Kike, nagyon pörögsz ma -is. Mindenképp gyere, ha van eredmény!
Magdi, üdv otthon!
Vizslák? A kedvenc fajtám! (a német juhász mellett)
Úgy érzem, tudnánk még miről beszélgetni
Dodó, jó lett a hajad! A kicsik édesek! Olyan jó, hogy egykorúak az uncsitesók!
Tegnap nálunk is együtt volt Laura és Nati, képzeljétek, Laura bekapta az egyik lábát, Nati meg a másikat
Muffin, Apa monnyon le! Hogy lehet nem a tenyerén hordozni egy ilyen szuper csajt????
Na és a fiacskáját...
Bár nem vagyok a családon belüli háború híve, de jó, hogy próbálod rádöbbenteni, figyelhetne egy kicsit.
Bár magamon látom - engem elkényeztettek rendesen -, hogy az évek során kialakult szokásokon (pl. utánam is mindig pakolt Anyukám, már vén koromban is) nagyon nehéz változtatni. Persze ha az ember AKAR, semmi sem lehetetlen. Főleg, amikor látom, mennyi cuccot pakol el Apa a lakásban a nap végén, mindig megerőszakolom magam, és próbálok házitündér lenni.
Orsi, löksi vagy!!! Miért is cserélné le Apa az istennőjét nyegle fruskákra?
Márti, te is löksi vagy
Nekem nagyon is csinosnak tűnsz
Ezt el kell mesélnem nektek:
pénteken hazajön a gyerekem az oviból:
- Anya, amúgy az ajándékokat nem is a Jézuska hozza, hanem az emberek veszik!
(gondolatban kivert a veríték, elájultam, de aztán felmostam magam...)
- Ezt meg hol hallottad? Az óvodában mondta valaki? (reménykedem, mert ilyenkor kiderül a turpisság, hogy Balu nevű égedelem csoporttársa szállítja az infókat. És persze lehet mondani, hogy ő nem jól tudja.)
- Nem, csak úgy kitaláltam.
(nna, ez a világvége... csücsültem romjaimon...)
- Hát figyelj, Otikám. Írtál levelet a Jézuskának. Csak neki. Az emberek honnan tudnák, hogy te mit írtál neki? Majd meglátod, ha azok az ajándékok lesznek a fa alatt, amiket kértél, akkor biztosan tudni fogod, hogy ő hozza az ajándékokat.
(hűűű, ezt elhitte.... szerencsére nem foglalkozott többet vele. Persze ment a riasztás mindenkinek a családban, hogy ha szóba kerül a dolog, hangsúlyozzák a Jézuska szerepét - erre tegnap apa hangosan elkezdett dohogni, hogy a karácsonyi jutalmából mennyi rengeteg ajándékot kellett vennie... meg mondta Otinak, hogy együtt elmennek nekem ajándékot venni. Rá kellett szólnom, hogy nekem a Jézuska hozza ám!!!)
És tegnap lecsekkoltam Otit: azt játszotta, hogy ő a Mikulás, és megkérdeztem tőle, ő hozza-e nekem az ajándékot karácsonyra. Hál'Istennek nagy kerek szemekkel mondta, hogy nem, majd a Jézuska fogja hozni...
Megyek kicsit romeltakarítani a konyhába. Szép napot nektek, lehet, hogy még bekukkantok!