Szofi! Grat. a fiúcskához! Hgy is volt pontosan az elmélet? Te vagy a 3-fiús elmélet, vagy az vki más?
Örülök, hogy minden rendben!!!
Remélem, sütés-főzés mindenkinek remekül ment!
A pogi nagy siker lett, hát leírom, mert tényleg nagyon egyszerű: azonos súlyú liszt, túró, margarin kell hozzá, ha mondjuk fél-fél-fél kilóból csináljátok, akkor még 1 evőkanál só. HIDEGEN (szóval hűtőben az összegyúrt tésztát érdemes pihentetni...) kell nyújtani és szaggatni, bekentem a tetejét tojással, és sajtot szórtam (illetve a reszelt sajtból nagyobb pamacsokat rakosgattam) a tetejére, de bármi egyebet is lehet (pl szezámmagot). Viszonylag hideg sütőben (130 fok körül) sütöttem kb. fél órát, de mikr szépen aranybarnul már, akkor jó.
A másik receptem élesztős, bonyolultabb. Most nem írom, ha érdekel vkit, leírom majd. Egyébként ez a le nem írt poácsatészta nálunk a beigli tésztája is.
Szép a fotó, Anita!
Üdv itt, Andi, várjuk a beszámolót!
Heni! Végülis asszem nem sok teteje maradt privit írni, de még lehet, hogy azért fogok, mert itt, amíg nem jutottam géphez, mindenféle tanács és jókívánság "elhangzott", amit le szerettem volna írni. De arra saját tapasztalatból jöttem rá, hogy sokszor a férfiak tudják, mit lenne helyes tenniük, csak sokszor azért nem teszik, mert felszólítják őket rá. Ki hisztisebben, ki kevésbé hisztisen próbálja észhez téríteni a párját, de vhogy ez sokszor nem működik. Szép csendben talán érdemes megfogalmazni azt, amit mi szeretnénk, és hagyni, hogy hadd hozza meg ő a döntést. Mert akkor az övé lesz a döntés, nem pedig olyannak fogja érezni, amit ráerőltettek. És nem lesz az a késztetés, hogy direkt mást csináljon, mint ami (és ő is tudja, hogy az) a helyes. Nem vgaok persze biztos benne, hogy nálatok ez a gond, mert lehet, hogy nem is gondolkozik helyesen a párod. De az tuti, hogy nem cselekszik helyesen. Viszont egy ilyen helyzetben azzal az ember nem ér semmit, ha kampányol a maga igazáért. Te tudod, hogy így a helyes, sztem is az a megoldás, hogy meg kell várni az ő helyes döntését. Légy erős, tudom, az vagy! Kitartás! És drukkolunk Manónak! Meg a mamájának!
Mozza! Aranyosak a videók! Az első link pici szereplője egy napon született Samunkkal!
Ma nagyon el voltam tűnve, mert alig voltunk itthon. De majd próbálom felvenni a fonalat...