Emő! Te szegény
Én még mindig húzom, mert Vilka még mindig szopizik
, én még mindig gyáva vagyok
és szerencsére görcsöm nem volt - ha éreztem, hogy necces, azonnal Spasmi Tropfeneztem magam - szerencsére nem kellett gyakran.
A krumplidiéta leírását sajnos nem találom
pedig nekem sem ártana megint megcsinálni, de kb úgy nézett ki, hogy reggelire 1-2 szelet kétszersültet ettem vajjal/tahinivel - ezek a zsírok nyitják ki az epevezetéket. Van teakeverékem - ennek talán meglesz a receptje - ebből ittam minden étkezés után egy bögrével, és plusz még sok folyadékot, sok krumplit kellett enni - csak főve! nagyon kevés sóval de szinte bármilyen zöldfűszerrel + lehetett párolt zdségeket (répák, cékla, zeller) káposztafélét, uborkát, karalábét, karfiolt nem! De ha nagyon unod a főtt krumplit, lehet enni főtt rizst is. Húst nem, tojást főve néha, cukrot, édességet, zsírfélét (az étkezésenkénti kötelező vajon/oliván/tahinin kívül) nem, pláne nem hevítettet, semmiképp nem zsírban sült semmit, gyümölcsöket párolva, héj nélkül. KÁvé, tea, kakaó nem - de pld cikóriakávét, malátakávét lehet, még jót is tesz
Elég brutálisan hangzik leírva - de én nagyon hosszan tartottam, kb egy évig
Aztán annyira jól lettem, hogy egyre több mindennel kísérleteztem, mára meg szinte mindent eszem megint (sajnos, mert egyrészt jól meghíztam, másrészt a közérzetem sem olyan jó - de görcsöm egyáltalán nem volt
)
A krumpli egyébként arra való, hogy csökkentse a gyulladást ill gyulladáskészséget a szervezetedben - én biokrumplit vettem magamnak amiatt, hogy ilyen nagy mennyiségben kellett enni. A húsok, cukrok, zsírok erősen savasítják a szervezetet + a gyulladáskészségét is növelik, ezért kell ezeket elhagyni - zdséget lehetett volna bármit, csak én nem bírtam - ezt mindenkinek magának kell kikísérleteznie.
Ha rákeresel a biovital + melissa + gyógycentrum szavakra a google-ban, kiadja azt a helyet, ahová én a termgyógyász dokihoz jártam - egyrészt igazán ért a belgyógyászathoz és az alternatív gyógymódokhoz, másrészt viszont gőze sincs a szoptatásról, annak a fontosságáról, és nekem oltan hidegnek, ridegnek tűnt, hogy a tanácsai nagy részét megfogadtam ugyan, de egyáltalán nem jártam hgozzá szívesen.
Remélem, segített, amit írtam, ha van még kérdésed, szívesen válaszolok
Márti