Új privát üzeneted érkezett!

Mennem kéne aludni, de olyan rossz elmenni, olyan ritkán vagyunk igy együtt mostanában.

És nem értem az igazolatlanul távollévőket, hogy miért nem jelentkeznek. Nem hiányzunk nekik? :(

Kép

Kép
melcsike70

Elköszönök holnap még dolgozgatok. Aztán meg úgyis marad megint az itthon lét.

Jó éjszakát!

Kép

Kép
melcsike70

Boboka!

UGYI!!!!!! :lol:

Melcsike!
Csak jelentkeznek valamikor.....

LányKák!
Menjetek aludni,holnap melo..azt hiszem én is vinnyogva kelek...
tünci28

Hát Melcsike, ha lenne értelme, szerintem már jó páran megírták volna :oops:

Itt van pl. a karácsony. Férjem szülei már idősebbek, mindenképp megyünk 24-én, anyuék 100 km-re vannak tőlünk, oda is mindenképp megyünk 24-én. Felvetettem, mi lenne, ha anyósomékhoz átmennénk már 15 óra körül, szépen feldíszítjük a fát, 17-kor már sötét van, lehetne egyet vacsizni, és 18 körül elindulnánk anyuékhoz, így már ott tudnánk vacsizni 20 körül.
Ez volt kb. 1-1,5 hónapja. Azóta azt hallom, hogy majd megbeszéljük, majd megkérdezem anyuéktól.
Könyörgöm, mit kell ezen megbeszélni??? Az a legrosszabb, hogy tudom, eddig szóba sem került, és majd az utolsó pillanatban nekem kell alkalmazkodnom, meg lavíroznom mindenki között.

Ez csak egy kis szösszenet a teremtés koronáinak kezelési kézikönyvéből, amit feltétlenül beleírnék, a "Miért nem lehet egy kérdésre pár napon belül választ adni, ha az legalább 8 embert érint" című fejezetbe :roll:
Vendég

Jó éjt Melcsike.

Igen, nagyon ritkán vagyunk így együtt, ezek olyan jó kis percek, órák. Pár hónapja még minden nap így lehetett. Bár a fene sem tudja melyik a jobb. Itthon lenni, és egész nap sírdogálni, vagy beletemetkezni a szürke melós hétköznapokba. Úgy rohannak a napok...
Melcsike, nagyon szorítok, ha te is úgy szeretnéd, akkor jöjjön össze jövőre valami kis meló :wink:

Lassan nekem is mennem kéne aludni.

Gyorsan kiteregetek, aztán még benézek (szerintem már csak elköszönni)

Már már kezdek aggódni Kisanya miatt. Majd ha feltöltöm a telefonomat írok neki egy sms-t.
Vendég

Egyemmeg Boboka!!!!
Az én uram még azt sem árulta el, hogy mikor méltoztatik azt elárulni ,hogy hányadikán megyünk az anyujához.....
Azt mondja:Majd még kialakul... :D
tünci28

Akkor ez nem csak egyedi probléma?

Bocs, de DE JÓ :oops: :lol: :lol: :lol: már kezdtem aggódni, hogy csak nálunk van így
így már megnyugodtam, hogy " csak pasi betegség"
Vendég

Tényleg, és tesódékkal tuti nem fogtok anyukádnál összefutni?
Vendég

hát aggodok kisanyáért.. ma írok neki egy emailt.

Kép
leda2002

Az az igazság, hogy nem megyünk anyuhoz sem..valamelyik nap volt nálunk..anyu egy különleges ember,nem ér semmit számára az ünnep,nincs készülődés.Ha megyek hozzá egy fél napra, nem hogy nem főz, de még szendvicsnekvaló sincs otthon, amive lmegkínáljon.Ezért csak a Párom tesójáékhoz megyünk,a másik tesóval, ott lesz az anyós is, így nagyjából együtt leszünk egy nap, a másodikon meg itthon pihizünk..

Leda,írtam, de nem válaszol...Létezik, hogy avizsgák alatt email sem néz???
Vagy lehet kiköltözött Hollandiába.... :D
tünci28

Hááát, Tünci, nem akartam itt is boszorkányos képességeimmel előhozakodni :oops: (na jó, remélem tudjátok, hogy ezzel csak poénkodok), de nekem is megfordult a fejemben, hogy P. van az "eltűnés" mögött. Szegény Kisanyának annyit írtunk róla, hogy így meg úgy kéne csinálnia a dolgokat, hogy lehet, már el sem merné nekünk mondani, és ezért nem jön.
Vendég

Tünci, akkor legalább tuti nem futtok össze velük. Minden rosszban van valami jó is.
Vendég

Jut eszembe, nektek elküldte e-mailben a találkozós képeket? Mert Boboka nem kapott anno tőle képeket :cry:
Én sem tudtam neki küldeni, mert nincs meg az e-mail címe.[/u][/b]
Vendég

én is így gondolom.bár anyu múltkor azt mondta, hogy külön tudja választani ,elfogadta, hogy ez van, hogy egyx légtérben már sosem leszünk.

most írt az uram emailt, 25-én megyünk a sógornőmékhez. :D
döntött!!!! :D
tünci28

boboka, átküldöm,holnap előkeresem,csak szólj majd rám, hogy ne felejtsem el..
tünci28

Úristen, most kaptam sokkot :shock: 8 perc múlva éjfél :shock: :shock:
Azonnal megyek aludni :roll: reggel olyan leszek mint a mosott kaki :oops:

ÚÚÚÚÚgy szeretnék még maradni veletek 8)

Lányok, holnap még délelőtt tudok jönni, de ha a szálláson nem lesz net, akkor majd csak vasárnap este tudok jönni.

Pusz mindenkinek és jó éjt.

Leda, a napi puszijaimat most is küldöm ám Baraknak :wink:

És persze minden kicsi Angyalkánknak, de most persze legfőképp a Névnaposunknak :wink: (Tünci, anyukád bárhogy is, de felköszöntötte, és ez a lényeg :wink: )
Vendég

Jó éjt,én is lépek, mert lefordulok a székről...
tünci28

Akkor mégiscsak egyedi a problémánk, nálunk még szerintem 25-én sem fog megszületni a döntés..... :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

Ok, akkor holnap várom a képeket :wink:

No, most már tényleg megyek :oops:
Vendég

Csak visszajöttem egy szóra küldtem kisanyának smst remélem válaszol, akkor majd megirom holnap smsben, mert nem leszek. Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Tüncinek Képés Violának
aarnika

Jó reggelt mindenkinek!

Legyen szép a napotok, és vigyázzatok magatokra. Ma ismét csak a gondolatnetet tudom majd használni. :(

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Neked is szép napot Melcsike:)
Vendég

Jó reggel minden dolgozónak!
Milyen nem jó ez, ma dolgozni....

Tüncike, felrakom a kezem, kedden dolgozom, hétfőn nem mert kimegyünk Bécsbe az adventi vásárra. Tavaly is voltunk és nekem nagyon tetszett, kicsit kóborolunk.

Hát Csajok, köszönöm azt a sok, hátha még hozzászólást, de ma reggelre bizony már ömlik megint, csak kicsit nehezen indult, de itt van bizony, nagyon itt van. :(
Az elmúlt időszakban a termékeny napokra koncentrálva, mindent megtettünk, de ha nem hát nem.
Érdekes módon még nem fogtam szerintem fel, vagy csak a kiborulás várat magára, nem tudom, majd ma kibeszélem a dokinál.

Karácsony után megint kezdhetjük újra, de mostmár nem én számolgatok, életemben először fogok venni olyan ovulációs tesztet, hátha pontosabb képet kapok, mikor van esélye.
Ti használtatok már olyat? Mi a lényege? Bár gondolom rá van írva.

Volt egy álmom, hogy karácsonykor 3.-an leszünk, mint ahogyan az indult is.

Betti
Kép
betti0412

Betti
Kép
betti0412

Hali!Nekem volt ovulációs tesztem.Amikor én használtam kétfajtát lehetett kapni a piacon. Nekem ilyen örök darab van, és végülis egy kis mikroszkópra/nagyítóra hasonlít, a váladékból kellett rákenni a "tárgylemezre" egy kicsit, és mivel annak a szerkezete megváltozik peteérés alatt ezt lehet megszemlélni vele, szerintem ez a kevésbé megbízható, mert elég szubjektív hogy értelmezed a látottakat, előnye, hogy a klimaxig jó. A másikat is elmagyaráztattam a patikában szintén kenős, több van benne, és eldobhatós, gondolam az olyan elszíneződős lehet, de ezt nem próbáltam ki úgy, hogy bővebben erről nem nyilatkoznék...
madamrekamé

Sziasztok!

Melcsike írt, hogy kisanya fog jönni, csak betegek is voltak, meg a sok vizsga, de Karácsonykor bejelentkezik.

Betti!
:cry: :cry: :cry: (pedig olyan jót álmodtam Veled!!!)

nekem volt a törpemikroszkóp, nem tudtam használni.
tünci28

Sziasztok!!!

Kivittük ma Petrának a kicsi karácsonyfát és megdöbbenve láttam,hogy szomszédja lett :cry: egy 3 hónapos kislány,őt is megkönnyeztük a párommal.
Nálunk a temetőben fel van osztva és Petra babatáblában van,2008-ban ő volt az első baba,sorban pedig az utolsó,most nagyon fura és szívfacsaró volt látni hogy már mindkét oldalról vannak mellette.
Nincs olyan alkalom mikor kinnt vagyunk,hogy ne sírjunk,mostanában a páromnál még hamarabb törik el a mécses:(

Betti!
Sajnálom,hogy megjött,de tudod gyorsan vége és jön a következő peteérés:)Én is nagyon izgulok a januártól,de amelett hogy összejön e nekem még a peteérésért is kell izgulnom:(
Ja és én is használtam ovulációs tesztet,ez sima pisi teszt volt 5 napig......nem mutatt ki semmit:(

Sajnálom akinek ma dolgozni kell.

Mi korán kelltünk és minden vásárlást letudtunk még reggel,mert a párom nem nagyon szereti ilyenkor a sok embert és tolongást,pedig főleg neki kellett vásárolni.Kivételesen nagyon türelmes volt ,dél körül lett elege :D de akkorára végeztünk.

Karácsonykor mi már kedd este lelépünk itthonról és legközelebb csüt este jövünk haza aludni egyett,aztán pénteken tovább.Ezért is nem lesz karácsonyfánk.Mi ezt felosztottuk még rég a párommal a szent este és az az nap az én szüleimé,az 1 nap anyósék,2. nap nagyszülők.Müködik is már évek óta,senki nem panaszkodik.
Ezt a karácsonyt úgy terveztük hogy mindenki nálunk lesz és Petra a fa alatt,vagy még pocakban :cry: Talán jövőre sikerül itthon lenni csak 4-en.....

Szép estét mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisztinaa 2008.12.20 16:46-kor.
krisztinaa

Bocsi az össze vissza kusza írásért de nagyon sietek
krisztinaa

Betti, írtam privit!
Most biztos a dokinál vagy,remélem mond valami vígasztalót Neked!

Szerinte mne vacakolj a tesztekkel, kérd meg az orvosod, hogy kövesse uh-gal peteérést,ott 90% os fogamzás lehet.

Krisztinaa!
Én egy községben lakom, augusztus óta egy kisfiút temettek,10 éves volt,de Őt nem a babarészhez,így az én Kicsikém a szélén van.Most jöttem meg Tőle,ahogy befordultam a sarkon azonnal láttam hogy ég egy mécses,valaki gondolt Rá..rögtön zokogni kezdtem, megvártam míg besötétedik, sokáig beszéltem hozzá..kértem látogasson meg álmomban..és kérje a Jóistent, hogy segítsen nekünk utat találni.. :cry:

Ma én is vásároltam, még ajándékot kell csomagolni a kollegáknak,vettem szép ünnepi terítőt...
És vettem egy kislánynak ajándékot.A párom nővérének két éves lesz az unokája.Ez nagyon fájt, haragudtam a páromra, ohgy egyáltalán venni akar valamit..nem hiszem hogy képes leszek nézni, ahogy kézbe veszi, vagy játszik vele..sokmindent kibírtam az elmúlt időszakban, de mostmár nem akarom kínozni magam..

KépKépKép
tünci28

Na Tünci, az én orvosom majd biztos követgeti az UH-n. :?
Maximum, ha egy év után lenne ilyen gond, akkor esetleg, de most még szerintem elhajtana, jó messzire.

Mindegy.

Voltam ma a dokinál és csináltunk relaxációt, soha nem csináltam még, nem is biztos, hogy valami jól sikerült, de azt mondta, ez nem gond, még az elején vagyunk, de fura érzésem volt. Összességében jó volt.

A mai napom fizikailag pocsék, már csak görnyedve tudok menni, nagyon fáj most a hasam, de már holnapra elmúlik a fájdalom általában.

Párom kérdezte nekem is, hogy lesz a karácsony, de még arra sem vagyok nagyon hajlandó, hogy gondolkozzak rajta. Valahogy. Majd elmúlik úgyis.

Nektek milyen napotok volt?

Betti
Kép
betti0412

Ma éjjel nem tudtam aludni, fél három körül még írtam egy levelet, aztán lefeküdtem, de valahogy nem tudtam legyűrni a szívfájást és zokogva aludtam el..ilyen már régen volt, hogy ennyire letaglóz...

aztán reggel korán keltem,jöttem- mentem, de fáradt vagyok, igazán semmihez sincs kedvem,még a fürdőt kitakarítom, aztám ennyi mára..

Meg volt az vita a párommal ,most meg nem beszélünk arról, azt hiszi ,hogy akkor minden oké, nem hiszem hogy komolyan vette, hogy így akkor én nem megyek a tesójáékhoz...
tünci28

Hogy nem mész? lemaradtam én valamiről? :oops:

Tünci, vannak azért elég rossz napok, nekem is szokott lenni, de már nem naponta, kéthetente, mikor baromi rossz.

Betti
Kép
betti0412

Tünci!
Képben vagyok, megvan, az az érdekes, hogy még el is olvastam, de szellemileg kicsit maradt vagyok ma.

Betti
Kép
betti0412

Egy órája főzöm a babot, ez öregebb, mint én vagyok.....

Betti
Kép
betti0412

Én meg mindig úgy járok, hogy nagyon kell vigyázni mert baromi hamar megfő, ha beáztatom előző nap.
tünci28

Beáztattam, egy egész éjjelt és egy napot eddig ázott.
Megyek, megnézem, hátha jobb lett már, mint volt.....

Betti
Kép
betti0412

jó reggelt!

Ne haragudjatok, ,hogy tegnap este eltűntem, de rendkívül rossz hangulatom volt, nem akartam senkit lelombozni, este többször is elsírtam magam.

Különleges álmom volt az éjjel..egy csoda, azt hiszem..

Tegnap délután a temetőben zokogva könyörögtem Violának, hogy látogasson meg álmomban, legalább ott, akkor, együtt kell, hogy legyünk, mert annyira hiányzik, mert az élet semmit sem ér nélküle, mert meghalok, annyira szeretem...

És az én Kicsikém jött...álmomban nagy pocim volt, nem hatalmas, nekem sosem volt hatalmas.Láttam az ultrahangon, ahogy mozog, hallottam a szívhangját, annyira rugdalt, hogy hullámzott a hasam..és mutattam a páromnak, meg anyunak, hogy nézzék, mert semmi baja, az orvosok tévedtek, nem is született meg, nem is halt meg,az egész elmúlt idő tévedés volt!!!!!!!!!!!
Nem tudom elmondani milyen hihetetlenül jó érzés volt..
És álomomban fogtam egy lapot és ráírtam:ez csak álom, amikor felébredek ne legyek szomorú, mert meghallgatta a könyörgésem és ez maga a csoda és ez jól van így,csak ne sírjak reggel...

Köszönöm Viola.

Örök szeretettel:Anya

KépKépKép
tünci28

Tünci a nagy poci valósággá is fog válni meglátod! Ne légy szomorú!

Kép
leda2002

Jó reggel!

Később felnézek kicsit le kell feküdnöm. Rossz volt az éjszakám. Nem is nagyon pihentem, sokat sirtam, és egyszer meg elszunnyadtam egy kicsit, akkor meg nagyon rosszat álmodtam. Vagy nem? Nem is tudom. Majd jövök. Pusz mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Tünci
Meglátogat, mikor azt kéred tőle, de azt is kérte, ahogy olvasom, azt is kérte, ne legyél szomorú, mert ez már így van.
Egyszer valaki kérdezte itt, hogy a mi kis Angyalkáinknak milyen lehet fentről minket ilyen állapotban látni.
Én valahol azt is elhiszem, hogy amíg mi nem engedjük őket egy erősebb hatalomhoz, addig ők is a két világ között őrlődnek.

Betti
Kép
betti0412

De nagyon szép álom volt.

Betti
Kép
betti0412

MÉgsem feküdtem le, mert nem tudok aludni. Meg a párom elment a konditerembe úgy BArcival és Bogival egyedül vagyok itthon. Gyors titokban készitettem a Macikákról egy képet, amit Boginak vettem karácsonyra és persze BArcinak is. A konyhában kellett csinálnom ne hogy lebukjak. :oops: Mert ugye majd meglepi lesz. :lol:

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Olyan furcsa volt amit álmodtam. Azt álmodtam, hogy valami kórházba mentünk a Bogikához, és ott volt sok baba kiságyba. És amikor meglátott minket egyből ugrott fel a kiságyból a nyakamba. De már nagyobb baba volt. És akkor észrevettem, hogy valami vágás van a fején jobb oldalt, meg a jobb szeme be volt dagadva, és akkor azt mondta az orvos hogy be kell gipszelni, mert ki esett a kiságyból és lehet, hogy nem fog már meggyógyulni. Én meg mondtam neki hülyeséget beszél, hiszen olyan gyorsan ugrott a nyakamba, hogy nem lehet semmi baja. Aztán meg valami folyosón kellett várnunk, és felébredtem. Ennyi volt.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Tényleg szép volt az álmod. 8) Reggel hogy ébredtél utána?

Megyek elkezdek főzni ebédet. Mától pihi újra, már nem megyek dolgozni. :(

Kép

Kép
melcsike70

Tünci! Ez nagyon szép, és nagyon beszédes álom volt!
További szép napot!
aarnika

Sziasztok!

Csak gyorsan adok életjelen magamról. Nincs netünk, most is csak anyuéktól tudok írni. Lelőtte a szolgáltató, mert még egy szeptemberi számlát elfelejtettünk befizetni. :oops: Hétfőn megyek rendezem, hátha karácsonyra visszakapcsolják.

Ha addig nem tudnék jönni, nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek.

Anita

goodfairy

Sziasztok
Látom mindenki csendesen vasárnapozott otthon.
Csak benéztem én is.
Reggel korán indulunk Bécsbe, kicsit csavarogni, először úgy volt, hogy csak kettesben megyünk, de mostmár van egy kis csapat, én jobban szerettem volna, ha csak mi vagyunk, de már mindegy.

Betti
Kép
betti0412

sziasztok!

Hazaértem a munkából, ma kicsit hamarabbb hazajöttem.

amikor reggel felébredtem, nehezen találtam vissza a valóságba, felfogtam, hogy álom volt és pont mikorra elsírtam volna magam, akkor eszembe jutott amire álmomban is figyelmeztettem magam és akkor kicsit mosolyogtam és hálás vagyok ezért az álomért a Kicsikémnek.Tudom, hiszem, ohgy nem volt véletlen, ahogy az sem, hogy vigyázott arra is, ohgy reggel ne legyek elkeseredve...Tehát csak kérnem kell és meglátogat és ez csodálatos!!!!!!

Ugye Aarnika???? :wink:

Tehát, ahogy megígértem álmomban nem voltam szomorú, haenm hálás...

Melcsike, nagyon aranyosak a macik, az én Drágámnak is lesz, majd teszek képet.
remélem hamar lesz valami kedvedre való munka!
Karácsonykor meg a nők amúgy sem unatkoznak. :?

Betti!
Amit írtál, én is biztos vagyok, hogy itt van még időnként..remélem ez nem nagyon rossz még neki, de szükségem van Rá!

Leda!
remélem valamikor..sokat gondolkodom, néha akarom, néha nem..de többször nem..most még nem..nem tudom jól elmagyarázni.Várok, egyszercsak biztos lesz egy jel, vagy egy érzés és magától megoldódik.Vagy nem.Nem tudom.

Jótündérke!
ezek a rohadt net szolgáltatók!!!! :evil: Múltkor Bobokát vették el tőlünk napokra!

Kisanya, Krisztinaa,Manó,Süti.....?

KépKépKép
tünci28

Jó estét!

Lesz valaki este? Én leszek. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Ma én is levágattam a hajam.

Kép

Kép
melcsike70