Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaj! Hogy miért nem jó nekik semmi???????

Bianka nem tudja szórakoztatni?
Ő mennyi idős?

Kép

Kép
ibm

Végre átléptünk egy oldalt! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Na lépek,kész a hammom!
Hamar megfőtt az a 4 szem krumli! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

További szép napot mindenkinek!

Majd még jövök!

pussz

Kép

Kép
ibm

Mindenkinek megvan már a fenyőfája?
Csak azért kérdem, mert az angyalkommandó már készül a díszítésre a kicsi gyerekes családoknál! Senkit sem fogunk kihagyni ám!
kari.angyalka

Kariangyalka! Nekünk már van fánk! :D
Vendég

Nekünk is!
A tavalyi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még marad idén a mű,aztán jövőre meglátjuk!

Várjuk a kommandót! :wink:

Kép

Kép
ibm

Bekajáltam,most ülök és várok,hogy Áron felébredjen vagy Apa hívjon,hogy menjek érte!
Most van a céges bulijuk,de hazajön aztán mennek este tovább egy páran!
Nem merek semmibe belekezdeni mert akkor tuti máris felébred! :twisted:

Kép

Kép
ibm

Ami! Nekünk is műfenyőnk lesz még idén! Jövőre veszünk igazit! :D
Vendég

Kari.angyalka!
Nekünk nincs még fánk, lehet, hogy marad nálunk is a mű, mert iszonyú drágák!

Kapok ma is egy számot?

Kép
Kép
patr

18?

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Adventi naptár 18.

Fésűs Éva:
Álmodik a fenyőfácska

Álmodik a fenyőfácska
odakinn az erdőn.
Ragyogó lesz a ruhája,
ha az ünnep eljön.
Csillag röppen a hegyre,
gyertya lángja lobban,
dallal várják és örömmel
boldog otthonokban.
Legszebb álma mégis az, hogy
mindenki szívébe,
költözzék be szent karácsony
ünnepén a béke.

Kép
Kép
patr

Sziasztok!
Köszönjük afeleves gratulaciokat!!!
Termeszetesen mi is minden felevesnek gratulalunk,es gondolunk Ratok!

Olyan joolvasni a sok örömteli irast, hogy megerkeztek a csomagok!!!Aezrt irigykedem - pedig senki nem mondta, hogy en ne vegyek benne reszt! :cry: :)

Nekünk is mar megvan a fank, sajna kicsi, de talan jövöre lesz nagyobb..De legalabb igazi fa es nordmann...

Tovabbi jo keszülödest Nektek!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

sziasztok!

Hát nincs valami pörgés, gondolom mindenki készül az ünnepekre!

Az én szüleim is jönnek 24-én, már várjuk, mert szegénykék 3 hónapja látták az unokájukat utoljára. Sajna messze lakunk egymástól, ők pesten mi meg itt, úgyhogy ritkán talizunk. :(

Babuli örülök hogy Szabi már gyógyulgat!

Nekünk is megvan a fánk, mű, már 6 éve megvan, idén nekünk is marad, aztán jövőre esetleg veszünk egy élőt. De tényleg szörnyű áruk van. Múlkor nézegettem őket, hát nem olcsó!

Kép
linda24

Nagyon szep versike, köszi szepen Pati!
Mindjart felolvasom a gyerekeknek!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Ma vagyunk 5 hónaposak! :D :D :D :D :D
Nagyon telik az idő! Még most született! :D

Kép
linda24

Pati! Köszönjük a verset nagyon szép!

Linda! Vivinek Boldog Hófordulót!
Vendég

Linda!

Vivinek nagyon-nagyon boldog hófordulót!!!
Vendég

teszek fel egy pár képet!

Hmm ez a csoki nagyon fincsi!
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
linda24

Halihó!

Vivi babát Isten éltesse sokáig! Kérünk szépen fotót erről a nagylányról! :wink:

Köszönjük a jókívánságokat az éjszakára vonatkozóan. Sajnos nem sokat aludtam megint. Ki kellett vennem Nórit magam mellé mert 5 percenként írva ébredt. Annyira sajnáltam szegényt, de legyszívesebben kiugrottam volna az ablakon olyan ideg voltam! :evil: Így ment reggel f6-ig. Aztán bezabált és aludt f9-ig mint a bunda. Azóta ébren volt és most aludt el 5 perce. Én nem is értem hogy bírja. :roll:

Folyton kapkod a mellkasához meg a nyakához. Szerintetek fájhat a torka vagy mi a francért??? Odanyúl és kaparássza, már 2 napja. Nincs olyan 5 perc hogy ne csinálná. Gondoltam arra is h esetleg viszket neki, de nincs kiszáradva, legalábbis nem látom. Nem is lázas. De már nagyon bosszant h mi lehet a baja. Amúgy jó a kedve is csak alvás közben olyan sírós. :(

Ami
Látom Ti sem bírtok Áronnal. :( Én nem értem miért utálnak ennyire aludni ezek a büdös kölkök! :twisted: :lol:

Rebeka nagyon szép kislány! :D Nórinak is van pont olyan harisnyája, karácsonykor tervezem ráadni először :wink:

Úgy volt h nekünk nem lesz idén karifánk, mert nem leszünk itthon január valameddig, de aztán megláttam egy mini cserepes fenyőt a virágosnál és nem bírtam otthagyni. Persze csilliárd volt, de olyan ééééédi! És már fel is öltöztettem szép ruhába! :wink:

Kép
Vendég

Linda gondolatolvasó! :lol: :lol:
Vendég

Vivi! Nagyon édes!

Wera! Gyógypuszi Nórinak!
Szép a minifa!
Vendég

Én is hoztam még pár fotót ha nem baj... :D

Tegnap átjött Nóri vőlegénye a 7-ről. (Így hívják a házban az öregasszonyok! :lol: )
Kép

Na mit gondoltok, mire készülök??? :twisted:
Kép

Hát igen...
Kép

Mit nekem barrikád!! :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok!
Vivinek nagyon boldog hófordulót! :D

Vérvételen is túl vagyok...eredmény a dokihoz megy,majd hétfőn hívom..olyan csőbe vették le a vért,amiben valami zselé volt. :roll:

Vera:szép a fátok! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Nagyon édes Nóri a kis barátjával! :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Nóri nagyon édes! :D
Vendég

Ez nem igazság!
Én most nem érek rá! :cry:

Vivinek boldog hófordulót,nagyon édes! :wink:

Wera! Mikor utaztok és meddig?
Apukád jön értetek?
Bugri Nóri nagyon keményen nyomja! :lol:
Sajnálom a nem alvást nálatok sem egyszerű!
Nóri elalszik már egyedül?
Áron nem és már dührohamot kapok mikor álmos és jön az altatás,amit újabban megint végigüvölt! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mennem kell mert nagyon akciózik a szőnyegen,de fél szemem itt van! :lol:

Kép

Kép
ibm

Wera jaj de édes az a kis fa, nagyon szépen felöltöztetted! Nemhiába látszik is hogy olyan jó ízlésed van! :D
És a gyerköcök nagyon kis cukorfalatok. Nóri már húzgálja a fiókokat is?? :shock: Ajjaj akkor én is nemsoká várhatom! :x

Kép
linda24

Vivinek boldog hófordulót. Szépség!
Nóri még mindég egy tünemény!
Bianka 5 lesz. Szokta szórakoztatni Izát, de ma semmi se jó neki. Szerintem már Iza is utálja ezt az időt. :(

Kép
dittke

Megevett majdnem egy egész üveg almát! :shock: Tegnap adtam neki először.

Kép
dittke

Szép napot :P
Csak azért jöttem, hogy:

Vivikének és Nati cicának boldog hófordulót kívánjak!

Rohanok tovább! Mindenkinek jó készülődést!!!
Vendég

Dittke
Én is almával kezdtem és azt mindig nagyon eszi Nóri is. Ellenben minden mással :twisted:

[quote]N írta:óri elalszik már egyedül?

Tudod, volt egy idő, amikor egyedül is ment, de most már ő sem. Meg kell várnom amíg totál K.O-ra nyűglődi magát és akkor elalszik ölben cumival vagy szopi közben. Sajnos ez utóbbi egyre ritkább, pedig még ez egy egyszerűbb megoldás, legalább közben nem tud nyüszíteni.

Most megint nem vagyok biztos benne h elég a tejem. De mást meg nem nagyon akar enni. Gondolom ha már nagyon éhes lesz, akkor elfogadja a főzelékeket is, vagy tévedek?
Tegnap este kínomban már adtam neki tápszert. 60-at megevett belőle, de nem túl buzgón, úh szerintem nem az volt a baja.

Senki sem válaszolt a vastag betűs kérdésemre :(
Vendég

Wera! Szerintem ha fájna neki, akkor sírna.

Kép
dittke

Köszi Dittke! Én is ezt gondolnám, de most már nem tudom, mert olyan sokat piszkálja ott. Mindegy, ha hétfőig nem változik a helyzet elviszem dokihoz, amúgy is akartam, sajnos szerintem az orrmandulájával is gáz van... :cry:
Vendég

Szegényke. Megnézi akkor az orvos, legalább megnyugszol.

Kép
dittke

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:09-kor.
Vendég

Én is rohanok, csak azt akarom, hogy
TEÓ NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK EZ IGAZÁN SZÉP ÉS SZEMÉLYES ÉS KEDVES....

Majd fotózok és feltöltöm, tényleg nagyon örülünk neki!

Adél javul, jobban alszik. Nem olvastam vissza.
Rohanok lányok tovább irtó sok a dolgom....Remélem mindenki jól van!

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:09-kor.
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak néha-néha...De rengeteg dolgom van!

Most is csak kérdezni jöttem :oops: :oops:

Soha nem csináltam még mézeskalácsot. Abba kell kakaópor? Ha ma este begyúrom, holnap kisütöm, az jó lesz karácsonykor még? Mert itt mindenki csinálja, de nem lesz kemény addigra? Vagy éppen addigra lesz puha?
Bocsi, hogy hülyeségeket kérdezek, de nálunk nem volt szokás azt sütni, de megkívántam Tőletek!

Köszi a segítséget!

Wera! Szerintem is fáj neki a torka. Hétfőn vidd orvoshoz, az a biztos!

Rettentő fáradt vagyok mostanában! Vikit is alig bírom ölben.
De 27.-én megyünk bulizni!! Apáék Miskolcon játszanak és anya elvállalta Vikit éjszakára! Húú, rossz lesz nélküle, de már mennem "kell" bulizni, mert sose megyek sehova! Nagyon várom, de tudom, hogy nagyon fáradt leszek utána!
Bár most is az vagyok, úgyhogy mindegy!

Ne haragudjatok, de mennem kell megint!

sz.andi

Mi még mindig nem kaptunk csomit! Remélem nem tökítik el a postások
Vendég

Andi: egy éjszakát kell a hűtőben álljon! És még egy hónap múlva is jó lesz! Kakaó por nem kell bele! Tegyek fel receptet??
Vendég

Natinak boldog hófordulót kívánok!

Kép
linda24

Kata!! De jó! Köszi! Van fent kettő, de nem tudom melyik a fini! Én nem a fára tervezem.. :lol: :lol:

sz.andi

Tegyél légyszi, legyen miből válogatni. Én vettem a fűszerkeveréket is hozzá... :D

sz.andi

Natinak Mi is Boldog Hófordulót Kívánunk!
Vendég

Jaj, igen!! Natinak és Vivikének boldog hófordulót!!

sz.andi

Sziasztok még hajnalban olvastam vissza igy nem sok minden maradt meg.

Wera , örülök h tetszik és jó rád a kabát.Nekünk hatalmas a mózesunk,még jó ideig jó lesz Lilinek,és jól is érzi magát benne,úgyhogy még hideg van tényleg várok a sport részével.
Nektek milyen babakocsitok is van?

Linda,apának ez már nem is tudom hanyadik tetkója :?
Eredetileg a melkasára lett volna, de oda a kistesóval lesz :D

Lilivel ügyeleten voltunk ma,annyira nem kapott levegőt.
És nem is gyerekorvos vizsgálta mégis antibiotikumot adott neki.
Mert szerinte fülgyulladása van,pedig nem érzékeny a füle.Csak abból gondolta h éjjel felsírt 1szer.láza sincs.Amoxicillin-b-t irt 2*2 ml-t.Katák szerintetek adjam neki?

nicike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:10-kor.
Vendég

Sziasztok!

Natinak és Vivinek boldog hófordulót!

Nagyon édes Vivi!

Nórinak nagyon jóképű a vőlegénye! Cukik együtt.

Szabi is nagyon aranyos. Jázmin mindentől öklendezik, ami nem totál pépes. Tuti fulladozna a kenyértől.

Ma délelőtt vásárolgattunk, meg megvettük a fát. Ezüstfenyő, olyan 180 cm magas lehet. Nagyon szép kövér, 5500 ft volt.
Nekünk nincs mű, nem is veszek, ennek olyan jó illata van!

Hát Viki látom már elmentetek! Azért én is Kellemes Karácsonyt kívánok!

Holnap indul az utolsó bevásárló körút. Elmegyünk megint Debrecenbe. Rolit itthon hagyjuk, mert beteg lett. Nagyon folyik az orra és tiszta nyűgös. TEgnap este láza is volt. Ezután jön majd a köhögés, az öklendezés. Remélem karira rendbe jön.

Most van egy kis nyugi!

Nem hiszitek el, de olyan sokszor szeretném visszakapni csak egyetlen napra a lánykori életemet! Imádom a gyerekeimet, meg nem is cserélném vissza a mostot a múltra csak egyetlen napra. Amikor otthon voltam, semmi dolgom nem volt, egész délután a tv-t néztem. Este időben ágyba kerültem, megnéztem amit akartam és aludtam.

Pedig én még hálás lehetek, mert Jázmin nem csinál olyanokat mint Áron és Nóri!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:10-kor.
Vendég

Kata de ha nincs is fülgyulladása nem ártok neki az antibiotikummal?

nicike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?