Új privát üzeneted érkezett!

Holnap megyünk 18hós oltásra,már előre félek :(

Valaki kérdezte hogy hogy eszik Robi,hát amíg hozzá nem szokott a szervezete a gyógyszerhez nagyon sokat,már most nem annyira zabagép de szépen eszik hízott is a drágám 65dekát így már majdnem eléri a 10kilót :wink: ami nálunk nagy szó

Remélem Lilcsi nem esik vissza,és végighúzza az utolsó hetet :wink:

Hajni aranyosak a csajok!!

Linda!
Réka hogy van?

Tündi??
Névnapról kép?
Ezt hoztátok előre ügye,és akkor most nem is tartottátok?Vagy most hülyeséget kérdeztem? :oops: :lol:

Erika!
Popi buli hogy telt??

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Először is köszönöm a segítségeteket.
Ma délután megyek a dokimhoz uh-ra 16 órára már nagyon türelmetlen vagyok. Utána megyünk még egy kicsit csavarogni Szolnokon, mert már csak egy karácsonyi ajándék hiányzik a listáról és mindenkinek meg lesz az ajándéka.

Tündi: Nem tudom beszélünk-e még délutánig de ha nem akkor köszi, hogy el akartál minket vinni de most Attilával megyünk. Ugye nincs harag :?: Luca hogy birta az utat tegnap :?:
Hogy éreztétek magatokat :?:

Linda: Réka jobban van már :?:

Katlina: Remélem az oltáson már túl vagytok. Hogy viselte Robi :?:

Móni:Köszönöm még egyszer a segítségedet a linket elolvastam. Sok erőt adott nekem is meg Zsoltinak is, hogy ezt a hétvégét átvészeljük. Amint tudok valamit megírom. :)

Szerdán délután indulunk Szentendrére remélem addig a sztrájkolók abba hagyják a sztrájok, mert különden nem tudunk menni. Pedig már nagyon várom. :)

Kép

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Hoztam néhány képet! Jövök majd, mesélek!

Kép
Kép
jaimee1

Sziasztok!

Jövök egy gyors kis bekukkra :)

Először is mindenkinek köszönjük mégegyszer a köszöntéseket!!!

Csavargóknak hogy telt a hétvége?Tessék jönni mesélni :) Gyerkők bírták a strapát?

Remélem minden baba,gyerkőc meggyógyult már!

Linda:Réka jól van már?

Nóri:Lili mehetett bölcsibe?

Katlina:Robika túl van a szurin?Hogy viselte?Szépen hízogatott azért a kislegény :) És,ha esetleg váltotok más étvágyjavítóra?Vagy már próbáltatok többet?

Tündi:Nálatok minden ok?Lucus?Hétvége jól telt?

KrisztiÖrülök,hogy egy kicsit segíthettem,még ha teljesen nem is nyugodtatok meg :) Bizti minden oké lesz!Várom a fejleményeket :) Drukkolok,hogy sikerüljön elutaznotok szerdán,bizti jót tenne egy kis kikapcsolódás :) !!!

Erika:Nagyon cuki Popi :) Bizti jól érezte magát a szülinapon :) Nem akarlak elkeseríteni,de sajnos ilyen balesetek még előfordulhatnak :? Akármennyire is vigyáz az ember lánya,ezek a gyerkők már csak ilyenek :)

Rólunk pár szó:Mi jól vagyunk,vagyis reggelre nagyfiam lebetegedett(szerencsére nem vészes,de azért itthon tartottam,mert volt egy kis hőemelkedése,majd délután nézi meg doktornéni)Hétvége jól telt,szombaton a Válé mama volt itt,meg késő délután még voltak vendégeink.A mamát tegnap vittük haza,aztán még elmentünk az én szüleimhez is.Úgyhogy kimamázták magukat a gyerkők.
Lucával ma voltunk méreckedni,meg megkapta a Prevenár 2.részét,még 1 van hátra szerencsére.Szegénykém nagyon zokon vette,hogy megszúrták :cry: 7840g és 72,5 cm.Azt mondta doktornéni,hosszú,mint egy 1 éves gyerkőc :) Egyébként minden rendben van vele,jó az étvágya,barátságos baba,jól alszik és lassan behozza a lemaradást is :) Már kis segítséggel föláll az ágy mellett és meg is áll kapaszkodva :) Teszek majd pár képet talán este valamikor :)
Most megyek vár a kávé,fáj a fejem :(

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Én is képekkel jövök! Ivették itt voltak az irodában, nálam meg véletlen volt fényképezőgép :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Túl vagyunk mi is a nagy csúszdázáson! Jól sikerült, Csongi 2 és fél órát non-stop csúszdázott. A legnagyobbakon is, nekem meg a hajam égnek állt. De hát más is ment rajta, nem maradhatott le a többiektől.
Nagyon rendes volt az egyesület, nem kellett belépőt fizetnünk :wink:
Hazafelé Csongi kidőlt rendesen, végigaludta az utat. Képek nem nagyon vannak, sötét volt benn, vagy a gépem car.
Egyébként nagyon klasszul meg van csinálva, nem lenne rossz egy ilyen Szolnokon sem!

Erika, szééép nagy tortája volt az egyévesnek! Látszik, hogy tetszik neki. Mit kapott, Füzesi Zsuzsás mondókást :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Jól sikerült a hétvége, Marcinak is nagyon jó dolga volt Békéscsabán. Még vettünk neki egy-két dolgot karácsonyra. Már nagyon várom, hogy mit fog szólni az ajándékokhoz.
Most épp valami jó helyet keresgélek, ahol elverhetnénk az üdülési csekket. Legszívesebben a Mátrába mennék, ahol kirándulni is lehet, de legyen medence is.

Letti! Köszi neked is a köszöntést!
Hú, már lassan egy éve, hogy a párom meg a tesója jelentkeztek a Széf-be... Voltak a válogatáson, de nem válogatták be őket. Szóval nem lesznek adásban :)
Nagyon aranyosak a gyerekek a képen! Hát, nekem is az jutott eszembe elsőként, hogy nem hasonlítanak :D

Hajni! Örülök, hogy visszatértél közénk! De megnőtt a lányod!

Kriszti! De jó nektek, hogy mentek Szentendrére. Remélem, el tudtok utazni. Előtte azért még jelentkezz ám! :)

Tündi! Milyen volt a debreceni kirándulás?

Erika! Azta mekkora hatalmas torta :) És mi mindent kapott Popi?

Móni! nagyfiadnak jobbulást. Marci mára lett előjegyezve a Prevenarra, de az az igazság, hogy lemondtam :oops: ... Januárban majd beadatjuk neki (sok hezitálás után eldöntöttem), de most annyira nem akarom még...

Évi! az Aquaticumban voltatok? Az szuper hely. Ivett képei is nagyon aranyosak, és hogy hasonlítanak a gyerekek egymásra!
judit_79

Sziasztok!

Itten vagyok-e én is :wink:

Először is köszönjük szépen a köszöntéseket! :) Tegnap voltunk Debrecenben a missziók karácsonyán.Jó kis program volt,Luca is szuperül bírta.Volt Buborék és Márk koncert,egész nap kézműves foglalkozások,a,kicsiknek játszósarok rengeteg jó játékkal.Ebédre csupa finomság volt :) Hazafele jövet megkapták az ajándékokat is a gyerkőcök.Elég értékes játékokat kaptak.csak egy gondom volt másoknak is,hogy korosztályonként és fiú-lányként kapták,amivel semmi gond,a bibi csak az,hogy Luca kb egy fél évesnek megfelelő játékot kapott.Egy 7-8 éves lány korcsoprt pedig babát.De azért örültünk,hogy elmehettünk,mert tényleg jó volt,és a játékok sem gagyik :)
Ma meg zenebölcsiben voltunk+vásárolgatni.Karácsonyi ajándékok fele letudva,másik felén még gondolkozni kell :roll: :wink:

Képekkel majd jövök,csak lemerülek az aksik és nem tudom a gépre feltenni őket :?

Hajni,jajj de nagyon örülök,hogy írtál!!!Tényleg gyere már sűrűbben!!!!
Franci angyon sokat nőtt. :) / Az a kislány nem véletlenül Csatósnak a kislánya?Nagyon hasonlít rá!/

Erika,várjuk a beszámolót! :) Nagyon csini volt Popijány a szülinapján.Neki is szép nagy tortája volt.Ízlett neki?És amit te sütöttél?Az új vonalzó is teccik :wink:

Nóri,hogy van Lilcsi?Mit vettél a Jysk-ben?Vannak jó dolgok?:)

Judit,mit kap Marci?De sztem biztosan örülni fog neki bármi is legyen az :) Találtál már vmi helyet a Mátrában?

Vali,hát két ünnep közt is suli,nem írigyellek :? Gondolok majd rád!

Móni,szépen be is fogja hozni Luca a lemaradását ebben biztos lehetsz.Jól kimamáztátok magatokat akkor hétvégén :)
Doki néninél voltatok?

Évi,köszi a képeket Ivettékről :) Hát hogy mekkorát nőtt Máté..csak ámulok bámulok :) akkor nektek is jól telt a vasárnapi napotok :) Az tök jó,hogy nem kellett belépőt fizetnetek,mert elég húzos a belépő ha jól tudom.

Katlina,szupi gyarapodás :) Nem,most már nem tartottuk Luca névnapját :)

Kép
Kép
tundi24

Hello!

Nem rég értünk haza a csavargásból. Csak gyorsan leírom mit is mondott a doki.
Szóval a ciszta az még mindig nem szívódott fel ezért el kell mennünk Debrecenbe a Klinikára egy UH-ra, holnap fogok időpontot kérni. De a jó hír, hogy nem nőt semmit hanem 1mm-rel kisebb. Erre azért még ugyan nem mondják, hogy szívódik fel hanem azt mondta Jakab, hogy stagnál a ciszta állapota. Szóval egyik szemünk sír :cry: a másik pedig nevet :) .
A másik fontos, hogy megmutata mi is van a lábacskái között KISFIÚ. Aminek apa annyira örült, hogy majdnem elsírta magát amikor megmondta a doki, még képet is adott róla. Legalább lesz holnap mit mutogatnia a munkahelyén.:) :) Ráadásul már csak holnap megy dolgozni. :D :D Az idén így már csak a készenlét marad, remélem nem lesz semmi gond és csőtörés nélkül megússzuk az ünnepeket. :) :)

Most megyek apának vacsorát készíteni.
Jó éjt !!!!

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok Lányok!

Akartam már jönni korábban,de nem tudtam belépni! :evil: Ma már mentem dolgozni ismét,de úgy néz ki,hogy a évvégi leltár áttolódik jövőre,úgyhogy azon gondolkodom eljövök szabira!

Erika!
Nagyon édes Popi a képeken! :D Várjuk a beszámolót! :wink:

Évi!
Remélem te is raksz majd képeket a kiruccanásról? :wink: Hogy megnőtt Máté is,nagyon aranyos,és nagyon huncut a tekintete! :D Az első képet amikor megláttam,azt hittem Csongi az kiskorában! :D

Tündi!
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat,képeket várjuk ám! :D Nem az nem a Csató kislánya,ő a bölcsi másik részébe jár!

Nóri!
Hol van az a jysk?? :shock: Vettetek valamit?Lilcsi ment bölcsibe?Franci itthon maradt,mert nagyon csúnyán köhög,de most könnyen vagyok,mert apa már szabin van,úgyhogy nem kellet eü. szabira jönnöm!Voltam a corába,és láttam olyan kis beszélő Elmót,egyszer régen írtad,hogy szeretnél venni,nem tudom aktuális-e még?

Judit!
Marci is nagyon nagy fiú már!Lassan írathatod be az oviba!Van már elképzelésetek hova íratjátok?

Katlina!
Hogy viselte a szurit Robika?Remélem jól?

Kriszti!
Ne aggódj,hidd el minden rendben lesz!Amúgy gondolkodtatok már azon,hogy fogják hívni a kis trónörököst? :D

Móni!
Várjuk a képeket! A kisfiadnak pedig jobbulást!

No mentem!

Kép
Vendég

...estét!!

Kriszti! Gratulálok kistököshöz!!! :lol: És itt jön a kérdés...neve?

Móni ! És te hogyan állsz a hízókúrával :wink: ? Lucuc jó gyorsan be akarja hozni a lemaradását. Bár 9 hósan nincsen lemaradva semmivel sztem.
Milánnak jobbulást!!

Köszi az érdeklődést, ma vittem Lilit bölcsibe. Tul.képpen jól van, de Marika néni azzal fogadott, hogy 10-kor, mikor ment dolgozni, Lili már naaagy zööööld mosnivaló orral fogadta. :shock: :cry: De délutánra megszűnt. Nem értem, mert itthon meg még szívóval sem jtt neki semmi belőle. Ma este is, mikor hazaértünk, bespréztem neki, de semmit nem oldott ki....

Tündi! Akkor van nektek jó sok programotok!! Karácsonyra sütögetsz már? Vagy majd mamával együtt?
Jyskben megrendeltem az ágyat meg a komódot. Majd januárban jön. Addig még le kell passzolni a mostani ágyunkat, meg szerezni valakit, aki összeszereli nekünk. Menne nekem is, de azért szakember csak gyorsabb lenne :lol: :wink:
Amúgy igen, klassz kis bolt az a Jysk!! Lili elhagyta a kis plüss kutyusát is :cry: De majd megyek még a héten(föggönyt venni :oops: ), szóltam is az eladóknak, hátha meglesz :)

Hajni! A Skála emeletén van a bolt!! Olyan, mint egy mini-Obi, vagy Praktiker. Van benne minden szir-szar :lol:
Kérdeztem Lilit, volt-e Franci bölcsiben, és azt mondta, nem. Azt hittem, hantázik, de akkor most kivételesen nem kitalációt beszélt (szokott telefonálni Katinak..gőzöm nincsen, ki lehet az :lol: ). Jobbulást Francinak! Akkor már nem is jöttök idén? Én meg kihúzattam jövőhétre...szombaton még viszem. Bár akkora marhaság ez is :evil: ...pénteken 12-kor el kell hozni, sztem szombaton is. Nem tudom, hogy is lesz, mert mama lerobbant :cry: , sztem nem tudja vállalni.

Erika! Nagyon guszta az a sok finomság!! Tüzijátékhoz, vagy mihez mit szólt Réka?
Estéitek milyenek mostanában? Olyan furi...már ő sem baba...nincs is benne-rajta semmi babás már. Rengeteget változott....de ilyen ez :wink:
Az esés meg hát...nekem még az 5.-nél is, de gondolom, az 500.-nál is működni fog a zabszem effektus :lol:

Kép

Jó éjt!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Na,nem is tudom hogyan köszönjek most be,már elég késő van... :)

Évi:Nagyon édesek Ivett gyerkőcei :) Akkor jól éreztétek magatok,az a lényeg :) Képeket! :)

Judit:Köszi :) Akkor ti is jól elvoltatok,nektek nincs kép?

Tündi:Képeket :) Strapabíró kiscsaj Lucusod :) Apa vitte el Zolcsit dokinénihez,semmi extra,kapott torokfájásra homeóst,plussz Sinupret-et,majd csütörtökön megy vissza.

Kriszti:Nagy-nagy gratula a kisfickóhoz!! :D Nem lesz ott semmi gond,nyugi :)

Hajni:Köszi :) Szerencsére nem vészes.Nagyon cuki kislányod van :) Olyan ismerős vagy nekem,megkérdezhetem merre laktok Szolnokon?

Nóri:Képzeld már 3kg-nál tartok,még legalább 5 jó lenne,de ha így haladok tuti összejön.Eszek-eszek-eszek :) És most jön a karácsony :) Igazából nincs annyira lemaradva Luca,de ilyen idős babák már simán felülnek,másznak fölállnak,de tuti ő is gyorsan túl lesz ezeken.
Nem Milán a beteg,van 1 nagyfiam is,ő már 10éves elmúlt :) De azért köszi :)
Jó hír,hogy jól van Lilcsi,olyan kis vigyori mindig :)

És akkor néhány kép :)
Luca és kerianyuja :) Kép Kép
Ajándékok :) Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Ez még lemaradt :) Aztán eldugulok :) Kép

Jó éjt Mindenkinek Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Hali! Naideértem! :lol:

Móni: Lucus gyönyörűűűű!

Nóri: Ugye jó a JYSK? Mi játéktartó óóóriáskosarat vettünk onnan szombat este. Hát igen, már ő sem baba...(Réka) ....fura is. De majd a blogban kifejtem. :wink: Estéink jók, mert megtörtem és ha nyűgös, köztünk alszik Popi.

Évi: Gyönyörűek Ivett gyerkőcei!!!

Kriszti: Gratula a kiskukishoz!

Tündi: Én joghurtos túrótortát sütöttem. A vendégeknek nem adtam belőle. :lol: :lol: :lol: Rékának ízlett, bár a tésztát nem ette, csak a túrót. A katicás torta csokis volt. Jajjjj, de fini volt.

Hajni: Franci tényleg olyan sokat nőtt, amióta nem írtál, hihetetlen.

Katlina: Oltás megvolt?

Judit: Hát ha berzenkedsz a prevenár ellen, akkor jól tetted, hogy nem adattad be. Januárban is ráér az.

Linda: Megkínlódtok ezzel a dáthával....szegény Rékus....Remélem az antibogyó hat majd. Szívjátok csak az orrát, nem kínzás az hanem áldás! :wink:

Na megyek, tusolás, szopi, tente. :wink:
jaimee1

Jó reggelt! :)

Kriszti,nem lesz ott semmi gond,ne aggódj :) tudod csak pozitívan hozzáállni a dolgokhoz,ez most nagyon fontos,babuci ne érezze,hogy ideges vagy.Beszélgess vele jó sokat :wink: Apának meg van akkor a nagy öröme :)

Hajni,uh..leltár..az nem lehet valami jóóó...gondolom megvárnak vele :roll:

Móni,Lucus örül az ajándékoknak úgy látom :wink: Érdeklődve nézi azt az szép csomagot,hogy mi is lehet benne :) Apánk most 6kg hízott a 3 hónap alatt.Vitte magával kifelé a cuccot,amikor mondta mennyibe került..majdnem dobtam eg yhátast :D

Erika,miért nem adtál a vendégeknek belőlle?Nem hiszem,hogy rosszul sikerült volna :)

Nóri,örülük,hogy Lilcsi jobban van.Luca is letaknyosodott,de sztem a fogától van neki,az egyik rágó foga borzalmasan néz ki :roll: Jyskebe lehet átmegyünk ma,meg karácsony faluba,még hiányoznak ajándékok.Vásárlási lázban égek :)

És akkor egy pár kép a karácsonyról :)
Kép játszósarokban Kép Kép hazafelé a buszon Kép pihi
Kép karácsonyfa díszítés
Kép Buborék koncert

Na a végén még meguntok :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi! Jó lehetett ez a karácsonyi program! A képek is jól sikerültek, olyan tündéri Luca ahogy a buszon ül, meg ahogy alszik... :)
Marcinak a nagy ajándék a duplós tűzoltóállomás lesz, már elég régóta mondogatja, hogy szeretné, azt nézte ki magának. Biztos nagy lesz az öröm. Vettünk neki még egy kicsi hátizsákot, amibe a dolgait pakolhatja - mennyit kerestük, mire találtunk 1 jót, Békéscsabán. Meg egy pár játék edényt kap még, mert még mindig szeret főzőcskézni. Ja és 1 könyvet is.
Ezt a helyet találtam a Mátrában: http://www.erzsebetparkhotel.hu/ Azért tetszik, mert vannak családi apartmanok is, meg medencék, és lehet menni szép helyekre kirándulni.

Kriszti! Gratulálok a KISFIÚ-hoz :) És én is csak azt tudom írni, hogy ne aggódj, rendben lesz minden!

Hajni! Jó nektek, hogy eltolódik a leltár... Mi csütörtök-pénteken leltározunk... :( És még szombaton is jövök dolgozni, mert nincs annyi szabim, csak amennyi a két ünnep közé kell. Viszont a jövő héten már nem dolgozok.
Marcit Szandán a nagyobbik oviba akarjuk beiratni, ami az orvosi rendelővel szemben van. De azért megnézzük mind a kettőt. Azt mondják, a másik is jó. Mind a kettőbe jár ismerősünk.
Jobbulást Francinak!

Nóri! De jók ezek a képek, klassz a kis házikó! :)

Móni! A fényképezőn van egy-két kép, amit Békéscsabán csináltunk,de semmi extra :) Majd rakok fel azért.
Cukik a képek Lucáról, hogy örül az ajándékoknak a kis drága! :)
judit_79

Sziasztok!

Holnaptól szabin vagyok hurrá! :D :D

Nóri!
Ha gondolod,én nagyon szivesen elválalom Lilcsi felügyeletét pénteken meg szombaton is! Komolyan!!Gondold végig!El lennének Francival! :D

Móni!
A Széchenyi lakótelepen lakunk a Botáron!Ki tudja lehet,hogy találkoztunk már,kicsi a világ! :wink: :D Lucus tündéri a képeken! :D

Tündi!
Jó lehetett a buli,látom Luca nagyon élvezte,és kellően elfáradt a hazafelé úton! :D Jók lettek a képek!
Ó a leltár nem olyan vészes legalább lesz mit csinálni!

Judit!
Mi is menni akarunk majd megint kiruccanni,az üdülési csekkből,mindjárt meg is nézem azt a címet amit írtál!Annak idején az Aqvaticumot is te ajánlottad,és nagyon bejött! :wink: :D

Na megyek mert Franci ide telepedett az ölembe! :D Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Judit,klassz helyre fogtok menni :) Igen tényleg jó volt az ünnepség.Marci mostmár tuti örülni fog az ajándéknka ha ő már kinézte :wink:

Hajni,éljen a szabi! :) :) Unatkozol bent? :wink: Majd ha ünnepek közt otthon lesztek,meglátogatunk benneteket :)

Linda,mi van veletek?Nagyon rég írtál!!!!

Kriszti,tudtál időpontot kérni?Mikor kell menned?
Gondolom a sztrájk miatt holnap nem tudtok menni szentendrére :(

Kép
Kép
tundi24

Megvagyunk!
Oltást megkaptuk,hát sírás igazándiból ne volt,csak utána nyűgösködött meg este belázasodott
De ma már kutya baja :wink:

Erika,Évi Nóri,Hajni,Tündi,Móni nagyon klasszak a képek a gyerkőcökről(és ha valakit lehagytam nehari :oops: )

erika!
Leírnád a túrós receptet,januárban lesz a szülinapunk apával meglepném vele :wink:

Linda!
Réka?hogy van?

Kriszti!
Gratula a fiúhoz!!!!!!Debrecenben van valami speckó uh???????

Judit!
Most úgy van hogy Robi is januárban kapja az oltást de még nem biztos hogy ténylegesen beadatom,nem tudom még mindíg hezitálok

Ja és képzeljétek új szavaink vannak sőtt már minden szinte!!!
Robi=Obi
Reggel közölte Aja gyere.Obi hamm-Robi éhes :wink:

Olyan kis zabálni való ahogy próbál beszélgetni,most már itthon van apa majd valhogy lekamerázzuk

Kép

Kép
katlina

Egy kis nézegetnivaló

Hajni! Nagyon köszi!!!! Holnap még beszélek anyummal, meg megnézzük, hogy van, aztán döntök (vagyis inkább ő)
....Ha Lili nem lesz taknyosabb, élek a felajánlásoddal.
Amúgy ma kérdeztem, szombaton nem kell korábban elhozni :? Nem tudom, mi lesz pénteken a dadusoknak :roll: ?

Tündi! Jó nagy hepaj volt ez!
Voltatok bent? Mi is be akartunk menni a Jyskbe, megnézni, megtalálta-e valaki a kiskutyut, de Lili lefújta. Aztán sötétben elmentünk megnézni a közelben felújított játszóteret, de inkább csak tapogattuk, mint néztük :lol: . Egyetlen lámpa sem égett a játszó környékén :evil: . De amúgy nagyon klassz lett!!!

Katlina? Linda?

Judit! Ezt a kis Barbie házat még Vona Ildi Ancsijától örököltük :wink:

Móni! Bocsika :oops: a keverésért. A vonalzót néztem csak, nekem eszemben sem volt, hogy van még 3. is. :lol:
Lucának a járására értettem, hogy nincsen lemaradva...Lilim pl. 9 hósan állt fel kapaszkodva először, pedig nem volt csípőbaja...csak lusta volt :P

Lányok, lehet fordítva vagyok bekötve, de én szerettem leltározni. Csak az idegbajt nem szerettem körülötte... :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jó reggelt!

Nóri! A mi bölcsinkben is el kell hozni pénteken ebéd után a gyerekeket. Munkaebéd lesz nekik, vagy micsoda. De azt is mondták, ha nem tudjuk megoldani, ott aludhat Marci ebéd után. De úgy néz ki, Apa el tudja hozni majd.
Nekem meg mégsem kell jönnöm szombaton dolgzni, ennek nagyon örülök :)

Én a játékboltokban szeretem nézegetni a fából készült babaházakat, azok is olyan szépek. Kicsit infantilis vagyok :)

Tegnap jót mosolyogtam a Corában. Vettem a férjemnek 1 sört, és a pénztárosnő elkérte a személyimet :D Azért jól esik ez így nem sokkal 30 előtt!

Katlina! Édes lehet Robika, ahogy próbál beszélgetni :)

Hajni! Majd lecsekkoljuk ezt a helyet januárban vagy februárban! Még nem mertem lefoglalni, amíg nem tudom, hogyan dolgozok majd januártól.

Jöhetne már egy kis hó karácsonyra, de sajnos nem úgy néz ki :(
judit_79

Jó reggelt!

Nóri,köszi a nézegetni valót.Nagy örömmel nyitottam meg,gondoltam,hogy ó látom majd Lilcsit :) Erre teljesen más jött be :D 8) Jyskbe én már sosem jutok el sztem :shock: :? Még holnap megyek bankba,meg karácsony faluba kell intézkednem.de jyskbe tuti nem jutok be.

Katlina,várom a videjót :) Robika akkor elég jól viselte az oltást.Egy kis Hős,hogy nem sírt. :)

Judit,örülj,hogy ilyen fiatalnak néznek,mondjuk az is vagy :) :) Hátha lesz még hó karácsonyra,én még bízok benne :)

Eltüntek jelentkezzenek :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi: Hétfőre kaptam időpontot Debrecenbe. Reggel voltam a Gráf Zsuzsánál és leüvöltötte a fejemet, hogy nem én vagyok első senem az utolsó kismama akivel ez történik és, hogy az itteni dokik nem szokták rögtön Debrecenbe küldeni a kismamákat még a nagyobb cisztával sem. Olyan rosszul esett. :cry: Nem hogy örülne, hogy ilyen lelkiismeretes dokim van. Na mindegy, biztos rossz napja volt.
Minket nem érdekel a sztájk akkor is megyünk Szentendrére ha kell akkor gyalog :) na azért nem ha nem tudunk vonattal menni akkor lejönnek értünk a rokonok kocsival. Ilyenkor rossz ha az embernek nincs saját autója. :(

Katilna: Robika nagyon bátor kisfiú volt, hogy nem sírt. Olyan édi lehet ahogy beszélgetni próbál. :)

Móni: Zolcsi meggyógyult már?

Linda: Már nagyon régen írtál.

Most megyek pakolni, majd valamikor jövök nem igérek semmit. Szentendréről pénteken este jövünk haza, mert Zsoltinak még este hozzák az autót, hogy felvegye a készenlétet. :( De már hozzá szoktunk, hogy amióta együtt vagyunk karácsonykor készelét.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Manó! Üdv újra itt! :)

Meli! Kaptatok már értesítőt a lakásról?

Linda! Nátha múlik már?

Rólunk: Levente ovizik, Dávid még taknyos (és persze az én immunrendszerem se bírta tovább, de nem vészes).
szilbee

Kriszti,érezzétek jól magatokat! :) Aztán pénteken gyere mesélni,hogy milyen volt :)
A Gráf Zsuzsa meg ....be,nem nőgyógyász,úgyhogy nem tudom mit szól bele a dolgokba.Én biztos úgy lennék nyugodt ha megcsinálnák a vizsgálatokat.Gondolom te is így leszel nyugodt,és nem lesz gond,nem lehet! :)

Szilbee,jobbulást neked meg Dévnek.Jöhetnél sűrűbben.Nem igazán írogatsz mostanság :(

Kukk többieknek :lol:

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Én fejeztem be tegnap a napot és ma meg én kezdek :(

Majd még jövök,hátha lesz írás :)

Kép
Kép
tundi24

Csajok kellene egy kis segítség! Tudtok nekem olyan programot mondani,ahol karácsonyi képkereteket találok?S.O.S -be kellene :wink:

Kép
Kép
tundi24

Tündi!

http://www.frameshow.com/

Ebben biztos van karácsonyi is. 15 vagy 30 napig lehet használni.

Te már megvettél minden ajándékot? Én igen, kivéve apukámét, az még hiányzik. Már úgy szeretnék otthon lenni, és csomagolni, meg takarítani, meg sütni...

Krisztiék már biztos Szendendrén vannak! De jó nekik. :)
Nem tudom, ki ez a Gráf Zsuzsa, de hogy lehet ilyet mondani? :evil: Nincs olyan, hogy fölösleges vizsgálat.
judit_79

Judit,köszi a címet.Találtam is benne,de amit le lehet tölteni nem sok volt benne,de sikerült :)
Még apósomnak hiányzik az ajándéka,a többiekenek megvan már.Fenyőt is megvettem ma.
Nekem nem igazán van karácsonyi hangulatom,de talán majd ha elkzedek sütni,meg feldíszíteni a fát,majd akkor megjön a hangulatom is :)

Kép
Kép
tundi24

Hello Nektek!

Ma találkoztam Franciékkal a tescoban.... ha látnátok, milyen sokat változott, kis bevásárlókosárral cirkált :lol: Nagyon cuki volt :lol:

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Hát olyan pocsék idő van,számomra ez lehangoló :(

Erika:Jobban vagy már?Remélem Popi nem kapta el!!

Tündi:Igen,örült Lucus az ajiknak,olyan kis édes volt :) Nekem kb 3hét alatt jött föl a 3kg :roll: Mewgkérdezhetem mit eszik párod?Ha nem publikus priviben is elküldheted.Te Lucád is nagyon jól érezte magát szemmel láthatólag az ünnepségen,nagyon édes :) Ahogy alszik...mint egy kis tündér :)

Judit:Köszi :) Marci jól van?Várja már a karácsonyt?Nálatok szokott lenni hiszti?Milán napok óta teljesen kikészít,ráadásul este éjfélnél hamarabb nem alszik el :( Már kész vagyok tőle.

Hajni:Köszi neked is :) Nagyon helyes kiscsaj Franci is :) Akkor lehet csak összefutottunk már valahol :)

Katlina:Cuki lehet Robika ahogyan beszél :) Várjuk a videót.

Nóri:Semmi gond :) Zolcsi már nagyfiú,azért nem szoktam nagyon emlegetni.Lucával kapcsolatban:Csak olyan rossz néha,amikor hasonló korú babákról áradoznak az anyukák,hogy már mennyi mindent tudnak és nekem meg magyarázkodnom kell,hogy Luca miért tart még itt :roll: Lilcsi jól van?Kutyusa meg lett?

Kriszti:Zolcsi már jól van,köszi :) Remélem sikerült elutaznotok :)

Szilvi:Ti jobban vagytok már?

Linda:És ti hogy vagytok?Rékus?Régen írtál :)

Hát nekünk még 1-2 ajándék hiányzik,meg csomagolnom is kell és összekellene írni mi kell a menühöz,sütikhez.Lassan sütkérezni kell.
Így,hogy elkezdtek jönni rám a kilók elkezdtem egy kis alakformáló tornát,fél óra volt,csak popsira gyúrtam ma,de alig bírok menni :shock: Szerintem holnap még rosszabb lesz :( Nem tudom meddig bírom majd,de most nagyon elhatároztam magam :P

Most megyek,még ülni is nehezemre esik :?

Kép
Kép
Kép
lucuska

Linda:A "régen írtál "után ez akart lenni: :( Bocsika :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Lassan már magamban írogatok :cry: :cry: :cry:

Móni,megnézem majd apa mit eszik,azt tudom,hogy csokis ízesítésű,és hogy egy nagy fekete vödörben hozta haza :wink: Ne aggódj Luca miatt,hipp-hopp behozza a lemaradását:)
Tornázni nekem is kellene,de én lusta dög vagyok.Majd hátha az új évben megjön a kedvem :)

Judit,Hajni,vasárnap jöttök a Fővárosi Nagycirkuszba?Mi ha ma még kapunk jegyet akkor megyünk :) De nem sok esélyt látok rá,hogy kapunk :? csak az újság nem ide jön hanem anyósékhoz amiben benne volt a cikk :? így nem tudtunk időben jelentkezni.

Kriszti,milyen volt Szentendrén?

Tessék írni,ne magamban írogassak más :roll:

Kép
Kép
tundi24

Kép
szilbee

Sziasztok!

Tündi, csak hogy ne légy itt egyedül :wink:

Bocsi lányok, én mostanság nagyon magam alá kerültem (hm, sajna lassan ez már nem is olyan szokatlan tőlem). Otthon is gondok, melóhelyen is gondok. Időm semmi... áhhhh!

De most végre sikerült kilógnom a Corába, és bevásároltam még a karácsonyi ajándékokat, jelentem meg van mindenkinek minden! :lol:
És találkoztam Szilbee-ékkel!!! Hogy ez a Dávid fiú milyen nagyfiú már! Szilbee, jó volt dumálni!
Utánatok még két ismerőssel összefutottam, jó kis közösségi program ez a Corázás!

Én nem főzőcskézem... :oops: 23-án nálunk már karácsony... 24-én anyuékhoz megyünk....25-én anyósékhoz 2-3 napra. Szal, engem inkább kiszolgálnak :lol:

No, megyek ebédelni, aztán jövök reagálni.

Évi és
Kép
csongianya

Megvagyunk ám mi is,csak ebben a pocsék ídőben a hangulatom nem a legjobb,nameg itthon van pa és ő bitorolja gépet!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Jelentem én is itt vagyok :)

Csajok nem tudom ti hogy vagytok vele,de én már úgy unom ezt az esőt :(

Tündi:Köszi,akkor majd megírod a nevét :wink: Na nekem olyan izomlázam van,hogy alig tudok mozdulni :roll: Popsira gyúrtam,de még a nyakamban is van izomláz,ezt hogy csináltam... :lol: Azt nemtudom meddig lesz kedvem csinálni,de már ma azon gondolkodtam ma dolgozzak e rá vagy csak holnap :? Ennyit a fenenagy elhatározásról :oops:

Évi:Föl a fejjel :) Én mindig azt mondom,majd lesz még jobb is!Habár mostanában én is eléggé magam alatt vagyok :( Nem akarom megszokni az új helyet,saját magammal sem vagyok kibékülve.Ezért próbálok hízni,alakot formálni :oops: de ugye 3 gyerek mellett kicsit nehéz néha magammal is törődni.
Holnap megyek vásárolni(megjegyzem apa küld,hogy egy kicsit kikapcsolódjak)talán jót is tesz egy kicsit :P

Most pedig megyek,összeírom végre mire van még szükség karácsonyra :)

Többiek is tessék jönni írni :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Évi,mi a gond??Remélem azért hamar megoldódik.És talán a karácsony meghozza a jót is :) Nekd akkor jó dolgod lesz,nem kell sütnöd főznöd,végülis nekem sincs panaszra okom,mert csak sütkéreznem kell,azt meg szeretek :) :)

Katlina,a férfiak általában szeretik birtokolni a gépet :) Az enyém ez alól kivétel,mert ő mondhatjuk úgy is,hogy útálja a számítógépet,de azt sem különösebben díjazza,ha én ülök itt :roll:

Móni,holnap megírom,hogy mi a neve :) Ne aggódj nekem is furcsa volt megszokni a házat,pedig én ebben a városban nőttem fel,itt lakik mindenkim,de sokáig csak bőgtem,hogy én nem is akarok itt lakni,nem találtam a helyen :? De most meg már szeretem :) Meg alig várom,hogy végre olyan legyen amilyennek szeretnénk.A konyhába már olyan szívesen megyek,mert az már a mi igényeinknek megfelelő :)
Holnapra jó csavargást! :) Tessék feltöltődni egy kicsit!! :) :)

Nekem most tök jó kedvem lett,mert végre esik a HÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Hali!
Csak gyorsan...Lili pénteken barátnőzött :wink:

http://s250.photobucket.com/albums/gg26 ... 219021.flv
http://s250.photobucket.com/albums/gg26 ... 219020.flv

Nem győzöm elégszer megköszönni!!!! Képzeld Hajni, ma meg egyedül van Lujzi a bölcsiben :shock: :cry: Úgy volt, hogy lesznek négyen, és senki. :? Rohanok érte, amint tudok....

És most jobbra el...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jó reggelt!

Véééégre itthon vagyok :) Apa még ment ma dolgozni, de délben jön is haza. Tegnap este 6-kor indultam haza, addig leltároztunk. És esett a HÓ, igaz mára nem sok maradt belőle. Azért örültem neki, bár hazafele alig láttam valamit az úton, annyira havazott.

Tündi! És mikor díszíted fel a fát? Milyet vettél? Nekünk most már évek óta műfenyőnk van, mert 25-én úgyis utazunk, és csak újévkor jövünk majd haza. Addigra meg lehullana az egész.
Én 23-án este fogom feldíszíteni, és akkor másnap reggel már ott lesz a meglepi Marcinak.
Már nagyon várja egyébként :) Minden nap megkérdezi, mikor jön már a Jézuska :)
Mi nem megyünk a cirkuszba, nem is tudtam, hogy lesz. Kaptatok még jegyet?

Móni! Köszi, Marci jól van, bár mára benáthásodott, le is szívtam reggel az orrát.
Milán reggel meddig alszik? Mivel készít ki? Mert ez az éjféli elalvás kicsit durva! Délután nem is alszik? Nálunk este 9 körül van elalvás, ha sokat alszik délután, akkor fél 10.
Marci most már elég ritkán hisztiziik, szerencsére. Olyan igazi ordítós hiszti meg még ritkábban fordul elő. Persze nyafizik ezért-azért, ha valami nem úgy van, ahogy szeretné, de meg lehet beszélni most már vele a dolgokat. De még amikor hisztizik, akkor is olyan cuki :) Legtöbbször elég neki, hogy csak megölelgetem.

És voltál vásárolni? Az tényleg jót tud tenni az ember lelkének :)

Évi! Remélem megoldódnak hamar a gondjaid!

Na most már neki kell állnom a takarításnak, de majd jövök még később!
judit_79

Sziasztok!

Nóri,köszi,hogy feltetted a vidit :) Csúcs ez a két csajszi,külön külön is azok,de együtt meg aztán pláne :) Gondolom azért a dadusok amjd jól elszórakozttaják a kisasszonyt :) Mikorra sikerült étre menned?
Szólj már rám,hogy vmikor fussunk össze és adjam vissza a tálcádat,mert ha benézek a szekrénybe eszembe van,de amugy meg feszt elfelejtem :oops: :oops:

Judit,úgy sikerült jegyet kapnunk,hogy volt aki visszamondta.Így mehetünk :) A neten van róla egy 3 perces kis film,zenés produkció lesz,úgyhogy remélem nem lesz gond Lucával,meg keresztfiamat is el tudom vinni.
Nem nagy fenyőt vettem,úgysem igazán leszünk itthon.az ajándékokat majd a mamánál fogja megkapni Luca.

Móni,ment privi :) Kivásároltad magad? :)

Kriszti,ti hazaértetek szerencsésen szentendréről?

Hajni,azt írtad sűrűbben jössz !tessék írni :wink:

Kép
Kép
tundi24

Újra itt!!

Karácsonyra megleptük magunkat egy mobil internettel. Egyenlőre próbahónap reméljük beválik. Egy év alatt sokminden történt , majd igyekszem leírni. A legaktuálisabb és legfontosabb hírünk viszont az,hogy a harmadik babánk pocakban van. Május 7-re várjuk és a dokik szerint leányzó.
Egyenlőre ennyi majd még jelentkezem.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Lizocska!
Gratula!!!!!!!!!!
És gyere mesélj!!!

Kép

Kép
katlina

Szép estét!!

Szóval Liliék ketten voltak, Rolanddal :wink: Jókat játszottak, kint is voltak. És 1/2 4 körül mentem érte, pont akkor öltöztették Rolcsit is :lol:

Tündi! Kár, hogy a holnap nem úgy sikerült nekünk veletek :cry: ...no, de majd... :wink: :lol:
Még a képek...
Kép
Hajni! Mondj már valamit, hogy van Franci??? :cry: Jobbulást neki.

Lizocsak! Sziasztok! Gratulálok nektek! És Emma hogy van? Mesélj!! És képeket is tehetnél róluk!!

Katlina! Apjuk dolgozik még? Vagy most akkor hogy is van apeh miatt?

Húúú, kuttya hideg szél fúj, meg szúrós eső esik. Remélem, nem ónos :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Itt vagyok megvagyok!!! :)
Megjöttünk Szentendréről igaz egész végig esett az eső, így nem voltunk sehol. :( De olyan jó volt, hogy kiszolgáltak és mindig a kedvünkbe akartak járni ettünk annyit, hogy már majdnem kipukkantam. :)
Autóval mentünk meg autóval is jöttünk haza. Pénteken este 5-kor értünk haza.
Pénteken reggel sógorom telefonált egy öröm hírrel, hogy kis kukacosunknak megszületett első kisbáránya. :D :D :D
Aki ma már ki is szökött a helyéről és elkezdte felfedezni az udvar titkos zugait így elneveztük Csavargónak.

Ma mi is megvettük az utolsó elmaradt karácsonyi ajándékot és be is csomagoltuk őket. :) :) Kivéve egyet anyuét mert ő egy kiskutyát kap ajándékba. :) :) Csak egy piros szalagot kellene a nyakába kötni de nem tudom, hol kaphatnék.
Most megyek fürdeni, mert a kispapa már lerágja a fülemet a gép miatt. :) :)

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Tündi:Nem kaptam privit :( Megvolt a vásárlás,mondjuk a délelőtti inkább csak kikapcsolódás volt :wink: Délután még bementünk Szolnokra nézelődni :) Ajándékot egy darabot sem vettünk,pedig még hiányzik 1-2 :( Vettünk viszont Zolcsinak sapit,nadrágszíjjat(minden nadrág leesik róla :( )Apának sapit,Lucának sapi sállal,kismamusz(nem tudtam otthagyni)és mivel ő még nem jár, kocsicsizmit kapott :) Na és,hogy magamat se hagyjam ki,kaptam magamnak egy szövetkabátot és egy pink színű harisnyát :P Te Lucád jól van,ugye ő nem beteg?

Judit:Reméljük nem lesz komoly Marci náthája!!!Hááát Milán nem ébred korán,9 és 11 között(tegnap fél12)Nappal sajna már régóta nem alszik :( De ha korábban ébred,akkor sem alszik el időben,végül is ez azóta van így,hogy kiköltöztünk :( Nem tudom mi lehet az igazi oka :? A hiszti pedig úgy zajlik,ha valami nem tetszik neki elkezd nyafizni,majd egyre jobban belemerül,kiabál,ordít,visít :( És egyenlőre nemnagyon tudom kezelni :(És jön nekem,mint egy kis vadállat :( Pedig nemvagyunk verekedősek :roll: Csak az a baj ezek a hisztik általában olyankor történnek amikor Luca alszik és ugye mindent elkövetnék,hogy ne ébressze fel Lucust,de ő annál jobban csinálja.Esetleg most jönne ki rajta féltékenység?

Hajni:Jobbulást Francinak!!!

Kriszti:Azért csak megérte kicsit kikapcsolódni,igaz?Kell is az néha :) Nálatok van itthon kisbari?Cuki lehet :)

Lizocska:Üdv újra itt :) Igaz mimég nem ismerjük egymást,de azért nagy gratula a pocaklakóhoz :)

Évi:Jobb már a hangulatod?

Nóri:Nagggyon édesek a csajok :)

Erika,Linda:Jobban vagytok már?Babócák?

Vali,Meli:Merre vagytok? :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sajnos úgy néz ki ez a próba intenet nem az igazi, mindenesetre amíg megvan igyekszem írni, de aztán úgy néz ki megint nem lesz...bár ki tudja mit hoz a jövő.
A gyerkőcökről annyit, hogy Emmának reggel bekapcsol a dumazsák üzemmód és este lefekvésig nincs szünet. Egyfolytában csacsog, ami bevallom néha kicsit fárasztó ,de egyébként tündéri. A nagyfiú egy igazi kis vasgyúró , elég ha annyit írok,hogy a két gyerkőc egy súlyban van. Kis aranyszőke angyali mosolyú kisördög. És ami a legújabb "örömünk" borzasztóan hisztis. Eddig azt hittem Emma volt hisztis, de rájöttünk drágámmal,hogy az semmi sem volt kis Pistihez képest. Az az igazi toporzékolós, ordítós , elvágódós hiszti. (reményeink szerint nem fokozódik ez a hiszti dolog tovább gyerekenként , mert ha a kis Enci baba is ilyen lesz hát lesz nemulass:-) Pocaklakónk jól van szépen fejlődik, néha akkorákat rúg,hogy csak na. Engem meg fogyaszt (legalábbis a pocak nől szépen én pedig nem hízok a ruhák meg egyre nagyobbnak tűnnek), ami igazán jó dolog:-) Na most már tényleg befejezem, mert bekaptunk valami vírust(gépre) és Pisti igyekszik eltüntetni. Jó éjt mindenkinek, és köszi,hogy még nem felejtettetek el.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés:Azthiszem minket is utolért valami nyavaja :( Ugye kezdte már hétfőn Zolcsikám,de ő már jól van kicsit még taknyi.Pénteken este Milán lázasodott be(38,6)lázcsillapítóval le is ment,azóta sem volt hőemelkedése sem.Mára viszont nagyon folyik az orra(és elég csúnya trutyi)időnként köhög.Éjjel Luca is többször fölsírt,de csak álmában,tegnap nemnagyon evett,szerencsére mára visszatért az étvágya :) És nekem is fájt,kapart a torkom egész éjjel :( Úgyhogy nemsokat aludtunk.Ma már nekem is és Lucának is folyik az orra :( Nemlátom túl vészesnek,de azért holnap megmutatom őket doktornéninek,addig orrspray,orrszívás.Nehogy az ünnepekre komolyabb baj legyen.

És ami még fontos,kintvan Lucus 3.fogacskája :) Na nem ám ahogy a nagykönyv írja,neki ugye kint van a két alsó 1-es,most a jobb alsó hármas bújt ki,de már totál kintvan,nem is vettem észre :oops: A két felső is nagyon megvan duzzadva,gondolom ott is lesz hamarosan fogacska :)

Gondolom mindenki már nagy készülődésben van,azért nem írtok :( Azért tessék ám jelentkezni néha :P

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Lizocska! Üdv újra itt! Gratula a 3. babához!

Kriszti! De cuki lehet a kisbárány. Jó dolga lesz a gyerkőcötöknek :)

Móni! Jobbulást nektek! Marci szerencsére csak kicsit taknyos, reggel le lehet szívni az orrát, jön is belőle, de nap közben alig folyik az orra.
Most épp megpróbálom rávenni, hogy aludjon el,mivel reggel 7-kor kelt.
És azt próbáltad már, hogy reggel felébresztenéd Milán korábban? Mert ezek szerint kialudja ő magát, csak el van tolódva a napja, hogy ilyen sokáig alszik.
Én nagyon elfáradnék a helyedben. Mert azért a szülőknek is kell este az az 1-2 óra magánélet.
Biztos közrejátszik a féltékenység a hisztikben, meg pont most van a dackorszakban is, szóval nehéz lehet neki, meg neked is persze, de csak elmúlik egyszer! :)
Gratula a 3. fogacskához! Nem mindig úgy jönnek ki, mint ahogy az meg van írva. A barátnőm kisfiának pl kijött a két alsó, utána meg felül az egyik szemfoga bújt ki. Mint egy kis vámpír :)

Tündi! Mesélj majd, milyen volt a cirkusz, és Luca hogy bírta?

Tegnap becsomagoltam az összes ajándékot, és a takarítás is nagyjából megvan (persze mindig lenne még mit csinálni), ja és tegnap lerendeztük a karácsonyi nagybevásárlást a Corában! Kezdett tömegiszonyom lenni, szerencsére gyorsan végeztünk! Jó, hogy van az a játszóház, és Marcit nem kellett végigcincálni a boltban.

Ma délután mézeskalácsot sütünk :)
judit_79

Móni! Kis betegeknek...no meg a nagyobbacskáknak is :wink: :lol: ....jobbulást!
Fogak úgy jönnek, ahogy akarnak, gondolom, nálatok a 2 nagyobbnál sem volt egyforma. lol

Én még a takarításnál jártam, meg mostam. Majd holnap megyünk beszerzőútra :roll: De lehet, még ma kéne....?
Majd délután bekavarom a mézes sütit (találtam egy receptet, amivel állítólag tuti puha lesz a süti)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?