Csucsu: hát igen nem tudunk. Valahogy nem egy zenét hallunk, ő teljesen más ritmusra táncol mint én. Amit egy ideig torlerálok aztán már kezd idegesíteni, mert úgy érzem hogy rángat. Elmegy a kedvem az egésztől. Ő megsértődik, hogy nem igaz én mindenkivel tudok táncolni csak vele nem. És kb itt szoktunk hazamenni.
Úgyhogy az első táncot megpróbálom húzni ameddig lehet.
Csak ez azért rossz mert másokkal tényleg egész jól táncolok, az a baj, hogy alapvetően én sem tudok, de ha a párom jól tud és tud vezetni akkor megy többnyire a dolog. Mondjuk rokizni akkor sem tudok
Képzeljétek milyen csizmamizériám van. Tönkerement tavaly az egyik csizmámba a cipzár. Apu valahol pesten szokta javíttatni anyu cipőit. Montam neki, hogy vigye el az enyémet is oda. Ez egy varroda, ott csak felveszik a nőcik a rendelést aztán egy pali meg elviszi a cipőket megcsinálja és visszviszi a nőciknek.
Na és apu ment anyu meg az én cipőmért. Anyu cipőjét odaadták, az enyémre meg azt mondta a nő, hogy az van a papírra írva, hogy nem javíthatő. Apu meg mondta, hogy ok, akkor adja oda a cipőt elviszi máshova.
Erre a nőci: hát cipő az nincs.
Apu: pedig jó lenne, ha előkerítenék
Nőci: jó menjen apu vissza másnap
Apu másnap azaz ma visszament
Nőci: igen valamit tévedés történt, kicserélték a cipzárt a csizmában, ugye fekete volt? most nincs itt de holnapra ha visszajön itt lesz
Apu: Barna volt, és nem jövök, mert ma dolgoztam utoljára idén, és messze van otthonról
Nőci: renben akkor holanap postázzuk.
Na itt tartunk, kíváncsi leszek mi lesz a vége a storynak, de most hogy így leírtam, hogy postázni akarják jöttem rá, hogy ez nem biztos, hogy olyan jó öttlet. Mert akkor meg a postára fogják hogy eltűnt szállítás közben a cipő.
Hát ha nem kerül elő
Az volt a legjobb téli csizmám. Még amikor a bömivel voltam terhes vettük, hogy ne fázzon a lábam. Lélegző cipő meg minden huszonvalahányezerért.
Hú a Bömi már egyre jobban van. Egész nap követelődzik, ha nem ugrok neki kiabál. Megmondtam hogy kakaót akarok szinten. Meg mindenért visít de szó szerint ha nem engedek meg valamit, vagy elveszek valamit.
Most elég sok minden megvolt engedve neki, mondván szegény beteg. Most győzhetjük visszaterelgetni.