Sziasztok!
Szóval, a történet röviden. Nem szívesen beszélek róla, de azt hiszem ennyivel tartozom Nektek!
Hétfőn volt a küret, vasárnap kétszer nagyon begörcsölt a bal oldalam, de úgy, hogy a falat tudtam volna kaparni. Nem gondoltam semmi rosszra, azt hittem megerőltettem magam, a görcsök elmúltak. De elkezdtem vérezni, csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. Kórház. 2 doki vizsgált meg, mindkettő kizárta a m.k terhességet, azt mondták menstruálok.
De a dokim azt mondta maradjak, megfigyelnek.
Aznap, másnap uh, ott is mindkét doki kizárta a m.k., de a tesztjeim pozitívak lettek.Láttak ugyan a hasüregbe min. folyadékot, de azt mondták az olyan kvés, bármitől lehet. Felmerült a lapar,de aztán azt mondták feleslegesen nem vágnak fel, mert semmit nem láttak. Így maradt a várakozás, meg a tesztek. Egy nap kivételével mindig pozitív volt, egyszer volt negatív, de hogy akkor mitől ne kérdezzétek.
Még egy uh. A doki szerint akár haza is mehettem volna, teljesen kizárta a m.k.
A saját dokim szabin volt egy hétig és amikor ő jött, Ő nem engedett haza. Ez volt az én szerencsém. Csinált egy olyan tesztet, hogy meghigította a vizeletet, egyszer 20, egxszer 50-szeresre.Első nap a 20-as poz. volt, az 50-es negatív. Másnap már a 20-as is neg. volt. Örültünk, ez elvieg azt jelentette volna, hogy ürül a hcg. De Ő ragaszkodott akkor is az uh-hoz. A folyadék ott volt és azt látta, hogy a jobb oldali kürt kicsit ki van szélesedve. Így jött másnap a punkció. A többit már tudjátok. A bal oldalt volt, nem a jobbon, holott semmit nem láttak.A bal petevezetőt kivették. nagyműtét volt, felvágták a hasam.