Új privát üzeneted érkezett!

Kike!
Ügyes voltál :wink:
Holnap is minden rendben lesz, és később is!
Továbbra is szorít, szorít, szorít!!!
Vendég

itt csak az eso szakad, de nagyon, es fuj a szel, es e miatt sipol az ablak, amit az elmult egy honapban mar 3szor szereltek meg :twisted: :evil:

Megis vettunk anyoskenak digitalis fotokeretet NAGYON olcson:)
Es nem is olyan hideg rideg technikai kutyu mint amilyennek gondoltam, hanem egy mutatos darab.
Volt itt baratnom Nemetorszagbol jott hetvegere, de mar szaladt is tovabb:(

Viszont sutni mar nem allok neki, majd cak este, asszem, meglatom Anna milyen hangulatban ebred.

Agi: tenyleg nem konnyu errol donteni, de ha velem lenne ez ez igent mondanek, mert en nagyon tartok attol hogy nem lesz .
munkam( ugye nekem nincs hova visszamennem)

Veda: te ki vagy elezve a bunko bkv soforokre :wink: De a neni jo fej volt hogy a partodat fogta :lol:

Tita: jo ez a kep !HAtha a karacsony hangualataban kisebb lesz a sokk:)
Mi is tavaly karacsonykor mondtuk meg.De durva hogy azota egy ev eltelt. Ugy szalad az ido.....
Vendég

Véda:köszi :D
megnyugodtam valamelyest ,már csak remélem hogy nem fog begyulladni,mert akkor bajban leszek...

Katák:ez egyébként felszívódhat??Vagy előbb-utóbb azért kell vele csinálni valamit?

Kép
Kép
Kép
kike

Kike: kar hogy lesz holnap is egy utad, de jo, hogy megnyugtato dolgot hallottal.
Vendég

véda, tegnap jót mosolyogtam amikor írtad, hogy már járt nálatok a postás merthogy én tudtam, hogy mégis meg fogod kapni és így nagyobb lesz a meglepi. remélem tetszeni fog. :)

férjem hazaért, meséli értelmes munkatársának értelmes beszólását: (most csináltattak céges mellényeket) az egyik pénzógyesnek mondja: andi, én azt hittem, hogy hosszú ujjú mellényeket csináltatunk. válasz: de sanyi, azt pulóvernek hívják! erre ő: na jó, csak azt hittem. :)

patr nagyon szép volt a mai vers!

most megyek is tovább, pedig még akartam írni, csak muszáj befejeznem a takarítást, meg meg kell csinálni a mai feljesztést, aztán rendbe szedni magunkat és indulás apa céges vacsijára.

KépKép
muffin

Tami, mennyiért vettétek a digitális fotókeretet?

Kike, örülök, hogy nincs nagy baj!!

Itt még mindig esik, nekem lassan menni kell Zsuzsiért Telkibe, de ma úszni voltak, lehet, hogy késik a busz, Zsolti meg nehezen tűri a várakozást a kocsiban! Ki meg nem vehetem ebben a pocsék időben :?

Kép
Kép
patr

Kike!
Nem a Katák helyett írom, csaka úgy önszorgalomból: én sok olyat hallottam már, hogy nem szívódott ugyan fel, de nem okozott gondot, és nem is nyúltak hozzá. (Pl. anyumnak is van valami pár centis csomócskája, de semmi teendő vele már évek óta) :wink:
Vendég

Evelin!
Céges vacsihoz jó szórakozást! Eliot is biztos élvezi majd :D
Addig meg már ne dolgozz túl sokat! Visszavehetnéd magad 1000%-ról mondjuk 500-ra :wink: :lol: :lol: :lol:
A mellényes sztori jó! :lol: :lol: :lol:

Ja, és tuti tetszeni fog!
Vendég

Tami!
ezer köszönet! :P
egyelőre úgy tűnik bevált :wink: már szopikált benne :lol:
mi az a só-liszt keverék amit írtál? mi lesz belőle?asszem nem olvastam figyelmesen :oops:

Ági!
hát, nem lennék a helyedben :?
mindenesetre, lesz időd elgondolkozni rajta ünnepek után
vagy ki tudja, lehet megodja a kérdést a természet :wink: 8)
Sajnálom, hogy megint bosszankodnod kell Zoli miatt :?
de stramm csaj vagy te, persze hogy vígan elleszel a két gyöngyszemeddel :wink:

Tita!
nagyon tetszik a nagyszülő-ajándék :wink:
remélem hamarosan nekem is lehet majd ilyen képem :wink:

VidoKata!
hát igen, egyik husi, másik sovi :lol:
Emci sem egy izomkolosszus, másfél hete volt 5800 gr :wink:

Marcsi!
az a másik kislány tényleg annyi kiló mint Emma?? :shock:
a dobozból kiszedtem, és megmozgattam, valami csörög--zörög :oops: :lol:

Bondi!
tényleg nagy vihart kavartál :lol: :lol: :lol:

Jázminnak és Leának boldog félszülinapot!!! :P

Patti!
gyönyörű ez a vers :wink:
úgy emlékszem Tami rakta fel a napokban.

Kike???

Kép
kimma

Evelin, mellény :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

elvileg a Király-Jézuska holnap megérkezik :wink:

Kép
kimma

Evelin!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

Úúúúúúúgy tetszik nekem ez az ajándék küldözgetés! :lol:

Kép
Kép
patr

Pati!
Jelentem a versike engem megbőgetett :cry: De jól esett :D Köszi!!!

Viki!
Már minden becsomizva? Készen álltok az utazásra?
Sok-sok puszi nektek az ünnepekre!
És ezt azért, mert Karácsonykor nem leszel netközelben: Kép
Vendég

Örülök, hogy tetszett mindenkinek a mai vers :D Ez szerintem tipikus anyuci bőgetős vers. :lol:

Csabi nagyon édes ebben a szerkóban! :)

Kép
Kép
patr

Szilvi!
nagyon jó a videó!
gyönyörű és ügyes fickód van :wink:

Kép
kimma

Patti: 5ezer
Vendég

Kis kiralyfi milyen csinos vagy! Cuki!
Vendég

Kike!
most látom hogy közben írtál, ügyi voltál, továbbra is drukk!!! :wink: +++++++++++++

Kép
kimma

Evelyn: erezzetek jol magatok.
NEm gond hogy nem ertetek ide tegnap, de valamikor 24 ig fogtok?
Amit kertem priviben el tudod kuldeni legyszi?Mert hozzajuk mar nem lesz idom eljutni :oops:
Vendég

kimma: orulok hogy jo a kendo! En a penzt meg nem neztem, de ha tegnap utaltad biztos megjott.
So liszt guurmabol kez es lablenyomat lett.Cak nem sikerult tul jol, de most festem epp es igy egesz mutatos.
Vendég

Véda:köszi a választ :D

Csak nekem azt mondta a doki hogy valószínűleg tej van benne,azért nagy az esélye hogy begyulladhat,de gondolom majd kiderül hogy mi lesz.
Mert gondolom ha víz lenne benne akkor nem kéne attól tartani hogy begyullad :roll: Vagy tudja fene.
Mennem kell,Domi nem óhajt aludni,majd még benézek,legyetek jók,és még egyszer köszi mindenkinek :D

Kép
Kép
Kép
kike

kesz so liszt kepek:
A sarga piros kombinacio egymas ala lesz kotve anyosnak Kép

ilyen a zapp: ma kiprobaltam, meg nonie kell bele sokat de nagyon fogom szeretni, iszonyat konnyu es nagyon gordulekeny!
Kép
Vendég

Véda milyen kis csinos Csabi! Nagyon szupi kis ruha!:)

anyjuk hú ez a babakocsi szuper. Nekem is nagyon tetszenek, csak olyan drága. Pedig szeretnék én is!

Kép
linda24

Linda: mi hasznaltan vettuk, 20ezerert, Nemetobol
Vendég

Sziasztok!

Kike!
Örülök, hogy minden rendben van. Ilyen cisztáim nekem is vannak, már nagyon rég.
Tuti nem lesz semmi baj!

Anyjuk!
De szupi a kocsi....hol vetted? nem emlékszem, hogy olvastam volna.. :oops:
Dodóék jól vannak?

Kimma!
Igen, és ráadásul a 10 dkg az Emma javára írható, ő a nehezebb!
Én is meglepődtem, amikor megláttam, hát még akkor, amikor mondta az anyukája, hogy mekkora! :shock:
kíváncsi vagyok én is... :wink:
Csak nem lehet nektek is drukkolni????? :lol: 8)

Most robogo tovább, mindenki vigyázzon magára!
Vendég

ebayon meg ez alatt is lehet kifogni, csak hat mar van ez igy nem szoktamezen idegelni magam h olcsobban is lett volna....
Vendég

Marcsi: Dorival delben beszeltem, kihuztak a bolcsesseg fogat hetfon is kihuznak egyet, meg kettot potolnak, Laura jol van.
Kocsirol meg 3-4 honapja futolag irtam h vettunk, ma csak pakolasztam es kinyitottam meg akartam nezni hogy csak a maxi cosival kompatibilis e vagy a milyenkkel is de sajna nem.
Vendég

Kike örülök hogy nincs semmi baj, és ne izgulj, hátha nem fog begyulladni, de holnap is gondolok rád, tuti semmi nem lesz. :)

Kép
linda24

Sziasztok!

Én tettem fel a verset pár napja, egy kislány hang mondja és épp azt írtam hozzá, hogy mindig megbőget :D

Tami!
Jók az alkotásaid és Anna is csini!

Kike!
A mostohaanyámnak is van ilyen csomó, de nem nyúltak hozzá, évente megnézik.
Persze lehet, h az nem pont ilyen.
Drukkolok továbbra is
Vendég

Evelin!

Jó vacsit nektek!

A mi angyalkánk még úton van, remélem nem fázik meg ebben a cudar időben :wink:
Na, majd hétfőn!

Tami!

Szupcsi a babakocsi!
Majd egyszer told át benne Annát!
Tényleg, szereti?

Katák, merre vagyok?
Wera?

Mindenki készülődik gondolom, csak a magamfajta lustaságok nem :P
Vendég

Ja, még egy:

Ági!

Jó nehéz a döntés!
nem tudok tanácsot adni.

Az biztos, hogy én azért dolgoztam még jó nagy pocakkal is, mikor már mindenki azt akarta, h hagyjam abba, mert azt szerettem volna, h legyen gyedem, nem volt könnyű, de néha ezek a piszkos anyagiak is irtó fontosak lehetnek.
sajna minket sem vet fel a pénz, bár nem szeretek erről beszélni :oops:

Úgyhogy elhiszem, hogy nehéz lehet.

na, tényleg szép estét most már
de jó lenne szánkózni!!!

Kép
Vendég

Orsi: en a gepen tevekenykedek most, epp rendet probalok tennirajta kozben szol a karacsonyi zene, lanyom a teregetot akarja eldonteni, parommeg most telefonalt most vegzett, jo mi gel 4ig sozlt a munkaideje :twisted: :evil: Azt mondja ne izgujak furdesig hazaer- hat orvendek :x

A babakocsit utlaja Anna ami most van ezt meg meg nem hasznalhatja, mert ez nem dontheto. Az uj evi fogadalm az lesz- en teszem helyette- hogy megkedveli a babakocsit :P
Vendég

Tamara!
szuperek lettek a só-liszt képek :wink:
ellophatom az ötletet? :wink:
milyen arányben kell keverni?
utána kiégatted vagy nem szükséges?

Marcsi!
tegnaptól szabad a pálya :oops: :wink:

most már jobban vagyok, rájöttem csak fáradt voltam :?
ugyanis a nagy ajándékkészítésbe annyira belelendültem, hogy utána még csináltam négyet és seccpecc eladtam :lol: :oops:

Kép
kimma

Tami!
[quote]A írta:z uj evi fogadalm az lesz- en teszem helyette- hogy megkedveli a babakocsit
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

Orsi!
Lakik valaki Szigetcsépen? Vagy közel hozzá?

nicike

Titikém,
egy utolsó anyai intelem 8) az IBS Színpad az IBS Főiskola épületében van, úgyhogy egy nagy, kastély-jellegű épületet fogsz találni, ott van a földszintjén, de ott már eligazítanak.

Lányok,
a munkán nem agyalok én sem tovább (amúgy tudom, hogy egyelőre nemet fogok mondani májusban, hátha voltam annyira jó, hogy jövőre is kellek :wink: ) ej, ráérek arra még. Éljenek a gyerkőcök!!!!

Patr,
felolvastam Szonjának a verset, neki is nagyon tetszett! (amúgy elmentettem majdnem az összeset 8) - köszi!)

sziasztok, holnaptól családi nagyüzem van, ki tudja, mikor jövök 8)

KépKép
szkagi

hali lányok!

itthon a törpém :D :D

de visszaolvasni nem tudtam, viszont lenne kérdésem.

KATÁK VAGY VALAKI SEGÍTSEN!!!!

a törpe tök keményet kakil. alig birja kinyomni szegényem. már ez van pár napja és nem javul.

leirom hogy miket eszünk. segítsetek hogy mi foghatja meg ennyire!!!

hajnali 5-kor eszik milupa tápszert
9-fél 10 körül eszik milupa tápszert
13 órakor 1/3 üveg répát és tápszert
17 órakor valami gyümölcsöt vagy tejbedarát (alma, őszi, sárgabarackot amibe néha kap dejbegrízt; vagy vaníliás vagy gyümölcsös tejbedarát eszik ha nem gyümölcsöt kap. ez viszont dara és nem gríz) nagyon ritkán kap sütőtököt. nem igazán szereti igy nem eröltetem
20.30 körül eszik milupa tápszert, néha kap bele tejbegrízt ízesítettet

emellé lecsúszik napi 100 körül gyümölcslé hígitva (50 gyümölcslé 50-60 vízzel)

LÉGYSZI SEGÍTSETEK MI FOGHATJA MEG!!!!

Kép

Kép
timi1982

jah és 3 napja kapott sütőtököt. alig tudtam "beletuszkolni" fél üveggel.nem akarta enni. és másnaptól nem volt kakija. most jött ki nagy nehezen. először nagyon kemény ma már állítólag ez volt 3 harmadik nagyon kemény kakija. aztán peluscsere, hogy hátha atisztába jobban rak. tett megint tök keményet, aztán elindult a "híg" is. olyan amilyennek lennie kell.

tényleg a sütőtök foghatta meg, vagy valami a leirtak közül? de eddig is ezeket ettük. eygedül ez a sütőtök volt a megszokottól eltérő

Kép

Kép
timi1982

Timi: ilyen gondunk nekunk is volt, ket-3 napig tartott fogalmam sincs mitol, amit Bence eszik abban a repa fog, probalhatsz barackot vagy almat vagy szilvat adni, illetve teat langyosan, a grizt most hogy erted eg a tejbedarat?
nem tejpep?
Vagy ez mi? Te fozod? Tejbol????
Vendég

igen a sutotok is fog
Vendég

nem főzöm. igy hivják hogy tejbedara meg tejbegríz. milupás ez is. 4 hóstól adható.
aha szóval lehet a répa is... mondjuk már több mint 1 hete esszük és eddig nem volt gond, de ez ugyebár nem jelenti azt hogy most nem lehet

Kép

Kép
timi1982

Tami, nagyon jó áron vettétek a fotókeretet!!

Timi ebben a kaki témában nem tudok segíteni, mi még mindig csak a szopinál tartunk. Mindig elhatározom, hogy most már adok neki valamit, de aztán valahogy kimarad. De nagyobb gyereknél a szilva pl. tuti befutó.

Kép
Kép
patr

ezeket nem is ismerem :oops:
Vendég

Kike! Úgy örülök, hogy "csak" ez van. Gondolom ma már jobban alszol!

Kimma! Hűha! Te leszel a következő kismamink? Izgi!

Titi! Nagyon jó az ajándék, pláne, hogy anyósod nem tudja a picit. Lehet elsőre le sem fog neki esni! De ott lennék!

Timi! Répa fog!

Szegény Dodó4 Nem irigylem a fogászat miatt! :?

Anyjuk! A mi sportrészünk majdnem teljesen ilyen, mint ez a kocsi, csak ez dönthető!

Véda! Jaj nagoyn édes Csabi ebben a szerkóban! Nagyon jól áll neki ez a sapka!

Apa kapott a cégtől egy négy kilós Ariel M-Zim 5 mosóport. Tök jó, pont ilyet használok!

Kép
szly27

Csugi: dodoek neveben: koszonjuk az ajandekot!

Es a rohadt postas ma sem volt kepes felcsngetni csak bedobta az ertesitot pedig itthon voltam! :twisted: :evil: :twisted: :evil: Ez a negyedik csomag ami utan en futhatok a heten! :twisted: :evil: :x
Vendég

Tami!

Sztem a potás eleve nem is hozza a csomagot, csak az értesítőt!

legalábbis a miénk nem hoz ki csomagot, mert azt mondja, megszakadna, ha mindet hordaná.
Eleve csak az értesítőt hozza.

Nem lehet, h nálatok is ez van?
Vendég

Sziasztok!
Dórikám, igen, már pakolászunk. Meg főztem, mostam, vasaltam, apáztunk.

Csabici nagyon szép!

Mi holnap reggel megyünk, még ügyintézni is, nem tudom h tudok-e még jönni.

Ezért is.....

" Rólad szól már régen minden szó, a szívem mélyén tőled hull csak hó. Az ünnepem vagy már, kit vártam rég, ajándéknak szíved, hidd el, épp elég. Téged, csak ez, amit kérek! Semmi más nem kell, csak veled egy élet.
(Zsédenyi Adrienn)

Békés Boldog Karácsonyt kívánok Minden Drága Mamának és Babának!

Kép Kép

Legyetek jók, írjatok sokat! Puszi!
20150601134430

Viki, köszönjük! :)
Meddig kell nélkülöznünk téged?

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?