Sziasztok!
Kakkukfű: gratula a gyönyörű AFP-hez!
Igen, ezek a dokik már csak ilyenek, engem is ripsz-ropsz lerendeztek. Én is panaszoskodtam utána itt is, meg a dokimnál is.
Pirus: Zsombi még a végén mindenkit leelőz!
Csilla: de jó téged is látni!
Ügyesek a picik, hogy két nyelven beszélnek!
Gabi: hétfőn megyek terhelésre, majd meglátjuk, mi lesz!
Meg uh-ra is. Szerintetek a két vérvétel között le tudom zavarni az uh-ot? Vagy utána álljak be a sorba?
Ja, és a felkészítőn mondták, hogy a vérelemző gép az átlag emberre van beállítva, és nem kismamákra. Ez azt jelenti, hogy bizonyos értékeknél teljesen természetes a csillag. Úgyhogy no para! Minden rendben van!
Kata: ez a fészekrakó ösztön nekem is gyanús!
Annamari: de jó!
Szia Kriszta! Üdv közöttünk!
Lányok, ti hogy bírtok ilyen sokáig fennmaradni? Én már 9-kor alszom, igaz 5:25-kor csörög az ébresztőóra. De már csak 3 napig!
Tegnap hazamentem, és pihentem egy jó nagyot, meg teáztam, meg mézeztem, meg ilyesmi, és ma már, úgy érzem, megmaradok.
A bordaközi fájdalom viszont maradt. Nem tudom, mi lehet. Epe nem, mert a bal oldalon fáj, és csak mozgásra. Emiatt baba lába sem nyerő. Meg szerintem nem is ér még odáig a kis tappancsa. Marad a levegő ( mennyi ideig marad ez benn?!!!!), vagy izomláz. Kállay Ildikó kaziján van az a gumiszalagos gyakorlat. Na az gyanús. Mindegy, majd elmúlik!
szép napot mindenkinek, shine