Új privát üzeneted érkezett!

Lesz karácsonyig hóesés? Mit hallottatok?

KépKép
szkagi

Csajok!

Ha Anyós elment jövök nyomozni.
Hát a tippem elúszott,fogalmam sincs ki küldhette,de majd kinyomozom!
A boríték szerint egy fonyódi férfi küldte és szigetcsépen adta fel! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon izgi!
De majd rájövök!
Most mennem kell,de ezt kaptuk nézzétek csak:

Kép

Kép

Kép
ibm

Hófordulósokat és a féléves szülinaposokat,isten éltesse!

Emma nagyon szépséges! :)

Nicike szerintem nem kövér Lili, pont jó! És a kép amit apa a lábára tetováltatott, hát az valami szuper! Megkérdezhetem hogy ez az ötlet hogy jött neki? Van több tetkója is a párodnak?

Kike várunk nagyon!

Kép
linda24

Ági! Roli már régen tud orrot fújni! Valahogy jött magától. Már nem szívjuk neki orrszívóval, mert szépen kifújja.

Ami! Nagyon aranyos ajándékokat kaptatok.

Kép
szly27

Kép
szly27

Ági: köszi szépen akkor mi elmennén Olivérrel! Majd meghálálom valamivel! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ja és a rágó! Hát lenyeli a rágót! Hiába mondom neki, hogy köpje ki, még egyszer sem tette. Nagyon nagyon picit adok neki. A cukrokkal nincs baj, bár kemény cukrokat még nem kapott.

Kép
szly27

Szly: Roli nagyon cuki!!! :D :D :D
Büszke lehetsz rá!

Kép
zsuzska72

Ami: hat oszinten ez meg nekem is nagy falat, nem tudom olyan konnyen kinyomozni mint tegnap :oops: vagy megis?
hm......................( ha igen akkor azt nem a nyomozo kepessegemnek koszonhetem :wink: )

Nagy az en oromom! MA adtam eloszor hust Annanak es ette, gyonyoruen, abbol a gesztenyes husis bebietelbol evett 40et es meg utana megitta a 100 tapot, pedig mostansag a 100 tap nala a max;
Lehet megemberelte magat? Vagy egyszeruen csak a tapot gyololi ennyire es orul ha mast adok neki?
A lenyeg evett:)
Vendég

Ami: én tudom!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Zsuzska! Köszi!

Kép
szly27

!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bencuri 2009.03.05 12:36-kor.
bencuri

Szly nagyon édi Roli! :D puszi Neki!
bencuri

Köszi Bencuri! Nagyon jók az ajándékok!

Kép
szly27

Na, én most megyek!
Augusztus óta nem jutottam el a fodrászhoz. Most végre rászántam magam. Anyukám jön Tomcsira vigyázni, bár ma nagyon nyűgös... két napja szobafogságon vagyunk az eső miatt!

További szép napot mindenkinek!

Kép
zsuzska72

Titikém,
már át is írattam a nevedre a jegyeket! :D Tiszteletjegy, úgyhogy nehogy fizess érte (néha elkeverik :roll: )! Mulassatok jól :wink:

Zsuzska,
fodrászhoz mégy :roll: hú, de irigy vagyok!!!! Nekem is kéne, de annyira hullik most a hajam, hogy megvárom, mennyi marad - érdemes-e rá költeni :D vagy rögtön parókát csináltassak???

Ibm,
szuper ajándékot kaptatok (mint mindenki :wink: - a csupaszív anyukák topikja)! Nekem is van tippem, ki lehet! :wink:

Mi még nem kaptunk ajándékot, de már nagyon várom :roll:

KépKép
szkagi

jaj, lányok,
a főnököm azt mondta, hogy szeptembertől mehetnék vissza dolgozni 8) :( egyik szemem sír, a másik nevet! Rögtön agyalni kezdtem, hogy mit csináljak... olyan nehezen találtam állást! De én csak Nándi kétéves korában akartam visszamenni dolgozni, már ha egyáltalán kapok majd állást valahol. Erre most hívnak... és egy év múlva meg már lehet, hogy nem hívnak, főleg, ha felvesznek valakit időközben :roll:

KépKép
szkagi

Havas eső esik!!!!! Az már majdnem hó!!!!

KépKép
szkagi

Ági, itt szakad a hó!

Kép
Kép
patr

Zsuzsi áprilisban született és én a következő év szeptemberében mentem vissza dolgozni. De nekem könnyű volt, mert fél 12-re kellett menni, és csak négyig, ötig voltam. És anyukám meg kb. 2-3-ra hazaért. Úgyhogy csak napi 2-3 órát volt Zsu mással De nekem muszáj volt, mert éhen haltunk volna :?

Kép
Kép
patr

Ami!

Nekem is van tippem,főleg Szigetcsép miatt és a kézzel készítés miatt :)

Tamara!
Örülök, hogy Anna eszik rendesen!
Hajrá, csak így tovább!
Emma megeszik ebédre egy üveg sütőtököt és utána még szopni akar :lol:
Hiába, nálunk az evéssel nincs gond, de ugye éjjel is állandóan felkel.
na, de mindengyerek más--hogy valami közhelyet is eldurrantsak itt :P

Kike!
Voltál már? Mit mondtak?

Én ma megvettem az utolsó ajándékot is (könyvet),úgyhogy ezzel végeztem. Most már csak a díszítés jön.

Még akartam írni, de ma ilyen szita az agyam!
ja, a mi postásunk nem járt még, remélem hoz valamit.

olyan jó, hogy kitaláltuk ezt, úgy várom!!!
Patti!
Zsolti jobban van?
Vendég

Orsi, ma egész jó kedélyű! Reggel felébredt fél ötkor, aztán hat körül sikerült elaltatni (persze nekem már kelni kellett), és aludt három órát, ami nagy szó nála! és azóta is aludt már egy órát, és most is alszik! Remélem hogy most már kisimul!

Kép
Kép
patr

Ja, az evéssel nálunk sincs gond. Legalább valami menjen már simán!

Ma nem kapok számot senkitől? :cry:

Kép
Kép
patr

Nem volt még a 9, 10, 18, 19, 21, 23

Kép
Kép
patr

Gratulálok nagyevő Annához és Emmához!

Olyan szép ajándékokat kaptok!

Patti: hó???Hohóóóó! :)
Nálunk még mindig eső...

Ági, nem kis dilemma... most rögtön kell válaszolnod, vagy elég jövő nyáron? Addigra majd meglátod, hogy bírja Nándi nélküled (bár az a tapasztalatom, hogy jól elvannak mással is, ha régóta ismerik). Mennyit kell dolgoznod? Nem az a folyton tovább bentmaradós munkád volt? Esetleg nem tudnál kisírni 4 vagy 6 órát?

Orsi, ügyes vagy!
Nálunk még egy-két apróság hiányzik, de ami van, jórészt be van csomagolva. Ami maradt, azt 23-án csinálom meg.

Zsuzska, kellemes szépülést!

Most előkészülök képeslapgyártásra, Otival fogunk krumplinyomdázni - már ha megtalálom a festéket :)
Olyan lökött vagyok, ebéd után hazahozhattam volna az utolsó napján, ha nem vagyok ilyen lassú... majd hamarabb érte megyek.

Kép
Kép
bondi

Patti, 21!
bencuri

Adventi naptár 21.

Csorba Piroska:
Mesélj rólam

Mesélj anya,

milyen voltam,

amikor még kicsi voltam?

Az öledbe hogyan bújtam,

és tehozzád hogyan szóltam

amikor nem volt beszédem?

Honnan tudtad mit kívánok?

Megmutattam a kezemmel?

Mesélj rólam,

Hogy szerettél?

Engem is karodba vettél?

Meleg tejeddel etettél,

akárcsak a testvéremet?

Gyönyörködtél akkor bennem,

úgy neveztél: kicsi lelkem?

És amikor

még nem voltam,

a hasadban rugdalóztam,

tudtad-e, hogy milyen leszek,

milyen szépen énekelek?

Sejtetted, hogy kislány (fiú) leszek?

Mesélj anya!

Mesélj rólam.

milyen lettem, amikor már

megszülettem?

Sokat sírtam, vagy nevettem?

Tényleg nem volt egy fogam sem?

- Ha én nem lettem volna,

akkor is szerettél volna?

Kép
Kép
patr

Bocsánat, ez volt a kakukktojás, ráadásul valaki a héten még fel is tett egy linket erről, de már nem volt időm másikat keresni, ráadásul én is nagyon szeretem ezt a verset! :)

Kép
Kép
patr

Én mindekit nagyon irigylek, aki már kész a karácsonyi készülődéssel, én még sehol sem tartok. Időm sincs, energiám sincs, csak aludni akarok!!!

Kép
Kép
patr

Megjöttünk.
Nénik, bácsik alaposan megszeretgették Csabeszt :D
És engem is :oops: :D
Csabi végig jó volt, ahogyan szokott. Tetszett mindenkinek.
Viszont oda és visszafelé is végig esett a havaseső :evil: és megint kifogtam egy bunkó BKV sofőrt :twisted: Megvárta míg babakocsival oda"rohanok" az alacsonypadlós ajtóhoz, és akkor az orrm előtt becsukta az ajtót, majd elhajtott :twisted: :twisted: :twisted: Egy kedves alkoholista kliensünk épp meglátta ezt - hölgy - és torkaszakadtából rákezdett a busz után kiabálni. "Te rohadt szemét bunkó!!! Tudod mit kénö velöd csinyáni?! ..." És még volt más is, de azt nem bírná el a babanet :oops:
A lényeg, hogy meg lettem védve :lol: :lol: :lol:
az más kérdés, hogy majdnem bepisiltem a röhögéstől, ahogy J. néni a teli ételhordóval hadonászva mutat nemzetközit a sofőrnek :lol: :lol: :lol: De a haragom egyből elszált :wink:

Titi!
Hát még én hogy örülök, hogy Téged húzatalak!
És mérhetetlenül izgulok, hogy fog-e tetszeni az ajándékunk...
(Még Lilu is rajzolt nektek, de postára adás után vettem észre, hogy kimaradt a csomagból :oops: De egy köv talin majd átadom!)

Kike??????????????????????????????????????????????????
Vendég

irtam egy csomót és elszállt :evil:
bencuri

megyek megnézem a hókiflim a sütöbe! 8)
bencuri

Véda: olyat nem tudtál adni ami ne tetszene! Feltétlenül kérem Lilu rajzát!!!

Pati: Én semtartok még sehol! És én is aludni akarok!

DÉLUTÁN JÖN ANYÓS! :roll:

Képzeljétek Tamás 88 éves nagyijának mellrákja van. Jövőhét kedden mennek sebészhez. Tamás szerint nem kéne már ennyi idősen vele foglalkozni csak rosszabb lesz és a maradék idéjét csak rosszabbá teszik.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Patr ez a vers olyan gyönyörű. Én még sehol se olvastam csak most!

Egy kicsit irigykedem ahol most esik a hó, igaz én nagyon nem szeretem, de sokkal jobb lenne már mint ez a szemét eső. Mert nálunk csak az esik, és nagyon fúj a szél! :?

Képzeljétem már megkellett volna hogy jöjjön a havim, de még semmi. Múlt hónap óta nem szedem a gyogyit, mert nem volt jó. Lehet hogy a szervezetem megérzi és most késni fog? Apával nem védekezünk, de nagyon óvatosan csináljuk remélem nem csúszott be kistesó! :shock: Bizti a hajam tépném!!!

Kép
linda24

Ági: nagyon szépen köszönöm!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ez lesz a nyagyszülők kari ajándéka:
Kép

Bár anyósnak még nincs kedvem megmondani. Már előre látom ki lesz akadva, mert sterinte nem élvezem a gyerekeimet... :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

kiszámoltam 8.-án kell mennem afp vérvételre. hogy telik az idő... :lol:
kíváncsi vagyok a következő uh-ra, bizom benne mindent rendben találnak ott is!

Kike: gyere már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bizti nagyon ügyi voltál!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Látom velem lesz tele az oldal. Levi alszik de én nem tudok mert nemsokára jön anyós Olivérrel, meg sógoromis várható a konyhaszekrény ajtókkal...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

na mindjárt visszaolvasok, de csak most jutottam ide. bár férjem már úton van haza és lehet, hogy nem jutok a végére... de legalább baromi hatékony voltam ma, és ettől jó a kedvem. és ági kérdésére válaszolva, amit a laptetőn láttam, nálunk esik a hó... :)

KépKép
muffin

Patr ez nagyon szép!
bencuri

Titi bizti rendben lesz minden a következő vizsgálatón!
Egyébként nagyon tetszik a nagyszülők ajándéka!
bencuri

Patr,
hó??? Ide vele!!!!
Jaj, nem alszotok?? Óóóó, az nagyon rossz, remélem, hamarosan megoldódik? A foga jön Zsoltinak? Vagy más bánata van?

Titikém,
örülök, hogy el tudtok menni!
És szerintem gyönyörű ajándékot kapnak a nagyszülők!!!

Bondi,
de, ez még ugyanaz a munka, a sokáig bentmaradós... de csak május tájékán kell választ adnom. Még addig meglátom. De nem akarom igazából Nándit elereszteni kétéves kora előtt. Még olyan kicsi lesz! Szonját is sajnáltam (még kétévesen is!) bölcsibe adni.

KépKép
szkagi

Titi!
Köszi aranyos vagy :D
Nagyimnak is 90 körül találtak csomót a cicijében, és szegényt meg is műtötték (azt a mellét le is vették :( ) hiába elleneztük mi, ő akarta a műtétet :roll:

Szép a montázs a Nagyiknak! Fognak majd nézni :shock: :D
Vendég

Ági, ez nehéz döntés tényleg! én se szeretnék visszamenni méfg Szoni legalább be nem tölti a kettőt!
úgy érzem megbánnám ha nem lennék vele.....!
bencuri

Kike??
bencuri

Véda: egy nagyi van és 3 nagypapa.... :cry: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Evelin!
Na, végre!!!
Te nem is tudod, milyen nyomozás ment itt tegnap miattad :lol: :lol: :lol: Majd ha visszaolvasol, meglátod :wink:
És: KÖSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!! A fa alatt lesz, és Szenteste bontjuk ki!

Ági!
Hú, ez nehéz döntés... Én belehalnék, de mondjuk, én nem vagyok mérvadó, mert betegesen ragaszkodom a porontyaimhoz. liluval is 3 évig dekkoltam itthon, és bőgve kezdtem dolgozni utána. Csabival nem tudom hogyan lesz :roll: Egyelőre gondolni sem akarok rá!!!
Egyelőre ne rágódj! Majd januártól ráérsz töprengeni! Most élvezd a karácsonyi feelinget :wink:
Vendég

sziasztok,máris írom mi volt

Kép
Kép
Kép
kike

Kike: de örülök hogy már itt vagy és túl vagy rajta!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

solitaer cysta.

Elküldött azért vérvételre,de már hiába mentem le,nem fogdtak,hiába mondtam hogy kicsi babával vagyok,meg hogy fenntről küldtek le.
Úgyhogy holnap kell mennem délelőtt,aztán hétfőn felhívom az addjunktust,mert ő nézte meg az onkológián,szóval majd megézi a vérvétel eredményét a számítógépen,és megmondja az eredményt.
És még elküldött uh-ra is,majd febr.18-án lesz.
Utána az eredménnyel visszakell mennem.

Azt mondta hogy ha esetleg begyullad,mert fennáll az eséje,akkor azonnal ügyelet,antibigyó,és akkor kell vele valamit csinálni.

Amíg nem okoz panaszt,addig nyugodtan szopiztathatok,de gondolom majd a tennivalókat megbeszéljük a vérvétel eredmény,és majd az uh-alapján.

Nagyon köszönöm a drukkokat.

Szóval holnap de.mégegy út vár rám,Apa itthonmarad a három gyerkőccel,remélem hamar végzek majd.

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?